Yöketju (klo 24:00–06:00)

  • 475 218
  • 5 186

Allways Red!

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, sympatiat KalPa
Aika raskasta!

Kohta 11h tuntia töitä takana ja vielä olis viis edessä. On ehtiny aika monta viestiketjua jo lukemaan. Kahvin voimalla aamuun. Kohtahan on jo valosaakin....
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ärsyttää tää mun oma tapa valvoa prkleen myöhään ilman syytä. Ja kun ei kerran ole luentoa, nukun huomenna luultavasti johonkin yhteen asti. No ei siinä, mutta kun päivä menee pilalle, jos vetää zzz liian myöhään. Mitään ei saa aikaiseksi. No ehkä saa hinatuksi itsensä kaljakauppaan, että voi taas ensi yönä sekoittaa rytmiä hiukan lisää.

Mua yritettiin houkutella tänään baariin. Kerrankin sain sanotuksi "ei". Se nyt kai olisi ollut ihan sama, vaikka olisin mennytkin. Tai ei ehkä ihan - huomenna herään myöhään, mutta ilman krapulaa. Onhan se sentään positiivista.

Kohta alkaa Flamesin peli. Voisi melkein avata nettiradion ja kuunnella matsin. Ehkä se ei kuitenkaan ole hyvä juttu huomista ajatellen, mutta...

Kello soi huomenna noin 10 aikaan. Jännitysmomentti on siinä, heräänkö sammuttamaan kellon vai sammutanko sen unissani. Lopputulos on sama: jatkan nukkumista.

Öitä!
 

Allways Red!

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, sympatiat KalPa
Viestin lähetti BitterX

Kohta alkaa Flamesin peli. Voisi melkein avata nettiradion ja kuunnella matsin. Ehkä se ei kuitenkaan ole hyvä juttu huomista ajatellen, mutta...


Siitä vaan matsia kuuntelemaan. Ei tarvi edes kelloo laittaa soimaan. Jatkat sitten suoraan valvomista ja illalla aikasin nukkumaan. Ja kappas, rytmit palautuu taas normaaliksi.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti Allways Red!
Siitä vaan matsia kuuntelemaan. Ei tarvi edes kelloo laittaa soimaan. Jatkat sitten suoraan valvomista ja illalla aikasin nukkumaan. Ja kappas, rytmit palautuu taas normaaliksi.

Vieläkin hereillä... Matsi ei ole vieläkään alkanut. Laskin aikaeron täysin åt helvete. Ei hitto, kyl mä taidan nukkumaan mennä. On olemassa nimittäin se riski, että lähden huomenna (tai siis tänään) baarissa käymään, jolloin rytmi menisi vielä pahemmin sekaisin, viikonloppu persiilleen ja maanantaina ollaan väsyneitä =).

Edit: Tampa Bay johtaa Philadelphiassa 2-0. Melkein kaksi erää pelattu. Maalintekijöinä Stillman ja Fedotenko.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Mitäs arvon jatkoaikalaiset tänä yönä valvovat? Itse oon töissä, prosessi menee tasaisesti joten talon työt ei saa hikeä pintaan, auton vahaus on sopivaa puhdetta
 

Rocco

Jäsen
Meikäläinen tässä juuri tekee lähtöä tuttuun kuppilaan. Lähden istumaan rauhallisena iltana parille oluelle kun viikonloput ovat aina niin hektisiä. Huomenna on vapaapäivä, joten pitää käyttää tilaisuus hyväksi.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tässä kevään viimeistä kouluhommaa yritetään tuskallisesti vääntää. Menee taas aivan copy-paste työksi mutta menkööt, ei tästä kurssia pysty muutenkaan enää kunnon arvosanaa pelastamaan, toivottavasti menisi nyt sentään edes läpi. Jotenkin näin kesätöiden jo alettua on mahdoton kaivaa esiin edes sitä vähäisintäkään opiskelumotivaatiota.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Saankohan ma kirjoittaa tanne aikaeron takia, kello ei nyt niin paljoa viela ole. Kouluhommaa pusken ja kylla se kello reilusti yli puolta yota tosin nayttaa ennen kuin tasta nukkumaan paasee. Aamulla pitaa jatkaa viela. Taidan tehda silleen, etta menee johonkin suht jarkevaan aikaan nukkumaan ja heraan sitten aamulla aikaisemmin tekemaan loppuun.

Himassa ei tosin ooo nettia, etta en sitten paase kommentoimaan, mutta ehka te parjaatte ilman mua:D

edit:typo
 
Viimeksi muokattu:

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viime aikoina on tullut valvottua aivan liian pitkään, usein kahteen-kolmeen. Kun pitäisi sitten aamulla herätä ihan viimeistään kahdeksalta, että ehtisi edes jotenkuten ihmisten aikoihin pois töistä, on päivällä liian väsynyt tekemään mitään. Sitten kun siitä iltapäiväväsymyksestä pääsee yli, valvoo taas huomaamattaan kahteen-kolmeen - ärsyttävä noidankehä, etenkin kun ei näin yöllä saa kuitenkaan mitään järkevää aikaiseksi, pelailee vaan ja odottaa väsymystä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Viestin lähetti eh
Viime aikoina on tullut valvottua aivan liian pitkään, usein kahteen-kolmeen. Kun pitäisi sitten aamulla herätä... ...ärsyttävä noidankehä, etenkin kun ei näin yöllä saa kuitenkaan mitään järkevää aikaiseksi, pelailee vaan ja odottaa väsymystä.

Rahikainen has the same problem. Ei yksinkertaisesti uneta ennen suden hetkeä ja aamulla kuitenkin kybäksi duuniin. Paremminkin vois olla.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jaahas, eiköhän tästä pidä nyt mennä nukkumaan kerrankin ennen ~2-3:a,
kun JA:n uutiset ja keskustelutkin on luettu.
Joku jo odotteleekin siellä joten mikäpäs sinne mennessä...
Oli muuten hienot peililasit/kalvot heitetty ralliautojen laseihin tuolla Kyproksella helteen takia.
Tuli vaan tuo ralli-yhteenveto kakkoselta..
 

Termiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Athletico Madrid
Tän viestin vois kyllä laittaa myös tonne "naisasiat" otsikon alle, mutta koska on yöaika niin laitampa tänne. Tuli tossa illalla aloitettua varmaan kahdeksas maailmansota kotona, jouduin lähtemään evakkoon vanhempieni luokse, kun ei sitä koko yötä jaksa tapella. Eiköhän se taas pari päivää mene täällä, vaikuttaa nainen sen verran suuttuneelta tällä kertaa. Ainut ihmettelemisen aihe on se että en aikuisten oikeasti edes tiedä mitä oon nyt muka tehnyt. Noh, kai joskus asiat selviää taas... nyt vaan lisää surhvailua... 19.5-04 klo. 1.06..

EDIT: kijrotusvihreitä
 

Jokipoika

Jäsen
Valvon kotona ja tuskailen tämän prkl koneen kanssa. Postasin juuri ongelmastani viestin tuonne "Löytyykö tietokone-experttejä??" ketjuun. Yö on sikäli hyvää aikaa säätää näitä juttuja kun ei ole perhe pyörimässä ympärillä. Saapahan ainakin rauhassa polttaa päreitään.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nukkumaan piti mennä, mutta PHP vei miehen. Aika aloittelijatasolla tuossa vielä ollaan, mutta nyt toimii sisäänkirjautuminen ja viestien lisääminen mysql:n päällä pyörivään vieraskirjaan. Täytyykin nakittaa pari kaveria testaamaan tuota huomenna.

Mut nyt nukq. Hyvät yöt muille yöketjulaisille.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Vastasin jokipojan ongelmaan ja yritän epätoivoisesti pysyä hereillä yön NHL-matsiin saakka.

Aikaisemmin loin erästä ssh-tunnelia puoli tuntia onnistumatta, kunnes huomasin luoneeni samaisen tunnelin jo aiemmin. Siinä vaiheessa totesin että on ehkä parempi vaan opastaa muita kuin sählätä itse. ;)
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uni saisi kyllä tulla silmään.
Tässä sitä koneen ääressä lojutaan, mutta turhapa sitä on tuolla sängyssä kääntyillä ja vääntyillä. Kävin jo kokeilemassa puoli tuntia ja siitä mitään tule.

Pitänee tehdä jotain opiskelurästitöitä, niin alkaa väsyttämään :)
 

Pikku Myy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelleen vituttaa ja muutenkin kurja olo. Tavallaan on aivan puhki, mutta ei tietoakaan nukkumatista. Toisaalta huomenna on vapaapäivä, joten ei siitä unesta niin väliä. Aamulla kuitenkin pitäisi suunnata Linnanmäelle, kun kerrankin firma kustantaa, eikä siellä viitsisi näyttää aivan lepakolta. Toisaalta mähän voisin sitten mennä kummitusjunan viereen ja pelotella pikkulapsia. Joo, se on hyvä idea.

Nyt ei ole edes mitään järkevää tekemistä. Muuttolaatikot on täynnä, imuroida ei voi, eikä ole enää tenttikirjojakaan luettavaksi.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jaaha... pakko kai sitä on kirjoittaa tähänkin ketjuun avausviesti...

No joo, kävin kolmen kaverin kanssa Galaxy Centerissä pelailemassa biljardia ja juomassa olutta. Hetki jo mietittiin, josko siirryttäisiin vielä grillailupuuhiin Tupsulaan, mutta jäipä se väliin. Huomiselle sovittiin tämä sessio.

Oli piristävää lähteä oikeasti parille kaljalle raskaan työviikon jälkeen. Biljardikin on ihan kiva peli, ja olisi varmasti tuplasti hauskempi, jahka oppisi oikeastikin pelaamaan sitä.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Piti siivota tänään, kun tulee viikonloppuna ohmoja kylään.
Noh, sain kyllä jo erittäin hyvän alun. Mutta sitten söin ja katselin Amazing Racea. Tähän jäin.
Noh, tuleepa katselua sarjaa pois.
Huomenna sitten loppuun asti siivous. 1½ viikkoa oltu töissä joka päivä, aikaisilla herätyksillä. Nyt ei sitten väsytä.
Jos viikonloppuna väsyttää, kun pitäis mennä ja ottaa, niin sitten revin verkkarit ja vitutusketjuun tulee todella pahaa tekstiä.
 

ehcszteiN

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, TPS, sympatiat HIFK ja Ässät
KLONG, KLONG, KLONG !!!!

Ja on yö. Päivänvaloa vierastavat oliot availevat arkunkansiaan, nousevat hitaasti, raahautuvat kohti koneitaan - ja...

...täällä ollaan !!!

Tänä yönä, yllättäen, on NHL-yö (kyllä, montakohan yötä on tullut NHL:ää jo peräkkäin...) Well, anyway...

Pallomme on pyörähtänyt siten, että kirkas kaasupallomme on pallomme toisella puolella - joten ennen NHL -pelin alkua taidan hypähtää takapihalle "kuikuilemaan" niitä tähän-aikaan-yöstä-näkyviä kaasupalloja.

Taidan hankkia kaukoputken...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Edelleen hereillä! Ja tulen olemaan vielä ainaskin tunnin. Mulla alkoi viikonloppu jo tänään, joten on aika sekoittaa hiukan rytmiä.
Valvominen on harvinaisen mukavaa puuhaa loppujenlopuksi.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Töissä taas.. ohhoijaa... aamulla alkaa kuuden pullon, eiku päivän vapaa. Tätä työkiertoa on niin vähän jäljellä että lopun seisoo vaikka päällään
 

Haoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, pipi
Muutaman kaverin kanssa tullut vietettyä iltaa.. Alkoholia tullunut nautittua kohtuudella ja muutenkin on loistava fiilari.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hereillä ollaan täälläkin!

Oikeastaan olisi voinut kirjoittaa Onnellisuusketjuun, mutta menköön tänne:

- opinnäytetyö sai tänään (eilen) viimeisen tuomion: LÄPI ja
- varmistus, että riittävä määrä kursseja suoritettu hyväksyttävästi.

Luulin, että tänään olisin nukahtanut tyytyväisenä ja onnellisena jo Kymmenen uutisten aikoihin, mutta miksikäs sitä hyväksi todettua unirytmiä muuttamaan... Teki muuten mieli tänään lohkaista reilu whiskey-siivu, mutta eiköhän se jaksa vielä odottaa kesäkuun valmistumispäivää.
 
Ei taaskaan paljoa nukuta, kuten ei yleensäkää, mutta nyt on vähän alkoholia veressä, joten ihmettelen suuresti, sillä yleensä tuon aineen nauttiminen tuppaa väsyttämään.
No joo, joknun aikaa pyöritään tässä, katsotaan koska "tipahdetaan".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös