Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Jännittää mennä pitämään puhe josta kukaan ei tiedä mitä se sisältää. Ensimmäinen toukokuussa tuli tarkastetuksi äidinkielen opettajan toimesta. Väki odottaa että pidän sen tänään samanlaisena kuin toukokuun etäjuhlissa. Väärin. Muokkasin sitä reilusti ja lyhensin kokonaisuutena jonkin verran. Kirjoitan teoksen tuonne yo-koeketjuun luettavaksi jos jotakuta kiinnostaa.
”Rakkaat ystävät. Ja Tommi. Kiitos että tulitte tänne ja toitte rahaa ja lahjoja. Toivoisin että nämä puut pihallani, jotka ovat pieniä ja kitukasvuisia, ovat seuraavaan vierailuunne mennessä kasvaneet jo suuriksi jättiläisiksi.”
 
You can call me lost, I call it freedom.

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään vaihtui viikko, huomenna vaihtuu kuukausi. Hyvästi koulu, hyvästi Wilma, hyvästi. Olen teidän suhteenne valmis. Kissa elää kiitoksella, koira purtavalla, ihminen vedellä. Minä rytmillä.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Näkemiin elokuu, näkemiin kesä. Tervetuloa syyskuu, tervetuloa syksy.
Näin on! Itselle varsin ikimuistoinen elokuu on kääntynyt lopultakin syksyn puolelle ja on tullut aika heittää hyvästit kesälle 2020. Halusin kruunata tämän hienon kuukauden valmistamalla vielä yhden runon juuri ennen vuorokauden vaihtumista (ryhmittelen kansioni aina kuukauden mukaan).

Koneelle päästyäni mulla oli noin vartti aikaa saada aikaan mahdollisimman hyvä lopputekele tälle kuulle ja loppuun päästyäni huomasin että kello on jo 23:59 joten siinä kohtaa oli vain pakko tallentaa tiedosto aluksi nimettömänä ennen kuin missio failaisi. Itse lopputulokseen en voisi olla tyytyväisempi.

Nelisen tunnin päästä Dallas Stars pelaa konferenssifinaalipaikasta! Valvomiseksi menee siis, taas vaihteeksi...
 
I learnt how to breathe in the waves so I could learn to swim in your flames | You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Vivziepopin animaatiot ansaitsevat enemmän huomiota. Odotan innolla Hazbin Hotelin ensimmäistä tuotantokautta. Tulee olemaan mahtavaa viihdettä.
Taidan olla tulossa vanhaksi kun minulla ei ole harmaintakaan hajua mistä puhut, mutta uskotaan toki että ovat hyviä.
 
I learnt how to breathe in the waves so I could learn to swim in your flames | You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taidan olla tulossa vanhaksi kun minulla ei ole harmaintakaan hajua mistä puhut, mutta uskotaan toki että ovat hyviä.
Aikuisten animaatiosarja Helvetistä jonka asukkaat ovat toisiaan vihaavia punamustan värisiä anustappeja. Helvetin prinsessa on Charlie, joka haluaa lopettaa vuotuiset enkelten suorittamat massamurhat avaamalla syntisiä auttavan hotellin. Siinä juoni lyhyesti.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ei näy revontulet. Ilmatieteen laitos kehtasi laittaa "kohtalainen" ennusteeksi.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Päivät vilahtavat nopeasti ohi. Ainakin yksi kiva puoli on liigakauden rivakka lähestyminen. Sataisipa ulkona. Ikkunalaudalle ropisevat vesipisarat rentouttaisivat.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Tänään ensimmäistä kertaa Toukokuun jälkeen paksu peitto käytössä, pelkän lakanan sijasta. Vaikuttaa melko virheeltä, sillä vaikka tuuletin kämppää ennen nukkumaanmenoa niin nyt on jo kuuma. Lakana oli muuten ihan jees, mutta vaarana oli mahdollinen nuhailu aamusta ja muutenkin aamulla nouseminen oli vaikeampaa kun oli kylmä.
Pitäisi varmaan jatkossa nukkua vapaapäivät lakanalla ja työpäivät läskipeitolla. Oispa aina elokuun alku ja lakana.
 
Viimeksi muokattu:
"Kneel Before Zod!" - Johnny Superbman
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Olen tainnut olla viimeisen viikon ajan oikeastaan aktiivisempi eri liveseurantaketjuissa kuin itse täällä kierrätyskeskuksessa missä mun viestejä on kaiketi totuttu näkemään. Nyt kun Punis lähti kaiketi pysyvästi palstalta ulos, niin tuli lähes unohdettua tämä yksi suosikkiketjuistani, eli vanha kunnon rakas yöketju!

Mitäs omaan elämään viime aikoina? No ensinnäkin hemmetin siistiä että Starsin kausi jatkuu yhä edelleen. Ei ole ollut vaikeaa löytää motivaatiota tuikata Viaplayta auki öisin, kun "omien" taistelu Lord Stanleysta on yhä elossa.

Mitä tulee jääkiekon ulkopuolisiin asioihin, niin ihmissuhderintamalla pyyhkii tällä hetkellä paremmin kuin aikoihin. Pyyhin pari kuukautta sitten lopullisesti pölyt mitä tulee viime vuosien kaoottisimpaan kaverisuhteeseen omalla kohdallani. Olen joitain runoja meidän tulehtuneelle suhteelle ns. omistanut ja kiinnostuneet varmasti löytänevät ne tuolta "Omat runot" topiikista, ei niistä tässä sen enempää.

No lyhyesti sanottuna tämän kaverin arkirutiineihin kuului spämmiä mulle loputtomasti milloin tekstiä ja milloin kuvaviestejä, monesti vieläpä vain koska hänellä itsellä oli töissä "liian tylsää".

Meidän kaverisuhdehan rakoili jo vuodenvaihteessa. Olin joulukuun alkupuolella käytännössä heikoimmillani ja sain häneltä viestin joka meni "Ei ihme että xxx kyllästy suhun" (silloinen ihastukseni, jonka nimi on luonnollisesti sensuroitu).

Tämä siis siinä kohtaa kun kello oli ties mitä keskellä yötä, olin aivan rätti duuneista ja en lopulta vain enää jaksanut reagoida mitenkään hänen loputtomaan viestitulvaansa.

Niin ja enhän mä ollutkaan kuin auttanut häntä parhaani mukaan omissa naishuolissaan toimien hänelle vielä jonain hiton tinder-profiilianalyytikkona, samalla kun kulissien takana omat naisasiani olivat menossa suoraan sanottuna päin persettä.

Ja sitten hän pistää mulle tosiystävän ominaisuudessa tuollaisen "mukavan" viestin keskellä yötä kun en enää jaksanut vastailla kun olin niin väsynyt. Kypsää käytöstä... blokkasin hänet tuon jälkeen kolmatta kertaa whatsapissa. Tuon episodin jälkeen käsitin että meidän ystävyys oli kuopattu ja en ollut aikeissa puhua hänen kanssaan enää lainkaan.

Aikamatkustamme suoraan huhtikuun alkupuolelle. Tämä samainen kaveri oli aktivoitunut uudelleen Pokemon Go:ssa, pelissä jota ilman tämä kaoottisen dramaattinen ystävyyssuhde olisi tuskin edes alkanut. Olihan kyseessä kuitenkin vanha tuttu samalta ala-asteelta jota itsekin kävin ja olemme _valitettavasti_ lähes naapureitakin.

Hänen pelikaverinsa lisäsi (ilmeisesti pyynnöstä) hänet paikallisten Pokemon-pelaajien pölinäryhmään ja ajattelin mielessäni tuolloin heti "oh shit, here we go again". Yritin pitää chatissa tuon jälkeen ns. matalaa profiilia ja olla huomioimatta koko tyyppiä, mutta eihän kaltaiseni hölösyy osaa tietenkään loputtomiin olla täysin vaiti.

Päädyimme väittelemään lihansyönnistä (hän on kasvissyöjä) ylläri pylläri taas keskellä yötä. Päästiin siinä sitten kuitenkin vähän yllättäenkin välisopuun ja kas kummaa olimmekin taas puheväleissä.

Hetken aikaa siinä anteeksiantavaisena, ihmisten hyvyyteen uskovana naiivina pässinä luulin jo, että ehkä me saadaankin vielä tämä tulehtunut side elvytettyä ja parannettua, kun ei vaan olla koko ajan hengittämässä toistemme niskoihin milloin mistäkin syystä.

Hetken meni taas ihan "jees" kunnes joskus siinä kesä-heinäkuun vaihteessa huomasin että en saa hänen viestispämmiltään taaskaan rauhaa. Joten sen sijaan että vastailisin valikoivasti oman jaksamisen mukaan hänen viesteihinsä, lakkasin vastaamasta hänelle kokonaan kunnes hänellä olisi taas jotain oikeaa asiaa.

Viimeisin privaviesti häneltä tuli muistaakseni 12. heinäkuuta ja siinä hän kyseli, että mahdanko ehtiä venaamaan häntä raidilla, että hän voi tarjota mulle siiderin (hänellä oli siis jonkinasteinen alkoholiongelma ja tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun hän houkutteli mua alkoholin avulla johonkin).

No, tuo viesti meni multa osuvasti ohi kun oli siinä muuta tekemistä samalla ja toinen pelituttava saapui siihen mun viereen fyysisesti paikalle ja keskityin häneen.

Tuon päivän jälkeen hän pysyi raidiryhmässä vielä seuraavan kahden viikon ajan ja tasan kaksi viikkoa myöhemmin sunnuntaina laitoin sinne viestiä joka ei ollut mitenkään hänelle suunnattu ja hän ilmeisesti yritti jotenkin kettuilla mulle ja sanoi "Sunnuntaipelaaja" johon vastasin vain että "Olen". Se oli ikään kuin itseironinen vitsi koska oli sunnuntai ja olin aika lailla vain "pellaillut" viime ajat melko rennolla asenteella.

Herään seuraavana aamuna ja hän on poistunut yön aikana koko ryhmästä. En sitten tiedä oliko "tympeällä" vastuksellani mitään tekemistä päätöksen kanssa, mutta toisaalta enpä ole jäänyt murehtimaan asiaa. Sellanen fiilis on, että meidän kahden välillä paluuta entiseen ei enää ole ja se "ystävyys" on haudattu nyt vielä syvemmälle maan alle mitä se oli vuodenvaihteessa.

Tulipahan nyt sitten avattua tämäkin keissi jatkoajan yöketjuun. En ole tästä missään kellekään avautunut, että kaipa tämäkin oli vain saatava johonkin kerrottua pois omaltatunnolta...

---

Jätin myös tuossa jotain viikkoja sitten vanhan nettiyhteisöporukan Discordin puolella, jonka ilmapiiri oli muuttunut melko myrkylliseksi. Ei mitään henkilökohtaista, en vaan enää jaksanut olla siellä negatiivisuuden ja lämpimikseen vittuilun tyyssijassa.

Mutta niihin positiivisiin asioihin? Siis ihan oikeasti positiivisiin asioihin eikä vain, että olen päässyt siitä ja tuosta ihmisestä vihdoin irti. Noh, en oo tästä naisasiohin kirjoitellut ja totta puhuen en koe sitä edelleenkään millään muotoa tarpeelliseksi.

Totean vain että tuossa heinäkuussa, niihin samoihin aikoihin kun löin pillit pussiin tän kaverin kanssa, tapahtui sellainen tietty havahtuminen ja silmien avautuminen liittyen erääseen naiseen joka oli ollut jo jonkin aikaa samalla elämänpolulla. Tajusin siinä aivan puskista ja yllättäen, että mulla on häntä kohtaan aitoja tunteita jotka olin saattanut kieltää pitemmänkin aikaa.

Mutta joo, tämän enempää en edelleenkään aio asiasta vuotaa nettifoorumeille. Tää romanttisen elämänalueen privaattina pitäminen on oikeastaan jotain sellaista mihin vois jopa tottua. Se vanha Breeze puhui muutenkin aivan liikaa sokerikuorrutteista paskaa.

Do dii, tämä tästä. Tulipahan taas pitempi viesti rustattua....
 
Viimeksi muokattu:
I learnt how to breathe in the waves so I could learn to swim in your flames | You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Mutta joo, tämän enempää en edelleenkään aio asiasta vuotaa nettifoorumeille. Tää romanttisen elämänalueen privaattina pitäminen on oikeastaan jotain sellaista mihin vois jopa tottua. Se vanha Breeze puhui muutenkin aivan liikaa sokerikuorrutteista paskaa.
Tämmösistä jutuista ei kannata liikaa interwebsissä puhua muutenkaan. Exiä voi vähän kommentoida.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Kaatosade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Leijonat, MP, Huuhkajat
Oli semmoinen hyvin lyhyt ajanjakso, milloin minun unirytmi oli edes jokseenkin terveellisissä rajoissa. Nyt se on taas siinä samassa vanhassa ääripäätilassa: joko nukun aivan helvetisti liikaa tai sitten liian vähän/en ollenkaan. Välimallin unia ei ole.

Viime yönä nukuin 17 tuntia. Tänä yönä en nuku varmaan silmäystäkään. Luennotkin ovat tänään sen verran tiheästi, että en ehdi torkkua välissä. No, onneksi opiskelen vielä toistaiseksi kotoa käsin niin voin sitten painua nukkumaan välittömästi viimeisen luennon päätyttyä.
 
Sillä kun tuoli kaatuu alta
löytyy ihminen lattialta

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
@Kaatosade Miten olisi herätyskello estämään liian pitkät unet? Vai kävisikö niin ettei tuossa tilanteessa uni tulisi ollenkaan.
 
"Kneel Before Zod!" - Johnny Superbman

Kaatosade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Leijonat, MP, Huuhkajat
@Kaatosade Miten olisi herätyskello estämään liian pitkät unet? Vai kävisikö niin ettei tuossa tilanteessa uni tulisi ollenkaan.
Olen kokeillut, mutta eipä siitäkään oikein apua ole ollut. Yleensä en edes herää vaikka olisi äänet kuinka kovalla, ja silloin harvoin kun herään, niin ylösnouseminen on vähän niin ja näin. Aika useasti simahdan välittömästi uudestaan herätyksen sammuttua.
 
Sillä kun tuoli kaatuu alta
löytyy ihminen lattialta

Kaatosade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Leijonat, MP, Huuhkajat
@Kaatosade Ulkoiletko tai harrastatko liikuntaa säännöllisesti?
Kyllä. Koulumatkat kuljen yleensä kävellen tai pyörällä, mutta nyt kun ei ole tarvinnut sinnekään raahautua paikan päälle pariin viikkoon niin olen korvannut sen liikkumisen kävelylenkeillä.

Välillä on käynyt mielessä, että tällä saattaa olla hyvin todennäköisesti jotain tekemistä pahenevan masennuksen kanssa, mutta silloin kun olin muutamia vuosia sitten ihan aidosti täysin pohjalla nukuin kyllä ihmeen hyvin eikä mitään tämän kaltaisia ongelmia ollut niin en tiedä.
 
Sillä kun tuoli kaatuu alta
löytyy ihminen lattialta

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä. Koulumatkat kuljen yleensä kävellen tai pyörällä, mutta nyt kun ei ole tarvinnut sinnekään raahautua paikan päälle pariin viikkoon niin olen korvannut sen liikkumisen kävelylenkeillä.

Välillä on käynyt mielessä, että tällä saattaa olla hyvin todennäköisesti jotain tekemistä pahenevan masennuksen kanssa, mutta silloin kun olin muutamia vuosia sitten ihan aidosti täysin pohjalla nukuin kyllä ihmeen hyvin eikä mitään tämän kaltaisia ongelmia ollut niin en tiedä.
Hyvä homma että ulkoilua on, se on tärkeää varsinkin jos on taipumusta masennukseen. En ole mikään asiantuntija mutta uskoisin näin.

Seurannut läheltä jo pitkään yhtä tuttua, jolla samanlaisia uniongelmia: Ei nuku öisin ja sitten kun nukkuu niin nukkuu todella pitkään.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
@Kaatosade Taisi tulla viime yönä pahaa karmaa viestisi lukemisesta kun ei meinannut uni tulla sitten millään. Seitsemältä aamulla pyörittiin vielä sängyssä ja olin jo luovuttamassa yön suhteen, mutta sitten ajattelin pistää Urheilucastin päälle ja yhtäkkiä oltiinkin unessa ja nukuttiin johonkin kahteentoista asti. Loppujen lopuksi näin vielä unta siitä, että en saa unta, joten vaikea sanoa kuinka paljon oikeasti nukuttiin.
Myös Valko-Venäjän presidentti Lukasenka seikkaili unissa ja kun kysyin häneltä, että miksi ihmiset mellakoivat sielläpäin, antoi herra jäätävän vastauksen, jota en valitettavasti muista.
Itselläni kyllä on yleensä todella harvassa nämä huonosti nukutut yöt, mutta ehkä tämä oli verotusta kun on tullut nukuttua pitkiä unia tässä putkeen.

Onko Kaatosateella itsellä edessä uneton vai pitkäuninen yö?
 
Viimeksi muokattu:
"Kneel Before Zod!" - Johnny Superbman

Kaatosade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Leijonat, MP, Huuhkajat
@Kaatosade Taisi tulla viime yönä pahaa karmaa viestisi lukemisesta kun ei meinannut uni tulla sitten millään. Seitsemältä aamulla pyörittiin vielä sängyssä ja olin jo luovuttamassa yön suhteen, mutta sitten ajattelin pistää Urheilucastin päälle ja yhtäkkiä oltiinkin unessa ja nukuttiin johonkin kahteentoista asti. Loppujen lopuksi näin vielä unta siitä, että en saa unta, joten vaikea sanoa kuinka paljon oikeasti nukuttiin.
Myös Valko-Venäjän presidentti Lukasenka seikkaili unissa ja kun kysyin häneltä, että miksi ihmiset mellakoivat sielläpäin, antoi herra jäätävän vastauksen, jota en valitettavasti muista.
Itselläni kyllä on yleensä todella harvassa nämä huonosti nukutut yöt, mutta ehkä tämä oli verotusta kun on tullut nukuttua pitkiä unia tässä putkeen.

Onko Kaatosateella itsellä edessä uneton vai pitkäuninen yö?
Pahoittelut siitä. Toivottavasti tänä yönä tulee uni vähän paremmin.

Omalta osaltani voin kertoa, että viime yönä unta kertyi noin kuusi tuntia. Sinänsä ihan hyvä määrä, mutta kun ottaa huomioon, että se koostui maksimissaan puolen tunnin pätkistä, voi todeta, että ei se niin hyvä ollutkaan. Tästä yöstä en vielä tiedä. Periaatteessa olisi tilaisuus nukkua kunnollisen mittaiset unet kun ei tarvitse herätä aikaisin, mutta saa nähdä mitä siitä tulee vai tuleeko mitään.
 
Sillä kun tuoli kaatuu alta
löytyy ihminen lattialta

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Täällä sitä vaan yöketjuun paukutellaan back to back to back öinä. Stanley cup finaalejakin olisi tarjolla, mutta en jaksa kikkailla striimien kanssa, eikä ole Viasattia tällä hetkellä kun joukkueet eivät niin hirveästi kiinnosta, mutta jos game seveniin mennään niin on Antti Mäkinen must.
Lauantaina olisi seuravaan kerran aamuvuoroon meno, joten vielä ehtii valvoa ja nukkua. Huomiseksi voisi tosin pistää herätyksen soimaan johonkin kahdeksan tai yhdeksän pintaan, tai ainakin viimeistään perjantaina tehdä tämä niin saa sitten käännettyä rytmin.
Jos perjantaina pistäisi kellon soimaan seitsemältä ehtisi käydä aamukävelyllä ja tämän jälkeen katsoa ensi viikon salkkarit Cmoresta, ennen F1-harjoitusten alkua. Saattaapa olla että tuo mene toteutukseen.
Anyway ilta ja yövuorojen jälkeen on jopa ihan piristävää tehdä yksi aamukin, vaikka se tietääkin rytmin kääntöä.

Lämmintä kahvia pääsee taas keittämään aamusta, eikä mitä tahansa kaffeeta vaan Löfbergsin vitosta with Cafe maito. God can't judge. En ymmärrä mikä siinä on, mutta mitä aikaisemmin aamukahvin keität niin sitä lämpimämpää se on. Kuumimmat kahvit hörpitään ehdottomasti 5-8 välillä aamulla, kun taas iltapäivällä ryystetyt Löfbergsit ovat lähes kädenlämpöistä settiä.
 
"Kneel Before Zod!" - Johnny Superbman
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy