Boston Bruins (2.) – Toronto Maple Leafs (3.), Atlantic 1. kierros

  • 53 999
  • 279

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Ymmärrän pointtisi, ja kyllähän Pastrnakilta ja McAvoylta varmasti odotetaan voimakkaampaa joukkueen kantamista tai edes oman tontin vahvaa täyttämistä kuin mitä tähän asti on nähty, mutta ihan ei minullekaan aukea, mistä Marchand tähän tuli. Muutaman päivän päästä 36-vuotias patu, joka kantaa omaa ketjuaan, pelaa tuota erinomaisesti taitamaansa kahden suunnan hyökkääjän roolia varmaan paremmin kuin kymmeneen vuoteen kun turha starailu on jäänyt takavuosia vaatimattomammassa rosterissa pois, ja palkkakin on kohtuullinen.
Olisin sanonut asian juuri näin jos vain olisin osannut. Marchand otti ison askeleen eteenpäin joukkueen puolesta pelaamiseen kun sai C:n rintaan. Aikaisemmin hän sai hölmöilyjään varmastikin jonkin verran anteeksi koska Bergeron, jota hän arvosti yli kaiken. Perintönä sieltä tullut kapteenin viitta on tuottanut ehkä parasta kokonaisvailtaist peliä ja vielä 36 vuotiaana.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mites se oli, joukkue häviää 86 % niistä matseista missä maalivahti päästää "low danger" -vedon ja vastustajan maalivahti ei. Koosteesta nopeasti katsottuna tämä meni tuohon kategoriaan.
Ei ollut toi seiskapelin tasoituskaan varsinainen highdangeri vaikkei nyt samanlainen imaisu ollut kuin tuo aiemman matsin ratkaissut. Oli jännä ratkaisu laittaa Samsonov maaliin Wollin ihan pätevien esitysten jälkeen.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Olipa hieno game7. Piti tulospiilossa katsella vasta päivästä eilen ja hyvä kutina tuli tuloksen kannalta kun ekassa erässä jo taisi tulla 11 laukausta Bruinsille eli päästiin jopa alueelle tällä kertaa. Yksittäisten pelaajien tarkkailu sai jäädä kun keskittyi jännittämään kumpi iskee ekana. Vitutti kyllä ihan huolella Carlon kompurat ja 1-0 maali plus ehti kirosanojen sävyttämänä kannustaa Lindholmia vetämään kun paikka aukesi ja sehän saatana vetäisi vielä kiekon maaliinkin!!! Täydellinen momenttumin killeri. Varsinaisen lopussa taisi olla jotain ihme sähellystä Bruins alakerrassa ja muutama lyönti jäi vanhasta kunnon tikittimestä väliin, mutta onneksi tuleva legenda Pasta päästi piinasta nerokkaalla tyhjään tilaan luikertelullaan. WOOP WOOP ja homma jatkuu jo ensi yönä. On nämä hienoja trillereitä aina Torontoa vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös