Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 386 578
  • 22 706
Eikös tätä ollut ehdottomassa myös Trumpin lempirepublikaani Mitt Romney?

Trumphan olisi vaan leikannut veroja, ja tukenut suuryrityksiä. Hänen intressinsä ovat uudelleenvalinta, rebuja tukevien miljardöörien omaisuus ja lahjoitukset.

Rebut estivät Trumpia tekemästä julkista poliittista itsemurhaa. Tai ainakin yrittävät lykätä sitä.

Eilen oli huvittavaa seurata Wall Steetin lähetystä, kun kurssit syöksyivät jyrkästi Trumpin puheen ajan.

Hauskoja kommentteja sijoitusyhtiöiden ja sijoittajien suusta, että eikö miestä voisi pitää pois ruudusta kun kauppaa käydään. Kun tulee niin helvetin kalliiksi heille nuo esiintymiset.
 

Baldrick

Jäsen




Tässä hyvä pätkä Trumpista ja GOP:sta. Paskapuheita, insider tradingia yms. Senaatin komitean X (ei nyt jäänyt mieleen) vetäjä GOP-senaattori Burr jäänyt nauhalle, kun kertoi lahjoittajilleen ynnä muille jo helmikuussa, että virus tulee olemaan todennäköisemmin luokkaa Espanjantauti. Samana päivänä Trump puhui julkisesti taudin ihmehäviämisestä. Burr ja hänen läheiset myös myivät osakkeitaan jo jo helmikuun 13. päivä alkaen, jolloin Burr sai jo daily briefingejä tilanteesta.

Valokuvaaja oli myös napannut kuvan Trumpin puheesta, jossa "Corona virus" termistä oli "Corona" yliviivattu ja päälle kirjoitettu "Chinese". Selvästi Kiinan demonisoinnilla yritetään nyt siirtää syytä omasta kyvyttömyydestä muualle. Tämä "Chinese virus" termin toki kaikki ovat jo huomanneet, mutta nyt siitä on todiste, kuinka tarkoitushakuista se on.

Edit. Nyt jopa Tucker Carlson nosti Burrin esiin ja vaatii eroamista. Katsotaan miten tämä nyt sopii narratiiviin, kun oli tiedossa, että epidemia on paha ja hän on petturi, kun ei kertonut siitä. Samalla Trump kertoo, että kaikki on hyvin ja tauti on ohi ennen kuin alkaakaan.


 
Viimeksi muokattu:

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Trumpin kyvyttömyyteen en sen kummemmin ota kantaan, muuten kuin, että sitä se on, mutta "Chinese viruksen" kanssa sinällään oikeilla jäljillä, koska jos syntypukkia ihan juurta jaksain etsitään, niin Kiinaan ja sen epähygieeniseen toimintaan osoittaa syyttävä sormi. Toki Euroopassa ja USA:ssa oltaisiin voitu itse valmistautua paremmin ottamalla Korona-virus tosissaan.
Mikäli tästä länsimaat voisivat vielä jotenkin "voitokkaina" selvitä, kannattaisin Kiinan sanktioimista. Toki tuotantojen ja materiaalien tuottamisen ulkoistuttua Kiinaan, tämä voi olla hankalaa. Mutta tulevaisuuden kannalta, pitäisi Kiina-riippuvuudesta päästä jossain määrin eroon, sillä esimerkiksi jos Kiina nyt oikeasti saa omassa maassaan Koronan leviämisen nyt kuriin ja jopa kitkettyä, on se aika karvasta kalkkia taloudelliselle voimasuhteille tulevaisuudessa länsimaiden kannalta. Länsimaissa tämä ryvettää vielä ja pitkään. Kiina on sellainen maa, ettei se jätä tilaisuutta hyötyä toisten ahdingosta käyttämättä, kommareita kun ovat.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
^^ ihan pikkusen tulee yrjönkärki kurkunpäähän, hyi whittu... Siis tuollaista puhelee Don the Con kun Italiassa on edellisen vuorokauden aikana delannut +600 ihmistä!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toimittajat ja media ei ollut ainoa asia, joka sai kuulla Trumpilta kunniansa tämänpäiväisessä lehdistötilaisuudessa. Tavanomaisesti aika pokerinaamaisena esiintyvä tohtori Faucikaan ei voinut olla reagoimatta ja koskematta kasvojaan kun Trump antoi Yhdysvaltain ulkoministeriön kuulla kunniansa pohjautuen yhteen Trumpin suosimista salaliittoteorioista. Business Insiderin juttua alapuolella:

 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Trumpin käytös antaa aseita vastustajilleen. Lähestyisin perusrebuja kohdennetulla kampanjalla, jossa verrattaisiin klippien kautta Trumpia suureen ikoniin Reaganiin. Reaganhan oli käytökseltään hyvin sulava eikä suhtautunut julkisuuteen Trumpin tapaan. Mainos, jossa kysytään, mitä Ronnie tekisi, saattaisi antaa toivottua vaikutusta valintaa harkitseville. Tiettyyn osaan ei mikään mainonta tehoa.

Trumpin kukistaminen on täysin mahdollista. Mielestäni Bidenin kannattaisi rinnastaa itseään Reaganiin, jo ikänsäkin takia, tietyissä yhteyksissä. Nyt tilanne, jossa ikäihmiset kamppailevat presidenttiydestä, toimii Trumpia vastaan. Ihmiset etsivät turvallista johtajaa ja silloin nuori, idearikas mies tai nainen ei ole kriisiaikojen valinta. Voidaan hyvin kysyä, onko Trump oikea valinta kriisiaikana.

On olemassa kauhuskenaario, jonka toteutuminen on onneksi hyvin epätodennäköistä. Jos koronakriisi jatkuu riittävän pitkään, se voisi siirtää vaaleja.
 
Päivän uutinen Yhdysvalloista: väitetään, että USA:n tiedustelupalvelut varoittivat Trumpia coronaviruksen vaaroista jo tammikuussa, mutta presidentti ei mokomista "asiantuntijoista" välittänyt :

Lainaus CNN jutusta:

"Health and Human Services Secretary Alex Azar was unable to discuss the virus with Trump until January 18, two senior administration officials told the Post -- at which point the President interrupted him to ask when sales of flavored vaping products would resume, senior administration officials told the paper."

Onhan toi maustettujen vapetuotteiden salliminen nyt tärkeämpää kuin joku tylsä pöpö.

Koko uutisartikkeli:
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

aalto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, änärin suomalaiset
Hämmentävin asia tuossa twiitissä on se, että nuo nimet on kirjoitettu oikein.
Siellä on kuitenkin oikeita koulujakin käyneitä ihmisiä avustajakunnassa. Eli tuo twiitti ei tullut herran omien sormien kautta, vaan joku kirjoitustaitoinen oli valmistellut sen. Tieto on peräisin todennäköisesti foxin aamu-"uutisista"
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Siellä on kuitenkin oikeita koulujakin käyneitä ihmisiä avustajakunnassa. Eli tuo twiitti ei tullut herran omien sormien kautta, vaan joku kirjoitustaitoinen oli valmistellut sen. Tieto on peräisin todennäköisesti foxin aamu-"uutisista"

Avustajakunta on tähänkin asti useasti onnistunut lahjakkaasti peittämään koulusivistyksensä eli nöyristelevät viisaan miehen edessä. Koulujen käyminen on yliarvostettua tuossa porukassa, ei tunnu missään mikään oppisivistys.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Hra Käärmeöljykauppias yrittää ohjailla task forcea punaisiin osavaltioihin ekana ja oma koti-osavaltio jää oman onnensa nojaan? Saapas näkee missä vaiheessa painetaan nappulaa ja poikkeustila päälle?
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat

Baldrick

Jäsen
Koronaprojektin vastuuhenkilöihin kuuluva Anthony Fauci kommentoi kriittiseen sävyyn Trumpin sooloilua Q&A-haastattelussa Science-lehdessä. Voin kuvitella kyllä miten ottaa päähän suunnitella työryhmällä viestintää puoli päivää ja sitten Trumpetti heittelee läpät kuitenkin hatusta. Fauci myös vitsailee, että ainakaan vielä ei ole potkuja saanut.

"Q: What happens before each press conference? What do you do as a group?

A: We're in the task force. We sit down for an hour and a half, go over all the issues on the agenda. And then we proceed from there to an ante room right in front of the Oval Office to talk about what are going to be the messages, what are the kind of things we're going to want to emphasize? Then we go in to see the president, we present [our consensus] to him and somebody writes a speech. Then he gets up and ad libs on his speech. And then we're up there to try and answer questions."

Koko juttu tässä:

 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kiina on sellainen maa, ettei se jätä tilaisuutta hyötyä toisten ahdingosta käyttämättä, kommareita kun ovat.

Eiköhän Kiina käyttäydy kuin kapitalistit konsanaan. Kaikki on sallittua, kunhan maksaa tarpeeksi. Eihän tuo maa tee mitään estääkseen kansalaistensa toimia, jotka edesauttavat lajien sukupuutoa tai muuta ryöväämistä. Raadonsyöjämarkkinat sentään sulkivat, mutta parempaankin olisi rahkeet tuossa maassa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
USA ei ole keskusjohtoinen maa. Joten vastaus on ei. Nykyisen pressan aikana paremminkin firmat vie ja valtio vikisee.

Kiina on aina ollut valtiokapitalistinen.

Jep. Nykypäivänä kapitalismilla ja (Kiinan) sosialismilla ei juuri eroa ole. Yksipuolue järjestelmä tai kaksipuoluejärjestelmä, jossa vahditaan omia kansalaisia ja voitot menee parempiin taskuihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös