Riittääkö Rosteri - Tarvitaanko vahvistuksia?

  • 123 732
  • 711

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
En tiedä mikä tähän Aleniin on iskenyt, mutta pelaamisentaso on niin alas vajonnut, ettei mies päässyt pelaamaan enää ollenkaan lauantaina Helsingissä. Tästä miehestä ei nyt mitään Niskalaa ollut tarkoituskaan tulla, mutta parannettu versio Mäkelästä oli lähinnä toivomuksena. Sekin vain sen verran, ettei kaikkia purkukiekkoja vetäisi suoraan katsomoon.

Kun Lehikoisen käyrä kulkee ylöspäin, Alenin trendi mitä ilmeisemmin tulee vastaan kovaa vauhtia, joten pitäisikö tässä hommassa nyt tehdä niin, että tosiaan se Heikkinen sieltä Hokista muutamaksi otteluksi tännepäin, ja vastaavasti Alen hakemaan uutta vauhtia loukkaantumisen jälkeen Suikkasen valmennuksesta. Ainakin viime viikon kotipelien nojalla uskaltaisin sanoa, että Alenin pelirohkeus vaatii sarjaportaan alennuksen, jotta uskaltaa kiekkoa pitää edes sen pari sekunttia, jolloin voisi jo olla katsottuna joku oma, kenelle sen kiekon syöttää.

Pakistoon sopisi kyllä yksi todellinen osaaja lisää koska vaan, mutta reaaliteetit huomioon ottaen, vaihtoehdot ovat todella vähissä. O`Brienanista en puhu nyt mitään, vaan puhtaasta lisätarpeesta, joten kyseessä pitäisi olla kotimainen kaveri. Niistä miehistä on muutenkin pulaa, ja kaikilla taitaa olla jo nimi jossain paperissa. Niskala joutui ilmeisestikin AHL:n puolelle, mutta on myös luvannut pelata kauden siellä, eikä lähteä Eurooppaan, jos NHL pelipaikkaa ei tule.
 

Borgie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vieläkö muuten Pettinen Leksandissa jaksaa kiekkoilla, vaikka Tukka-Jukka hävisikin peräsimestä? Mahtuis varmaan meillekin...
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mielestäni rosteri puolustuksen osalta riittää jos Alen, O`Brien ja miksei Honkaheimokin pystyvät nostamaan tasoaa selkeästi.

Honkaheimo pelasi viime kaudella hyvin pienen hetken ja sille tasolle pitäisi nousta.

O´Breiniltä varmasti odotettiin enemmän ja ainakin mahdollissuus miehelle annetaan, toivottavasti mies sen käyttää.

Alen tuskin itsekkään kovinkaan tyytyväinen on tämän hetken esityksiinsä, kai mies joskus jotain on osannutkin, koska liigassa pelejä on kertynyt, mutta en ainakaan itse osaa sanoa mitä tältä kaverilta pitäisi odottaa? kai sitä surullisen kuuluisaa peruspelaamista?

Vaikka isteä vituttaa Viitasen -tyyliset pelaajat niin kyllä mies saisi pian jo kuntoon tulla.

Hyökkääjistön osalta Spruktsin jatko olisi hieno asia ja kun Jacina kuntoutuu olisi meillä ehkä parhaiten roolitettu hyökkäys moneen vuoteen, no ongelma on se ulkomaaliasten määrä, mutta sen näkee sitten mihin ratkaisuihin päädytään.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon sivuilla taisi Toivola kertoilla viime viikon lopulla Viitasen palaavan vasta joulun aikoihin kaukaloon.
Eli vakavasti otettavaa lähdettä tälle asialle ei vielä ole... ;-)

Eiköhän O´Brienille haluta antaa peliaikaa, jotta mies saisi onnistumisia ja sopeutuisi paremmin/nopeammin täkäläisiin kaukaloihin.
Ehkä näinkin - tosin ei tuohon tarkoitukseen kyllä liigan TOP3-peliminuutteja tarvittaisi...

En tiedä mikä tähän Aleniin on iskenyt
Tämä mietitytti itseänikin. Ei kai Alenilta kukaan mitään ihmeellistä kiekollista odottanut, mutta perusvarmaa puolustuspeliä ja pelin avaamista kuitenkin. No toisaalta kiitos ennen muuta Lehikoisen niin tuolla puolustuspäässä on nyt aitoa kilpailua pelipaikoista, ja se on hyvä asia se. Siksi itse olisin sitä mieltä, ettei nyt kannata höntyillä minkään hankintojen tai pelaajavaihtojen kanssa. Rosteri riittää – toistaiseksi.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Siksi itse olisin sitä mieltä, ettei nyt kannata höntyillä minkään hankintojen tai pelaajavaihtojen kanssa. Rosteri riittää – toistaiseksi.
En ole itsekkään mikään ensimmäinen paniikkinappulan painaja, mutta kun tuosta Viitasen tilanteesta on tarjolla valmentajan mieltä masentava lausuma, ja samaan hengen vetoon #44 aloittaa ottelun HIFK:ta vastaan vieraissa kakkospakkiparissa, niin entisestään sekaiseen päähän tulee liian paljon lisää sekaisia ajatuksia. Käsittelykykykin kun on vielä kovin rajallinen, niin tossut ovat kuin vahingossa lähdössä ottamaan harha-askelia kohti uusia nimiä.

Yhtään ainutta loukkaantumista ei puolustus tällä hetkellä kestä, joten kädet ristissä kyynärpäitä myöden joka pelissä on oltava.

Kuntopuoleen kyllä uskon vahvasti, eikä niitä loukkaantumisia sen takia tule, mutta niitä harmittomia yhteentörmäyksiä voi tulla muuten ihan koska vaan, ja niistä seurauksina viikon huileja.
 
Veikkaanpa, että Siklenka nappaa tuosta nyt pelikieltoa useamman pelin ja täten meidän puolusutuskalusto heikentyy huomattavasti.
Nyt voisi olla paikallaan ottaa Mestiksestä joku seppä tänne muutamaksi peliksi lainaan. Hokin kanssa on yhteistyötä ollut ja harkkapeleissä täällä piipahtanut Heikkinen olisikin varsin hyvä vaihtoehto.
Hattusen Jonnen kanssa Lukolla on vissiin ihan sopimuskin vielä tästä kaudesta, mutta en usko, että vanhempi Hattunen on lähelläkään liigatasoa.
Myös TuTossa on muutama kiekollisena hyvä pakki (Järvinen, Syväsalmi, Kurki) ja Jokipossa on kaveri, jolla ainakin nimi velvoittaisi: Jarkko Immonen: 6 peliä 5 pistettä. Kokoakin tältä Immoselta löytyy ihan kivasti: 192 cm 100 kg.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Veikkaanpa, että Siklenka nappaa tuosta nyt pelikieltoa useamman pelin ja täten meidän puolusutuskalusto heikentyy huomattavasti.

Urheiluruudun klipin perusteella veikkaisin 2-3 ottelun pelikieltoa, toivottavasti ei enempää. Jos ja kun pelikieltoa muutama matsi tulee, niin ainakin ensi viikon vieraspeleissä Jypiä ja Kärppiä vastaan ollaan kusessa. Tärkeimmän ja ainoan yv-peliin soveltuvan puolustajan puuttuminen on iso aukko Lukon puolustuspelaamiselle. Itse en kuitenkaan lähtisi ainakaan vielä mitään hätäapuja hankkimaan, vaan antaisin rohkeasti vastuuta nuorille pelaajille. Peliajan antaminen Lehikoiselle ja Nordlundille maksaa itsensä varmasti takaisin, vaikka oppirahojakin on toki maksettava.
 
Itse en kuitenkaan lähtisi ainakaan vielä mitään hätäapuja hankkimaan, vaan antaisin rohkeasti vastuuta nuorille pelaajille. Peliajan antaminen Lehikoiselle ja Nordlundille maksaa itsensä varmasti takaisin, vaikka oppirahojakin on toki maksettava.

Niin. Lehikoinen vetää O'Brienin kanssa ja Masto Eepin kanssa niinkuin tähänkin asti. Rupesi itseäni vaan pelottamaan ajatus, että Honkaheimon pariksi tulee Alen tai Tähtisalo. Jotenkin luotan tällä hetkellä johonkin kokeneeseen Mestis-pelaajankin enemmän kuin näihin heppuihin.
 

Isorumailkeä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anonyymit kotikiusatut
Jokipossa on kaveri, jolla ainakin nimi velvoittaisi: Jarkko Immonen: 6 peliä 5 pistettä. Kokoakin tältä Immoselta löytyy ihan kivasti: 192 cm 100 kg.
Katselin Urheilukanavalta tuon KooKoo-Jokipojat -ottelun ja ainakaan sen perusteella tällä kaverilla ei ole mitään käyttöä SM-liigassa. KooKoon keilana kaukalossa. Jos joku nyt välttämättä pitää hommata hätäavuksi, niin suosittelen sitä samaa Hokin kaveria joka kävi jo harjoituskaudella pari peliä vetämässä.
 
Katselin Urheilukanavalta tuon KooKoo-Jokipojat -ottelun ja ainakaan sen perusteella tällä kaverilla ei ole mitään käyttöä SM-liigassa. KooKoon keilana kaukalossa. Jos joku nyt välttämättä pitää hommata hätäavuksi, niin suosittelen sitä samaa Hokin kaveria joka kävi jo harjoituskaudella pari peliä vetämässä.

Itse en tuota matsia nähnyt. Kaveri vaan jäänyt mieleen nimestään ja siitä, että johti yhdessä vaiheessa puolustajien pistepörssiä Mestiksessä. Puolivitsillähän tuon Immosen esiin nostin.
Oikeasti näkisin vaihtoehdot juurikin Hokin Heikkisessä, joka täällä kävi pyörähtämässä, tai sitten TuTon Pasi Järvisessä, jolla on kokemusta ja joka on takonut melko jäätäviä lukemia alkukaudella.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin. Lehikoinen vetää O'Brienin kanssa ja Masto Eepin kanssa niinkuin tähänkin asti. Rupesi itseäni vaan pelottamaan ajatus, että Honkaheimon pariksi tulee Alen tai Tähtisalo. Jotenkin luotan tällä hetkellä johonkin kokeneeseen Mestis-pelaajankin enemmän kuin näihin heppuihin.

Tämä on kyllä totta. Tähtisalo nyt on aina ollutkin täysi katastrofi jäälle päästessään, mutta Alenin heikot otteet ovat olleet jonkinasteinen pettymys. Liekö sitten vielä keskenkuntoinen loukkaantumisten jäljiltä? Toivottavasti Siklenka ei jatkossa kilahtele vastaavalla tavalla kuin tänään, sillä pelikieltoihin ei hirveästi olisi varaa. Tosin vaikka Siklenkan touhu tänään oli mitä oli, eikä varmastikaan mennyt kaikkien koodien mukaisesti, niin ainakin itse näen asiassa myös pienen positiivisen puolen: Tuollainen hullu meiltä viime kaudella puuttui, jonka läsnäolo kentällä tulee tulevaisuudessakin varmasti rauhoittamaan tilannetta Lukon maalin edustalla ja muutenkin. Nickersoninkin touhut olivat välillä mitä olivat, mutta kyllähän kyseisen kaverin pelkkä läsnäolo jäällä takasi työrauhaa Kivenmäelle ja kumppaneille.
 
Tämä on kyllä totta. Tähtisalo nyt on aina ollutkin täysi katastrofi jäälle päästessään, mutta Alenin heikot otteet ovat olleet jonkinasteinen pettymys. Liekö sitten vielä keskenkuntoinen loukkaantumisten jäljiltä?

Itse odotin Alenista astetta parempaa versiota Tuukka Mäkelästä, mutta mieshän on ollut helvetisti huonompi vielä, mitä Tuukka oli. ainakin kotipeleissä aivan käsittämättömiä ratkaisuja. Mm. pitkiä kiekkoja paikoista, joissa ei ole ollut mitään kiirettä. Puke tullut jo muutaman kerran mieleen, mutta ei ehkä kuitenkaan ole ollut ihan niin huono.

Toivottavasti Siklenka ei jatkossa kilahtele vastaavalla tavalla kuin tänään, sillä pelikieltoihin ei hirveästi olisi varaa. Tosin vaikka Siklenkan touhu tänään oli mitä oli, eikä varmastikaan mennyt kaikkien koodien mukaisesti, niin ainakin itse näen asiassa myös pienen positiivisen puolen: Tuollainen hullu meiltä viime kaudella puuttui, jonka läsnäolo kentällä tulee tulevaisuudessakin varmasti rauhoittamaan tilannetta Lukon maalin edustalla ja muutenkin. Nickersoninkin touhut olivat välillä mitä olivat, mutta kyllähän kyseisen kaverin pelkkä läsnäolo jäällä takasi työrauhaa Kivenmäelle ja kumppaneille.

Kyllä. Eivät porilaisetkaan silloin mistään koodeista välittäneet. Kummasti ovat nyt ruvenneet niistä purnaamaan, kun lukkolaiset ovat myllyjä alkaneet ottaa.

Kyllä tämänpäiväinen, vaikkei pelin lopputuloksen kannalta mikään järkevä ratkaisu ollutkaan, oli selkeä viesti jatkoa ajatellen: Vitut koodeista, meillä on täällä hullu kusipää, joka vetää rottaa turpaan, jos on niin päättänyt.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Anssi Tieranta voisi olla vuokrattavissa pariksi peliksi? Kävi jo Mestiksessäkin lainassa, mutta ei kelv... hälytettiin siis kiireesti takaisin.

Iso, paha, varma kiekollinen pakki. Voi heittää kentälle niin ylivoimaan kuin varsinkin alivoimaan ;) Eikä varmasti maksa hirveästi.

Tuntuisiko hyvältä vaihtoehdolta, arvon kettufanit?
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vitut koodeista, meillä on täällä hullu kusipää, joka vetää rottaa turpaan, jos on niin päättänyt.

Juurikin näin! Juurikin näin =)

Saas nähdä mitä sm-liiga katsoo asiakseen tuosta laittaa. Ihan sama. Vituttaa kaikenlainen rottailu!!

Hellanlettas muuten oli Leo varmaan peloissaan siinä maassa ollessaan. Toivottavasti Hannu illalla juottaa lämmintä dexalia ja silittää päätä, että tulee uni Lepanderin simmuun...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi heittää kentälle niin ylivoimaan kuin varsinkin alivoimaan ;)

Voihan sinne toki heittää vaikka minut, tai Lehtosen Topin. Vaan mikä tulos siitä tulee... ;)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vitut koodeista, meillä on täällä hullu kusipää, joka vetää rottaa turpaan, jos on niin päättänyt.

Niin, maassa makaavan hakkaaminen tai niskaan lyöminen ei ehkä ole ihan "koodin mukaista" mutta toisaalta, pelaako esim. Leo Komarov koskaan "koodien mukaan"? Joten eikö häntä silloin voi myös käsitellä koodeista väleittämättä? Niin makaat kuin petaat.

Ja en siis tarkoita että jotkut ihan älyttömät sikailut ja selkeät vahingoittamisyritykset pitäisi sallia mutta kyllähän näille pikkurotillekin pitää isäntä löytyä, etteivät ihan mitä tahansa saa tehdä ja aina luikkia vaihtoaitioon piiloon.
 

Korinekki

Jäsen
No ei tässä vielä tarvi pakkiostoksille lähteä, mutta todennäköisesti Viitasesta ei tälle kaudelle tule kauheasti olemaan iloa.
Tämä on tosiaan nyt Viitasen tilanne, ja juuri tuon takia nostin tämän ketjun esiin. Vielä ei tosiaan tarvitse ostoksille lähteä (tosin Siklenkan ollessa nyt poissa, näyttää peräpää kyllä mielenkiintoiselta), mutta totuus on kyllä se, että Viitanen ei Lukko-pakistoa tällä kaudella hirveästi vahvista.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä on tosiaan nyt Viitasen tilanne, ja juuri tuon takia nostin tämän ketjun esiin. Vielä ei tosiaan tarvitse ostoksille lähteä (tosin Siklenkan ollessa nyt poissa, näyttää peräpää kyllä mielenkiintoiselta), mutta totuus on kyllä se, että Viitanen ei Lukko-pakistoa tällä kaudella hirveästi vahvista.

Lukolla on edelleen Siklenkankin poissaollessa 7 pakkia rosterissa ja tuohon nippuun ei kannata mitään heikkisiä miettiä pariksi peliksi. Eri asia jos tulee pidempiaikaisia loukkaantumisia(tai pelikieltoja..) Viitasen lisäksi.
 

Korinekki

Jäsen
Lukolla on edelleen Siklenkankin poissaollessa 7 pakkia rosterissa ja tuohon nippuun ei kannata mitään heikkisiä miettiä pariksi peliksi. Eri asia jos tulee pidempiaikaisia loukkaantumisia(tai pelikieltoja..) Viitasen lisäksi.

Tuosta olen samaa mieltä. Vaikka Jarkko Heikkinen esiintyi ihan kelvollisesti noissa treenimatseissa, niin missään tapauksessa häntä ei kannata tässä tilanteessa Lukkoon tuoda. Jollei tarjolla ole pelaajaa, joka oikeasti vahvistaa joukkuetta, näkisin että nyt pitää antaa peliaikaa nuorille (Lehikoinen, Nordlund).
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuosta olen samaa mieltä. Vaikka Jarkko Heikkinen esiintyi ihan kelvollisesti noissa treenimatseissa, niin missään tapauksessa häntä ei kannata tässä tilanteessa Lukkoon tuoda. Jollei tarjolla ole pelaajaa, joka oikeasti vahvistaa joukkuetta, näkisin että nyt pitää antaa peliaikaa nuorille (Lehikoinen, Nordlund).

Joku Heikkisen tasoinen kaveri kyllä mahtuu joukkueseen kuudenneksi tai seitsemänneksi pakiksi, mutta niitä on tosiaan jo omastakin takaa. Erityisesti Lehikoinen ansaitsee esityksillään tällä hetkellä reilusti peliaikaa. Nordlund väläyttelee kiekollisena, mutta on edelleen turhan ailahtelevainen.
 

Korinekki

Jäsen
Joku Heikkisen tasoinen kaveri kyllä mahtuu joukkueseen kuudenneksi tai seitsemänneksi pakiksi, mutta niitä on tosiaan jo omastakin takaa. Erityisesti Lehikoinen ansaitsee esityksillään tällä hetkellä reilusti peliaikaa. Nordlund väläyttelee kiekollisena, mutta on edelleen turhan ailahtelevainen.

Nordlund, ja varsinkin Lehikoinen, ovat pelaajia, jotka olisi hyvä saada kiinnitettyä seuraavaksi pariksi vuodeksi. Molemmat ovat kiekollisesti hyviä, ja liikkuminenkin on hyvää.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Lukolla on edelleen Siklenkankin poissaollessa 7 pakkia rosterissa ja tuohon nippuun ei kannata mitään heikkisiä miettiä pariksi peliksi.
Pilkunnussija iskee jälleen sanomalla, että kolmeksi peliksi se mahdollinen tarve on olemassa. Mutta oikeasti onhan tilanne nyt se, että ne 25 minuuttia peliaikaa pitää muille pakeille jakaa. Yrittänyttä ei laiteta, kuuluu sanonta, mutta kyllähän se on myös tässä kohtaa sekä uhka, että mahdollisuus. Lauantaina se sitten nähdään, kumpaan suuntaan vaaka alkaa tilanteessa kallistumaan. Ja jos jo ensi viikon tiistaipeliä ajattelee, niin Jyp menetti juuri pakki Helmisen telakalle. Puntit tasoittuivat siltäkin osin.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pilkunnussija iskee jälleen sanomalla, että kolmeksi peliksi se mahdollinen tarve on olemassa. Mutta oikeasti onhan tilanne nyt se, että ne 25 minuuttia peliaikaa pitää muille pakeille jakaa.
No on sitten kaksi tai kolme peliä kyseessä, niin ei yhden kaverin poissaolo saa koko puolustuspalettia sekoittaa. Parit kyllä täytyy laittaa uuteen uskoon, koska tuskin Miken tilalle Honkaheimon pariksi Tähtisaloa laiteta.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nordlund, ja varsinkin Lehikoinen, ovat pelaajia, jotka olisi hyvä saada kiinnitettyä seuraavaksi pariksi vuodeksi. Molemmat ovat kiekollisesti hyviä, ja liikkuminenkin on hyvää.

Lehikoisella on sopimusta jäljellä lähes kaksi kautta ja varmasti pidempikin jatko pyrritään varmistamaan viimeistään ensi kesänä, kuten toimittiin Tuomaisenkin kohdalla.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tälläistä viime aamulta Titaanien palstalta:

Huhun mukaan Rauman Lukko on kiinnostunut James Jernbergistä. Tosin näyttää Raumalla olevan ulkomaalaiskiintiö täynnä. Onko mahdollista että Jamesillä on sopimuksessa pykälä joka mahdollistaa siirron SM-Liigaan kesken kauden ? Alunperin herrahan totesi että on täällä auttamassa joukkuetta ja antamassa näyttöjä SM-Liiga seuroille.

Mä sinne jo jotain vastasin aiheesta. Niin, periaatteessa ensi viikon kahdeksi ekaksi peliksi tuon voisi ottaa penkin päähän istumaan ja näyttämään rumaa naamaa, mutta eiköhän tämä kuitenkin ole tuulesta temmattu juttu?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.26
  • 6.30
  • 8.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös