Kalsarikänniketju

  • 5 231 918
  • 66 669
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Tässsähän tää alkuilta on iha kivasti menny kaljotellessa ja jatkuu myös tästä eteenpäiten.

Niin ja mitä vittua, tahon kans voittaa tonnin tai enemmän perkele!
 

Laha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, TPS
Olen hieman humalassa. Selkäleikkauksesta toipumassa ja pitkä tauko takana, kovin montaa ei ole mennyt mutta heti huomaa harjoituksen puutteen. Paljon kello? Eihän tässä sairaslomalla mihinkään kiire ole, mutta exä joka nykyään asuu helsingissä tulee aamulla vaihtamaan vaihtuneet ylioppilaslakit.. Muutama vappu on menny vanhan akan lakissa, toivottavasti huolii vastineeksi omasta lakistani. Mennä vappuna vasta huomasin aamulla että ei, ei ole minun lakki. No se ei ollu pointti nyt vaan se että kalsarit jalassa tässä olutta luodaan. Otetaas vähän lisää niin akka muistaa miks minut jätti, perkele.
 

Itse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"Kalsarikänniä" on tullut otettua puoli kolmesta asti. Läksin töistä ajoissa jo kahden aikaan, jotta juhannuksen ja KESÄLOMAN vietto voi alkaa ajoissa.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Onpas kalja hyvää. Huomenna vasta mökille, eukko töissä puol kymmeneen asti, pitäsköhän tässä johonkin oikein lähteä? Eiii, kotona kalsareita vaan. Tää on hyvä näin.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hiljaista on täälläkin tänään. Kaikki jo juhannuksenvietossa/matkalla sinne. No, en anna häiritä. Huomenna herättyäni vasta rupian miettimään, mitä sitä juhannuksena tekis.

Nyt tässä kiskotaan KOFFIA hetulaan ja odotellaan futista, jonka toivottavasti sympaattiset latinourhoot klaaraavat. Hyvä nousu kyllä päällä.

Jatkakaa!
 

black lark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Vikings
Töistä ja kaupasta kun kotiin pääsin puol kolmen maissa, kalsareiden merkeissä menty. Hitaasti aloitettu iltaa grillauksella, oluella ja gintoniceilla. Nyt vuorossa vanha kunnon kossukola. Muija tulee tänne vasta huomenna. Tool iskee lisäpontta kajareista.. Ei huono!

Ainoa stressi on seuraava juoman koostumus, viski vai rommi -aika näyttää.

Hyvää Jussia!
 
Viimeksi muokattu:

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Liitytäänhän joukkoon. Piti kovasti siivota ja tehdä puhdetöitä, mutta fuck me että oluen seurassa viihtyy paremmin. Huomenna sitten darrassa maistuu grillaus ja sauna vielä paremmalle.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pitäähän sitä ottaa nyt olutta kalsarikännien merkeissä. Parhaimmat kaverit huomenna duunissa tai jossain keskellä ei mitään, joten heistä ei ryyppyseuraksi oikein ole. Tietysti potentiaalisia ryyppykavereita olisi puhelimen muisti täynnä, mutta nyt tekee mieli vetää vanhan liiton tyyliin. Onneksi sentään fudista tulee ja nuuskaa on pakastimessa.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tässä remonttia lopeteltu tänään ja pikkaisen tullut olusia maisteltua. Nyt vielä saunaan ennen peliä. Juhannuksen suunnitelmat ovat vielä täysin auki. Moni kaveri on töissä tai jossain hornan kuusessa. Sunnuntaina on häät niin en voi lähteä yhteen saareenkaan keittoomaan, koska sieltä ei ole kukaan tuomassa pois ennen sunnuntai-iltaa. Jospa tämä tästä selkiytyisi vielä. Ja toivotaan sitten Saksalle voittoa!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eipä ollut kyllä tarkoitus kalsaroida tänään, kun nyt juhannuskin on tulossa, mutta niin se vaan tuossa saunoessa lipsahti että kännissähän tässä perkele kohta ollaan... On tämä lomailu kivaa! Huomenna sitten mökille ja sama peli jatkuu siellä pari päivää.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Joo-o. Kämpillä siis. Vaimokkeella 0600 herätys, joten aika vaisulta vaikuttaa jussin vastaanotto. Toisaalta, en ole niin harras kristitty, että Johannes Kastajaa jaksaisin juhlistaa.

Olutta, mitäpäs sitä muutakaan.

BTW: Kaupunki on parhaimmillaan juuri Juhannuksena. En ymmärrä niitä ihmisiä, jotka tahtovat juuri nyt täältä pois.
 

Pertsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tänään on ns. pakko juoda kalsarikännit. Syy: lauantai aamuun töihin klo 6:00, ja kaikki kaverit lähtivät tänään/eilen jo ns. hevonvituun..
 

Kaivanto

Jäsen
Oikeastaan piti mennä nukkumaan, mutta taidankin korkata vodkan, laittaa jotain hyvää musaa soimaan ja mennä kurkkaamaan, josko pokeripöydistä löytyisi kynittäväksi kännissä räiskiviä perttejä, jotka eivät keskity pelaamiseen.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
korostan, että Posiolle sydän halajaa, sinne pääse ei. Siispä duunaa mökkifiilis kotio läheisten kanssa, hä. Ei sähköä, ei juoksevaa vettä. Merisää ja katiska, virveli ja mies, ehkä parin viikon päästä.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Sama. Kova on show
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös