Riittääkö Rosteri - Tarvitaanko vahvistuksia?

  • 123 815
  • 711

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Metalwarrior kirjoitti:
Näin. Ei mitään kolmosketjujyriä tänne. Vaan semmoinen kaveri, joka käyttää Strakan tarjoilemat paikat hyväkseen.

Vaan eipä taida tulla. Tällä rosterilla mennään ehkä puolivälieriin, mutta siihen tie kyllä katkeaa.

No viime pelin perusteella kolmosessa olisi jo kaveri joka osaa kiekkoa reppuun laittaa, joten variaatioita tietysti voisi olla. Mutta katsotaan nyt tuleeko ketään.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jollei pakkia olla hommaamassa, tai vaihtokauppoja tekemässä, niin itselle tuli melkoinen mielikuvituksen lento. Käsittääkseni Pärssisen Timo on ollut, suht tyytymätön kaikkeen, tällä kaudella. Kelpais mulle ja maistuis varmaan sullekkin. Tämä nyt on toiveajattelua, tässä odotellessa, mutta kuitenkin. Timppa saisi uuden nousujohteen uralleen Strakan rinnalla... ja sitten mä heräsin. :)
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Ei Lukkoon enää kukkaan tuu. Luulisin. Aika alkaa käymään sen verran vähiin eli näillä mennään. Ykkösen laituri sieltä vielä puuttuu, mutta taitaapi puuttua loppukaudenkin. Hitto, kun siitä Hannuksesta olisi pitänyt joku seppä saada tilalle. Ei Kopsu nyt ihan ykkösketjun kamaa ole. Voi tulla vaikeat säälärit ja ehkä puolivälierätkin.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Savon Sanomien mukaan Rauman Lukko oli kiinnostunut saamaan Pulkin riveihinsä loppukaudeksi. KalPa ei kuitenkaan ollut halukas luopumaan fyysisestä alakerran luutijastaan. " Jatkoajan uutinen

On se harmi, ettei yllä näkyvä onnistunut. Esa Lehikoisen vuokraaminen Jokipoikiin taas oli kokonaisuutena varmaankin hyvä asia, vaikka A-junnujen mielestä ei niinkään.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikea uskoa, että Lukko tosissaan olisi ollut Pulkista kiinnostunut. Ei teillä kuitenkaan pakkipuolella mitään suurta pulaa ole ja eiköhän vanhat konkarit verry kun panokset kasvavat.

Näihin konkareihin ja lähinnä Martikaiseen liittyen kysymys. Pelaako Kartsa Lukossa ylivoimaa ? Sanomattakin on selvää, että kysymys on elintärkeä sillä se saattaa ratkaista kaverien välisen liigapörssin voiton. Tänään siis hankintalistalla Straka ja joku paljon ampuva ja ylivoimaa pelaava Lukko-pakki.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
bozik kirjoitti:
Pelaako Kartsa Lukossa ylivoimaa ? Sanomattakin on selvää, että kysymys on elintärkeä sillä se saattaa ratkaista kaverien välisen liigapörssin voiton. Tänään siis hankintalistalla Straka ja joku paljon ampuva ja ylivoimaa pelaava Lukko-pakki.

Kyllähän Kartsakin yyveetä pelaa, mutta enimmäkseen käsittääkseni pelaa Viitasen Mikko ja Heikkisen Bono. Enemmän Äijänsuolla istuneet korjatkoot, jos annan väärää tietoa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olkku kirjoitti:
Kyllähän Kartsakin yyveetä pelaa, mutta enimmäkseen käsittääkseni pelaa Viitasen Mikko ja Heikkisen Bono. Enemmän Äijänsuolla istuneet korjatkoot, jos annan väärää tietoa.
Yes, nyt on Äijänsuon asiantuntijoille käyttöä, toinen noista saa tänään kunnian liittyä joukkueeseeni ;)
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
bozik kirjoitti:
Pelaako Kartsa Lukossa ylivoimaa ? Sanomattakin on selvää, että kysymys on elintärkeä sillä se saattaa ratkaista kaverien välisen liigapörssin voiton. Tänään siis hankintalistalla Straka ja joku paljon ampuva ja ylivoimaa pelaava Lukko-pakki.

Kartsa pelaa ylivoimaa Viitasen parina Strakan kentän takana. Toisessa ylivoimaparissa pelaa Heikkinen Honkaheimon tai Hämäläisen parina. Nyt uuden kanukin liityttyä joukkueeseen, saattavat paritkin muuttua, mutta tuskin Martikaisen osalta.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Onko tietoa?

Tämän päivän Savon Sanomissa oli juttua Kalpan viime hetken kontakteista pelaajamarkkinoilla mm. tässäkin ketjussa esillä olleesta Simo Pulkin kiinnityksestä, lisäksi jutussa mainittiin Kalpan olleen yhteydessä Lukkoon jonkin juniorihyökkääjän siirrosta Kuopioon, jota ei kuitenkaan tapahtunut. Onko teillä tietoa/hyvää arvausta kenestä tässä olisi ollut kysymys? Ei varmaan ainakaan Strakasta. ;)
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Number 87 kirjoitti:
Todennäköisesti Lehtonen tai Vainiola(jos lasketaan junnuksi), en oikein muita vaihtoehtoja nää.

Vainiola on todennäköisin, kun ei A:ssakaan enää pelaamaan mahdu. Toinen vaihtoehto on Jussi Tapio.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Boris kirjoitti:
Vainiola on todennäköisin, kun ei A:ssakaan enää pelaamaan mahdu. Toinen vaihtoehto on Jussi Tapio.

Tapio kyllä mahtuu vielä A-junioreissa pelaamaan, mutta yksi vaihtoehto on kyllä myös Hokissa tällä hetkellä pelaava Jarkko Hattunen.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Lukkojunnu

Ok, kiitoksia tiedoistanne. Luulen, että Vainiola ja Hattunen ovat olleet todennäköisimmät ehdokkaat, mitä voisi kuvitella Kalpaan tulevaksi. Mutta näillä mennään päätyyn asti ja ohitetaan Ässät viime metreillä! Se varmaan kelpaisi myös teille Lukko-faneille.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taitavat kädet kirjoitti:
Mutta näillä mennään päätyyn asti ja ohitetaan Ässät viime metreillä! Se varmaan kelpaisi myös teille Lukko-faneille.

Noo, tärkeintä on tietenkin se että Lukko on pudotuspeleissä mutta olisihan se kieltämättä kiva bonus, kirsikka kakun päälle...
 

Korinekki

Jäsen
Mikko Viitanen on siis ilmeisesti koko syksyn sivussa, ja palailee vasta joulun jälkeen kaukaloon. Iso mies, puoli vuotta sivussa, tuskin hirveästi on keväällä annettavaa kaukalossa. Tällä hetkellä tilanne on sikäli hyvä, että pisteitä on tullut (kiitos Vehasen). Nuoria pakkeja on saatu ajettua sisään. Kuitenkin on aiheellista esittää jälleen kysymys, riittääkö rosteri?
Kuten tuossa jo aikaisemmin kirjoitin, tilanne on toisaalta erittäinkin hyvä. Pinnoja on tullut vaikka... O´Brien ei ole vielä osoittautunut vahvistukseksi, Viitanen on sivussa, puolustuspelin tiivistyminen on lähes yksin Vehasen ansiota. Hyökkäyspäähän tuskin tarvitaan ilman loukkaantumisia vahvistuksia (paitsi Spruktsin jatkosopimus). Pakkipää on ainoa kysymysmerkki.
Jos/kun Viitanen saadaan jonkinlaiseen kuntoon kevääksi, ainoa pohdinnan arvoinen asia on mielestäni O´Brienin vaihtaminen parempaan (jollei mies paranna).
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kuitenkin on aiheellista esittää jälleen kysymys, riittääkö rosteri?
Tällä hetkellä mielestäni riittää, tosin pakisto ei kestä yhtäkään loukkaantumista. Viitasen pitkä poissaolo muuttanee suunnitelmia, tosin nyt ei voida muuta hakea kuin suomalaista _kiekollista_ pakkia ja näitähän tunnetusti löytyy pilvin pimein vapailta markkinoilta...

O'brienia ei mielestäni kannata vieläkään ulostaa, vaikkei mikään huippu olekaan. Peruspakki jonka taso riittää ihan hyvin liigaan. Hyväksyn vaihdon toiseen ulkomaalaiseen, mikäli saadaan varmasti selvä pelimies tilalle, eikä mitään toivotaantoivotaan -vetoja tyyliin Hajt.

Hokista se yksi kaveri jonka nimeä en juuri nyt saa päähäni varmaankin pääsee paikkailemaan mahdollista sairaslistaa, eikä mielestäni olisi muutenkaan huono vaihtoehto ottaa rinkiin pyörimään jo nyt.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mikko Viitanen on siis ilmeisesti koko syksyn sivussa, ja palailee vasta joulun jälkeen kaukaloon.

Ihan kuriositeettina; onko jossakin virallisesti ilmoitettu, että Viitanen palaa aikaisintaan vasta joulun jälkeen? Kun tätä lokakuutakin välillä optimistisesti väläyteltiin. Liigan 'virallinen' sairaslista

ainoa pohdinnan arvoinen asia on mielestäni O´Brienin vaihtaminen parempaan (jollei mies paranna).

Onkohan tässä O'Brienin arvostuksessa jonkinlainen ero valmennuksen ja fanien välillä? Toistaiseksi koko liigan kolmanneksi eniten peliaikaa saanut pelaaja kuitenkin. Tämä on tuon peliaikalistan eräs mielenkiintoinen asia - mielenkiintoisin ehkä ykkössijan jälkeen...


Koodi:
  1. Heikkinen, Ilkka         HIFK        7   25.43
  2. Tuulola, Marko           Jokerit     7   25.04
 [B][COLOR="Red"] 3. O'Brien, Doug            Lukko       8   24.10[/COLOR][/B]
  4. Siklenka, Mike           Lukko       8   24.08
  5. Clarke, Dale             Blues       7   24.05
  6. Jokela, Mikko            Jokerit     7   23.54
 

Korinekki

Jäsen
Ihan kuriositeettina; onko jossakin virallisesti ilmoitettu, että Viitanen palaa aikaisintaan vasta joulun jälkeen?

Lukon sivuilla taisi Toivola kertoilla viime viikon lopulla Viitasen palaavan vasta joulun aikoihin kaukaloon.
Eiköhän O´Brienille haluta antaa peliaikaa, jotta mies saisi onnistumisia ja sopeutuisi paremmin/nopeammin täkäläisiin kaukaloihin. Esitykset kentällä eivät varmastikaan ole tuon peliajan arvoiset. Tuskin tästä monikaan on eri mieltä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lauantaina O´Brien pelasi kelvollisesti. En huomannut, että hän olisi puolustuspelissään varsinaisesti tehnyt virheitä. Pari kakkosta otti, mutta ei nekään mitään ihan mahdottoman huonosti pelatuista tilanteista tulleet.

Huonoa oli avuttomuus kiekon kanssa, kun pelattiin yv:tä. Laukaus on löysän näköinen. Kerran nousi lupaavasti maalia kohti yv:n aikana. Ehkä se oma peli ja hyökkäävä rooli joissain tilanteissa alkaa O´Brieniltakin vähitellen löytyä, jos tuollaiset nyt sitä ovat. Tuskin mihinkään Kuoppalamaisiin hasardisyöksyihin on O´Brienin syytä edes lähteä.

Viitasta odotetaan kovasti takaisin. Varmasti vahvistaisi pakistoa. Kuitenkin... Nyt olen nähnyt Lukolta kaksi vieraspeliä. Kun vertaan viime vuotista Viitasta ja O´Brienia, ei ero ainakaan noiden perusteella kovin paljon Viitasen hyväksi ole. Muistanpa kironneeni Viitastakin useasti ääneen viime kauden aikana, sekä keikonmenetyksiä että hehtaaripyssyllä lauottuja vetoja.

Eli minä antaisin O´Brienin olla vielä, mielellään hyvin pitkään. Ei paniikkia hänen kanssaan. Viime kauden sekoilut puolustuksen kanssa saavat riittää. Sieltä lähti ensimmäisiin pareihin tarkoitettuja pelaajia enemmän kuin tilalle tuli.

Lukon viisikko näyttää omassa päässä varsin tiiviiltä. Omaa maalia suojellaan siten, että vastustajan peli viedään laitoihin. IFK:lle Lukko antoi laskujeni mukaan yhden ylivoimahyökkäyksen. Hiukan eri kuin viime vuonna esim. Lahdessa syksyllä, kun omissa kolisi vähän väliä, ja omassa päässä pelatessaan pelaajat olivat hukassa ja paniikissa koko ajan.

Jos tuonne joku lisää tarvitaan, niin se voisi kyllä silti olla kotimainen puolustaja. Tätäkään ei välttämättä tarvita. Mahtaako olla tarpeeksi hyviä edes tarjolla?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt kun "hullu-Nickerson" tekee paluun Poriin, eikö meidän pitäisi hankkia suojelija Topolle ja oikeastaan koko joukkueelle? Näin siis ainakin porilaisten uhon perusteella...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos tuonne joku lisää tarvitaan, niin se voisi kyllä silti olla kotimainen puolustaja. Tätäkään ei välttämättä tarvita. Mahtaako olla tarpeeksi hyviä edes tarjolla?

JZZ kirjoitti:
Hokista se yksi kaveri jonka nimeä en juuri nyt saa päähäni varmaankin pääsee paikkailemaan mahdollista sairaslistaa, eikä mielestäni olisi muutenkaan huono vaihtoehto ottaa rinkiin pyörimään jo nyt.

Mun mielestä Jarkko Heikkinen Hokista olisi kokeilemisen arvoinen pelaaja. Tosin vain Pitsiturnauksen perusteella olen tämän analyysin tehnyt, mutta tuskin tuo huonompi olisi kuin Honkaheimo, Tähtisalo tai Alen.

Toisaalta onhan se hiukan hassua haukkua puolustusta sen jälkeen, kun HIFK on nollattu kotikaukalossaan 0-1.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt kun "hullu-Nickerson" tekee paluun Poriin, eikö meidän pitäisi hankkia suojelija Topolle ja oikeastaan koko joukkueelle? Näin siis ainakin porilaisten uhon perusteella...

Kyllä te pärjäätte noilla nykyisillä karpaaseillakin. Mielestäni kokonaisuudessa tämän kauden Lukko on SM-liigan fyysisin. Toki mukava, että myös naapuriinkin tulee hieman vahvistusta aihealueelle.

Siklenkan pitäisi ottaa hieman enemmän isännänotteita, muuten Lukon fyysinen osasto taitaa olla pelannut ihan miehekkäästi alkukaudella?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä te pärjäätte noilla nykyisillä karpaaseillakin. Mielestäni kokonaisuudessa tämän kauden Lukko on SM-liigan fyysisin. Toki mukava, että myös naapuriinkin tulee hieman vahvistusta aihealueelle.

Siklenkan pitäisi ottaa hieman enemmän isännänotteita, muuten Lukon fyysinen osasto taitaa olla pelannut ihan miehekkäästi alkukaudella?

No jos ihan vakavissaan puhutaan niin enemmän Siklenkasta on hyötyä kaukalossa kuin jäähyboxissa, siihen malliin hyvin on kaveri pelannut alkukauden. Muutenkaan jäähyjä ei enää kovin paljoa lisää tarvitsisi.

Ja eiköhän se Siklenkakin lähde talkoisiin mukaan siinä vaiheessa kun sitä oikeasti tarvitaan.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eiköhän jokaisen liigajoukkueen kokoonpano tule vielä jonkun verran elämään ennen siirtorajan umpeutumista. Lukon kohdalla tämän hetken ykkösprioriteettina pitäisin Spruktsin sopimuksen jatkamista koko kauden kattavaksi. Pidemmänkin sopimuksen saa toki minun puolestani tehdä:) Jos Sprukts jatkaisi Lukossa koko kauden, olisi meillä kaksi ensimmäistä hyökkäyskenttää hyvällä mallilla loppukautta ajatellen, jos siis loukkaantumiset eivät pääsisi niitä verottamaan. Kolmos- ja nelosketjut ovat sitten asia erikseen, sillä varsinkin neloskenttä on alkukaudesta ollut aika vaisu. Luomala on laadukas laituri kolmoseen, ja Ben-Amorkin varmasti parantaa vielä, mutta jotain tuosta kolmosestakin mielestäni puuttuu.

Viitasen ja Jacinan toipuminen takaisin pelikuntoon on myös tärkeä kysymys. Viitanen ottanee paikkansa kokoonpanosta suht. vaivattomasti jos vain pelikuntoon pääsee, mutta Jacinan tilanne on hieman kimurantimpi. Jos Sprukts lähtee joulun jälkeen, niin ei siinä sitten mitään, mutta jos mies jatkaa ketuissa koko kauden, niin mikä on Jacinan kohtalo? Toisaalta ajatus kolmoskentästä Luomala-Jacina-Ben-Amor kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta ulkomaalaiskiintiö ei tätä vaihtoehtoa ainakaan nykymiehityksellä salli. Tässä tapauksessa katseet kohdistuisivat O´Brienin tilanteeseen, mutta katsotaan nyt että miten kaverin peliotteet tästä kehittyvät. Pelaajabudjetti on kuitenkin ainakin periaatteessa käytetty. Jos Nordlund ja Lehikoinen jatkavat hyviä otteitaan eikä lisäloukkaantumisia pakistoon tule, niin eiköhän nykypakistollakin pärjätä, ainakin jos Viitanen toipuu takaisin pelikuntoon.

Nykyrunko on mielestäni riittävän hyvä suoran pudotuspelipaikan saavuttamiseen, mutta jos mitaleista halutaan tosissaan taistella, niin pientä vahvistusta ehkä vielä kuitenkin kaipaisin joukkueeseen. Pleijareissa kolmos- ja neloskenttien rooli kuitenkin korostuu, joten niistä olisi hyvä löytyä lisää ratkaisupotentiaalia. Toisaalta Toivolan ajatusmaailmaan tuo nykyinen nelonen on varmasti suht. ideaali, sillä kiloja ja lihasta sieltä kyllä löytyy. Nyt jonkun pitäisi vielä kaivaa Tuomaisesta ja Juntusesta lisää ilkeyttä esiin. Kun kerran pisteiden teko jää hieman vähemmälle, niin sitten pitäisi ainakin laittaa laidat ryskymään. Rapatessa toki joskus roiskuukin, mutta ei taklaamisesta ainakaan kokonaan saisi luopua jäähyjen pelossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös