MM 2023: Suomi

  • 356 731
  • 2 327
Suomella on hyvin varaa kääntää itse tilanne toisinpäin ja sanoa tyypeille kuten Rasselle, että me emme tarvitse sinua, eli kuulit oikein. Tämä NHL-statuspalvonta voisi nykyisellään loppua. Ei ole tarvetta sellaiselle enää.

Ei tuollaista mainitsemaasi NHL-statuspalvontaa ole olemassakaan niiden kesken, jotka asioista päättävät. Keskustelupalstat sitten erikseen. Tai ehkä tarkoititkin juuri palstoja.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Ei tuollaista mainitsemaasi NHL-statuspalvontaa ole olemassakaan niiden kesken, jotka asioista päättävät. Keskustelupalstat sitten erikseen. Tai ehkä tarkoititkin juuri palstoja.

No kyllä Lehtinen ja Jalonen siellä jenkeissä tänäkin vuonna kävivät. Ehkä he eivät palvo, mutta antavat varmasti arvoa silloin kun pitää niin tehdä, ja sitten toisinpäin. Palstoilla voi palvoa vaikka Aku Ankkaa, jos niin haluaa.
 
No kyllä Lehtinen ja Jalonen siellä jenkeissä tänäkin vuonna kävivät. Ehkä he eivät palvo, mutta antavat varmasti arvoa silloin kun pitää niin tehdä, ja sitten toisinpäin.

Avaatko vielä mitä tarkoitat tällä? Tai ylipäätään tuolla mainitsemallasi NHL-palvonnalla?
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin oletin, että Ristolainen olisi lähtenyt ilmapiiriä tuulettaakseen tällä kertaa mukaan, kun kotikisat ja muutenkin velvollisuuksia Suomessa. Muistaen siis keskustelun olympialaisten alla. Sitä nyt ei koskaan tiedetä, olisiko lähtenyt Kiinaan asioiden mennessä toisin.

Edit: Tai olisiko otettu.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No ei kannata kankean Ristolaisen perään haikailla. Ilmankin on pärjätty ja tullaan pärjäämään. Kapanen on mukava nähdä Leijonissa. Rapakon takana loppukausi oli ilmeisesti hyvää tekemistä joten saamme hyvässä vireessä olevan Kasperin kisoihin.
 
Viimeksi muokattu:

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Häh??

Esitit väitteen, josta kiinnostuin ja mielenkiinnosta utelen lisätietoja, jotta saisin paremmin kiinni mitä tarkoitat. Ja ilmoitat, ettet osallistu vänkäämiseen. Olen ymmärtänyt keskustelupalstan funktion näemmä eri lailla kuin sinä.

No sitten, Jatkoajassa vaan aina vängätään, vaikka selkeä vastauskin olisi jo annettu. Ei kai tässä mitään epäselvää ole? Pelaajat änärissä kiinnostavat muistakin syistä kuin statuksesta nykyisin. Välillä pelkällä NHL-statuksella pääsi kisoihin. Tuomas Grönmankin jotenkin totesi Naganosta, että kisapaikkaan riitti kun pelasi änärissä, ja aika monta vuosikymmentä tuntui asia jälkeenpäinkin olevan samanlainen.

Varmasti tilanne on Jalosen ja kumppaneiden mielestä nyt ihan eri, tai siltä se tuntuu. Jalosen peluuttaminen ja roolittaminen on ihan ennenkuulumatonta, jota ei ole kukaan muu osannut samalla tavalla, ja siinä ei jokin vitun status merkitse mitään. Amerikkaan ei kumarrella, muttei pyllistelläkään.

Palstalla on tosiaan eri meininki, kun se Rassekin tuntuu kiinnostavan, vaikka alla olisi huonokin kausi. No Mikke Granlund taas on ollut aina hyvä majussa, joten kyllä sieltä varmasti halukas tyyppi aina tulee mukaan. En minä oikein tiedä miksi näitä juttuja kerron, kun kaikkihan nämä tietää :)
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ristolainen on nyt niin monet kerrat jo MM-kisoista kieltäytynyt, että eiköhän se niin vaan ole, että ei häntä oikeasti nämä skabat kauheasti kiinnosta.

Hyvä vaan, että saadaan oikeasti motivoituneita pelaajia.
 

Ruutu8

Jäsen
Suomi ja Leijonat eivät menetä Ristolaisen kieltäytymisellä oikeasti yhtään mitään. Kaikki puheet ja haikailut miehestä voisi lopettaa kokonaan ja palataan sitten joskus asiaan, jos olisikin tulossa johonkin tapahtumaan.

Siihen saakka voitaisiin jatkaa keskustelua tässä ketjussa kaikista heistä hienoista suomalaispelaajista, joille leijonapaita merkitsee ja halu tulla edustamaan omaa kotimaataan arvokisoihin. Sovitaanko näin? Ristolainen ei todellakaan kuulu tähän kategoriaan.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Välillä pelkällä NHL-statuksella pääsi kisoihin. Tuomas Grönmankin jotenkin totesi Naganosta, että kisapaikkaan riitti kun pelasi änärissä, ja aika monta vuosikymmentä tuntui asia jälkeenpäinkin olevan samanlainen.
Kun Naganon kisojen NHL-vahvistusten nimilistaa katsoo, niin tarkoittaako Grönman itseään vai kenties Niinimaata?
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Varsinainen vahvistus… ois kyllä saanut jäädä Kasperi rapakon taakse jos meno edes välttävästi samaa luokkaa ku edellisillä visiiteillä
Piti ihan tarkistaa, että eihän Kapanen ole ollut kuin kerran mukana aikaisemmin viitaten tähän "edellisillä visiiteillä" mainintaan. Tällöinkin Kapanen oli vasta 20-vuotias, aloitti kauden farmissa ja löi oikeastaan kunnolla läpi vasta seuraavalla kaudella. Eli ehkä me voimme antaa hänelle vielä mahdollisuuden. Toki, on se meikäläisenkin mielessä pieni epäilys miten sopeutuu Jalosen kiekkoon, mutta onhan siitäkin toisaalta jo nuorista kokemusta.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muistanko väärin vai hengailiko Kapanen viime kerralla jossain fanipubissa? Jotain IP-lehtien tai Seiskan kuvia muistelen nähneeni. Kisat taisi olla Tanskassa.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Varsinainen vahvistus… ois kyllä saanut jäädä Kasperi rapakon taakse jos meno edes välttävästi samaa luokkaa ku edellisillä visiiteillä
Siis NHL-pelaaja tulee raskaan ja hankalan kauden jälkeen heti Suomeen pelaamaan mahdollisesti harjoitusotteluita Tanskaa vastaan, jotta voisi olla kisajoukkueessa. Jos tuo ei kerro sitoutumisesta niin sitten ei mikään. Minä ainakin suuresti ihannoin sitä, että haluaa pelata maajoukkueessa.

Myönnän, että en pidä Kasperi Kapasta asennetta täydellisenä, enkä joskus edes hyvänä. Uskon kuitenkin, että juuri Jukka Jalonen on se päävalmentaja joka saa Kapasen pelaamaan täysin ja vain joukkueelle.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
sopeutuu Jalosen kiekkoon, mutta onhan siitäkin toisaalta jo nuorista kokemusta.
Ulkomuistista: u20 Jalonen koulutti Kapasta ja meinasi pudottaa pojan kotikisoista kokonaan pois, mutta Kassu nöyrtyi,pääsi jengiin, pelasi tuloksellisesti vaikeat kisat, mutta ratkaisi kuitenkin mestaruuden. Monikäyttöinen ukkohan Kapanen on ja eiköhän Jalonen kaverista saa parhaan irti. Noin muutoin MG:n lisäksi toivoisin Armian hyökkääjistä sisään.

Onko kellään tietoa Jokiharjun vammasta/pääseekö kisoihin?
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Valittiinko Kapanen siis jo kisajoukkueeseen? Ainakin uutisoinnista saa sen kuvan vaikka Lehtinen sanomaksi sitä ei ole kirjoitettu. Aika erikoista on, jos Kapanen kävelee suoraan kisoihin jo tässä vaiheessa ja pyörii leiriviikoilla muiden mukana, jotka kisaavat kisapaikasta, mutta Kapasella on paikka jo taskussa. Ei Kapanen nyt ihan sen tason kaveri ole -asennekin huomioiden- että täytyisi suoraan lopulliseen kisajoukkueeseen valita. Vähän tässä haiskahtaa myös se, että Kasperi tulee mukaan leiriviikoille nyt jo, että voi kuluttaa palveluspäiviään maajoukkuekommennuksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös