New York Rangers 2008-2009

  • 73 075
  • 257

Outsider

Jäsen
Tulihan se voitto eilen, vaikka alku ei hyvää lupaillut. Itse peli nyt ei ollut mitään kovin erikoista, mutta hyvä että 0-3 tappioasemasta noustiin 4-3 voittoon. Maalintekijöinä Rangersilta Drury kahdesti ylivoimalla, Fritsche hyvällä laukauksella suoraan luistelusta ja aivan lopussa Callahan kiitti velivenäläisen tarjoilusta ja ohitti läpiajosta Mezinin. Henbrickiltä aika vaisu peli päästettyjen maalien suhteen, vaikka muutamia hyviä torjuntojakin tuli. Korpikoskelle kyllä soisi mielellään näyttöpaikan jatkossakin noilla esityksillä, kypsää pelaamista.

Saa nähdä miten pitkään Näslund-Gomez-Drury pysyy kasassa, mutta ainakaan eilen yhteispeli ei tuntunut toimivan kunnolla. Gomezin luistelua oli kyllä hauska katsella taas pitkästä aikaa, uskomaton pelaaja!

Onneksi Canal+:lta näkeekin sitten molemmat Prahan pelit, että ei kun niitä odottelemaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaahas Victoria Cup on sitten hoideltu alta pois ja venäläiset poistuivat areenalta hävinneinä.

Maikkarin nettisivuilla yksi asia pisti hieman silmään. Otsikon "Rangersin Näslund suitsutti Metallurgia" alla kerrotaan mm. seuraavaa:

- Kunnioitamme vastustajaamme todella paljon ja he tuntevat samoin, newyorkilaisten veteraanipakki Scott Gomez puolestaan kertoi ottelun jälkeen

Veteraanipakki... Täytyy tarkistaa toi nykyinen rosteri ihan ajatuksen kanssa, että olenko missannut jotakin.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
PLAYSTATION LINE!?

Ensimmäistä kertaa noin kahteenkymmeneen vuoteen ollaan aloitettu kausi 3-0 recordilla. Kauden ensimmäinen peli MSG:ssä oli aika vauhdikasta päästä-päähän-menoa.

Renney yllätti ennen peliä kertomalla Vorosin ottaneen Pruchan paikan kakkoskentästä. Veto olikin sitten kaikkien yllätykseksi positiivinen ja Voros olikin pelin ratkaisija. Playstation-kenttä, Voros-Dubinsky-Zherdev tekivät maalit mieheen ja yhteensä 7 pistettä ja kemiat näytti toimivan mainiosti. Ketjun nimi juontaa muuten juurensa, kun Dubi ja Voros pelasivat pleikkaa, Voros sanoi "laita minut kenttääsi Zherdevin kanssa" ja sitten seuraavana päivänä kumppanit menivät kysymään Renneyltä voivatko harjoitella yhdessä. Hyvin näytti kolme isokokoista miestä kentällä liikkuvan, Zherdev tarjoili, harhautteli, taklasi, bloggasi ja maalasi. Dubi taas jatkoi uskomattomia otteitaan iskemällä 1+2, siirtyen samalla pistepörssin ykköseksi. Voros pysyi yllättävän hyvin vauhdissa ja ajoi maalilla, raivasi tietä Zherdeville ja Dubille.

Reddenin otteita on myös kehuttu, eikä turhaan, kolmen pelin jälkeen pisteitä kasassa 3. Puolustuspäässä mies on varma, ei ota turhia jäähyjä eikä riskejä, avaukset ovat pitkiä ja tulevat lapaan. Samaa rataa vain ja Rangers on löytänyt kauan kaipaamansa tähtipakin.

Jotain muita huomioita:
- Silmiin iski Dawesin laiskuus/hitaus jälleen kerran. Dawes tuntuu aloittavan kautensa aina vähän off-valoilla, mutta nyt vaikuttaa siltä, että miehen paikka ei noilla esityksillä ainakaan ylhäällä ole
- Lundqvist pelasi jälleen hyvin torjuen 30 laukausta
- Toivottavasti Girardi ei ole oppinut Rotzivalilta ailahtelevia otteita, kun tuntuu tekevän turhia virheitä, varsinkin sijoittumisensa kanssa
- Korpikoski ei ole laukonut kolmessa ottelussa vielä laukaustakaan, mutta palkittiin silti yön ottelussa kahdella tähdellä jostain ihmeen syystä

Tänään sitten Philiä vastaan.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Näin ohimennen on pakko sanoa, että on mukava nähdä että Zherdevillä kulkee. Itse olin jo luovuttamassa herran suhteen, mutta ehkäpä nyt kun pääsi Nash'n varjosta pois hieman parempaan ryhmäänkin, auttaa keskittymään ja antamaan kaikkensa.
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Näin ohimennen on pakko sanoa, että on mukava nähdä että Zherdevillä kulkee. Itse olin jo luovuttamassa herran suhteen, mutta ehkäpä nyt kun pääsi Nash'n varjosta pois hieman parempaan ryhmäänkin, auttaa keskittymään ja antamaan kaikkensa.

Varmaan kuitenkin suurin merkitys on siinä, että Ragersin pelitapa sallii miehen pelaavan jopa omaa maaliviivaa ylempänä, mikä Columbuksessa ei oikein kuvioihin sopinut.
 

M10

Jäsen
Näytti kyllä Rangersin peli erittäin hyvältä. Todella vauhdikasta peliä, mutta homma pysyi kuitenkin koko ajan kontrollissa ja kurinalaisena. Zherdev osoitti olevansa potentiaalinen 70-80 pisteen mies. Loistava hankinta NYRiltä. Dubinsky on vielä jonain päivänä Ragsin kapteeni.

Hyvältä näyttää Manhattanilla.
 

Outsider

Jäsen
Saatiinhan tännekin vähän eloa, kun kausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Dubinskyn kenttä oli tosiaan aivan loistava ja erityisesti Voros on ollut todella positiivinen yllättäjä. Hyvä että ratkaisijoita löytyy alemmistakin kentistä, kun ykkönen oli nyt aika vaisu verrattuna Prahan peleihin.

Korpikosken ketjun peli ei kulkenut edellisten pelien malliin, kun Dawes korvasi Pruchan. En pitäisi ihmeenä, jos Prucha tulee tuohon ketjuun takaisin, koska siinä muodossa peli ainakin pyöri hyvin, vaikka tehoja ei vielä kauheasti tullutkaan.

Viimeistelyä paremmaksi ja omassa päädyssä helpot kiekon menetykset pois, niin hyvä tulee. Tänään taisi Kalinin hukata kiekon pariinkin otteeseen aika pahasti, mutta onneksi niistä ei maaleja tullut. Joka tapauksessa paketti näyttää olevan hyvin kasassa ja 3-0:sta on hyvä jatkaa. Jokohan Lundqvist nyt nappaisi sen Vezinan.

Laittakaahan pelejä katsovat jatkossa raportteja tänne. Pitää yrittää saada uuden kämpän yhteydet siihen kuntoon, että voisi katsoa itsekin pelejä netistä, kun Canal+ ei ihan kaikkia loppuja pelejä näytä hyvän alun jälkeen.:)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
No voihan nyt saatana, ei todellakaan näin! Vaikka allekirjoittanut ei kuolemaa toivo kellekään, niin taas tulee mieleen tuo että olisi ennemmin saanut tipahtaa joku sekopäinen piripää, kuin helvetin lupaava nuori kiekkotähti.

RIP.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kammotava tragedia nuorelle pelaajalle, hänen läheisilleen ja tietty Omskin ja Rangersin joukkueille. Vilpitön osanotto myös Hudson-joen toiselta puolen. Tulevan yön derby tuntuu juuri nyt varsin merkityksettömältä.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Nyt rupes vituttamaan ja kunnolla.. Mitä vittua oikeesti? Mitä pahaa oli tehnyt ja kelle? Ei ymmärrä.
 

JP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Todella järkyttävä uutinen. Ei millään meinannut uskoa, kun kyseisen otsikon näin. Omalta kannaltani Cherepanov ei ollut kuka tahansa lätkälupaus, sillä vaihdoin hänen kanssaan muutamia sanoja viime kaudella. Vaasassa oli marraskuussa neljän maan turnaus ja yhden ottelun erätauolla Cherepanov tuli vastaan käytävällä. Hymy hänellä oli herkässä, vaikka englantia hän ei juuri osannutkaan puhua. Kättä paiskattiin lopuksi ja toivotin hänelle menestystä NHL:n valloitukseen. Äärimmäisen surullista kun nuoren elämä katkeaa ennen kuin on kunnolla edes alkanut.

Tämä jälleen kerran osoittaa, että noutaja voi tulla koska tahansa.
 
Viimeksi muokattu:

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Järkyttävää. Ihan uskomatonta, kesken ottelun sydän leikkaa kiinni.

Voi olla joukkuetovereilla vaikea jatko edessä.

:'( RIP
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Blues
Hormoneilla ja piristeillä ei varmaan ole osuutta asiaan. Lähes jokaisen ns.puhtaan huippu-urheiljan sydän pysähtyy viimeistään 19 vuotiaana. Kuitenkin R.I.P.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
No voihan vittu. Vaikka Rangerseja vihaankin niin en sentään tälläistä halua koskaan. Rupesi vituttamaan oikein kunnolla. R.I.P.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Eipä kyllä enempää voi puun takaa tulla kuin tämä tuli. Maikkari sössöttää jotain jostain törmäyksestä Jagrin kanssa, mutta TSN:n ei mainitse mitään tällaista vaan puhuu vaan yllättävästä tuupertumisesta. Oli miten oli niin aika friikki olo tuli itsellekin, vaikken mitenkään erityisen tarkkaan kaverin uraa olekaan seurannut. Toki nimenä oli tuttu nuorten kisoista mutta muuten vähän tuntemattomampi kaveri. Oikeasti aika ihmeellinen olo nyt. Todellista kuolinsyytä en tahdo lähteä spekuloimaan, yhtä paska juttu tämä joka tapauksessa on.

Ei se mitään hyödytä mitä minä täällä kirjoittelen, mutta silti surunvalittelut Tsherepanovin läheisillä, tuttaville ja kanssapelaajille. Ihmeellistä on elämä, niin hyvässä kuin pahassa.
 

black lark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Vikings
Todellakin surullisia uutisia. Nuori kundi ja elämä päättyi näin.
TSN:lla ei tosiaan kerrottu törmäyksestä mitään, mutta puhuttiin Cherepanovin olleen edellisessä vaihdossa 2 vs 1 hyökkäyksessä Jagrin kanssa.
Vaihtopenkillä Jagrin kanssa keskustellessaan Cherepanov oli sitten menettänyt tajuntansa.
TSN:n video aiheesta, missä myös kuvaa tapauksesta.

RIP
 
Viimeksi muokattu:

Nshr

Jäsen
Ei tällaista toivo kenellekään, varsinkaan noin nuorelle ihmiselle. Ties kuinka valoisa ja hieno tulevaisuus Cherepanovilla olisi ollut kiekkoilijana edessä. Kauhea uutinen.

R.I.P
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Ei vittu. Ei näi voi tapahtua. Avaa läppärin ja tää lävähtää silmille. Voi helevetti.

RIP Chere...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Traaginen tapahtuma. Ilmeisesti aivan identtinen tapaus, mitä Detroitin Jiri Fischerille tapahtui kaudella 2005-06. Silloin sydän saatiin elvytettyä ensiapuhenkilökunnan toimesta varsin nopeasti kuntoon. En sitten tiedä oliko silloin kyse vain onnesta, vaiko osaavammista ammattilaisista venäläisiin verrattuna. Turhia ja surullisia nämä ovat, toivottavasti ei mitään aineiden käyttämisistä johtuvia, vaan synnynnäisiä ongelmia, kuten Fischerillä.
 

Outsider

Jäsen
Hiljaiseksi veti, kun kuulin tapahtuneesta aamulla. Kovat odotukset oli miehen tulevalle Rangers uralle, mutta nyt kävi sitten näin, että Aleksei siirtyy kiekkoilemaan muille maille. Vaikea keksiä mitään järkevää, R.I.P.



Jääkiekko tuntuu aina näitä uutisia kuullessa hyvin vähäpätöiseltä asialta, mutta joka tapauksessa kausi on kaukalossa lähtenyt loistavasti käyntiin ja viidestä pelistä on nyt yhtä monta voittoa.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Yhtä rajuilta tällaiset äkkinäiset poismenot tuntuvat. Erittäin potentiaalisesta ja lupaavasta pelaajasta oli kyse, joka olisi varmasti Rangersillekin aikanaan tuonut paljon iloisia hetkiä.

Edellisen kirjoittajan tavoin tuntuu niin laimealta puhua jääkiekosta tämän rinnalla, mutta kommentoidaan nyt jotain tästä alkukaudesta.

Kausi on lähtenyt erinomaisesti käyntiin, vaikka pieni epäilys päällä lähdin tähän kauteen. Rangersien pelejä seuratessa vihdoin tuntuu siltä, että jotain suurempaakin voisi odottaa. Onhan edellisestä todellisesta onnistumisesta jo kohta 15 vuotta aikaa, joten siinä mielessä hieno homma.

Toivotaan nyt, että vire säilyy mahdollisimman pitkälle. Yhtä arvokkaita nämäkin pisteet ovat kuin ne, jotka jaetaan viimeisillä kierroksilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös