Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 385 870
  • 22 706

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
^^ tuosta armahdusoikeudesta vielä sen verran, että Donny voi halutessaan ”armahtaa salaa” vaikka ketä, oman lähipiirinsä ja itsensä nyt etunenässä. Ja jos joskus kys. hlöä syytetään ennen tätä päivää tehdystä Liittovaltiotason rikoksesta, putkahtaa tuo armahdus pintaan... Aika käsittämätöntä!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Näiden capitol-kävijöiden suhteen voisi FBI käyttää sen verran pelisilmää, että ei julkaisisi nimiä tai nostaisi syytteitä ennenkuin tutkimukset ovat valmiit. Ei kai sellaisia syyllisiä voida armahtaakaan, jota ei vielä edes tiedetä.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näiden capitol-kävijöiden suhteen voisi FBI käyttää sen verran pelisilmää, että ei julkaisisi nimiä tai nostaisi syytteitä ennenkuin tutkimukset ovat valmiit. Ei kai sellaisia syyllisiä voida armahtaakaan, jota ei vielä edes tiedetä.
Käsittääkseni Trump voi armahtaa kaikki capitoliin tunkeutuneet ja mielenosoitukseen osallistuneet nimeämättä ketään nimeltä. Hän varmaan voi armahtaa myös vain tietyistä rikoksista niin ettei pahimmista rikoksista, kuten poliisin tappamisesta, pääse kukaan pälkähästä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En tiedä onko näillä kyselyllä enää mitään merkitystä, mutta on varsin hämmentävä tieto että Trumpin approval rate oli kolme vuotta sitten vielä alempana kuin nyt. Go figure.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Trump lukee bunkkerissaan Art of the Deal kirjaa: ”Not sure about author of this book, it fuckin does not work”.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
En tiedä onko näillä kyselyllä enää mitään merkitystä, mutta on varsin hämmentävä tieto että Trumpin approval rate oli kolme vuotta sitten vielä alempana kuin nyt. Go figure.

Trump voi ylpeillä sillä, että oli häntäpäästä paras ja teki uuden ennätyksen. Analysis: Donald Trump *did* set at least 1 record as president

Mitch McConnell sanoi tänään senaatissa pitämässään puheessa Trumpin olevan vastuussa Capitolin hyökkäyksestä. lähteenä CNN.

"They were provoked by the President and other powerful people. They tried to use fear and violence to stop a specific proceeding of the first branch of the federal government, which they did not like, But we pressed on. We’ll have a safe and successful inaugural right here on the very front of the Capitol."

 
Viimeksi muokattu:

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Muistutuksena muutama kohokohta virkakaudelta:





Daily Show teki myös vähän samanlaista listausta skandaaleista. 5/5 video.

Trump varmistanut oman jälkensä historian lehdillä, siitä ei valitettavasti mihinkään pääse.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
On aika laatia tribuutti väistyvän presidentin Donald J. Trumpin kunniaksi. Hän saavutti valehtelijana sellaisen suuruuden, mitä ei pitkään aikaan, jos koskaan ole länsimaissa todistettu. (Göbbelskään ei luonut NSDAPia). Tätä saavutusta eivät juhli edes trumpistit, mikä on mielestäni epäkunnioittavaa suurta johtajaa kohtaan.

Onko syy jonkinlainen häpeäntunne? Mielestäni tällainen on puritaaninen pikkusieluinen asenne, pikemminkin pitäisi trumpistin olla iloinen siitä, että sai olla mukana jossakin näin suuressa, vaikkakin vain statistina tai objektina. Eivät varmaan Copperfieldin illuusioidenkaan paikallaolleet todistajat hävenneet sitä, että heitä huijattiin niin täydellisesti.

Miksi Trumpin saavutusta valehtelun alalla (30 000 valhetta eräiden mukaan) tulisi juhlia? Koska valehtelu vaatii hyvin suurta lahjakkuutta ja koska Trump sai ainakin 50 miljoonaa amerikkalaista uskomaan Suureen Vaalipetokseen. Se, jos mikä vaatii lahjakkuutta. Ja sai vieläpä kongressin idiootit tanssimaan pillinsä mukaan. Kuka lopultakin oli tyhmä?

Pohditaan asiaa hiukan. Jokainen, joka on sökörinkinsä paras pokerinaama, saattaa ylentää itsensä kovaksikin tekijäksi. Samoin pikkukaupungin menestynyt poliitikko saattaa hyvinkin pitää itseään kelpo huijarina, jos on onnistunut vakuuttamaan valtuuston antifaktoillaan. Mutta nämä ovat pikkutekijöitä, maakuntasarjan tekijöitä. Kun noustaan korkeammalle taholle, puhutaan ehkä Grahamista tai Cruzista.

Nämä miehet toki valehtelevat ja huijaavat minkä kykenevät. Mutta heiltä puuttuu kyky vakuuttaa massoja, luoda jotakin uutta. He vain seuraavat suurmestarin jalanjäljissä ja ovat olevinaan ovelia poliitikkoja. Vain Trump kykeni luomaan valheillaan kokonaisen liikkeen ja pitämään sitä yllä, jopa sai nämä ihmiset uhrautumaan puolestaan. Ja Trump vain käänsi takkinsa eivätkä nämä sittenkään ymmärtäneet, että Trump vain huijasi heitä raskaasti.

Trumpin kyky on, se on pakko todeta, Neron kykyä. Trump on nero tällä väheksytyllä elämänalueella. Älköön kukaan Jatkoajankaan muka fiksuna itseään pitävä erehtykö luulemaan, että voisi vastustaa Trumpin vetovoimaa tietyissä tilanteissa. Kyse on vain siitä, että jos ei pidä Trumpista, silloin toki voi vastustaa hänen puliveivauksiaan. Ja siitä, että on saanut tietää etukäteen asioita Trumpista ja sitä kautta voinut torjua hänen puheitaan. Mutta entäpä jos ei tietäisikään mitään Trumpista ennen menoaan hänen tilaisuuteensa? Jos henkilö olisikin politiikan suhteen viaton.

Valehtelun vaikeus on siinä, että valehtelu ei lopultakaan ole mestaritasolla oikeiden sanojen sanomista takeltelematta. Siihen pystyy moni kokenut poliitikkokin. Se ei ole pokerinaaman pitämistä, se ei ole ilmiselvien virheiden välttämistä. Vaan se on valheen uskomista todeksi ja tämä totuuden julistamista ruumiillisesti ja puheen tasolla. Suurin osa viestinnästä tapahtuu ei-tietoisella tasolla. Se, joka hallitsee tämän tason, on todellinen mestari.

Trumpisteja pidetään tyhminä ja sitä he toki yleensä ovatkin. ( Joukossa on kuitenkin esim. James Woods.) Trumpin kykyjä vaikuttaa ei kuitenkaan selitä se, miten fiksu hänen kuulijansa onkaan. Jos vertaamme Grahamia ja mietimme hänen mahdollisuuttaan saada aikaan luottamusta jossakin hyvin yksinkertaisessa sielussa, vastaus saattaa yllättää. Vaikka Belowaverage Joe ei ymmärräkään Grahamin perusteluja ja näkee hänen puhuvan hyvin, silti jollakin tiedostamattoman tasolla Graham ei kuitenkaan herätä luottamusta. Yksinkertainen voi vain todeta, ettei luota Grahamiin.

Trumpin kyky selittyy sillä, että hänen näyttää itse uskovan puheisiinsa. Hän ei viesti ristiriitaa omalla olemuksellaan. Trump osaa hallita tiedostamattoman tason niin hyvin, että ihmiset alkavat luottaa häneen. Trump kykenee muuttamaan itsensä niin, että hän uskoo vahvasti omiin valheellisiin väitteisiinsä, jopa niin, että ne jollakin tasolla väitteet näyttävät olevan hänelle totta. Luultavasti Trump tietää miltei aina kun hän alkaa valehdella, mutta hän kykenee muuttamaan uskomuksensa ja viestimään hyvin syvällä tasolla ihmisille niin, että nämä uskovat Trumpin puheisiin.

Tämä, hyvät ihmiset, on neroutta. Trump on valheen Michelangelo. Hän ei ole tavattoman älykäs, itseasiassa alle kaikkien USA:n presidenttien älykkyystason (Kuten Penn Jillette totesi taannoin), mutta lahjakkuutta hänellä on huijaukseen yltäkylläisesti. Toki voimme etsiä muitakin syitä, kuten taloustilanteen, ihmisten ahdingon, johtajan kaipuun, puoluejärjestelmän ym. ym. selittämään MAGAA, mutta liike itsessään on Trumpin luomus.

Usein ajatellaan, että jos jostakin tulisi joku Trumpia älykkäämpi demagogi, hän saisi vielä enemmän tuhoa aikaan. Mutta älyköllä on kuitenkin valehtelussa muuan vaikea ongelma, hän on tietoinen omista valheistaan. Ja toisaalta, myös omatunto voi muodostaa vaikean esteen. Ja lisäksi älykön tarve hifistelyyn voi sotkea valheet. Valheiden pitää olla yksinkertaisia ja niihin pitää uskoa täysin tosiasioiden vastaisesti. Valehtelija ei saa epäröidä, Vaikka koko maailman lehdistö toteaisi asian valheeksi, Trump silti jatkaa väitteensä toistamista. Ja hänen kannattajansa alkavat lopulta uskoa väitteen.

Mielellään en enää todistaisi itse jonkin trumpinkaltaisen nousua politiikan huipulle. Demokratian pitää olla tylsää, tylsyys on sen voimavara. Silloin juuri kukaan ei kiinnostu politiikasta ja ihmiset antavat tavallisten poliittisten broilerien hoitaa asiat. Matti Vanhanen forever. Which is nice. Päätän raporttini täältä tähän.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Trump varmistanut oman jälkensä historian lehdillä, siitä ei valitettavasti mihinkään pääse.

Joo ei jää vain nimeksi presidenttien luettelossa,kuten joku Taylor tai Fillmore. Vaan kyllä tässä ihan merkittävästä, historiallisesta ja ennen näkemättömästä presidenttiydestä on kyse. Ei tosin sillä tavoin, kuin Trump kuvitteli verratessaan itseään Lincolniin ja sovitellessaan mielessään kasvojaan Mount Rushmoren galleriaan. Vaan historialliseen häpeään se päättyi. Tulevaisuus näyttää mitä kaikkea pahaa tästä kaudesta vielä seuraakaan.

Nuo videot tyyliin Trumpin 80 pahinta skandaalia ja 150 shokeeraavinta tempausta on viihdyttäviä, mutta mietin mitkä ne ihan pahimmat 2-3 kuprua on, jotka tulevaisuuden historiankirjoissa tavataan liittää perusteluksi, miksi häntä pidetään huonoimpana presidenttinä. Itse veikkaisin jotenkin näin:

1. Jatkuva valehtelu ja disinformaatiokampanja, omia saavutuksia liioitellen ja vastustajia parjaten, mikä voimisti kansan kahtiajakoa ja sai omat kannattajat uskomaan johtajaa ja ns. vaihtoehtoisia lähteitä kritiikittä. Tällä todennäköisesti on pitkäaikaisia yhteiskunnallisia seurauksia.

2. Trumpin valinta ja valtakausi presidenttinä edusti takaiskua taistelussa Yhdysvaltoja edelleen riivavaa rasismia ja rotuerottelun perintöä vastaan. Trumpin edeltäjä Obama oli ensimmäinen afrikkalais-amerikkalainen presidentti, minkä valkoisen ylivallan kannattajat kokivat pyhäinhäväistyksenä, ja Trumpin valinnan taas suurena voittona. Trump vahvisti näitä näkemyksiä joka käänteessä, ottamalla kovan linjan BLM-mielenosoituksia kohtaan, ja toisaalta taas kieltäytyen aina päättäväisesti tuomitsemasta väkivaltaisiakaan äärioikeistolaisryhmiä.

3. Koronaviruspandemia epäilemättä oli Trumpin kauden isoin tapahtuma maailmanlaajuisesti. Trump reagoi siihen luonteenomaisesti, vähätellen uhkaa, sivuuttaen asiantuntijat ja tehden epidemian rajoituspyrkimyksistä (kuten esim. maskien käyttö) poliittisen kiistan. Suorana seurauksena presidentin viestinnästä ja toimista, epidemian rajoitustoimet Yhdysvalloissa jäivät tehottomiksi, ja epidemiasta tuli paljon pahempi kuin olisi muuten ollut odotettavissa.

4. Kieltäytyi hyväksymästä demokraattisten vaalien tulosta, esittäen sen sijaan kannattajilleen että vastustaja on huijannut heiltä voiton, ja heidän täytyy nousta vastarintaan. Suorana seurauksena presidentin propagandasta, väkivaltainen joukko tunkeutui kongressitaloon keskeyttäen vastaehdokkaan voiton vahvistamisen. Mellakassa kuoli 5 henkilöä, mutta yritys vallanvaihdon pysäyttämiseksi ei kuitenkaan onnistunut.

Kaikki tuollaisia vikoja, jotka historia tulee tuomitsemaan ankarasti. Varsinkin tuo viimeinen eli hyökkäys demokratiaa kohtaan on sellainen, joka tulee erottumaan historian lehdiltä kaikkein pahiten. Valehtelijoita, kyvyttömiä johtajia ja rasisteja USA:n presidenteissä on ollut aiemminkin.

Näillä näytöillä julistan, että James Buchananin 160 vuoden valtakausi USA:n historian huonoimpana presidenttinä on vihdoin tullut päätökseen.
 
Katsoin tuon Ku Klux Klanista kertoneen dokumentin Teemalta ja pelottavan paljon Trumpin kausi ja tuo dokumentti muistutti toisiaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Katsoin tuon Ku Klux Klanista kertoneen dokumentin Teemalta ja pelottavan paljon Trumpin kausi ja tuo dokumentti muistutti toisiaan.

Katsoitko molemmat jaksot? Olihan tuo hyvin tehty dokumentti. Kuvattiin tietyllä tapaa jatkumo Ku Klux Klanin synnystä aina Trumpin presidenttikauteen asti. Noita ei suoraan yhdistetä, mutta kuvataan, miten niistä löytyy hyvinkin samanlaisia asioita taustalta.
 
Katsoitko molemmat jaksot? Olihan tuo hyvin tehty dokumentti. Kuvattiin tietyllä tapaa jatkumo Ku Klux Klanin synnystä aina Trumpin presidenttikauteen asti. Noita ei suoraan yhdistetä, mutta kuvataan, miten niistä löytyy hyvinkin samanlaisia asioita taustalta.
Katsoin kyllä. Hyvä dokumentti ja paljon näytti olevan taktiikoissa yhteistä.
 

ijuka

Jäsen
Huomenna nähdään millaisia kapinoita ja mellakoita saadaan Amerikassa aikaiseksi. Aika hurjia juttujahan siellä on liikkeellä, joten mielestäni voi odottaa lähes mitä vaan.
Joo ei jää vain nimeksi presidenttien luettelossa,kuten joku Taylor tai Fillmore. Vaan kyllä tässä ihan merkittävästä, historiallisesta ja ennen näkemättömästä presidenttiydestä on kyse. Ei tosin sillä tavoin, kuin Trump kuvitteli verratessaan itseään Lincolniin ja sovitellessaan mielessään kasvojaan Mount Rushmoren galleriaan. Vaan historialliseen häpeään se päättyi. Tulevaisuus näyttää mitä kaikkea pahaa tästä kaudesta vielä seuraakaan.

Nuo videot tyyliin Trumpin 80 pahinta skandaalia ja 150 shokeeraavinta tempausta on viihdyttäviä, mutta mietin mitkä ne ihan pahimmat 2-3 kuprua on, jotka tulevaisuuden historiankirjoissa tavataan liittää perusteluksi, miksi häntä pidetään huonoimpana presidenttinä. Itse veikkaisin jotenkin näin:

1. Jatkuva valehtelu ja disinformaatiokampanja, omia saavutuksia liioitellen ja vastustajia parjaten, mikä voimisti kansan kahtiajakoa ja sai omat kannattajat uskomaan johtajaa ja ns. vaihtoehtoisia lähteitä kritiikittä. Tällä todennäköisesti on pitkäaikaisia yhteiskunnallisia seurauksia.

2. Trumpin valinta ja valtakausi presidenttinä edusti takaiskua taistelussa Yhdysvaltoja edelleen riivavaa rasismia ja rotuerottelun perintöä vastaan. Trumpin edeltäjä Obama oli ensimmäinen afrikkalais-amerikkalainen presidentti, minkä valkoisen ylivallan kannattajat kokivat pyhäinhäväistyksenä, ja Trumpin valinnan taas suurena voittona. Trump vahvisti näitä näkemyksiä joka käänteessä, ottamalla kovan linjan BLM-mielenosoituksia kohtaan, ja toisaalta taas kieltäytyen aina päättäväisesti tuomitsemasta väkivaltaisiakaan äärioikeistolaisryhmiä.

3. Koronaviruspandemia epäilemättä oli Trumpin kauden isoin tapahtuma maailmanlaajuisesti. Trump reagoi siihen luonteenomaisesti, vähätellen uhkaa, sivuuttaen asiantuntijat ja tehden epidemian rajoituspyrkimyksistä (kuten esim. maskien käyttö) poliittisen kiistan. Suorana seurauksena presidentin viestinnästä ja toimista, epidemian rajoitustoimet Yhdysvalloissa jäivät tehottomiksi, ja epidemiasta tuli paljon pahempi kuin olisi muuten ollut odotettavissa.

4. Kieltäytyi hyväksymästä demokraattisten vaalien tulosta, esittäen sen sijaan kannattajilleen että vastustaja on huijannut heiltä voiton, ja heidän täytyy nousta vastarintaan. Suorana seurauksena presidentin propagandasta, väkivaltainen joukko tunkeutui kongressitaloon keskeyttäen vastaehdokkaan voiton vahvistamisen. Mellakassa kuoli 5 henkilöä, mutta yritys vallanvaihdon pysäyttämiseksi ei kuitenkaan onnistunut.

Kaikki tuollaisia vikoja, jotka historia tulee tuomitsemaan ankarasti. Varsinkin tuo viimeinen eli hyökkäys demokratiaa kohtaan on sellainen, joka tulee erottumaan historian lehdiltä kaikkein pahiten. Valehtelijoita, kyvyttömiä johtajia ja rasisteja USA:n presidenteissä on ollut aiemminkin.

Näillä näytöillä julistan, että James Buchananin 160 vuoden valtakausi USA:n historian huonoimpana presidenttinä on vihdoin tullut päätökseen.
Voisi myös mainita vähän ulkopolitiikasta, eli aika paljon heikentänyt USA:n asemaa esim. Euroopan yhteistyökumppanina ja muutenkin maailmanlaajuisena mahtina. Ydinsopimukset, ilmastosopimukset jne. ja on saanut likipitäen kaikki ajattelemaan Amerikasta negatiivisemmin, liittolaisista vihollisiin. Noh, jotain poikkauksia. Ottaisin varsinkin Venäjän halailun tähän. Trump ilmeisesti haukkuu kaikkia muita estoitta, jopa omia puoluetovereitaan, mutta Venäjän haukkuminen on tabu.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Wall Street Journalin lähteiden mukaan Trump on keskustellut uuden "Patriot Party" -puolueen perustamisesta viime päivinä useiden avustajien ja muiden läheisten ihmisten kanssa. Tällaiset suunnitelmat saattavat kannustaa republikaanisenaattoreita äänestämään Trumpin viraltapanon ja sen puolesta, ettei Trump olisi enää kelvollinen asettumaan ehdolle presidentiksi. Taikka sitten jättäytymään pois äänestyksestä.



 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Donald Trump kehuu olevansa "ensimmäinen presidentti vuosikymmeniin, joka ei ole aloittanut uusia sotia". Ja oma maa on sisällissodan partaalla.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulihan se sieltä:

Toivoisin, että amerikkalaiset tarkastelisivat nyt hyvinkin kriittisesti omaa perustuslakiaan ja päivittäisivät sitä tähän päivään sopivammaksi. Presidentin armahdusoikeus ilman minkäänlaisia sääntöjä, kuten nyt on saatu huomata, on aivan käsittämättömän vaarallista touhua ja jättää liikaa auki "ihmisen hyvän tahdon varaan". Ja nyt on nähty, että edes presidentiltä sitä ei välttämättä löydy.

Joku kirjoitti, että Trump on nero. Itse pidän nerolle ominaisena sitä, että henkilö on keskimääräistä huomattavasti älykkäämpi. Se ei mulle riitä neroksi, että on pokkaa tehdä mitä vain. Nerouden ja hulluuden sanotaan kulkevan käsi kädessä ja joissain tapauksissa niin varmasti onkin, kun ajatukset ovat niin suuria, etteivät ne muille ehkä avaudu ennen kuin vasta aikojen saatossa. En pidä Trumpia hullunakaan. Pidän häntä mielenterveysongelmaisena ja täysin häikäilemättömänä henkilönä, jonka valta perustuu ympäristön pelotteluun ja uhkailuun.

Huolimatta siitä, miten vallanvaihtorituaalit tulevat menemään ja tuleeko (ihmis)vahinkoja, tämä on toivon päivä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja siis oikeasti hän on armahtanut räppäri Lil Waynen? Wayne tuomittiin kuljetettuaan aseen lentokoneeseen. Koska se on ihan ok, että jengi kuljettelee aseita koneisiin? Luulisi, että siellä nyt olisi ollut rivissä oikeasti järkeviä armahduksiakin. Vaikka eihän hyvällä tahdolla tai oikeudenmukaisuudella ja Trumpilla ole ollut mitään tekemistä toistensa kanssa ennenkään, joten miksi aloittaa nytkään.
 

Fordél

Jäsen
Wall Street Journalin lähteiden mukaan Trump on keskustellut uuden "Patriot Party" -puolueen perustamisesta viime päivinä useiden avustajien ja muiden läheisten ihmisten kanssa. Tällaiset suunnitelmat saattavat kannustaa republikaanisenaattoreita äänestämään Trumpin viraltapanon ja sen puolesta, ettei Trump olisi enää kelvollinen asettumaan ehdolle presidentiksi. Taikka sitten jättäytymään pois äänestyksestä.




Tämä kehityssuunta on ollut nähtävissä jo jonkin aikaa, kun Trump on puhunut, meidän liikkeestä, kuinka tämä on vasta kaiken alku jne. Eiköhän sieltä tule oma puolue, ja sitten homma mennee lopullisesti sakeaksi, kun ei ole mitään muiden luomia pidäkkeitä vaan hän on diktaattorina. Samalla nähtäisiin mikä on Trumpin aito kannatus, kun olisi vielä rebut erikseen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jenkkien winner takes it all-järjestelmässä puolueen syntyminen olisi taivaanlahja demareille (kunhan saavat pidettyä vasemmistokahjot kurissa). Käytännössä äänien hajaantuminen rebujen (moderaatit) ja patrioottien välillä voisi johtaa lähes yksinvaltatilanteeseen alueilla missä demariehdokas on yleensä saanut lähelle 50% äänistä. Vaikea nähdä patrioottien saavan missään (pl. Deep south) 50% äänistä ja kun kaikki paikat jaetaan aina vain voittajille, demarien asema vahvistuisi kunhan saavat pidettyä rivinsä kuosissa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tässä on ehkä syy miksi noita armahduksia saadaan odotella ihan viime metreille saakka.



Siellä on siis jotkut republikaani poliitikot polvillaan pyytämässä armahduksia. Trump sitten puntaroi miten niiden antaminen vaikuttaa hänen omaan tilanteensa. Siinä voi käydä noille republikaani edustajille vielä hassusti kun narsisti miettii että pelastaako oman nahkansa vai auttaako kaveria hädässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös