David Ling Jokereihin

  • 58 431
  • 151

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Mielenkiintoinen pelaaja ehdottomasti. Lisää väriä liigaan, mutta tiukkaa tekee jos tällä siirrolla pitäisi korvata Bishai. Hurjalta sen sijaan näyttää Jokerien "kovanaama" osasto. Mielenkiintoiset Playoffit luvassa.

Niin ja tuosta Ling vs. Ruutu myllystä innokkaimille hieman jäitä kypärään. Tietääkseni Ling ja Ruutu ovat ottaneet mittaa toisistaan ainoastaan kerran vuonna 2003 ja se päätyi Jakelle. Jos jollain on video pätkää tuohon tai muuhun mätkimiseen, joka näyttäisi Lingin saavan edes muutaman iskun sisään, niin pistäkää ihmeessä linkkiä.
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Tuttu nimi siis ainakin tämä Ling, olisinkohan kerran nähnyt hänet Moskovan Dynamo-HIFK pelissä, elokuun harjoitusturnauksessa Oulussa, en ole varma.

Ei pelannut tuossa ottelussa. Ottelu pelattiin 18.8.2005 ja Ling oli tuon kauden Spartakin mies.

Ling on kieltämättä mielenkiintoinen pelaaja liigaan. Montrealin aikana koettiin täysin hyödyttömäksi ylhäällä, mutta vakuutti farmissa. Toisaalta persoona ja joidenkin järjettömänä pitämä yli ärhäkkä pelityyli eivät auttaneet NHL:ssä.

Hyvä pelaaja SM-liigaan. Käsittääkseni on myös pelannut jossain vaiheessa keskelläkin, vaikka ei mikään sentterityyppi olekaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei tää jannu taida mikään hirveä nyrkkisankari olla, enemmän rottaileva pelaaja mikä puuttuu Jokereilta. Kaikissa Youtube-videoissa mitä löysin oli enemmän tai vähemmän ottavana osapuolena. Samalla tehnyt myös hyvin pisteitä, joten varsin mielenkiintoinen hankinta Virmaselta.
 

tutzba

Jäsen
Ling vs. Ruutu myllystä innokkaimille hieman jäitä kypärään. Tietääkseni Ling ja Ruutu ovat ottaneet mittaa toisistaan ainoastaan kerran vuonna 2003 ja se päätyi Jakelle.

Youtubesta en löytänyt videota, mutta Ruudun fight cardista Ling löytyy tosiaan vain yhden kerran. Selostuksen mukaan Ruudulle edge. Paha kuitenkaan sanoa mitään, kun ei videota ole nähnyt.

Positiivista kuitenkin on se, että Ling on kykeneväinen myös fyysiseen peliin. Kunhan nyt ei vaan ensimmäisessä pelissä hakisi mitään turhaa tappelua. Kumma juttu ettei Ilta-Sanomat tai Iltalehti ole lähtenyt jo kauhistelemaan uutta tappelijaa.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Eipä tuo Ling mikään hanska miesten kuningas ole jos joku luulee. Taitaa aika moni tappelu alkaneen hänen pelityylin takia. Pikasesti youtuben tarjontaa katottuna hyvin on nhl:ssä saanut naamariinsa. Mut toisaalta ei sm-liiga ole nhl :)
 

Tuoppi

Jäsen
Niin ja tuosta Ling vs. Ruutu myllystä innokkaimille hieman jäitä kypärään. Tietääkseni Ling ja Ruutu ovat ottaneet mittaa toisistaan ainoastaan kerran vuonna 2003 ja se päätyi Jakelle.

No höh! Olin jo ostamassa miehen pelipaitaa! Mutta tuo ainakin väriä aika harmaaseen jengiin ja liigaan. Eikä nuo tehotkaan mitään surkeita ole. Aika menijä on jos kerran ehtii tehojen lomassa vielä rottailemaan. Monipuolinen kaveri!

edit. Eipä tuo kyllä mikään kuningastappelija ole. Pataan taitaa tulla kaikissa yuotuben pätkissä. Onneksi SM-liigassa on vähän kevyemmän sarjan kavereita. Mutta jos nyt kuitenkin keskittys pistetehtailuun.
 
Viimeksi muokattu:

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Pientä provoa on hyvä pitää ilmassa kun tietää ifk-fanien innokkaasti ottavan kantaa asiaan. Ling hankittiin tekemään tulosta pisteiden valossa, ei jäähyjen.

Näinhän se on, ja cobol joo kyl varmaan saitte mitä halusittekin. En ole sitä missään vaiheessa epäillytkään.. Kyllähän jokruilla sinne maalinteko puolelle apuja tarvitaankin kun muilla ei taho nyt kulkea. Ehkä kuitenkin olisi ollut se sentteri parempi hankinta mut ainahan se on mentävä niillä mitä on tarjolla. Eipä se toivotaan toivotaan sentterikään mikään viisas ratkaisu olisi ollut..
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielenkiintoinen pelaaja ehdottomasti. Lisää väriä liigaan, mutta tiukkaa tekee jos tällä siirrolla pitäisi korvata Bishai. Hurjalta sen sijaan näyttää Jokerien "kovanaama" osasto.
Eikös tämä korvaa Bishain mennen tullen ja tällä käyttöä myös playoffeissa toisin kuin Bishailla. Eikös tuo IFK-osio ole menneinä vuosina kuolannut juurikin tämän miehen perään ja nyt varmaan vähätellään kun meni Jokereihin.
 

pekkiz

Jäsen
Jokerit tarvitsee ykkösketjuun maalintekijän ja Lingistä sellainen toivottavasti saadaan. Kanukki omaa hyvän laukauksen ja hyvät kädet, joten tulee olemaan myös ylivoimalla isossa roolissa. Nyt ehkä Jokerit saa Lingin ympärille kunnollisen ykkösketjun, jollainen on koko syyskauden puuttunut. Ja jos Ling tuo vielä taklauksia tuohon lisää, niin kyseessähän on ihan loistava hankinta ja kiitokset Virmaselle. Tenute pelatkoon keskellä, on sillä vielä pari kuukautta aikaa sitä harjoitella ennen tosipelejä.

Rita - Hancock - Ling
Lahti - Tenute - Kerman
Valtonen - Hauhtonen - Louhi
Lind - Mäki - Varis
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaa mitä? Narripaidat hankki jonkun köyhän miehen Brennanin, joka on ottanut Rudilta pataan? Miliisi joutuu ilmeisesti tänään töihin. Kuka ilmoittaa Muukkoselle ja eduskunnan kukkahatuille?

Sitten kieli poskesta ja asiaan. Mielenkiintoinen miekkonen, josta saattaa olla iso ilo naapurille, jos tekee täälläkin pisteitä huippuvuosiensa tahtiin. Toisaalta niinhän tuo meidän Walshkin hankittiin kiekolliseksi pakiksi, joka tekee pisteitä, mutta toisin kävi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mielenkiintoinen hankita. Toivottavasti annetaan miehen käyttää noita vahvuuksiaan, siinä on Komarovit sun muut aika noviiseja tähän herraan verrattuna.

Vaikuttaa räväkältä pelaajalta. Ja kun pisteitä on tullut mukavasti joka seurassa, niin eiköhän tuota voi arvella ennakkoon hyväksi hankinnaksi. Nimi on tuttu muutamasta yhteydestä, vaikka en ole peliäkään häneltä nähnyt.

Miielenkiintoista nähdä hänen otteitaan tulevissa Canal+ peleissä.

Tämä varmaan sinetöi lopullisesti Pasi Nielikäisen sm-liiga uran?.

No "vähän" eri rooliin Jokerit kaivoi tämän miehen, mutta eiköhän Ling vie automaattisesti Nielikäiseltä ne loputkin peliminuutit. Kukapa nyt ei olisi vienyt. Olisi ollut mielenkiintoista kysyä Virmaselta suoraan Nielikäisen hankkimisen jälkeen, että mitä päässä liikkui, kun Helge oli jo joukkueessa. Vai liikkuiko päässä mitään? No, se Nielikäisestä. Eiköhän siitä ole jauhettu tarpeeksi.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistava hankinta, todella pitkään olen Lingiä toivonut Jokereihin. Tällaisia persoonia Jokerit ja liiga ehdottomasti tarvitsee; isoja taklauksia, torikokouksia, ärsyttämistä ja varsinkin kovia tehoja. Lähtökohtaisesti yksi liigan parhaimmista rekrytoinneista tällä kaudella. Mielenkiinto tulevia otteluita kohtaan nousi todella paljon.

Ettei vaan Hanlonin suitset olisi niin kireällä että kyseinen pelityyli ei tule kysymykseen? Harmi sinänsä sillä lätkämatsit todellakin tarvitsisivat tunnetta sillä munatonta neppailua on jo ihan riittämiin.

Jos pelaa tänään niin ihan varmaan avaa pistetilin. IFK on niin vieraskorea.
 

Kojootti

Jäsen
Hyvä pelaaja!

Ristiriitaiset tunteet tuoreesta hankinnasta. Tarvittiin sentteriä, mutta saimmekin laiturin. Ling on todella taitava pelaaja tähän liigaan, joten siinä ei mitään ongelmaa. Ainoastaan se, ettei Tenute osaa pelata sentterin paikkaa, alkaa vituttamaan.

David Ling on yksi niistä pelaajista, jotka olen aina halunnut nähdä Jokereissa, joten tervetuloa!

Haettiinko Jokereissa todellakin sentteriä? Lehkonen lausui muutama päivä sitten, että Mäki on kuin tehty sentteriksi, josta voisi päätellä, että hän sillä paikkaa jatkaisi loppukauden.

Miksi Hancockia pidetään nyt laidassa ja Tenutea sitten keskellä? Hanc keskelle ja Tenu laitaan! Jotain joukkueen sisäisiä juttuja, mistä fanit eivät tiedä mitään?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Käsittämätön hankinta, ilmeisesti jälleen saatiin vahvistusta tappeluosastollekin jota tosin ei edelleenkään käytetä muuta kuin jossain show-painissa silloin kun olisi tarvetta niin silloin Tenute saa puolustaa itseään ja Saarinen saadaan kärrätä baareilla kentältä.

Jokerit olisi tarvinnut peliätekevää sentteriä, taitoa ja pehmeitä käsiä. Saatiin Masan fetissin mukaisesti laituri ja ilmeisesti jonkin verran kovuutta. Ei siis mitään ratkaisua mihinkään meidän ongelmiin.

Vittu!
 

S Gagnon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Rangers FC, HJK
Ling....

Sentteriä ja käsiä haettiin, saatiin laituri, käsiä ja energiaa. Ei Jokereiden taitotaso välttämättä hirveästi muuttunut, mutta toisko vähän liikettä ja tunnetta kehiin?

Joka tapauksessa mielekiintoinen hankinta. Welcome!
 

pekkiz

Jäsen
Jokerit olisi tarvinnut peliätekevää sentteriä, taitoa ja pehmeitä käsiä. Saatiin Masan fetissin mukaisesti laituri ja ilmeisesti jonkin verran kovuutta. Ei siis mitään ratkaisua mihinkään meidän ongelmiin.

Veikkaisin, että Ling on aika taitava kaveri, koska tuskin ihan puukäsi tekee kaudella 04-05 AHL:ssä 88 pistettä ja viime kaudellakin pisteitä kertyi 59, se on kymmenen pinnaa enemmän kuin Tenutella samassa sarjassa. Yhteensä Ling on tehnyt pisteitä AHL:ssä 447 ja matseja on kertynyt 477.

Jokerit tarvitsee maalintekijän, joka laittaa kiekon häkkiin kun tulee paikka. Raumallakin oli ollut paikkoja, mutta ei maalintekijöitä.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Käsittämätön hankinta, ilmeisesti jälleen saatiin vahvistusta tappeluosastollekin jota tosin ei edelleenkään käytetä muuta kuin jossain show-painissa silloin kun olisi tarvetta niin silloin Tenute saa puolustaa itseään ja Saarinen saadaan kärrätä baareilla kentältä.

Jokerit olisi tarvinnut peliätekevää sentteriä, taitoa ja pehmeitä käsiä. Saatiin Masan fetissin mukaisesti laituri ja ilmeisesti jonkin verran kovuutta. Ei siis mitään ratkaisua mihinkään meidän ongelmiin.

Vittu!

Pitäisikö meidän arvon Flintis vaihtaa nimimerkkiä keskenämme?:)

Ling on hyvä hankinta ja uskon että kaverista on iloa vielä teille. Niinkuin Pekkiz tuossa jo kirjoitti, puukäsi ei tee kaudessa 88 pojoa, edes AHL;ssä!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokerit tarvitsee maalintekijän, joka laittaa kiekon häkkiin kun tulee paikka. Raumallakin oli ollut paikkoja, mutta ei maalintekijöitä.

Jokereiden sentteri tällä hetkellä
1.sentteri: Joey Tenute joka on aivan umpilaituri SM-liigaan, katso vaikka Tenuten sijoittumista kentällä ja vertaa vaikka Tomi Mäkeen, Tenutea parempi sentteri ja tällä hetkellä Jokereiden se paras pelintekijä luonnollisesti pelaa ketjun laidassa eli puhe on siis Quinn Hancockista.

2.sentteri: Tomi Mäki, pelasi hyvin Raumalla ja Lehkosen mukaan sopii hyvin sentteriksi (tiedä sitten vertaako Lehkonen Mäkeä Tenuten sähläykseen), no joka tapauksessa Mäki on luisteluvoimainen ja hyvällä asenteella pelaava sentteri, pelintekijänä silti varsin huono.

3.sentteri: Janne Hauhtonen, ollut alkukaudella meidän parhaita senttereitä ja on johtanut monesti meidän parasta ketjua. Näillä senttereillä koittaisin rakentaa Hauhtosen ympärille meidän ykkösketjun.

4.sentteri: Jani-Petteri Helenius (Jan-Mikael Juutilainen), loistavasti nuoresta iästään huolimatta pelannut Helenius on päässyt myös nuorten maajoukkueen mukaan, Helenius on murtautunut joka tapauksessa Jokereiden kokoonpanoon ja pelaaminen on ollut kypsää. Positiivinen yllätys.

Meillä ei siis ole pelintekijöitä ollenkaan, Hancock olisi sitä välttävästi ja Ling ei auta tuohon mitenkään. Käsittämätön hankinta, tarve oli peliä tekevälle sentterille. Laitureita on muutenkin liikaa. Ling olisi voinut olla toisessa tilanteessa ihan hyvä hankinta, mutta ei tässä sentteritilanteessa. Ulkomaalaisena Ling myös syö mahdollisuuksia korjata sentteritilannetta, ei mitään järkeä tässäkään hankinnassa.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
David Ling? En ole ennen miehestä kuulutkaan. Ihan hyvät tehot Sveitsissä (9+16) 33 ottelussa, sillä hän pelasi Bielin joukkueessa mikä on sarjan heikoimpia. Lingillä on myös kokemusta Venäjän liigasta. Laukoo oikealta mikä on plussaa. Toivotaan että onnistuu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös