• 22 362

alessi

TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Ihan ymmärrettävää myös tuo Ilveksen väsyminen loppua kohden, onhan heillä jo 3. peli neljään päivään ja TPS:llä aika iso lepoetu tällä hetkellä. Ei sovi tätä unohtaa, tuskin freshiä Ilvestä vastaan olisi tämmöistä loppukiriä saatu aikaan.

Onhan se näinkin, mutta tiistain pelillä taululla olisi 9-0 vaikka kuinka olisi väsynyt Ilves. Otetaan tässä nyt kuitenkin ne realiteetit huomioon, että vastakkain ovat runkosarjan 1. vs runkosarjan 12., niin ihan hyvä tilannehan tässä on.

aurajoki

Suomen maajoukkue, TPS
Kunpa saataisiin Rafkinin tilalle oikea liigatason pakki, niin voisi hyvä heilua. Rafkin ei valitettavasti ole liigatasoa vaikka pelaakin TPS :ssä suuria minuutteja.

alessi

Mene nyt vittuun ihan oikeasti. Rafkin ei liigatason pakki?

Axroz

TPS, S.Koivu
Liian usein joudutaan jakamaan pisteitä näissä peleissä, joissa pitäisi vaan vääntää ne kolme pistettä himaan, kun ollaan kuitenkin oltu se napsu kaks edellä... mutta vanha totuus on, että maalin tappiosta on tosi pitkä matka voittoon. Näköjään tasurista on kans

Leipuri

TPS, Posipetterit
Ihan käsittämättömän vaikeeta saada niitä 3 pisteen voittoja.

Kultalehvä

TPS, Columbus Blue Jackets
Aika tasainen vääntö ollut. Ipan 1. ketju pystyy kyllä hyvin pyörittämään ja on ollutkin vaarallisia paikkoja paljon. Mutta toisaalta, jos Ilves ei onnistuisi TPS:ää vastaan luomaan yhtäkään maalipaikkaa nii olisin syvästi huolissani kuka ottakaan runkosarjan kakkospaikan liigaa johtavan TPS:n jälkeen.

Hokifani25

TPS, Leijonat
Kolme pistettä olisi kyllä ollut ihan otettavissa tänään paremmalla ylivoimalla ja viimeistelyllä ylipäätään.

lamfred

TPS, Minnesota Wild
Kumpa saataisiin sun tilalle joku keskustelupalstalle sopiva kirjoittelija niin ois jotakin järkeä tässäkin palstassa vaikka isoilla minuuteilla operoitkin. Varsinkin tappioputkissa. Ei näköjää mitää vaikutusta vaikka usein pelikiellossa, sama touhu jatkuu.