Jokerit 08-09 - tavoitteena menestys SM-liigassa

  • 751 294
  • 2 064
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Nyt kun ollaan kesälomalla, niin vihdoin on aikaa kirjoitella koskien ensi kauden joukkuetta. Palaan vielä hetkeksi tuohon pakistoon. Tällä hetkellä meillä on ihan hyvä tilanne sopimuksien kanssa.

1. Kauppinen
2.
3. Jokela
4.
5. Kalteva
6.
7.
8. Helenius(Liigajyrän mukaan 2v. soppari tehty meille)
9. Hyvönen (optio)

Siinä on oma ranking meidän pakeista joilla on soppari ensi kaudeksi Jokereihin. Nyt pitää vain täyttää nuo tyhjät kohdat laadukkailla pakeilla ja tämän jälkeen ainakin puolustus on siinä jamassa, että mestaruus on realistinen tavoite.

Röllille ilman muuta vuoden sopimus taskuun, jos haluaa vielä jatkaa uraansa. Varmasti mies täyttää paikkansa siellä kolmospakkiparissa kiekollisena puolustajana.

Nyt jumalauta se pakisto sellaiseen kuntoon, että tämän kauden tapaista pakkisekoilua ei tarvitse enää kokea. Tulee varmasti halvemmaksi kuin hankkia näitä täytepelaajia tyyliin Kantor.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä hetkellä meillä on ihan hyvä tilanne sopimuksien kanssa.

1. Kauppinen
2.
3. Jokela
4.
5. Kalteva
6.
7.
8. Helenius(Liigajyrän mukaan 2v. soppari tehty meille)
9. Hyvönen (optio)
.

Hyvönen sijalle 7.
ja yllätysvetona Manelius sijalle 8. (Eli skulaa edelleen A:ssa)

Bona Hulkk tonne ykkös kakkospariin.
 

Brad

Jäsen
Mä en kovin mielelläni enään näkisi Jokereissa näitä tuuloloita ja virtoja jäähdyttelemässä ja nostamassa isoa liksaa. Tämä kaksikon olisi pitänyt olla pudotuspeleissä parhaimmillaan, mutta floppeja olivat kumpikin. Virran kaudet varsinkin olivat Jokereissa täyttä skeidaa, mitä helvetin järkeä on maksaa isoa liksaa koska on hyvä av-pelaaja ja hyvä duunari? Helvetin hyvä, että Virta ei meillä ensi kaudella jatka. Aivan liian kallis mies tuohon rooliin ja turha odottaa, että se koskaan tekisi maalia. Virta pelasi kahdet poffit Jokereissa, saldona yksi maali.

Jokerit tarvitsee jostain uuden ykkösketjun ensi kaudeksi ja taitoa myös 2-3 kenttiin. Ei voi olla niin, että ykkösessä pelaavat kolme joukkueen taitavinta jätkää ja muissa kentissä pelkkiä puukäsiä. Ei duunareita joka kausi tarvitse olla kolme kenttää täynnä, panosta Matti taitoon.
 

Fordél

Jäsen
Varmasti vaihtuvuutta tulee parin kentän verran ja heitetääs tässä ajan kuluksi oma täysin hatusta vedetty veikkaus ensi kauden Jokereiden hyökkäysvitjoista:

1. "toni koivisto" - "esa pirnes" - "ulkkari"
2. Rita - "ulkkari" - Laine
3. Lind - Hauhtonen - Kerman
4. Varis - "junnu" - Salmelainen/Saarinen
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Näihin oma kasvatti yms. juttuihin kuulin tänään hyvän kommentin. Toistaalta se on Jokereita imarteleva, toisaalta junnuja luotaan työntävä. Jokerit on kuulema valmiiden pelaajien joukkue.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun ollaan kesälomalla, niin vihdoin on aikaa kirjoitella koskien ensi kauden joukkuetta. Palaan vielä hetkeksi tuohon pakistoon. Tällä hetkellä meillä on ihan hyvä tilanne sopimuksien kanssa.

1. Kauppinen
2.
3. Jokela
4.
5. Kalteva
6.
7.
8. Helenius(Liigajyrän mukaan 2v. soppari tehty meille)
9. Hyvönen (optio)

Minä olisin valmis antamaan Hyvöselle enemmänkin vastuuta. Jos halutaan, että omat nuoret kehittyvät niin peliaikaa on annettava. Eli rohkeasti vaan 3 pariin tai 7 pakiksi mukaan. Toki voisi pelata myös a-junnuissa suuremmalla roolilla, mutta säännöllinen peliaika liigassa kehittäisi varmasti enemmän.

Samoin Seti ehdottama Manelius voitaisiin ainakin rinkiin nostaa. Mites nämä muut 18-vuotiaiden maajoukkuepakit eli Eronen ja Kivistö? Olisiko heistä jo kesän ajaksi treenirinkiin?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

yksi peli jäljellä ja muutoksia edessä ja paljon. Lähtijöiden lista on pitkä samoin tulijoiden . Eniten kuitenkin mietityttää se seikka keitä oikeasti tarvitaan ensi kauden joukkueessa eli kenellä on Jokereille annettavaa.

Kolme tärkeää seikkaa pitää olla kunnossa eli valmennus, maalivahtipeli sekä kiekolliset sentterit. Tällä kaudella Tommi Santala oli yhdessä Ville Leinon kanssa Jokereiden tärkeimmät miehet . Alkuvuodesta oli karmeaa itkua miksi Santala hankittiin eikä kiekollista pakkia nyt ei itke kukaan . Ilman Santalaa olisi Jokereiden kausi loppunut jo hyvän aikaa sitten .

Kun nyt katsoo lähtijöiden listaa "salainen paperi" :) niin voisi todeta sen että eilisestä kahdesta ensinmäisestä ketjusta jatkaa ainoastaan yksi kaveri Jokereissa. Kaksi mitat täyttävää korvaajaa on jo löytynyt 2 on edelleen auki.

Pakkien kiekollinen puoli kuten fyysinen paranee? ensi kaudeksi samoin yläkertaan on tulossa fyysinen pelote. Kysymykseni kuuluukin mitä tapahtuu sille seikalle keitä junnuja ajetaan sisään. Yksi lupaava junnu on menossa Tampereelle, yksi Espooseen ,yksi Hämeenlinnaan....ja tämä virta on saatava pysähtymään.

Nyt Virmanen herää viimein. Anna valta niille jotka lätkästä oikeasti tajuavat.
Huvittavinta Masa lienee kuitenkin se seikka että juuri sinä olit se joka yritti kampittaa Hanlonin valitsemaa kakkosmiestä, pystyitkö siihen lopullisesti selviää pian kun "Massiivinen osa 3 " tulee julki..

ps. Mystinen mies txt eilen " Moro lauantaina ,muija hulluilla päivillä, tavataanko? Pari mehevää kiekko juttua ,vetävät vertansa jopa Votkinsin makkaroille, sama paikka ja aika xx.xx" :D
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
pelote. Kysymykseni kuuluukin mitä tapahtuu sille seikalle keitä junnuja ajetaan sisään. Yksi lupaava junnu on menossa Tampereelle, yksi Espooseen ,yksi Hämeenlinnaan....ja tämä virta on saatava pysähtymään.
:D

Jos saa tiedustella niin onko nämä junnut jo liigaringissä mukana olleita (Saarinen, Strömberg) vai vasta a-junnuissa pelanneita (Vauhkonen, Pallassalo, Manelius)? Nimet siis ihan heittoina, varsinkin noista a-junnujen kohdalta. Toivon todella, että Jokereissa jatkossa onnistuttaisiin ajamaan omia junnuja sisään liigajoukkueeseen, kuten Blues teki tällä kaudella. Esimerkkinä Tomi Sallinen, joka pelasi ainakin välierissä loistavasti.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
ps. Mystinen mies txt eilen " Moro lauantaina ,muija hulluilla päivillä, tavataanko? Pari mehevää kiekko juttua ,vetävät vertansa jopa Votkinsin makkaroille, sama paikka ja aika xx.xx" :D
Pistäpä makkararaportit tänne heti launtai-iltaan mennessä.

Huolestuttaa kyllä noi junnujen menetyshuhut...Hjalliksella kun ei ole kärsivällisyyttä.

Rita siis ainakin jatkaa? hyvä hyvä!
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Mielestäni joukkueen kuuluisi näyttää kutakuinkin tältä ensi kaudella :

Markkanen
Puurula
Hallikainen/Hovinen(taitaa olla aika menetetty?)

Jokela - Kauppinen
Salmela - Kuparinen
J. Hietanen/T. Koivisto/Hulkkonen - Strömberg
Kalteva - Helenius
Hyvönen - Manelius

S. Kariya - Schremp/Giroux/Sutherby - T. Koivisto
Laine - Pirnes - Rita
Lind - Hauhtonen - Kerman
Pallassalo - Saarinen - Strömberg
Ylimääräset : Koivisto, Peltosuo, Pulkkinen Salmelainen(voitas laittaa kiertoonki jos joku ottaa), Rinne, Veistola, Tavi

Mielestäni pakisto olisi tässä muodossa hyvässä balanssissa ja leveyttäkin löytyisi tätä kautta enemmän, 8 liigatason pakkia + Hyvönen olisi mielestäni hyvä lähtökohta jo kauden alussa.

Hyökkäyksessä pistää silmään se, että onpas taas "muukalaislegioona" kasassa, mutta tosiasia on se, että tämän kauden hyökkäys leviää täysin käsiin. Kyllä Leino, Stapleton, Santala, Hirsovitsi, Louhi, Virta ja Wilm on jollain korvattava. Variksenkaan poistuminen miehistöstä ei itselle kovin pahaa tekisi vaikka legenda onkin. Pleijareitten +-saldo kertoo paljon nykyisestä Petestä.
 
Viimeksi muokattu:

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Fantasioidaan:

Rita - "Pirnes" - "Leino"
"Koivisto" - "Schremp" - Kerman
"Lind" - "Hauhtonen" - Varis
Salmelainen - Saarinen - "Junnu"

Kauppinen - Jokela
Kuparinen - "Salmela"
Kalteva - "Koivisto"
Helenius

"Markkanen"
Puurula

Näillä mennään!

Harmi kun Kermanin kanssa piti mennä tekemään kahden vuoden sopimus... Jos Kermanin kanssa ei olisi tehty sopimusta, niin hänen tilalle Teemu Laine, mutta ei ole järkevää kasata taas sellaista joukkuetta, jossa nelosketjussa pelaavat tienaavat sen 200k...
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ai fantasiarostereita? No mä vedän kanssa jotain hatusta.

Rita-"Santala"-Leino/"Schremp"
Kerman-"Murray"-Saarinen
Lind-"Hauhtonen"-Varis
Jalkanen-Peltosuo-Muhonen
Vauhkonen-Pallassalo-Laaksonen
Pitkänen-Helenius-Tavi

Kauppinen-Jokela
"Salmela"-Kalteva
Strömberg-Kuparinen
Kulmala-Helenius
Manelius-Hyvönen
Kivistö-Eronen

Markkanen
Hallikainen
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Toisi ainakin kiekollista taitoa joukkueeseen rekkalastillisen.
Niin toisi. Samalla tulisi sopiva satsi asennevammaa ja luistelutaidottomuutta. Tällä kaudella Schrempistä on sanottu mm. seuraavaa:

"There are players who win battles in the corner and some who lose those battles. Rob Schremp has absolutely no interest in the battle."

Eikö kuulosta hienolta?
 

Myrkky

Jäsen
Olli Malmivaara?

Itseäni hieman ihmetyttää tämä Olli Malmivaaran kuskaaminen Jokereihin, mikä monella on mielessä. Okei, myönnetään, en ole seurannut pariin vuoteen Ollin otteita kovin tarkasti, joten ehkä joku voisi hieman kertoa missä nykyään mennään.
Mun mielikuvan mukaan Malmivaara oli juuri samanlainen pelaaja kuin Kuparinen ja Kalteva (iso, kankea, ok lämäri, vaikeuksissa nopeiden vastustajien kanssa) ja näiden ollessa rosterissa täysin turha hankinta. Oma jannu joojoo, mutta jos vaikka rakentaisi oikean joukkueen vaihteeksi.

Kaikille on tietysti selkeää, että ennemmin tarvitaan kiekollinen ratkaisijapakki (Kauppisen lisäksi). Ei haittaisi vaikka olisi ns. helvetin hyvä luistelija. Petteri Nummelin olis hyvä, mutta ei taida tulla. Tom Koivisto olis hyvä nimi, mutta ikää alkaa olemaan. En tiedä, vieläkö luistin kulkee vanhaan malliin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Itseäni hieman ihmetyttää tämä Olli Malmivaaran kuskaaminen Jokereihin, mikä monella on mielessä. Okei, myönnetään, en ole seurannut pariin vuoteen Ollin otteita kovin tarkasti, joten ehkä joku voisi hieman kertoa missä nykyään mennään.
SaiPassa laitettiin luistelu kuntoon ja Malmis nousi vähintäänkin EHT-tason pakiksi. Isohan se on, kankeakin ehkä, mutta Kuparista ja ainakin toistaiseksi Kaltevaa selvästi edellä kiekollisessa pelissä. Lämäri on todella kova ja melko tarkkakin. Lisäksi Olli on selvästi Kaltevaa ilkeämpi. Mahtuisi mun Jokereihin koska vaan, mutta valitettavasti JYP taisi ryöstökalastaa taas (Lindroos, Loikala, ...) yhden Jokerin.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit 08-09. Tavoitteena Mestaruus?

Tässä ketjussa voitaisiin alkaa rakentamaan tulevan kauden joukkuetta, yksi ketjuhan tätä jo käsittelee mutta siinä puhutaan myös mestareiden liigasta joka ei ensi kaudella kuulu Jokereiden ohjelmistoon.

Itse toivon että joukkueen runko pysyisi mahdollisimman samana eikä kauheasti muutoksia tapahtuisi, vaikka moni nyt pettyneenä tahtoisi ulostaa jokaisen.

Hyökkäys saisi pysyä omasta puolestani samana.

-Hirson tilalle tosin joku vähintään yhtä kädellinen jolla vielä olisi asenne kohdallaan.
-Wilmistä ja Stapletonista pitäisi pitää kynsin ja hampain kiinni.
-Leino pysyy jos ei NHL kutsu, toivottavasti ei kutsu.
-Pari turhaa vahvistusta voisi ulostaa ja junnuja tilalle.

Puolustus kaipaisi yhden/kaksi kädellistä pakkia.

-Tuulola HPK:hon.
-Strömbergille terveyttä niin voi olla vielä annettavaa.
-Kauppinen pidettävä todellakin.

Maalivahdit jos olisi ensi kaudella Markkanen ja Puurula niin en valita.

Pelkään vaan että joukkue muuttuu rankalla kädellä, jolloin en uskalla ensi kaudella vielä kummoista menestystä toivoa.
 
Viimeksi muokattu:

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mäkin haluun fantasiarosterin tehdä:

Jokeri - Jokeri - Jokeri
Jokeri(A) - Jokeri - Jokeri
Jokeri - Jokeri - Jokeri(C)
Jokeri - Jokeri - Jokeri

Jokeri(A) - Jokeri
Jokeri - Jokeri
Jokeri - Jokeri
Jokeri - Jokeri

Jokeri
Jokeri

Sitten vielä muutama Jokeria junnuringistä.

Tähän olisi enenmmän kuin tyytyväinen. Kasattaisiin joukku, jonka jokainen palanen pelaisi joukkueena ja joukkueelle.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs
Pakkien kiekollinen puoli kuten fyysinen paranee? ensi kaudeksi samoin yläkertaan on tulossa fyysinen pelote. Kysymykseni kuuluukin mitä tapahtuu sille seikalle keitä junnuja ajetaan sisään. Yksi lupaava junnu on menossa Tampereelle, yksi Espooseen ,yksi Hämeenlinnaan....ja tämä virta on saatava pysähtymään.

On se jumalauta kumma jos Nielikäinen on tosiaan tuo yläkerran fyysinen "pelote" ja samalla päästetään lupaavia junioreita muualle. En kyllä yhtään ihmettele näitä junioreiden päätöksiä. Kyllä hekin näkevät saman ku me: Jokerit on nykyisin valmiiden pelaajien jengi, ostojoukkue, jossa omilla kasvateilla on todella vaikea päästä breikkaamaan edustusjengiin, kun edelle menee kaiken maailman valmentajan suosikkipojut ala Hirso ja Nieleikäinen. Vittu kun vituttaa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tilauksessa: Jokerisydäntä

Niin, tätähän on toitotettu vuodesta toiseen, mutta kuten topic osoittaa, nyt olisi oikeasti taas tilausta joukkueelle, joka pelaa isolla sydämellä narrilogon puolesta. Eli jos homma menisi esim. näin, voisi olla todella tyytyväinen Virmasen toimintaan:

Tuulola -> Strömberg
Virta -> Laine
Louhi -> Lind
Kantor -> Pussillinen maila-erkkaa.

Senttereistä...

Taitava ykkössentteri on ihan must. Santala lienee menetetty tapaus, joten nyt olisi esim. sille Pirnekselle todella tilausta. Vaikka mies on junantuoma janari, niin silti hyville, maajoukkuetason pelimiehille on aina tilausta. Eikä Jokereilta löydy omasta takaa nyt mitat täyttävää ykkössentteriä, joten luonnollisesti se on siis hankittava muualta. Pirneksen kohdalla kotimaisuus olisi vielä iso plussa.

Itse jostain syystä jaksan innostua tuosta Rem Murrayn mahdollisesta hankinnasta. Kyseessä on kumminkin liigatasolle todellinen pelimies, joka on vähän "santalamainen" eli hyvä lähes jokaisella pelin osa-alueella. Kaiken lisäksi Murray vaikuttaa todelliselta playoff-pelaajalta. Varoitus: Seuraavaksi tulee kaikkien kiekkokliseiden äiti: Mieluummin joukkueeseen loistava playoff-pelaaja kuin runkosarja-stara. Lisäksi näkisin, ettei "Remmarin" sitoutumisen kanssa tulisi ongelmia. Kyseessä on kuitenkin todellinen kiekkoammattilainen, joka pelasi naapurissa vain muutaman kauden vaihtelevalla menestyksellä. Kuuleman mukaan Murray diggaa Helsingistä ja IFK:sta on toivotettu hänelle hyvät jatkot. Jokerit menettää Wilmin 99% varmuudella, joten 1+1=2.

Pirnes ja Murray olisivat samalla ne kahden ensimmäisen ketjun sentterit.
Kolmosen keskellä mielellään näkisin jonkun muun kuin Janne Hauhtosen, mutta fakta on, että hyvin kasatussa kiekkojoukkueessa on oltava yksi hyvän tason puolustava sentteri. Hauhtonen sopisi tähän ruutuun kuin nyrkki silmään.
Hauhtosen kohdalla myös kotimaisuus on plussaa ja tuskin äijän hintalappukaan tulee olemaan mikään järkyttävän iso.

Nelosen keskelle sitten duunarivoimaa omista junnuista.

Maalivahdeista... Kaikki kunnia Puurulan esityksille playoffeissa, mutta mun mielestä ensi kaudeksi olisi parasta lähteä kahdella kovan tason molarilla liikenteeseen. Vaikka emme kaatuneet Puurulaan playoffeissa, niin pudotuspeleissä hyvän ja keskitason maalivahdin ero tulee esiin väistämättä pitkässä sarjassa. Toki kahden hyvän maalivahdin hankkiminen ei ole välttämättömyys. Menihän Blues finaaliin, vaikka sillä on kakkosena aivan vihreä kaveri liigatasolle. Tästä kaudesta oppineena en kuitenkaan Jokerien toimarina lähtisi hakemaan samanlaista riskiä kuin tällä kaudella. Riksman - Ahonen kaksikko vuosi sitten oli aika lähellä mun ihannekaksikkoa, ihan näin esimerkkinä.

Lopuksi pakko vetää omat fantasiarosterit kehiin, on se vaan niin mukavaa:

"Tomek Valtonen" - Pirnes - Rita
Kerman - Murray - Laine
Lind - Hauhtonen - Varis
Jalkanen - *junnu* - Mr X (Ei edelleenkään The Pasi)
Salmelainen, Veistola ym.

Kauppinen - Jokela
Salmela - Kalteva
Strömberg - Kuparinen
Kulmala - Helenius

Markkanen
"Tommi Nikkilä"
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Onkos A.J Niemellä vielä soppari enskaudesta? Jos, ei niin heti miten sopimusta tarjolle.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pystyykö otsikkoa muuttamaan? Ei vastaa oikein realismia tuo.
 

Brad

Jäsen
Pystyykö otsikkoa muuttamaan? Ei vastaa oikein realismia tuo.

Odotellaan vielä vähän aikaa, voi olla, että Saksasta ei jengejä Mestarien Liigaan tule joten siinä on Harrylla vielä mahdollisuus. :)

Hanlon toivottavasti tuo Pohjois-Amerikasta muutaman huippuhyökkääjän, tai potentiaalisen huipun tänne kehittymään. Pari kappaletta stapletoneja kelpaisi. Virmanen voisi kyllä soitella Steve Kariyan agentille ja tarjota sopimusta, siinä on huippujätkä Jokerien ykkösketjuun. Harrastaa myös uimahyppyjä kuten Leino.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös