Otteluseuranta kaudella 2023–2024

  • 566 437
  • 18 014

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Voi vittu mitä neppailua. Lenni vilttiin kiitos ja Tappara pelin vois huilata. Sieltä ei kuitenkaa pisteitä saatavissakaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hämeenahon neppailu kostautuu.

Nyt meidän päävalmentajan pitää löytää kivekset jostain. Ei voi ilta toisensa jälkeen antaa pelin vaan valua ohi.

Herätys Jere! Siellä on maalintekopeli, ei maalinestopeli. Nyt urku auki saatana. Kukaan ei ole koskaan voittanut mitään pelkäämällä!
 

Tenkane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Huuhkajat
Pitäs olla kauhee taistelu ja tahtotila päällä, mutta ei vaan kiinnosta. Neppaillaan jotain junnu diipadaapailuja ja ollaan ihan kuutamolla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sens

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Nämä Ässien pelit tahtoo olla nykyään niin tylsää katseltavaa, että jotenkin on jo asennoitunut siten, että melkein sama jatkuuko pelit runkosarjan jälkeen parin matsin verran vai ei. Hajutonta, mautonta ja väritöntä. Onneksi tätä herkkua on varmaan luvassa ensi kaudellakin.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Aika karmeeta kattoo. Meidän äijät ei pääse edes omista pois. Yksikään ei tiedä omaa paikkaansa, jos kiekkoon päästään, joten Kalpa karvaa kiekon takaisin.
Ja ihan viho viimeiseksi Lennin aivan käsittämätön ylimielinen blind neppaus selän taakse. Tätä ottelua Äsä ei ihan varmasti tällä osallistumisella.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kukaan Ässistä ei saa kiekkoa maaliin. On tää vitun turhauttavaa katsoa loppukautta, kun 10-sakki karkaa vaan horisonttiin.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kukaan ei voi sunnuntaina sanoa sanaakaan lepoedusta kun TPS vie pelin.

Kyllä on hengetön porukka. Millä perkeleellä ne markkinoi ensi kaudelle kausikortteja? Tule katsomaan kun kotijoukkue hyökkää pari kertaa erässä ja tekee max. 1 maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös