La 7.3.2009 HIFK-TPS

  • 46 973
  • 225
Kiprun paras ase on ollut aikaisemmin kiekollisuus, mutta nyt sekin on menetetty.

Ahaha, minäkin tässä kieli poskella väännän, mutta tuo on kyllä huisi juttu (ihan oikeasti). Mutta ei kai enempää voi odottaakaan, kun ei ole montaa peliä mieheltä nähnyt.

Eipä tässä minulla ainakaan mitään muuta lisättävää, eli puheet sikseen ja katotaan onko niitä tekoja, kenellä niitä on ja kuinka paljon.

No niin, katsotaan vaan... Mulla on 50e HIFK:n kotivoitolla vetämässä.
 

Viuhahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
Niin, sillä näistähän ei ole mitään hyötyä. Eittämättä huonon kauden pelannut Berg jättää plus-miinus -tilastossa taakseen kaikki IFK:n puolustajat (Berg +4; vrt. esim. Pikkarainen -11). Ihan vertailukelpoinen tilasto tämä ei toki ole, pelasihan Berg merkittävästi huonommassa joukkueessa - ainakin tämän ketjun mukaan. Eloranta taas taisi tehdä kohtuullisen tärkeän maalin tässä viime pelissä, jotain helsinkiläistä joukkuetta vastaan se oli.

No ei nyt liioitella että muka KAIKKI IFK:n puolustajat.. Turusen Mikolla on +12 :)
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tosin, joskus -70-luvulla olen saattanut päiväkodissa,

Nimimerkistäsi voisi päätellä, ettei äitisikään ole vielä ollut päiväkodissa 1970-luvulla...

Kumma juttu, että IFK-fanit pitävät valmennustaan niin kovin etevänä, vaikka Kojo on sekä Tepsin että IFK:n peräsimessä näyttänyt, mitä hän saa aikaan, kun materiaali ei olekaan liigan paras. Kari Jalonen on liigan suurin kupla, olisi pysynyt Oulussa, niin olisi joidenkin silmissä ollut huippuvalmentaja.

Luotan Jani Niemiseen ja snadien kingien maalivahtiosaamattomuuteen pudotuspeleissä.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luotan Jani Niemiseen ja snadien kingien maalivahtiosaamattomuuteen pudotuspeleissä.
Se onkin teidän ainoa mahdollisuus. En minäkään luottaisi Tepsiin ja sen pelaajiin. Teidän ainoa mahdollisuus jatkoon menoon on Hifkin maalivahtipelin totaalinen floppaaminen. Mahdollista se toki on.
 
Teidän ainoa mahdollisuus jatkoon menoon on

TPS:ssä on muuten niin paljon kiekollista taitoa, että jos se kaikki yhtäkkiä puhkeaisi sattumalta parhaimpaansa, niin sekin riittäisi viemään TPS:n voittoon, mikäli muut osa-alueet olisivat tasassa (tietysti HIFK:lla parempi fyysisyys)... se vain että niin tapahtuu on erittäin epätodennäköistä.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Nimimerkistäsi voisi päätellä, ettei äitisikään ole vielä ollut päiväkodissa 1970-luvulla...

Äitini poistui jo -90-luvun alussa täältä, joten jätetään hänet rauhaan.
Nimimerkkiäsi en viitsi alkaa edes analysoimaan, koska uskon, että ikäsi puolesta olet vielä haavoittuvassa kasvuvaiheessa. Jatketaan sitten joskus, kun pääset baariin...

Jos, ilman värilaseja pitäisi valita, että kumman ottaisin maaliin, niin ehdottomasti Hattu sinne menisi. Siihen ei vaikuta mikään torjuntaprosentti. Nieminen on vain varmenpi.

Ja paremmin meidän valmennus on tälläkaudella toiminut, kuin teidän, joten ihmettelen suun soittoa siitä!
Nippanappa olette välttäneet playoutit ja nyt teillä onkin jo kaikilta osilta parempi joukkue; kyllä mopo nyt keulii ja pahasti. Illalla sitten maanpinnalle, jookos?
 

Morgoth

Jäsen
Ehdottomasti, tämä sarja taitaa maistua molemmille viime vuotta paremmin?

Täällä näyttää olevan tiukka meno, että tässähän alkoo jo viisari värähtelemään, kun tämä pari ottaa taas yhteen, keskustelun taso on kuin päiväkodin pihalla :)

Vieläkö Hakki komentoi näitä HIFK-radiossa? Voisi kuunnella peliä paskalla istuen niin pääsisi autenttiseen tunnelmaa? Ehkä handelin kautta hakemaan pullo vielä käteen niin olisin selostajankin kanssa samalla aaltopituudella?

Ei HIFK kuitenkaan 60/40 isompi suosikki tässä parissa kuitenkaan ole vai onko?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
En minäkään luottaisi Tepsiin ja sen pelaajiin.

Oma ongelmasi. Kun aletaan pelata tosipelejä, heittäisin mielelläni kentälle Kiprusoffin, Bergin, Vahalahden ja Elorannan, joilla on pikalaskemisella yhteensä yhdeksän Suomen mestaruutta ja neljä Suomen mestaruushopeaa.

Vastaavasti kentälle voi laittaa Hirsoa, Loppia, Söderholmia, Pikkaraista ja Heikkistä, jotka eivät ole koskaan voittaneet mitään, eli ovat siis täysiä nollia loppupeleissä.

Nämä pelit voitetaan kokemuksella ja sillä, ah, niin ihanalla voittamisen kulttuurilla, jonka Tepsi vie 6-0. En siis ehkä lähtisi helsinkiläisenä soittelemaan poskea tai aliarvioimaan vastustajaa, kun tietää oman joukkueen playoffsmenestyksen viime vuosilta tai vuosikymmeniltä.

Äitini poistui jo -90-luvun alussa täältä, joten jätetään hänet rauhaan.

Pahoitteluni siitä, mutta ymmärtänet itsekin mitä ajoin takaa, eikä suinkaan ollut tarkoitus loukata äitiäsi.

Niemisestä en saa millään varmempaa kuin Salakista, päinvastoin. Allu on ollut parhaassa mahdollisessa koulussa ja tulos on tällä kaudella näkynyt, kun taas Nieminellä on liian suuret menestymättömyyden perinteet ja paineet kannettavanaan.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Keskustelun taso on nyt vajonnut parin kirjoittajan johdosta niin alas ettei tätä viitsi enää edes lukea. Numeroiden valossa HIFK on suosikki, mutta pelissä sen sitten näkee. Nyt jäitä hattuun ja pelin jälkeen uudestaan paikalle.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Luottoa omaan jengiin pitääkin löytyä, vittu ei näitä matseja nöyristelemällä ratkota muutenkaan, terveellä itseluottamuksella etiäppäin.

Nöyristelyllä ja nöyryydellä on suuri ero enkä ole sanallakaan puhunut nöyristelystä. Sillä nimenomaan ei otteluita voiteta.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En täysin ymmärrä monien kirjoittajien näkemystä siitä miten HIFK on valmennuksessa Tepsiä selvästi edellä, kun samojen kirjoittajien mielestä HIFK on myös kaikilla muilla osa-alueilla (maalivahdeissa tosin vain "edge" HIFK:lle) valovuoden Mestis-tasoista Tepsiä edellä. Siksi tuo vain ihmetyttää, että Suikkasen aikana TPS on kerännyt 1.60 pistettä per peli ja Jalosen HIFK:n saldo oli 1.55 pistettä per peli. Eli HIFK:n huippuvalmennuksen saavutusko tuo on, että huikeasti paremmalla joukkueella pärjäsivät hiukan huonommin? Kokeneena kettuna Nokka tiesi, että poffeihin kannattaa hakea vauhtia säälikierrokselta?

Oli muuten oikeastaan hienoa miten tunteella Suikkanen otti säälipaikan saavuttamisen. Kuvitelkaa miten Hantta olisi kuitenkin vastaavassa paikassa tappionkin tullen ylpeänä hehkuttanut vain miten hieno joukkue tämä on eikä yksi tappio pitkässä sarjassa muuta sitä miksikään.

Noista HIFK:n maalivahdeista ei kyllä tahdo enää perässä pysyä, Housu, Hattu, seuraavaksi siellä on varmaan Paita tai Lapanen, vai onko noi jo käytetty?
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Toivottavasti ei matsin taso mene yhtä alas, kun tämän ketjun taso. Varsinkin tuo juttu Kari Jalosesta "kuplana" on uskomatonta paskaa. Kummasti Oulussakaan ei voitettu runkosarjaa enää, kun Kojo ei ole piiskaamassa vauhtia. Yleensäkin tuo juttu Kärppien ylivertaisesta materiaalista on aika paskaa. Esim työsulkukauden Jokerit ja IFK olivat todella kovia nippuja. Tai viime kauden Jokereilla oli helvetin kova joukkue, siitä ei pääse minnekään. Ainoastaan -07 Kärpillä oli sarjan ylivertaisesti paras rosteri. Toki Oulun miehillä on ollut kovia nippuja, mutta harvoin mitenkään täysin ylivertaisia.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Sanoin etten enää kirjoittaisi, mutta pakko on...

Se on vissiin intuitio mitä tarkoitit :)

Vai olikos toikaan oikein kirjoitettu?
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jännä peli tulossa, Salakin unelmapelillä ja Tepsn kokeneen kaartin johdolla voidaan hyvinkin viedä tämä. Hirveetä sumppua ensimmäiset kaksi erää niin IFK:n superpistelingot turhautuvat. Se että Helsingissä arvostetaan ainoastaan hurja-Jeren kaltaisia puolustajia on helsinkiläisten oma häpeä ja tästä suivaantuneena tämän illan matsin ratkaiseekin TPS #2 kylmäpäisellä ranteella.

Pelkona kyllä on että Palloseuran pelaajien mahat ovat jo täynnä, mutta nyt sitä Elorannan johtajutta tarvitaan. Helvetillinen playoff-huuma päälle ja HIFK nurin!
 
Viimeksi muokattu:

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
Tuntuu olevan tuo tilastojen lukeminen todella hankalaa Turgguses, sokeana et varmaan huomannut Turusen Mikkoa, +12.

"Sokeana" kyllä huomasin sen, ja huomasinpa äsken jättäneeni Turusen tosiaan pois. Eli tekstissä piti lukea "Turusta lukuunottamatta". Pointti kuitenkin pysyy samana.

Onneksi kohta on jotain muuta kommentoitavaa kuin pelkät helsinkiläisten hengentuotteet (helsinkiläiset kirjoitetaan pienellä, kuten kaikki muut vastaavat sanat suomessa poislukien näemmä usean viestin mainitsemat "Turkulaiset)". Toivottavasti tulee hyvä sarja, ja homma pysyy lapasessa täälläkin. Jos näistä saa valita vain toisen niin otetaan sitten se ensimmäinen.
 

nikozwan

Jäsen
Kaverille tuossa nauroin että pleijarit alkaa tänään... ja loppuu huomenna. Jostain syystä olo ei nyt ole lainkaan luottavainen. En kyllä usko että tuo vatsapöpö olisi pelkkää vedätystä kun Hattu kerran jätti viime pelin kesken. Mutta toisaalta, uskon että jos mies olisi viellä pahasti kipeänä niin Nokka olisi heittänyt Allun maalille.

Vanhat pelikaverit siis aitioissa vastakkain. Mielenkiintoista nähdä kumpi on kovempi ketku. Jalonen toki kokeneempi reippaasti SM-tasolla mutta käsittääkseni Suikkanenkin on takonut divarissa hyviä pleijareita. Erityisseurannassa tänään HIFK:sta Ramu ja Tepsukan puolelta tietty tämä paljon puhuttu Max Kolu. Veikkaan että Piku yritetään kuumentaa pois kentältä. Nyt jäitä Hattuun :)

Tiukka matsi. Veikkaan että sarja päättyy jo huomenna tänään voittaneen joukkueen voittoon. 4-4 tulosveikkaus ja parempi vie jatkoajalla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jaa, että nyt ei sitten saakaan uskoa omiin? Viimeksi ripitit minua, kun en uskonut Lukko-voittoihin, mutta nyt onkin sitten huutelua ja uhoamista, kun uskoo vierasvoittoon lauantaina.

Asiat voi ymmärtää omalla tavallaan joo. Jos et nyt ymmärtänyt tätä asiaa niin ei omiin uskominen ole huono juttu. Itsekin uskon Tepsiin. Kyse ei kuitenkaan ollut tästä tuossa kirjoituksessani, jossa peräänkuulutin nöyryyttä ja paheksuin "takki auki" uhoamista. Ei tuolla ole mitään tekemistä uskosta omaan jengiin.

Kirjoitukseni ei muuten kohdistunut juuri sinuun.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Vai keskenkuntoinen housuunpaskoja? Okei, mä otan tuon kyllä mielummin, jos toisena vaihtoehtona on keskenkasvuinen Turkulainen housuunpaskoja.
Laitahan ihmeessä viikkorahas vedonlyöntiin noilla varmoilla tiedoilla Töpseleiden ylivoimaisuudesta. Mukavaa sitten leuhkia pojille välitunnilla, että kuinka omalla neroudella vähintään triplasit viikkorahat.

Nyt nämä sun jutut alkavat mennä henkilökohtaisiksi, mieluummin itse ainakin keskustelisin ottelusta. Toki jos tälle tielle lähdetään, niin esimerkiksi mainitsemistasi varallisuusasioista voidaan ruveta vääntämään.. Vedot on kyllä jo laitettu menemään, panos oli todennäköisesti luokkaa ~ sinun kuukausipalkkasi. Ja tuo heitto "keskenkuntoisista housuunpaskojista" on melko lähellä totuutta mitä olen HIFK:n tiedottamista seurannut, jotain vatsatautiepidemiaa ilmeisesti liikkeellä?
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Oma ongelmasi. Kun aletaan pelata tosipelejä, heittäisin mielelläni kentälle Kiprusoffin, Bergin, Vahalahden ja Elorannan, joilla on pikalaskemisella yhteensä yhdeksän Suomen mestaruutta ja neljä Suomen mestaruushopeaa.
Unohdit mainita, että tämä taisi tapahtua joskus kymmenisen vuotta sitten. Suikkasellakin on tosi vankka kokemus valmentamisesta ja voittamisesta SM-liigan finaaleissa, eiks je.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Vedot on kyllä jo laitettu menemään, panos oli todennäköisesti luokkaa ~ sinun kuukausipalkkasi.

Haluisit sä olla mun kaveri...kato TPS ja yhteen hiileen puhaltaminen...ja yhteiset rahat jne.

Tää oli ihan huumoria mutta oli ihan pakko:)
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Nyt nämä sun jutut alkavat mennä henkilökohtaisiksi, mieluummin itse ainakin keskustelisin ottelusta.

En ole kyllä tahallaan yrittänyt päästä henkilökohtaiselle tasolle ja vaikeaahan se olisikin, koska en tunne sinua. Jääkiekosta mielummin väännän, vartauskuvat vain ovat hyvä keino.
No, kovat on sun panokset, ei voi kuin ihmetellä, mutta hienoahan on, että massi liikkuu.

Nyt sitten juuri alkaa pleijarit meidän kohdalla ja ei muuta, kuin onnea peliin, parempi voittakoon.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Onnittelut TPS:lle ensimmäisestä kiinnityksestä puolivälieriin.

Ihmeen paljon HIFK jäähyili. Ilmeisesti HIFK on ajanut maalille aika hanakasti, kun Salakillakin on palanut aivot.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Onnittelut näin etukäteen TPS:lle varmasta puolivälierä paikasta. Toivottavasti tulee tiukka sarja JYPiä vastaan. HIFK ei mene tuolla pelillä enää peliäkään pidemmälle.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Salak voitti Niemisen ja Suikkanen nöyryytti KJ:tä. Tuntuu siltä, että IFK-pelaajat eivät ota TPS:ää ollenkaan tosissaan. Peli näyttää siltä, että vastustajan kanssa pelleillään kuin konsanaan jossain elokuisessa harkkapelissä. Huomenna on mukava lähteä sitten vierasvoittoa hakemaan, kun TPS:llä hirveä draivi päällä ja Turkuhallissakin varmaan lähemmäksi 10 000 katsojaa.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Onnittelut näin etukäteen TPS:lle varmasta puolivälierä paikasta. Toivottavasti tulee tiukka sarja JYPiä vastaan. HIFK ei mene tuolla pelillä enää peliäkään pidemmälle.

Ei mene, eikä ansaitse edes mennä. Aivan hirveetä paskaa tuo "peli".
Onnea Töpseleille, parempi voitti.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.10
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös