HIFK playoffeissa 2022

  • 70 155
  • 497

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Eikös meillä kuitenkin suurin osa jengistä ole jo koronan sairastanut viimeisen n. 2kk aikana?

Veikkaan samaa ja ilmeisesti myös osa valmennuksesta ja huollosta.

Motin ja Ahonen ehkä selvimmät kenellä voisi olla sairastuminen taustalla. Muut poissaolot mielestäni loogisia.

Tiistaina 3. ketju mahdollisesti

Turunen - Paajanen - Dyk

Mutta onneksi 3. matsi vasta torstaina niin ehtiihän tässä sairastaneet mahdollisesti toipua siihen mennessä.
 

Eemin76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen kuullut, että koronan on käynyt läpi pelaajista kaikki muut paitsi Garteig. Ei kai se nyt HIFK:llekään joka toinen kuukausi tartu? Flunssaa on nyt myös tavallista liikkeellä ja Turusella on kyllä varmaankin joku vamma? Mutta oli miten oli, ei tämä nyt parhaalla mahdollisella tavalla ala! No vaikeuksien kautta voittoon?
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olen kuullut, että koronan on käynyt läpi pelaajista kaikki muut paitsi Garteig. Ei kai se nyt HIFK:llekään joka toinen kuukausi tartu? Flunssaa on nyt myös tavallista liikkeellä ja Turusella on kyllä varmaankin joku vamma? Mutta oli miten oli, ei tämä nyt parhaalla mahdollisella tavalla ala! No vaikeuksien kautta voittoon?
Hyvä jos näin.

Turusen osalta todettava että jos kunnossa niin hyvä aloittaa rotaation pyöritys jo nyt. Voi olla hyvä esim. Hirvosen tai Palolan tai vaikka Gardinerinkin tilalla.
 

Tony Clifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, K-67
Paras vastustaja, rakastan vihata HIFK:ta. Ilman teitä ei ole mitään. Tänään mennään. Omat pojat vastaan kirkkaiden valojen miljonäärit. Kiehuu kaukalossa ja katsomossa mutta koitetaan selvitä ilman poliiseja ja ambulansseja! Kiitos etukäteen teille playoff-sarjasta, joka tuskin tulee muistuttamaan sählypelejä.
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Omikronin ja sen alavarianttien kanssa ei ole paljon merkitystä vaikka olisi vasta vähän aikaa sitten sairastanut koronan, se voi tulla nopeasti uudestaankin. Ei tule sellaista pidempää immuniteettia kuin vaikkapa Deltan aikana. Lähipiiristäkin löytyy tapaus jossa tammikuussa sairasti koronan ja maaliskuun alussa tuli uusi tartunta.
Tottakai sillä on merkitystä oletko sä sairastanut koronan viime aikoina vai et. Vaikka se on mahdollista sairastua uudelleen nopeastikin etenkin, jos on sairastanut oireettomana tai oireet ollut lieviä. Se immuunivaste kestää ainakin sen kuukauden päivät jolloin ei ole teoreettisestikaan mahdollista saada tartuntaa uudestaan. Sen jälkeen immuunivaste laskee pikkuhiljaa yksilöstä riippuen ja taudin kuvasta riippuen. Ei se immuunivaste mitenkään 100%->0% mene suoraan. Jotkut eivät saa koronaa enää ikinä uudestaan. Se, että puolijoukkuetta saisi koronan uudestaan parin kuukauden sisällä sairastetun koronan jälkeen uudestaan on erittäin epätodennäköistä. Yksittäistapaukset ovat eria asia.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Aika paljon jännittää kyllä. Joka toinen minuutti kova luotto kauden vaikeuksista ja vastoinkäymisistä huolimatta, ja sitten taas pieni hiki tulee ton alakerran riittävyyden kans. Motinia tarvitaan asap, ja Ahosta myös. Nuo molemmat kaiken nähneet pakit ovat hyviä omalla alueella ja voittavat vääntöjä. Lyytisen poissaolo ei käytännössä näy. Kapealla mennään siellä, ja kunhan eivät vaan koronassa olisi.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Maistuu kulta paremmalta ku vaikeuksien kautta se voitetaan ;)
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Alkais jo kesälomat. Ja kohtahan ne jo alkaakin.
Joka keväinen, vuosisadan mahalasku on taas käynnissä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Siinä kävi sitten juuri niin kuin ei pitänyt. IFK:lla helvetinmoisia vaikeuksia tehdä maaleja hyvistäkään mestoista ja apina kiipesi takaisin selkään.
Vitun vittu. Tiistaina jatkuu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vasta alkutahdit lyöty sarjalle, mutta tämä avausottelu meni täysin runkosarjasta tutun käsikirjoituksen mukaan. TPS puolustaa IFK:n kumoon. Ville Peltosen IFK on iso harppaus taaksepäin viimeisistä vuosista. Ollaan taannuttu sinne 2013-15 tasolle.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässähän olisi ollut mainio paikka ryöstöretkelle ja kotiedun hankkimiselle, mutta vähemmän yllättäen ei maistunut. Joukkue vaikuttaa pelokkaalta ja se on erittäin huono homma. Nyt ei ole se hetki kaudesta, kun pelätään epäonnistumisia. Nyt on se aika vuodesta, jolloin mikään ei tunnu missään ja painetaan peräsuoli ulkona jokaisen kiekon perään ja annetaan vastustajan hakata mailalla maalin edessä ihan niin paljon kuin dumarit sallivat, koska ei tunnu missään.

Sinne kentälle mennään voittamaan, ei pelkäämään häviämistä,
 

PuukäsiPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mä oon itselleni antanut luvan olla vittuuntumatta ihan älyttömästi kun on tiedossa minkälaista paskaa taustalla on. Mutta jos tuossa on kaikki mitä tästä jengistä saadaan irti kevään peleissä, niin saattaa sohvat ja telkkarit lentää partsilta.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Alle aivan kaiken arvostelun.

Luulin ja toivoin, että playoffeihin tullaan vähintään raastamaan ja repimään se mikä koneista irti lähtee, riittää jos riittää.

Mutta tuohan oli ihan sukkasillaan pelokasta hiihtelyä. Yksi huonoimmista IFK-jengeistä pelillisesti tämä kevään IFK tähän asti, varmaan Summasen aikaan oli homma välillä yhtä sekaisin.
 

Jazzhands

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervehdys arvon palstalaiset!

Olisipa ensimmäinen viesti tänne positiivissävytteisempi, mutta kieltämättä vähän hankalalta näyttää juuri nyt. Eniten omaan silmään pelottaa se, että pelissä ei näytä olevan juuri minkäänlaista rakennetta ja tämä saa helposti hyvänkin pelaajan näyttämään huonolta, kiekot pomppimaan ja näyttämään siltä että pelaajat luistelevat tervassa.
Katseet tietenkin kääntyvät penkin taakse. HIFKta vastaan on tällä hetkellä vähän turhan helppo pelata ja tuntuu että pelin sisässä reagoinnissa hävitään joka kerta.
Tuntuu myös ettei päästä oikein pyörittämään täysillä sylintereillä ja epäsuhta puolustuksen ja hyökkäyksen välillä vain korostuu.
Toivottavasti tiistaille keksitään jotain tuoretta työkalupakista, jos ei muuta niin yksinkertaistetaan peliä, tiivistetään pakkaa, nostetaan tunnetasoa ja palataan perusasioihin. Tuolla osaamisella ja taitotasolla hyvin tehdyt, simppelit asiat pitäisi parantaa pelin laatua jo huomattavasti.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Tota puolustusta kun katsoo niin siellä ei ole ykkösparin vaihdossa ollessa ketään joka osaisi tehdä yhtään mitään kiekolla. Jardine ei valitettavasti ole liigatason pelaaja, lähellekään. Kotkansalon itseluottamus on ollut kadoksissa kohta puoli vuotta, Ahosen ja Motinin puuttuminen ei helpota yhtään vaikka aika puukäsiä ovatkin.

Täytyy kyseenalaistaa myös joukkuehenki. Koivistoinen heitti erätaukohaastattelussa jotain että "kunhan saadaan viivasta kiekko ilmassa maalille", olikohan kuittia puolustajille ja turhautumista. Sitten perään seuraavassa erässä itse puolusti todella löysästi ja siitä maali omiin. Tuolla näyttäisi Innala olevan ainut hyökkääjä jolla on munat, tulee mieleen Zaborsky kun kultakypärä joutuu hoitamaan kulmaväännöt ja maalinedustapainitkin.

Jengi vaikuttaa jotenkin... kyllästyneeltä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tämä jotain Jeesus-tason ihmeitä vaatii että sarja voitetaan. Pelkästään maalinteko on niin tuskaa, ja vastustajalla vielä about sarjan paras veska. Innalan puskemisesta, Koivostoisen huitomisista yms. paistaa läpi turhautuneisuus. Joukkue vaatii itseltään helvetisti, mutta nyt ollaan todella kaukana omasta tasosta, ja pelaajat kyllä tietää sen.

Tässä näkyy se runkosarjan merkitys, ja se ettei playoffeissa voi oikein kaniineja kaivaa hatusta, jos on oltu edelliset 20 matsia paskoja. IFK:n kanit ovat kuolleet hapenpuutteeseen jo 10 matsia sitten.

En usko että IFK voittaisi vaikka TPS:n ykkösveska loukkaantuisi tms. Nyt puhutaan liian isoista ongelmista. Ja kyllähän TPS pelaa yli rosterinsa, eli siellä valmennus tehnyt päinvastaista työtä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös