To 10.1.2008 Ilves - TPS

  • 3 787
  • 22

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään siis kamppaillaan liigapisteistä Hakametsässä Ilveksen ja Turun Palloseuran välillä. Odotettavissa on tiukka ottelu, Ilves on voittanut kaksi edellistä otteluaan varsinaisella peliajalla, kun taas TPS hävisi sunnuntaina Jokereille ja lauantaina otti voiton JYP:stä kotonaan lukemin 2-0. Ilves majailee sarjataulukossa sijalla 7. ja vierailija TPS sijalla 10.

TPS tänään:

Salak (Kuokkanen)

1. kenttä

Laine – Lundbohm - Alanen

Järvinen - Kiprusoff

2. kenttä

Suominen – Hurme - Erkinjuntti

Halonen - Sweatt

3. kenttä

Kolu – Rautee - Aho

Jokinen - Saarinen

4. kenttä

Makkonen – To. Laine - Ramstedt

Backman – Kokkala (h)


Suuria muutoksia ei ole tapahtunut Tepsin kokoonpanossa sitten edellisen pelin. Suurimpana Ramstedtin paluu kokoonpanoon ja nelosketjuun. Järvinen on laitettu Kiprusoffin pakkipariksi ja mielestäni tämä on erinomainen veto valmennukselta. Backman on näin ollen 7. puolustaja. Maalissa jatkaa hyviä otteita viime aikoina esittänyt Alexander Salak.
 

Tinke18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Timrå IK,Toronto
Ilves tänään:

1. Kenttä
18 Mann, Cameron
51 Määttänen, Pasi
61 Anttila, Marko

81 Tukio, Arto
33 Kantee, Kevin

2. Kenttä
22 Koivisto, Toni
79 Bishai, Mike
91 Järvinen, Turo

8 Jääskeläinen, Teemu
3 Niemi, Toni

3. Kenttä
39 Viitakoski, Vesa
41 Helminen, Raimo
11 Männikkö, Miikka

25 Niskanen, Mika
19 Kuukka, Mikko

4. Kenttä
29 Malmström, Henrik
27 Torkki, Sami
10 Sandell, Sami


6 Lehtivuori, Joonas
-



Maalivahdit:
35 Leinonen, Tero

Varalla:
37 Häkkinen, Pasi


Ilvekseltä puuttuu siis kokoonpanosta siirtohuhuissa pyörivä Mikko Peltola. Siirto Malmöön kariutui, mutta olisiko vireillä siirto jonnekkin muualle, ken tietää. Ilveksen ylivoima on ollut koko kauden melkoisen heikkoa ja siihen joukkue eniten parannusta kaipaakin. Erityisesti ykkösylivoima Koivisto- Bishai- Torkki - Männikkö - Tukio tuntuu kärsivän ratkaisijoiden puutteesta. Oikeastaan viisikon ainoa ajatus on pelata kiekkoa Koivistolle joka sitten yrittää siniviivan tuntumasta täräyttää kiekon ranteelta etuyläkulmaan. Jos yrittää. Koivisto tuntuu osittain kadottaneen itseluottamuksensa, koska mies hakee nykyään huomattavasti enemmän syöttöä kuin suoraa laukausta. Männikön peluutusta yv:n viivamiehenä en ymmärrä lainkaan, koska miehelle ei haeta edes vetopaikkoja eikä hän ole edes kovin kiekkovarma viivamies, kuten esimerkiksi Kärppä-pelissä nähtiin. Ns. kakkosylivoima Määttäsen ja Mannin johdolla antaakin odottaa itsestään huomattavasti enemmän. Mielenkiintoista on myös nähdä miten nuorten MM-kisat vaikuttavat nuoren Joonas Lehtivuoren peliin. Jatkaako siitä mihin jäi eli on Ilveksen paras kiekollinen puolustaja. Maalilla nähtäneen pitkästä aikaa polvivammastaan toipunut Tero Leinonen. Mikäli mies pääsee alkukauden tasolleen, on Ilveksen hyvä suunnata härkäviikoille. Kakkosvahti Pasi Häkkisen taso odotetusti laski muutaman hyvän pelin jälkeen takaisin keskinkertaiselle tasolle. Kotiedun ja Leinosen paluun siivittämänä Ilves korjaa voiton 5-2 lukemin. Maalintekijöinä Anttila (2), Torkki, Bishai sekä Kantee. Leinoselle 19 torjuntaa ja Salakille 34. Pilliinsä vaihtelevasti puhaltelee Seppo Lindroos. Myös Tv-kamerat on rahdattu paikalle, joten ottelussa nähtäneen yksi erikoinen maali, kun Sweatt lyö kiekon oman maalinsa takaa ohi Leinosen.

Täältä tuonne.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Taidankin jättää Kerho-Jyp -pelin väliin ja rynnätä pubiin screenin ääreen, tämä kun näkyy olevan Canalin ohjelmistossa ja Tampereella saatetaan pelata ihan kiekkoakin. Kerho-pelin laatuun ei jostain syystä ole kovinkaan suuri luottamus.

Suuria muutoksia edellisen Blues-pelin kokoonpanoon ei ole. Peltola on kuitenkin poissa ja Raipe ottaa tämän paikan kolmosessa. Torkki taas siirtyy nelosen keskelle ja näin Sandellkin saattaa saada muutaman minuutin peliaikaa.

Lehtivuoren paluu on tietysti kova juttu, eikä jannu taida ihan seiskapakin roolia tänäänkään pelata.
 
Viimeksi muokattu:

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Perseelleenhän tuo meni ja vahvasti. Tepsi ei ollut pelissä mukana kuin hetkittäin, eikä se riittänyt, kun puolustuspäässä perseiltiin MM-yrityksen veroisesti.

Vaikea peli toki, koska Ipalla kulkee tällä hetkellä, mutta surkea esitys joka tapauksessa. Helvetisti parannettavaa seuraavaa kertaa varten, eikä pelissä ollut oikein mitään positiivistakaan.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Tjaa, ihan mukava TV-pelihän tuo oli. Ensimmäisen erän kaltaista peliä jaksaisi Ilvekseltä loputtomiin. Paljon harhasyöttöjä ja sähellystä, mutta vastapainoksi kovaa vauhtia, tehokasta karvausta ja hienoa peliä hyökkäyspäässä.

Lehtivuorta en vaan jaksa olla ihailematta! Vaikkei kloppi mitenkään häikäissytkään, yhtään virhettä en saa mieleeni. Hienoja ja maltillisia ratkaisuja tilanteessa kuin tilanteessa ja sulavaa liikettä.

Nelosen peliaika jäi taas kovin vähälle, vaikka huomista matsia ajatellen ketjua olisi mielestäni ollut varsinkin 4-1 maalin jälkeen vara peluuttaa vieläkin enemmän.

Hyvä suoritus Ilvekseltä toisen erän vakiokoomailun jälkeen kuitenkin.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kyllä varmaan huonoin peli TPS:ltä (niistä mitä itse olen nähnyt) tällä kaudella. Aivan karmeita virheitä pakeilta ja toisaalta tuollainen kädettömyys sitten maalipaikoissa ei voi johtaa mihinkään muuhun kuin tappioon. Oli tietysti myös Ilvekseltä hyvää peliä, ei voi kiistää. Koivisto varsinkin oli liukas kuin mikä.
Hyvää oli se että Laine järjesteli mukavasti paikkoja toisille (edellisessä pelissä oli kyllä helevetin itsekäs ja aikaansaamaton). Ehkä latinki Jokereita vastaan meni jotenkin yli.

Näyttää siltä että pleijari-paikka ei ole mitenkään kirkossa kuulutettu Tps:lle. Liian monta tasaista tallaajaa pitäisi saada vaihdettua pelimiehiin. Makkonen, Suominen, Ramstedt, Alanen, To. Laine ja Kolu esim. ja puolustajista
usein mainitut Saarinen (vaikka ei tänään ollutkaan huonoin pakki), Backman ja Jokinen. Tänään kyllä virheitä tuli myös monelle muulle ja raskain seurauksin. No oppiahan tämä kaikki on tietysti tulevia kausia ajatellen, mutta voisihan sitä ajatella joidenkin jo oppineenkin jotain.
 
Oli kyllä varmaan huonoin peli TPS:ltä (niistä mitä itse olen nähnyt) tällä kaudella. Aivan karmeita virheitä pakeilta ja toisaalta tuollainen kädettömyys sitten maalipaikoissa ei voi johtaa mihinkään muuhun kuin tappioon. Oli tietysti myös Ilvekseltä hyvää peliä, ei voi kiistää.

Tämä oli Tepsin kauden kolmas huonoin peli. Kaksi edellistä olivat Ilves-TPS ja TPS-Ilves. Samoin Lukko on pelannut aina kauden huonoimman pelinsä Ilvestä vastaan.
Itse pelistä:
1. erä ihan täysin Ipan hallintaa. Järviseltä hieno passi takaisin Koivistolle. Kipru pelasi itsensä pihalle. Toisessa maalissa Salak taisi väistää Anttilan virittäessä vapaasti täyden laakin. No, kukapa tuon laukauksen tielle haluaisi mennä?
2. erä oli aika tasainen ja kolmas jo selvästi Tepsin hallintaa. Hassua, että Koiviston mielestä eka erä oli nihkeä ja kolmas hyvä.
Leinonen oli maaginen ottaen ne mitkä otettavissa oli. Salak oli myös hyvä. Vähän käy sääliksi Sweattia. Pelaa nyt siellä kaiken maailman Kiprujen kanssa.
Hyvä ja viihdyttävä tv-peli kokonaisuudessaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kyllä varmaan huonoin peli TPS:ltä (niistä mitä itse olen nähnyt) tällä kaudella.

Ei Tepsi itse asiassa ollut edes kovin huono mutta se on tällaista, kun perusvarmat suorittajat alkavat väsymään (Rautee ja Kipru). Yleensä vastaavaa peliä kun ollaan nähty Kolu/Saarinen akselilta. Itse asiassa potilas Saarinen pelasi parhaan pelinsä koskaan, ikinä, missään ja huomenna saamme todennäköisesti lukea Turun Sanomista, miten Tepsi on tehnyt The Potilaan kanssa 4+4 vuotisen sopimuksen. Yes Captain!
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hohhoijjaa miten nukuttava peli. Ei tarjonnut juuri yhtään mitään uutta edelliseen tän kautiseen Ilves-TPS peliin. Yhtä paska TPS, kuin silloin ja muutenkin koko peli oli surkea. Ei kyllä hirveän hyvää kuvaa anna tän päivän liigakiekosta tämä peli.

Ihmettelen miten tepsi on kerännyt, edes noin paljon noita pisteitä, koska noilla esityksillä sitä on vaikea ymmärtää.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Tepsi itse asiassa ollut edes kovin huono mutta se on tällaista, kun perusvarmat suorittajat alkavat väsymään (Rautee ja Kipru). Yleensä vastaavaa peliä kun ollaan nähty Kolu/Saarinen akselilta. Itse asiassa potilas Saarinen pelasi parhaan pelinsä koskaan, ikinä, missään ja huomenna saamme todennäköisesti lukea Turun Sanomista, miten Tepsi on tehnyt The Potilaan kanssa 4+4 vuotisen sopimuksen. Yes Captain!

Juuri mainitsemastasi syystä johtuen TPS oli huono. Virheitä tasaisesti laajalla rintamalla. Ja kun vielä "varmat" pettää niin johan viedään. Ei sillä etteikö tätä ymmärtäisi voivan tapahtua, koska kuormitusta tietyille pelaajille tosiaan kertyy.
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
Missä TE Laine? Missä Aho? Sopimus taskussa?
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hohhoijjaa miten nukuttava peli.

Hyvä ja viihdyttävä tv-peli kokonaisuudessaan.

Hih, havaitsenko ristiriitaa näissä kommenteissa? Voittavan joukkueen puolella ollut näkee varmasti pelin parempana kuin hävinneen, mutta huvittavaa silti.

Tämä oli Tepsin kauden kolmas huonoin peli. Kaksi edellistä olivat Ilves-TPS ja TPS-Ilves. Samoin Lukko on pelannut aina kauden huonoimman pelinsä Ilvestä vastaan.

Nämä ovat legendaarisia. TPS:n syksyn hyvän vaiheen aikana jokainen hävinnyt joukkue pelasi aina huonoimman pelinsä. Lähes täyttä paskaa tuollaiset jutut siinä tapauksessa, että niillä pyritään voittaneen joukkueen suoritusta vähättelemään.

Peliä en nähnyt, mutta radiosta muutaman pätkän kuuntelin ja vaikealta kuulosti jälleen. Liekö väsymystä, taidon puutetta tai kaikki osatekijät yhdessä, mutta TPS:n kevät ei näytä kovin valoisalta. Kuuden sakin ulkopuolella olevilta joukkueilta pitäisi pystyä niitä pisteitä ottamaan, jotta sinne kymmenen sakkiin paikka varmistuu. Taitaa vaan olla niin, että nyt nähdään väsymyksen vaikutuksia ja TPS voi hyvinkin hyytyä kympin ulkopuolelle.

Maalinteko tuntuu olevan yksiselitteisen vaikeaa.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Nelosen maalikoosteessa TPS:n maalatessa väitetään, että Ilves-puolustaja joka tilanteessa tönäistään maaliin ja joka on vastuussa tuosta osumasta olisi Joonas Lehtivuori, mutta eikös se ole kuitenkin ennemmin maaginen #8 eli lihapullavuori ?
 

black lark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Vikings
eikös se ole kuitenkin ennemmin maaginen #8 eli lihapullavuori ?

Kyllähän se Jääskeläinen on.

Ennen kauden alkua luulin, että Jääskeläinen vihdoin näyttäisi osaamistaan Saken alaisuudessa. Mutta kuten eilinenkin peli ja esimerkiksi ko. tilanne todisti, ei #8 ole oikein toivotunlaista osaamista tällä kaudella esittänyt.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Taitaa vaan olla niin, että nyt nähdään väsymyksen vaikutuksia ja TPS voi hyvinkin hyytyä kympin ulkopuolelle.

Maalinteko tuntuu olevan yksiselitteisen vaikeaa.

Toi oli se kierroksen huono uutinen. Käkättimeen Ipalta, samalla takana HPK ja KalPa pisteille. Yhdestä tappiosta sinänsä ei pidä huolestua mutta iso kuva synkkeni nyt pykälän. 9.-10. sijan eteen saadaan tehdä vielä täysi työpäivä.

Jatkiksen tilastojen mukaan TPS on sarjan 12. maalintekijäjoukkue, päästetyissä 7. Tässähän se ongelma on. Kuten kauden alussa jo spekuleerattiin, käsiä ei ole. Laineen onnistuminen on pitänyt purtta aika hillittömällä tavalla pinnalla.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jatkiksen tilastojen mukaan TPS on sarjan 12. maalintekijäjoukkue, päästetyissä 7. Tässähän se ongelma on. Kuten kauden alussa jo spekuleerattiin, käsiä ei ole. Laineen onnistuminen on pitänyt purtta aika hillittömällä tavalla pinnalla.

Kaiken lisäksi Laineen ketjukaverit ovat aivan pihalla. Alanen on ihan sukka ja Lundbohmkaan ei tunnu saavan enää mistään sisälle.

Nyt kun vielä Rauteet, Hurmeet ja Kiprut alkavat tosiaan osoittamaan pahoja hyytymisen merkkejä, pelkään, että säälit jäävät haaveeksi tällä kaudella. Ei me yhdellä pelaajalla selvitä pleijareihin.

Sparrow kirjoitti:
Nämä ovat legendaarisia. TPS:n syksyn hyvän vaiheen aikana jokainen hävinnyt joukkue pelasi aina huonoimman pelinsä. Lähes täyttä paskaa tuollaiset jutut siinä tapauksessa, että niillä pyritään voittaneen joukkueen suoritusta vähättelemään

Kyllä mielestäni tosiasiat saa kuitenkin todeta. TPS oli ensimmäisessä erässä totaalipaska. Pelaajien toiminnassa ei ollut minkään valtakunnan järkeä. Eikä kyse ollut siitä, että Ilves olisi nerokkaalla pelaamisellaan pakottanut Tepsin virheisiin. Kyllä ne tekivät sen ihan itse. Mutta Ilveksen suoritusta ei silti pidä vähätellä, tekivät sen mitä piti.
 

dexteri

Jäsen
Kyllä mielestäni tosiasiat saa kuitenkin todeta. TPS oli ensimmäisessä erässä totaalipaska. Pelaajien toiminnassa ei ollut minkään valtakunnan järkeä. Eikä kyse ollut siitä, että Ilves olisi nerokkaalla pelaamisellaan pakottanut Tepsin virheisiin. Kyllä ne tekivät sen ihan itse. Mutta Ilveksen suoritusta ei silti pidä vähätellä, tekivät sen mitä piti.

Ottelun tv:stä katsoneena tulin toisiin aatoksiin. En ole mikään jääkiekkoasiantuntija, mutta silti mieleeni pisti ilveksen kova karvaus vai näyttikö se vain hyvältä karvaukselta ja tilan ottaminen pois tps:ltä. Avaukset lähtivät huonosti ja ainoa ratkaisu oli suht koht hitaasti kuskata omalta siniseltä kiekko punaselle ja kiekko päätyyn. Näin minä näin asian. Oli monia tilanteita jossa tps paksito ei kyennyt avaamaan ilveksen kovasta häirinnästä ja keskialueen miehityksestä johtuen. Siittä en tiedä oliko pakkimme vain liian hitaita, vai oliko hyökkääjämme väärin sijouttuneena, vai ilves yksinkertaisesti niin hyvä karvauksessaan. Myönnettävää toki oli, että ilveksen maalit tulivat tps pelaajan virheestä niinkuin jokainen on myöntänyt, mutta ei ilman niitä virheitäkään peliä ei voinut katsoa levollisesti.

Toki olihan tps:llä maalipaikkoja ottelussa, mutta jotenkin tuntui että se peli meni avauserässä sivu suun. Jotenkin tps oli pelokkas tms. Tosin toinen erä oli parempaa, mutta sitä ipan 3-1 osuuma se ei kestänyt :( Siinä olisi peli pitäny osata hetkeksi jäädyttää samoin kun se olisi pitänyt osata avauserässä jäädyttää. Muuten ok peliä nuorelta joukkueelta.

Jäi mm. se tilanne mieleen kun Sweatt lähti oman maalin takaa hulluun nousuyritykseen maalin kulmalta aika rohkeasti lähelle ilves pelaajaa, kulma olisi ollut tyhjänä ja olisi jättänyt kaarroksen vähän vähemmälle siittä ei olisi kampitus jäähyä tarvinnut ottaa... kiekko meni ipalle ja maila ilveksen luistimiin... Tuli mieleen, että onko tuo mies tosiaan kaiken hehkutuksen ja jatkopahvin arvoinen.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tottahan se on, että Ipa osaa pelata Tepsiä vastaan. Johan sen tuloksetkin kertovat. Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että TPS pelaa tällä hetkellä kauden surkeinta jaksoaan pelillisesti. Kyllä se loppusyksyn Tepsi oli ihan eri joukkue kuin tämän päivän TPS. Syitä en osaa kuin arvailla. Rasitus on tod.näk. avaintekijä sekä se, että tässä vaiheessa kautta jokainen joukkue on saanut pelitapansa kuntoon, jolloin pelkkä kova yrittäminen ei riitä.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Lähes täyttä paskaa tuollaiset jutut siinä tapauksessa, että niillä pyritään voittaneen joukkueen suoritusta vähättelemään.

Toki, mutta yhtä täyttä paskaa on oletus siitä, ettei joku joukkue voi pelata huonosti samalla kuin toinen hyvin. Ei Ilves ollut eilen niin maaginen superjoukkue, että sillä selittyisi TPS:n täydellinen surkeus, väsymys ja peli-ilon puuttuminen, kyllä siihen löytyvät syyt aivan muualta, varsinkin kun samaa paskaa on ollut tarjolla jo usean pelin ajan.

Occam's razor: kumpi on todennäköisempää, jokainen Tepsin viimeaikainen vastustaja on pelannut taianomaisen hyvin vai Tepsi pelaa yleisesti helvetin huonosti? Ipa otti toki tilaisuudesta vaarin ja sai siitä palkintonsa, 3 sarjapistettä.
 
Ottelun tv:stä katsoneena tulin toisiin aatoksiin. En ole mikään jääkiekkoasiantuntija, mutta silti mieleeni pisti ilveksen kova karvaus vai näyttikö se vain hyvältä karvaukselta ja tilan ottaminen pois tps:ltä. Avaukset lähtivät huonosti ja ainoa ratkaisu oli suht koht hitaasti kuskata omalta siniseltä kiekko punaselle ja kiekko päätyyn. Näin minä näin asian. Oli monia tilanteita jossa tps paksito ei kyennyt avaamaan ilveksen kovasta häirinnästä ja keskialueen miehityksestä johtuen. Siittä en tiedä oliko pakkimme vain liian hitaita, vai oliko hyökkääjämme väärin sijouttuneena, vai ilves yksinkertaisesti niin hyvä karvauksessaan. Myönnettävää toki oli, että ilveksen maalit tulivat tps pelaajan virheestä niinkuin jokainen on myöntänyt, mutta ei ilman niitä virheitäkään peliä ei voinut katsoa levollisesti.

Ilveksen sivuilla nimimerkki Search&destroy kiteyttää tuon 1. erän aika hyvin.
lainaus:
Tasoero joukkueiden välillä tuli selvästi esille heti ensimmäisistä vaihdoista alkaen. Ensinnäkin Ilveksen kaksialueinen sekä -vaiheinen karvauspeli, joka aina tilanteiden mukaisesti toimi joko erittäin tai melko aktiivisesti, oli myrkkyä tepsille. Tietyissä tilanteissa karvaus iski jopa tps-maalin tasalle tai siitäkin ohitse. Sitten taas tietyissä tilanteissa karvaus muodostettiin suunnilleen hyökkäyspäädyn b-pisteiden ja siniviivan väliselle alueelle. Ainakin katsomosta käsin vaikutti siltä, että varsinkin ensimmäisessä erässä turkulaisten hyökkäys- ja/tai avauspeli tukehtui aika pahasti heidän omalle sinisellensä.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tuli mieleen, että onko tuo mies tosiaan kaiken hehkutuksen ja jatkopahvin arvoinen.

Swetarin hyökkäysteho on niin suuri, että hype kiekkomarkkinoilla luultavasti jatkuu. Silti tuota pään jäätymistä pelitilanteissa on joskus tuskallista katsoa. Kaveri tekee junnutason virheitä huonoimmillaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kyllä se loppusyksyn Tepsi oli ihan eri joukkue kuin tämän päivän TPS. Syitä en osaa kuin arvailla. Rasitus on tod.näk. avaintekijä sekä se, että tässä vaiheessa kautta jokainen joukkue on saanut pelitapansa kuntoon, jolloin pelkkä kova yrittäminen ei riitä.

Rosteri on ollut koko ajan vajaa laadullisesti ja nyttemmin se on sitä myös määrällisesti.

Totta kai se näkyy lopputuloksissa. Paukut ovat loppu. Samaten kuntoharjoittelun suuntaan voisi tälläkin kaudella heittää kritiikkiä. Miksi TPS hyytyy ensimmäisenä per ottelu ja per kausi, em. seikat huomioidenkin?

Toisaalta, voitot la ja su (vrt. peräkkäiset pelipäivät) pk-seudun jengeistä ja em. teoria on kumottu. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hih, havaitsenko ristiriitaa näissä kommenteissa? Voittavan joukkueen puolella ollut näkee varmasti pelin parempana kuin hävinneen, mutta huvittavaa silti.

.



Ei..en tarkoita tota ainoastaan siksi, että TPS hävisi, vaan kokonaisuudessaan, NUKUTTAVA peli. Ei se Ilves yhtään sen kummempia esittänyt, vaikka voittikin. Tylsä peli sanon mä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös