Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 270 235
  • 123 818

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ja Suomi tuli "terävänä" toiselle puoliajalle ja alle minuutissa kolisi omissa.

Sanattomaksi vetää.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Karkeahko kärjistys mutta ei tuo pelaajatuotanto mitään kovin kummoista ole moneen samankokoiseen maahankaan verrattuna. Lupaavia pelaajia on mutta tuntuu että tärkeissä ikäluokissa ei kehitystä saada valitettavan useinkaan optimoitua.

Mitään Hyypiää tai Litmasta nyt on aika kohtuutonta käyttää verrokkina kun sen verran poikkeustapauksia olivat, mutta vähissä on nuoret pelaajat joilta voi odottaa nousua oikeasti isojen liigojen kokoonpanoihin. Myöskään junnumaajoukkuemenestys on ollut aika vaatimatonta, en tiedä onko enemmän valmennuksellinen syy?
Noh jos Juha Malinen on häärinyt pitkään valmentajana niin ei oo musta mitenkään ihme, että heille ei oo tullut menestystä. Mutta kyllä hyviä nuoria pelaajia on tulossa ja on jo kokoonpanossa. 00-luvulla syntyneitä nykyisessä kokoonpanossa on Håkans, Sinisalo, Peltola, Antman ja Suhonen. Eli jonkun verran mukana. Ja kyllä mä odotan Galvezilta, Terholta, Waltalta, Pyyhtiältä, Terholta, Keskiseltä ja Liimatalta ainakin ihan hyviä uria Euroopan hyvissä sarjoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös