Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 081 801
  • 61 739

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tämä, mutta milläs juotat kaverille kupin poloniumilla höystettyä teetä kun se ei päästä enää ketään 10 metriä lähemmäs itseään. joku luotettu henkivartija siinä vieressä norkoilee joka varmaan maisteleekin kaiken mitä tarjolle tulee.
Kyllä se ainakin urheilijoiden kanssa hengaa ja kaveraa. Ehkä sieltä joku jolla on oikea aate ja halua ratkaista.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siis jep, ihan Hitlerin ja Stalinin pelikirjoista nämä "syyt" hyökkäykselle.

Syyt keksitään kyllä, jos tahtoa on. Silti jossain kohdassa voi käydä niin, että syitä ei enää uskota edes kotijoukoissa, ja seuraus on kapina. Tuohon on kuitenkin vielä matkaa.

Toisessa ketjussa keskusteltiin suhtautumisesta Suomen venäläisiin. Voi kun kävisi niin, että heitä ei oteta nyt sijaiskärsijöiksi, joihin puretaan pahaa oloa. Syyllinen istuu Kremlissä, ja täällä asuvat eivät tuohon voi vaikuttaa mitenkään. Toinen syy tähän toiveeseen on se, että jos täällä alkaa jonkinlaista lynkkausmielialaa esiintyä, on se Kremlille selkeä osoitus siitä, että venäläisiä vainotaan täällä.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Nyt täytyy toivoa, että ukrainalaiset saa nopealla aikataululla paljon vahinkoa aikaiseksi. Ainakin kertovat itse, että tämä lentokenttä on piiritetty ja joukoille on annettu käsky tuhota venäläiset. Toivon niin koko sydämestäni, että huomenna kun päivä valkenee saadaan venäjän mediaan kuvia siitä kuinka venäjän nuoret maksaa verellään Putinin vainoharhaisuudesta.

Sitä kautta protestoinnit kasvaa ja Putin saadaan vallasta kun oma kansa kääntyy vastaan.
Valtaaminen näyttäisi olevan vääjäämätöntä, mutta jos saavat päälle kunnon sissisodan ja aiheutettua sitä kauttaa jatkuvia menetyksiä niin yhdistettynä KOVIIN pakotteisiin alkaisi kansa nousta yhä enemmän ja enemmän Putleria vastaan. Mitkään "höpöhöpö" pakotteet ei tässä vaiheessa toimi vittuakaan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Reuters: Venäläiset saivat haltuunsa Tshernobylin ydinvoimalan​

 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Putin perusteli aikanaan Krimin valtaamista sillä, että se on erottamaton osa Venäjää. Yksi tavoite saattaa olla vallata Urkainaista maaväylä Krimin nimimaalle. Krim kärsii muunmuassa vesipulasta, kun Ukraina sulkenut putket. Eli jos Ukrainalaisena asuisin siinä välimaastossa, niin pakkailisin kyllä jo reppuni valmiiksi...

En yllättyisi, jos tuo aikoo vallata koko Dneprin itäisen puolen alueen. DDR:ssä toimineena miehenä tuommoinen kahtiajako on tutuksi tullut malli. "Venäjän kansa" tähän itäiseen puoliskoon ja Ukrainalaisiksi itsensä tuntevat läntiselle puoliskolle.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos ajattelee asiaa perus venäläisen jantterin näkökulmasta niin onpas varmaan mieltä ylentävää mennä ampumaan ukrainalaisia. Olisiko mitenkään mahdollista että Venäjän armeija kääntäisi kelkkansa. No tuskinpa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Voi kun kävisi niin, että heitä ei oteta nyt sijaiskärsijöiksi, joihin puretaan pahaa oloa. Syyllinen istuu Kremlissä, ja täällä asuvat eivät tuohon voi vaikuttaa mitenkään. Toinen syy tähän toiveeseen on se, että jos täällä alkaa jonkinlaista lynkkausmielialaa esiintyä, on se Kremlille selkeä osoitus siitä, että venäläisiä vainotaan täällä.
Vaikea uskoa että mitään laajamittaista tapahtuisi, mutta toivottavasti ei edes yksittäistapauksia. Tosin sanoisin että Kremlille jokin vaino tai vainoamattomuus on täysin sivuseikka. Suomessa vainotaan tai ei vainota venäläisiä Kremlin näkökulmasta silloin kun se on tarpeellista, varsinaisella konkreettisella totuudella ei ole mitään väliä. Venäläiset kansana ovat täyttä tykinruokaa herroilleen, ei siellä kiinnosta edes vähän alusta kansalaiset yksilöinä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kommentteja, jotka eivät vanhentuneet kovin hyvin. Pekka Hakalan analyysi tai jopa naureskelu länsimedian kartoista, joissa esitetään Venäjän hyökkäävän useista eri kohtaa Ukrainasta mm. Tsernobylin yli. Ehkä joku kenraali on kuitenkin esitellyt Putinille ko. suunnitelman. Kohdassa 14:00 -> Putin-setä on hyvin hyvin vihainen! | Audio Areena
Tuon pätkän itsekin kuulin joku aika sitten, ja oon just tänään muistellut tuota kohtaa että sieltäkö muka monesta suunnasta tultaisiin, sehän vaatisi satoja tuhansia sotilaita, ja että vieläpä Tsernobylin kautta Valko-Venäjältä tultaisiin, hahhah, hehheh, hysteerikkojen juttuja. No vittu, hahhah.

Minä en oikein tämmösenä amatöörinä osaa vain käsittää sitä, että kai ne Putin ja Venäjän muu jengi tajuaa että tässä nykyisessä maailmantilanteessa tästä Ukraina-tempusta ei oo niille mitään muuta lopputulemaa tiedossa kuin kuolema. Joko omien kautta tai sitten jossain vaiheessa jossain hiton vastaoperaatiossa, tai viimeistään sotaoikeuden kautta. Pakkohan niiden on tajuta. Ja silti ne tekee tämmöstä. Se hirvittää, että onko ne siellä nyt aivan itsetuhoisia tai jossain harhoissa, vai onko tässä takana jotain karmeampaa hommaa, missä Ukraina on vaan kiva tekosyy. Oisko siellä Putinin ja salaisten kavereidensa tarkoituksena keikauttaa maailman tasapainoa pois lännestä ja kohti itää, ja aletaankin sieltä sanelemaan että kuka tässä oikein on sotarikollinen ja kuka sankari. Välillä onkin sitten Euroopan ja USAn vuoro vikistä, kun Kiina ja Venäjä/Intia/ketä lie ottaa maailmanherruuden vuorostaan itelleen.

Toivottavasti oon vain vainoharhainen urpo joka ei tajua mistään mitään.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
SWIFTiin liittyen Johnson juuri äsken suorassa lähetyksessä, että Britannia ajaa Venäjän sulkemista järjestelmästä, mutta kaikkien Euroopan maiden pitää olla asiasta yksimielisiä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
SWIFTiin liittyen Johnson juuri äsken suorassa lähetyksessä, että Britannia ajaa Venäjän sulkemista järjestelmästä, mutta kaikkien Euroopan maiden pitää olla asiasta yksimielisiä.
Ei mene läpi. Voin jo kertoa etukäteen, että EU:n pakotteet ovat farssi.
 

Miinuskulma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Nuo jutut kansan kyllästymisestä Putiniin siten että vaihtaisivat toiseen edellyttäisi myös kansalliskaartin kyllästymistä. Työkaveri sanoi joukkoja olevan kolme kertaa armeijan verran, tuo Wikipedia-linkki ilmoittaa määräksi 340000. Oli sitä mieltä että valmiutta on nostettu. Eli voimaa riittää ellei kansa lähde hallitusti liikkeelle todella laajasti ja sellaisen järjestäminen salassa on vaikeaa. Itse veikkaan että lähipiiristä täytyy tulla aloite syrjäyttämiseen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Reuters: Venäläiset saivat haltuunsa Tshernobylin ydinvoimalan​


Pala Neuvostonostalgiaa palautettu Äiti-Venäjän hellään syliin... Stalinia kutsuttiin Isä Aurinkoiseksi. Olisiko Putin sitten Isä Uraaninen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös