Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 405 162
  • 22 734

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
No niin! Noutaja on tulossa Trumppaselle! Noutajien kopteri laskeutui juuri Valkoisen talon pihalle.

Kohta rimpulievaa Donaldia talutetaan kyytiin?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

ijuka

Jäsen
Trumpin kausihan kääntyy lähes positiiviseksi, jos onnistuu kakspuoluejärjestelmän sekoilullaan tuhoamaan.
Se olisi ihan oikeasti hyvä saavutus, mielestäni todella surkea ja mätä systeemi eikä Amerikka voi mielestäni kunnolla parantua ennen kuin siitä päästään eroon. Monpuoluejärjestelmä aika tehokkaasti hillitsisi sitä kahtiajakautumista ja valemediakuplia mitä tällä hetkellä on olemassa.

Mutta outoa on se, että vaikka miten olen näitä salaliittoteorioita seurannut, kaiken maailman ennustuksia on ollut mutta oikein mikään ei ole nyt toteutunut. Aika rennosti sivuttavat ettei mikään ole osunut oikeaan, ja jostain syystä ihmiset edelleen uskoo. Mikähän siinä.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Avustajat kantoivat valtionkassan salkuissa kopterin kyytiin. Afrikassa yleensä poistuva dikt... presidentti kantaa salkun/salkut itse. Tosin kassojen kokokin on eri.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Sinne meni... Hei hei.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Olipa kiva todistaa sekopään poistumista valkoisesta talosta. Ilon ja onnen päivä!
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Aikamoiset seremoniat järkätty. "We love you" huudot raikuu.

"How much this family have done work for you"

Moni ois varmaan arvostanut vähempääkin työtä Trumpeilta.

e. On se kova äijä pitämään puheita. Mainitsi, tietenkin, Kiina-viruksen... mutta perään sanoi, ettei tiedetä mistä se tuli :D
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Olipas kuin uitettu koira Trump vikassa puheessaan. Mutta oli kyllä aika surkuhupaisaa että kun Trump kävelee lentokoneseen ja heiluttaa hyvästit niin niin jäähyväismusana soi Village Peoplen Y.M.C.A.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Trumpin kausihan kääntyy lähes positiiviseksi, jos onnistuu kakspuoluejärjestelmän sekoilullaan tuhoamaan.
Trumpin kausi on jo nyt positiivinen, 24,3 miljoonaa koronatartuntaa. Jos perustaa uuden puolueen, on Väyrysen tiellä. Tietty niin, että tämä PP on tuskin muuta kuin rahankeruuorganisaatio. Bannon vetää suuntaviivat, Trump puhuu ja puolueen kassa kilisee tiheämmin kuin Teslan pääkonttorissa. Ja rahat makaavat vakaasti Trumpin säätiössä, jonka tarkoituksena on rahoittaa Trump.

Toinen asia on se, että taistelu kannattajista alkaa todenteolla ja silloin vastakkain ovat mm. Cruz ja Trump. Totuus kuuluu ensimmäisiin uhreihin.
 

Morgoth

Jäsen
Se, että DT suunnittelee omaa puoluettaan, kertoo rivien välistä sen, että suhde rebuihin rakoilee siinä määrin, että Trump katsoo aiheelliseksi alkaa kiristämään rebuja kyseisellä hankkeella..

En usko, että Trumpin äly eikä rahatkaan riitä tuohon. Mielenkiintoinen sattuma että Banon oli armahdettujen joukossa ja tämähän voisi olla ideologiana joidenkin muiden kanssa vetelemässä naruja uuden puolueen suhteen. Tiedä sitten onko taustalla jotain rikkaita rahoittajia, jotka tuohon haluavat lähteä mukaan, mutta eihän se pelkällä Trumpin mesoamisella tule kantamaan. Jotenkin varsin epäileväinen, että jenkkien systeemi mihinkään kolmen puolueen 50-30-20 systeemiin tulee muuttumaan.

Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, mutta mikäli Trump saa virkasyytteen ja teoreettinen mahdollisuuskin päästä pressaksi estyy niin joku toinen keulakuvahan pitäisi löytää puolueelle. Epäilemättä tuollaisille ajatuksille on kysyntää tai kenties se todellinen Q astuu lähitulevaisuudessa esiin kuka ikinä onkaan...
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Trump perui oman asetuksensa vuodelta 2017, jossa määrättiin, että hallinnon työntekijät eivät saisi osallistua lobbaustoimintaan 5 vuoteen työsuhteen jälkeen. Drain the "drain the swamp".
Tämä on kyllä hauska homma. En olisi yllättynyt, että Biden palauttaisi tuon sinänsä ihan hyvän säädöksen takaisin voimaan huomenna.
Jos tätä pallottelua jatketaan pidempäänkin, niin jokainen repu-pressa kieltää aina edeltäneen demari-hallinnon edustajilta lobbauksen ja sallii sen sen sitten kauden lopussa omilleen ja sitten seuraava demo-pressaa bannaa sen rebu-hallinnon edustajilta ja salliin kautensa päätteeksi omilleen.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Olipa säälittävän nämä omat "jäähyväiset" tuolla lentokentällä. Muutama hullu tuotu huutamaan sinne ja nostattamaan pikku poika Donaldin itseluottamusta että jäisi edes vähän hyvä mieli Donaldille. Yllätys että kehui itsensä ja saavutuksensa maasta taivaisiin. Saapa nähdä mitä tämä sekopää seuraavaksi aikoo tehdä. Todennäköisesti varmaan tulee jankkaamaan hautaan asti sitä että häneltä varastettiin vaalit ja hän voitti oikeasti. Eriasia kuinka kauan ihmiset jaksaa tuota samaa väsynyttä virttä enään kuunnella. Donald J. Trumpista ei jäänyt muuta mieleen se että on se perkeleen huono häviäjä. Säälittävä ilmestys kaikkine valheineen.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tässä Donnyn (toivottavasti-) viimeisiä höpinöitä ja valheita virallisessa roolissa kuunnellessa pitänee skrivailla pientä yhteenvetoa omasta näkövinkkelistäni…

Henk. koht. en usko, että 2016 vaaleissa tapahtui mitään merkittävää varsinaista huijaamista, Demut jäivät vaan kotiin kun Hillaryn voitto piti olla varma / eivät tykänneet hänestä, ja SoMessa toki ihmisiä ohjailtiin Venäjään kytköksissä olevien tahojen toimesta yms. Anyways Donald John Trump voitti täpärästi ja kehtaan väittää ettei lähes kukaan voinut käsittää millaisen ihmisjätteen USA sai presidentikseen, puhumattakaan hänen tulevia päätöksiään ohjailevista tahoista (se RU tuossa tRUmpissa, toim.huom.), hänen motivaatiostaan hakeutua kys. asemaan (grifters gonna grift, budjetin alijäämä vissiin jo kuusinkertaistettu lapioimalla velkarahoja omiin ja kavereiden taskuun), valkoisen ylivallan tuomisesta taas "kansakunnan kaapin päälle", liittolaisten hylkäämisestä & NATO:n heikentämisestä tai noista valtavista valhevyöryistä, joita tuo Käärmeöljykauppias suolsi koko kampanjansa ja valtakautensa ajan.

Oma näkemykseni tRUmpista oli kokolailla totuuden mukainen, toki itse kirkasotsaisesti uskoin jonkin, yksi toisensa jälkeen päälle vyöryvän skandaalin kaatavan hänen uransa, kuten yksikin niistä olisi kaatanut kenet muun tahansa. Kaikki nuo toiveet kaatuivat viimeistään siinä kun tRUmpin vastustajien ”ykköshevonen” Bob Mueller myönsi Venäjä-tutkinnan yhteydessä, ettei istuvaa presidenttiä voi asettaa syytteeseen (ja samalla avoimesti kertoi, että jos Don the Con ei olisi presidentti niin hänet asetettaisiin syytteeseen). Sen jälkeen kyse oli vain ja ainoastaan siitä mitä Demut saavat aikaan 2020 vaaleissa, ja saivathan he, which is nice!

En nyt sen enempää ala noista vaalien jälkeisistä hulinoista kirjoittelemaan, mutta toivottavasti ne saivat nyt Rebut hylkäämään Donnyn ja äärihörhö-klaaninsa lopullisesti, nuo kun ovat maksaneet Rebuille jo paljon lahjoituksia ja tukia, joiden varassa Yenkkilässä puolueet ja poliitikot käytännössä toimivat. Ja tuo toinen virkasyyte voi hyvinkin mennä jopa läpi, sen verran tiukkoja puheenvuoroja on kuultu jopa Moscow Mitchiltä, ja tuon päälle on odottamassa vyöry liittovaltio- ja osavaltio-tasoisia syytteitä, liekö Bob Muellerin porukkakaan sanonut viimeistä sanaansa, miljardi-velat ovat menossa maksuun, kassellaan siis... Ja tietty hyvältä tuntuu nyt päästä ainakin joksikin aikaa eroon myös noista tRUmpin "White Power"-hännystelijöistä.

Omalle kohdalle toivon, että politiikasta tulee taas tylsää ja harmaata, ja pääsen esim. Twintterissä keskittymään lähinnä kissavideoiden jakamiseen ynnä muuhun turhuuteen? Lisäksi toivon, että oma tyttärenpoikani, ja muut mahdolliset tulevat lapsenlapset, kohtaavat tämän ajanjakson omassa historian / yhteiskuntaopin opetuksessaan lähinnä todella absurdina hetkenä maailmanhistoriassa, josta opittiin jotain eikä sellainen enää ikinä voi toistua?

Loppukaneettina toivon, etten itse tai kukaan rakkaista läheisistäni koskaan elämässään joudu tekemisiin sellaisen henkilön kanssa jollainen Donald John Trump on.

Puolestani tämän ketjun voisi lyödä lukkoon ja alkaa keskustella Donnyn tulevista seikkailuista ketjussa ”Florida Man, previously known as Donald J. Trump”.

Salama15, over an out!
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se, että DT suunnittelee omaa puoluettaan, kertoo rivien välistä sen, että suhde rebuihin rakoilee siinä määrin, että Trump katsoo aiheelliseksi alkaa kiristämään rebuja kyseisellä hankkeella.

Selkeästi vaikuttaisi Trump vs McConnell mano-a-mano olevan tuloillaan. Kuka puoluetta todella johtaa. Trump haluaa republikaanien diktaattoriksi, McConnell ottaa ne konservatiiviset tuomarit ym. hyödyt mitä Trumpin kaudesta sai, ja palata sen jälkeen normaaliin ilman Trumpia ja niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Saas nähdä kumpi voittaa. Jos Trump voittaa, niin puolue asettanee seuraavissa vaaleissa ehdolle melkoisen kokoelman Trump-fanaatikkoja, mikä voi johtaa aikamoiseen vaalitappioon, jos viime marraskuun vaaleista jotain voi päätellä. Jos taas McConnell ym. "järkevät" republikaanit voittavat taistelun, niin Trumpistit ajetaan sivuraiteelle puolueen johdossa, mutta vaaleihin mennessä puolue yrittäisi kuitenkin ajaa kaksilla rattailla saadakseen sekä tavallisten kannattajiensa että Trump-fanaatikkojen äänet.

Mutta jos Trump taistelun vallasta hävitessään perustaisi kostoksi kilpailevan puolueen, niin tuokin juoni epäonnistuisi, ja demokraatit saisivat vapaataipaleen vaalivoittoon seuraavissa vaaleissa.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ja siis oikeasti hän on armahtanut räppäri Lil Waynen? Wayne tuomittiin kuljetettuaan aseen lentokoneeseen. Koska se on ihan ok, että jengi kuljettelee aseita koneisiin? Luulisi, että siellä nyt olisi ollut rivissä oikeasti järkeviä armahduksiakin. Vaikka eihän hyvällä tahdolla tai oikeudenmukaisuudella ja Trumpilla ole ollut mitään tekemistä toistensa kanssa ennenkään, joten miksi aloittaa nytkään.
Omaan lentokoneeseen. Ei ihan millään perinteisellä Canarian lennolla kuitenkaan.
 

Luoto

Jäsen
Tuollaiset "armahdukset" ovat kyllä armahduksen irvikuvia. Sana tulee armosta, ja se voi joissain tapauksissa olla aiheellista. Armahtajan hyödyksi tehdystä rikoksesta tuomitun vapauttaminen vankilasta ei ole armahtamista. Aseen koneeseen vienyt taas edustaa Trumpin arvomaailmaa, jossa ase saa olla aina ja missä vaan mukana.
Diagnooseja Trumpista löytyy varmaan joka lähtöön, mutta en ole palstalla vielä tullut vastaan messiaskompleksi. En ole alan ihminen, mutta minusta tuo määritelmä sopii Trumpiin hyvin. Hänen lähipiirinsä rukoilee hänen ympärillään hänen puolestaan ja Trump tuntuu ottavan sen tosissaan. Mm. Hitlerillä sanotaan olleen messiaskompleksi ja tuollaiset ihmiset ovat hyvin itsevarmoja. Epävarmuus puuttuu kokonaan ja se vetoaa moniin ihmisiin.

Lisäys: Ai se oli oma kone, ei sitten ihan niin vakava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös