Ex-Tapparat maailmalla

  • 124 883
  • 211

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Seppo Ahokainen on menehtynyt 72 vuoden iässä. Suomen mestaruus ja vuoden tulokkaan palkinto Ilveksessä, kaksi Itävallan mestaruutta, seitsemän kautta ja neljä Suomen mestaruutta Tapparassa. Ainoa pelaaja, joka on toiminut kokonaisen kauden sekä Tapparan että Ilveksen kapteenina. Kahdeksat MM-kisat ja yhdet olympialaiset, Jääkiekkoleijona #90. Yksi suurista on poissa.

 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Pate Laineen kausi on odotetusti ohi, eli MM-kisoihin ei ole mitään asiaa jos joku sellaisia toiveita vielä elätteli. MUOKS: Soppari ei näemmä olekaan vielä katkolla. Väistin muurin.
 
Viimeksi muokattu:

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Merelä Berniin vuoden sopimus.
Vähän sääli, että Amerikan valloitus jäi näin lyhyeen. Epäilemättä saa Bernistä varsin kohtuullisen korvauksen ja isomman vastuun kentällä, elinympäristökään ei varmasti paha ole. Eikä se alaketjujen pelipaikan eteen grindaaminen Pohjois-Amerikassa välttämättä liian mielekästä ole. Siinä mielessä ratkaisua noin pelaajan näkökulmasta ymmärtää.

Merelä kuitenkin jopa hiukan yllättäen pääsi jo kauden alusta shown puolella taitojaan näyttämään. Tehojen puolesta jäi piippuun, mutta Merelän fyysiset raamit ja pelityyli kuitenkin vaikutti siltä, että herrasta voisi olla se alaketjujen laiturin rooli ottamaan NHL:ssäkin. Vuoden kokemuksen Pohjois-Amerikkalaisesta kaukalosta ja pelityylistä olisi luullut tuovan herran valmiimpana ensi kauteen. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, olisiko se riittänyt lunastamaan potentiaalin ja vakiinnuttamaan paikkaansa NHL:n puolella alaketjuissa. Toki sen paikan eteen työtä olisi edelleen ollut tehtävänä.
Mutta näillä mennään. Tsemppiä tulevaan vaan Merelälle. Bern on varmasti hyvä paikka hänelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös