To 16.5.2024 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 37 564
  • 1 017

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Selostajista tuli mieleen, että jos ihmiskunta haluaa oikeasti tekoälylle hyödyllisiä sovelluksia, niin toivoisin että joku loisi AI-Pentti Lindegrenin ja laittaisi sen selostamaan seuraavat Stanley Cup -finaalit. Siinä olisi viihdettä.
Ja jos vielä Ädävo Sinaadors olisi finaaleissa mukana
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Suomi pelaa perushyvää jääkiekkoa Itävaltaa vastaan ja siksi 2-0 johdossa, mutta sellainen isoja voittoja tuottava ote jotenkin tuosta pelistä vain puuttuu. Vaikea sanoa mitä se on, mutta näkyisikö jo jotenkin se, että Jalonen on tehtävänsä tehnyt ja sellaista intohimoista voittomoodia ei enää löydy. Aika peruspelillä mennään, joka ei kärkijoukkueita vastaan riitä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hyvin toimii Suomen viivelähdöt kun Itävaltaa Suomen pakkien paineistaminen ei kiinnosta. Ja ihan kohtuullinen erä Suomelta muutenkin. Itävallan kakkonen 3-23-16 voi vielä maalin värkätä. Rossilla OK pistemäärä 40 Minnesotasta. Lauantaina nähdään missä Suomi on. Harjoitteluahan tämä, ja toivottavasti ei lasketa liian löysäksi Kanadan tapaan. Siinä Itävalta vei kolmannen 5-0.
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Kuulemma pitkälti yli kaksi miljardia ihmistä tv-vastaanottimien ääressä. Näin tarinoi herra Nurmisen Matti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kuinka iso televisio pitää hankkia, että Kapasen leuka mahtuu ruutuun?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Atu oli ottanut vähän Juha Jokis-tyylistä pronssia pintaan välipäivinä
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Innala vetää varteen
Pakki sai viime hetkellä mailan varren Innalan vedon eteen. Siihen varteen lähes kaikki muutkin pelaajat olisivat osuneet tuossa tilanteessa. Jos Innala olisi aikaillut vedon kanssa, häntä voisi moittia. Pitää muistaa, että Innala on hyvä maalintekijä. Se määrittyy Elitserienin sarjakauden + pudotuspelien perusteella, ei parin MM-matsin sattumatapausten perusteella.
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taisi sanoa, että pitkälti toista miljardia eli yli miljardin ja puhui eri viestimistä, ei töllöstä, mutta luku on huima
Ja tarkoittanee koko kisojen ajalta, kun se paikalla oleva yleisömääräarvio 700-800k oli tietenkin myös koko kisoista. Tai sitten näistä kisoista tähän asti, en ole varma kummasta puhuttiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös