Arsenal FC 2008-2009

  • 115 390
  • 805

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Nyt Bendtner, Song, Denilson ovat saaneet näytön paikkoja riittämiin, eikä homma toimi. Joko olisi aika antaa Ramseylle, Velalle ja ehkä jopa Wilshirelle enemmän vastuuta.

Olisi aika, olisi ollut jo eilen aika laittaa kaverit suoraan avaukseen. Bendtner, Song ja Denilson ovat juuri näitä kavereita, jotka ovat yrittäneet jo pari vuotta murtautua vakiomiehiksi avaukseen. Nyt kun he ovat saaneet vastuuta, niin kaverit eivät ole vastanneet oikein huutoon. Jotenkin lukossa ovat, nämä keskikentän ja hyökkäyksen "kakkosvaihtoehdot". Nuorien Vela, Ramsey, Wilshere jne. suoraviivainen pelaaminen on ollut herkullista katsottavaa cup-peleissä ja ihan huoletta voisi kaverit heittää jo Valioliigassa avaukseen, kun on paljon loukkaantumisia. Eivät he ainakaan huonommin voi pelata kuin nämä tusinajuutti ja Denilson.
 

RedSox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC, Ottawa Senators, Boston RedSox, SaiPa
Jotenkin lukossa ovat, nämä keskikentän ja hyökkäyksen "kakkosvaihtoehdot". Nuorien Vela, Ramsey, Wilshere jne. suoraviivainen pelaaminen on ollut herkullista katsottavaa cup-peleissä ja ihan huoletta voisi kaverit heittää jo Valioliigassa avaukseen, kun on paljon loukkaantumisia. Eivät he ainakaan huonommin voi pelata kuin nämä tusinajuutti ja Denilson.

Montakohan hyökkäykstä eteenpäinvievää syöttöä Song on pystynyt antamaan. Tähän voidaan lisätä myös ajoittainen laiskuus/sijoittumisvirheet puolustuspelaamisessa. Denilson pystyy hyvänä päivänään rakentamaan hyökkäyksiä ja antamaan maaliinjohtaineita syöttöjä, mutta ne virhesyötöt ja pallonmenetykset. Näitä on sattunut varsinkin omalla kenttäpuoliskolla. Flaminin, Gilberton tai Vieiran ajasta puhumattakaan vastaavaa ei koettu. Ei mikään ihme, jos pisteitä ei kartu "vanhaan" tapaan. Bendtneristä on sanottu jo kaikki tarpeellinen. Näinköhän Diaby sovitettaisiin Fabregasin vierelle. Keskikentän surkeudesta kertoo sekin, että viime pelissä pirtein oli vaihdosta mukaan tullut Ramsey.

Jos Kiovaa vastaan Arsenal avauksessa nähdään kaksikin kolmikosta Denilson, Song, Bendtner, niin voihan...
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Jos Kiovaa vastaan Arsenal avauksessa nähdään kaksikin kolmikosta Denilson, Song, Bendtner, niin voihan...

Denilson ja Song avauksessa, Vela nostettu sentään Bendtnerin tilalle.

Arsenal:

Manuel Almunia
Johan Djourou
Mikael Silvestre
William Gallas
Gael Clichy
Aaron Ramsey
Alex Song
Denilson
Cesc Fabregas (c)
Carlos Vela
Robin Van Persie
 

RedSox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC, Ottawa Senators, Boston RedSox, SaiPa
Mitäs pahaa Gallas on mennyt tekemään, kun kapteeniutensa menetti?

Gallas kertoi medialle joukkueen sisäisistä ristiriidoista, kritisoi muita pelaajia. Eli toi julkisuuteen asioita, jotka pitäisi käsitellä ainoastaan joukkuueen kesken.

Vaikka Arsenal Kiovan voittikin, ei peli vakuuttanut. Voittoputken jälkeen tällainen ottelu olisi ollut rutiinivoitto, mutta nyt se oli sitä samaa, mitä viime aikoina on nähty. Eilinen osoitti taas sen, että Fabregas on se, joka Arsenalia kantaa.
 

Momesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vancouver Canucks, JJK
Emirates Stadium

Tuli käytyä viime viikon Perjantaina tyhjällä stadionilla turisti kierroksella.
Kyllä se on aika huikean hieno stadion. Harmi kun ei ollut kotipeliä Arsenalilla. Käytiin sitten kattoo Chelsea - Newcastle 0-0 nyhjäys.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Tää on mun Arsenal. Hävitään vaan kaikenmaailman pubijengeille ja voitetaan sitten euroopan kaksi parasta seurajoukkuetta viime kaudelta.

Arsenalin Chelski voitto avaa kyllä Poolille nyt loistavan sauman kirmata yksin liigan piikkipaikalle.
 

black lark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Vikings
Go Gunners!

Pitkästä aikaa pääsin katsomaan peliä screenin ääreen. Tosin ilman selostusta, muttei se menoa haitannut.
Ensimmäinen puoliaika meni aikalailla blues-merkeissä. Djoroun oma maali kruunasi kaiken.

Seuraavaan puoliaikaan vaihdoin pubia, ja se tuntui auttavan. Tai ehkäpä enemminkin Wengerin puoliaikaluento. Wengerhän tuli toiselle puoliajalle tavallistakin tuimempi ilme kasvoillaan, ei mies ihan tyytyväiseltä näyttänyt.

Ja Arsenal olikin toisella puoliajalla ihan erilailla pelissä mukana. Van Persien eka maali -no jos se kelpaa tuomareille- kelpaa se vallan hyvin minullekin.
Toinen maali oli myös mahtava näytös RvP:n taidoista. Tähän asti olin hieman epäilevällä kannalla kaavaillusta RvP:n kalliista jatkosopimuksesta, mutta nyt kaikki epäilys haihtui savuna ilmaan.

Myös Song pelasi mielestäni hyvin. Tuntui, että miehen pelipaikka oli selkeämmin keskikentän ja puolustuksen välissä. Hän pääsi varmistamaan hyvin muiden toimintaa, yllättävää kyllä.
Denilson oli sen sijaan sama vanha itsensä. Kyllähän keskikenttä niitä loukkaantuneita laitureita huutaa.
Tai siis olihan Nasri jo mukana, vaan oli vasemmalla aika näkymätön. Liekö sitten syynä vielä toipuminen tai vain pelipaikka. Mielellään olisin miehen nähnyt oikealla ja Walcottin vasemmalla laidalla. Mutta Walcottin loukaantumisessa taidettiin puhua kuukausista, vai muistanko nyt väärin?

Mutta niin, mahtava voitto. Nyt voitot sekä manuresta, että Chel$ista. Kunhan tosiaan jatkossa pubijengit voitettaisiin myös.
Tähän loppuun pakko laittaa linkki vasta löytämäni Arsenal Away Boyzien biisiin Youtbessa:
(We Love You) Arsene Wenger . Samaa voi sanoa myös toisen puoliajan Arsenalista.
 

Bedrock

Jäsen
myp2p:n sivut ainakin meikäläisellä alhaalla. Olisko Meikulla tai muilla heittää linkkejä streemeihin? Kiitos!

Edit: Löysin itse streemin ja heti heilahti omissa. Ei näin!
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ei riittänyt Young Gunssien meno Liiga Cupin välieriin asti. Tappio Burnleyn vieraana tuli lukemin 0-2. Harmittava tappio sinänsä, koska paikkoja oli tehdä maaleja useampikin. Tuhlareiden kuninkaana toimi Bendtner, joka ei useasta läpiajosta huolimatta saanut palloa pussiin ja ohi läskin maamiehensä.

Enivei, Kapteeni ja Kuningas Fabregas on vakuuttanut jäävänsä Lontooseen ja Arsenaliin. http://www.arsenal.com/news/news-archive/fabregas-my-future-belongs-at-arsenal-fc (<- linkki sisältää Cescin kommentit tulevaisuudesta)

Hätäisimmät journalistit olivat jo viemässä Cesciä Milaniin, kun CF#4 oli ilmaissut ihailevansa AC Milania ja sen historiaa jne jne.

Lauantaina Wigan Emiratesilla. Olisiko nyt aika taas hävitä, kun kerran Chelski kaatui viimeksi? Näin taitaa olla.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Muutama keskikentän vahvistus ilmeisesti tulossa heti siirtoikkunan avautuessa. Joku huippukaveri nyt olisikin tarpeen sillä chelsea matsissa erityisesti meni hermot Denilsoniin. Wenger säästellyt mielestäni jo liian pitkään huippu vahvistuksen hankinnassa ja eiköhän nyt olisi aika hommata uusi sateentekijä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei riittänyt Young Gunssien meno Liiga Cupin välieriin asti. Tappio Burnleyn vieraana tuli lukemin 0-2. Harmittava tappio sinänsä, koska paikkoja oli tehdä maaleja useampikin. Tuhlareiden kuninkaana toimi Bendtner, joka ei useasta läpiajosta huolimatta saanut palloa pussiin ja ohi läskin maamiehensä.

Lauantaina Wigan Emiratesilla. Olisiko nyt aika taas hävitä, kun kerran Chelski kaatui viimeksi? Näin taitaa olla.

On tuo kyllä koomista kun Bendtner tuhlailee Burnleytä vastaan ja sitten osuu Mestareiden liigassa suonenvedolla puiden väliin. Sama RvP:n kanssa, Chelseaa vastaan kyllä onnistuu, mutta Wiganeita vastaan ei. Takuutappio viikonlopulta tulee, mutta väliäkös tuosta. Keväällä juhlimme Mestareiden liigan voittoa, kun kerran vain kovien pelien voittaminen kiinnostaa.
 

KIMPE

Jäsen
Jos nyt miekin vaihteeksi avautuisin tänne. Elikkäs viime aikoina on pelattu siihen normaaliin vuoristoratasysyteemiin, että pahat vastustajat voitetaan ja pienemmille hävitään. Eritoten Man Cityä vastaan pelattu matsi oli ihan kammottavaa katseltavaa. Burnley peliä oli ihan mukava katsella kunnes Bendtner sai pallon, itseäni on ruvennut ihmetyttämään, että saako se mistään palloa maaliin. Noh ei luultavasti.

Cescin otteet ovat parantuneet paljon sen jälkeen kun hänestä tuli kapteeni, jotenkin ollut eloisampi kuin aiemmin. Myös Eduardon paluu lähestyy http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/a/arsenal/7766883.stm ja aiemmin sanottiin, että hänen ensimmäinen pelinsä olisi 16.12 Portshmouthin reserverjä vastaan, ei sitten tiedä vaikka olisi aiemmin jo penkillä. Mielestäni paras hyökkääjämme tai ainakin tasaisin.

C.Ronaldo on myös avautunut kiinnostuksestaan Arsenalia kohtaan, ja voimme varmasti odottaa jonkinlaista siirtosaagaa Wengerin ja Fergusonin välillä tammikuussa http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...rly-joined-Arsenal-Im-big-fan-Wenger-mum.html .

Edessä on nyt Wigan ja Middlesborough ennen joulua ja niistä olisi pakko ottaa kuusi pistettä, mutta luultavasti tyydymme 0-3. Sen jälkeen taas on Liverpool, Villa ja Portshmouth joista mikään ei ole helppo vastus. Portoa vastaan pelattavalla ottelulla ei ole niin väliä, koska tärkeissä otteluissa pojat kuitenkin pelaavat hyvin ja hoitavat homman kotia.

Tammikuun siirtoikkunasta ei kyllä ole suuria odotuksia, tuskin sitä puolustavaa kk peluria on tulossa. Sillä Wenger on kääntänyt katseensa hyökkäykseen lehtijuttujen perusteella, noh minkä tasoisia nämä lehtijutut sitten ovat jää meidän itsemme arvioitaviksi. Ihmitetystä herättänyt Touren penkittäminen tuskin jatkuu, sillä nyt hänen pitäisi olla toipunut kaikista loukkaantumisistaan ja luutii toivottavasti topparina Djoroun kanssa Wigania vastaan.
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK

KIMPE

Jäsen
Hetkinen... kumpiko meistä nyt tarvitsee englannin tunteja. Nopeasti selattunahan Cronaldo sanoi että oli 4-vuotta(?) sitten lähellä siirtyä Tykkimiehiin, mutta Manchesterin rahat tulivat väliin?

Yritin olla sarkastinen kyseisestä kohdasta, koska yleensä kun joku pelaaja mainitsee kunnioitustaan jotain toista seuraa kohtaan, niin häntä ollaan viemässä sinne samalla hetkellä. Ja hänhän sanoo selvästi, että hänen mummonsa tykkäsi Wengeristä ja heidän tavoistaan, myöntää myös itse tykkäävänsä Wengeristä( I am still a big fan of Wenger). Näyttää kuitenkin, että epäonnistuin pahemman kerran ja en myöskään aio ottaa lisää englannin tunteja.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Ja sitten nyhjäämään Wigania vastaan. Kokoonpano tänään:

Arsenal

Manuel Almunia
Bacary Sagna
Kolo Toure
Johan Djourou
Gael Clichy
Denilson
Alex Song
Samir Nasri
Cesc Fabregas (c)
Robin Van Persie
Emmanuel Adebayor

Songin ja Denilsonin tilalla kun olisi pelimiehet, niin hienolta näyttäisi.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Voi herranjumala taas mitä touhua. 1-0 voitto tuli, mutta uskomattoman paljon tärräsi jengillä tänään. Wigan olisi ihan hyvin voinut viedä koko pelin.

Emmanuel Eboue. Mitäpä tuosta miehestä enää sanoisi. Olisiko huonoin pelaaja 2000-luvulla joka on Arsenalissa pelannut. Kaveri joutui tulemaan kentälle kun Nasri noudettiin jo puolentunnin kohdalla, kiitos Palacioksen joka ronskisti takaapäin saksasi ranskalaisen nurin. Odotettavissa taas vitun pitkä saikku Nasrille.

Ebouen ilta oli täydellinen. Eka kosketus, pallo ilmaan ja omaan käteen. Viimesellä 10 minuutilla kolme kertaa pallo lahjana suoraan Wiganille ja 58 000 kotifania sekosi. Paine oli liikaa Wengerillekkin ja vaihtoon joutui Eboue.

Sääliksi käy kaveria. Lähes 2kk:tta pelaamatta ja paluuottelussa romahti täysin. Wenger leimannee kaverille ensi viikolla viiden vuoden sopimuksen.

Paska peli, ihmeelliset pisteet.


EDIT: Eduardon paluu lähestyy: http://www.arsenal.com/news/news-archive/eduardo-to-return-for-reserves-on-16th

Eli linkin takaa avautuu tieto, että Eduardo olisi kehissä 16 päivä reservipelissä Pompeytä vastaan. Massiivinen virtuaalipeukku tälle.
 
Viimeksi muokattu:

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Avataan sitten uusi viikko parilla linkityksellä.

Rosickyn paluu tapahtuu aikaisintaa maaliskuussa: http://www.arsenal.com/news/news-archive/rosicky-to-return-in-march-at-the-earliest-

Jos Rosickyn kevät menee poskelleen vielä, alkaa kaverin ura olemaan aika lailla paketissa. Harmin paikka, hienot otteet 2006 MM-kisoissa ja siitä unelmasiirto Arsenaliin, mutta sen jälkeen tuskin paria kuukautta putkeen mies ollut kasassa. Pikku Mozart ei sittenkään päässyt väläyttelemään parastaan Lontoossa.

Kapteeni Fabregasin haastattelu: http://www.thesportreview.com/tsr/2008/12/fabregas-no-more-excuses/

Fabregasia lainatakseni: No more excuses!

Keskiviikkona peli Portugalissa ja Portoa vastaan. Wenger käyttää varmasti jonkinlaista rotaatiota tähän peliin. Lohkovoitto tietysti kiinnostaa, mutta sen verran on loukkaantumisia ja rasitusta tällä hetkellä perusrungolla, että suosiolla siellä voisi muutama tuoreempi kaveri pelata.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Keskiviikkona peli Portugalissa ja Portoa vastaan. Wenger käyttää varmasti jonkinlaista rotaatiota tähän peliin. Lohkovoitto tietysti kiinnostaa, mutta sen verran on loukkaantumisia ja rasitusta tällä hetkellä perusrungolla, että suosiolla siellä voisi muutama tuoreempi kaveri pelata.

Paljon on ykkösmiehistöä Portugalin reissusta pois. Portoon matkannut miehistö:

1. Manuel Almunia
21. Lukasz Fabianski
10. William Gallas
18. Mikael Silvestre
40. Kieran Gibbs
41. Gavin Hoyte
27. Emmanuel Eboue
20. Johan Djourou
17. Alex Song
15. Denilson
16. Aaron Ramsey
47. Mark Randall
2. Abou Diaby
43. Fran Merida
19. Jack Wilshere
26. Nicklas Bendtner
12. Carlos Vela
50. Jay Simpson

Avaus voisi olla: Fabianski, Gibbs-Silvestre-Gallas-Hoyte, Diaby-Denilson-Song-Eboue, Vela-Bendtner.
 

KIMPE

Jäsen
Avaus tänään :Almunia, Eboue, Gallas, Silvestre, Djourou, Ramsey, Diaby, Song, Denilson; Vela, Bendtner ja penkillä: Fabianski, Wilshere, Gibbs, Hoyte, Merida, Randall, Simpson. Eboue on siis siirretty oikeaksi pakiksi, ehkäpä itseluottamusta kohottamaan. Bendtner on myös hieman yllättäen avauksessa, toisaalta ei tuolta muita hyökkääjiä löydy.
striimejä : http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=26069&part=sports

Cesciä on taas koko viikko viety Barcaan ja ne kommentiti vaihtuvat päivittäin, itse odotan että junnu pysyy Arsussa vielä monta vuotta. Huonompia uutisia taas on RVP:n luokkaantuminen 2-3viikoksi.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Huonompia uutisia taas on RVP:n luokkaantuminen 2-3viikoksi.

Mitä vitt? Mistä sä tuon nappasit? Nasrin LOUkkaantuminen oli yllättävän lievä, vain 2-3 viikkoa.

Junnut ottaa odotetusti Portolta pataan.

EDIT: Lohkot pelattu loppuun ja Arsenalin tuleva vastustaja on joku joukosta: Roma, Panathinaikos, Barcelona, Bayern, Juventus.

Ei mielellään Barca tai Juvea. Kreikkalainen muuri olisi myös perseestä.
 
Viimeksi muokattu:

KIMPE

Jäsen
Mitä vitt? Mistä sä tuon nappasit?

Jonkinlainen linkki uutiseen ; http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...sene-Wenger-believes-trophies-can-be-won.html , eilen luin kyllä sen eri paikasta, mutta siis ainakin missaa boro pelin.

Oli kyllä heikkoa peliä eilen, ei siitä pääse mihinkään. 30m päähän päästään maalista helposti, mutta sitten loppuu vauhti kun ei ole niitä luovia pelaajia. Noh toivottavasti sentään Boro kaatuu, vaikka he ovat "isoja" seuroja aiempina vuosina voittaneet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös