Hohhoijaa, eilen loppui toiminta Androidilla ja tänään ensimmäistä kertaa sitä paljon parjattua nykimistä sivuttaisliikkeessä niin paljon, että peliä ei kyllä pysty katsomaan.

Edit: ahaa, eli Ruudun fps on nyt 50 niin piti laittaa myös telkkuun 50hz, aiemmin taisi olla fps 30 ja silloin 60hz oli sulava, nyt toimii hyvin.

Jokerit-Lukko heikoin kuvanlaatu näistä lähetyksistä.
 
Viimeksi muokattu:
Myöskin on erittäin kummallista, että jostain Saksan liigasta hankitaan maalivahti kovaan Suomen liigaan. -"Zalmonella" Petri Vehasesta

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Täällä TPS-HIFK pelaa kiitettävästi.

Voisiko joku murobbs:ään tunnukset omaava kysellä siellä, että minkä takia vuosien vanhoilla flasheilla toimii streami sulavasti, mutta uudella tai uudemmilla ei. Onhan tuo nyt perseestä että kaikki Ruudun tilaajat joutuu asentamaan vanhan flashin, joissa on tietoturva-aukkoja ja muutenkin koko downgreidailu vähän kyseenalaista kun tähän paremmuuteen ei teknistä syytä ole kellään tiedossa :D
 
Samoin myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella nuo "laatupalkit" seilaavat 1-4 palkin välillä koko ajan, aiemmin näin ei ole kertaakaan tapahtunut. Seurataan tilannetta
Eilen tapahtui minullekin ensimmäistä kertaa rajua palkkien bingoa 2 erässä bleg-tupsut.. meni monesti jopa 1 palkkiin. Loppumatsi sitten tulikin tasaisesti 4 palkilla.
Seurasin nyt sitten tilannetta koko loppupelin :) Lähetyksen tason vaihtelu loppui pari minuuttia ennen kuin matsi alkoi ja lähetys toimi moitteettomasti loppuun asti.
 
Joo, irtisanoin sitten ruttupalvelun. Viestiä tuli, että 12.10.2013 päättyy, ILMAN sitä luvattua 7 päivän plussaa!! Lisäksi mukana oli taas tätä samaa pashaa:

Pahoittelen, ettei palvelumme ole vastannut odotuksiasi. Kuten sanottu, HD-kuvanlaatu edellyttää päivitettyjä ohjelmistoja, nopeaa internet-yhteyttä sekä tietokoneelta suoritinkykyä.
Lähti aika painokelvoton vastaus minulta tämän jälkeen bumerangina.

(vähän katkottu ja sensuroitu)
Lisäksi, on todella vammaista sälyttää vastuu pois itseltä asiakkaalle.
Kaikki rauta/softa/netti yms. on vaadittavalla tasolla ja ylikin.
Lisäksi teidän sivuilta tulee streamit 4-palkilla joten se on paras
kuvanlaatu mitä tuuttaatte ulospäin!!! Jännä, että olen pystynyt vuosia
jo katsomaan PALJON PAREMPIA urheilustreamejä, esim. NHL:ää, EHT-lätkää
ilman mitään ongelmia JA kuvanlaatu on on ollut tuhat kertaa parempaa
kuin teidän low-bitrate ja pakattu paskalaatu!!!!! MITEN *piip* TE
KEHTAATTE?! VUOSISADAN PETOS.
Ja sitten tuli se luvattu 7pv plussa (joka tosin EI näy vielä omissa tilaustiedoissa, kuten ei ole vieläkään vaihtunut "Jatkuva tilaus" status pois), ja lisää skeidaa:
Pyrimme kyllä jatkuvasti kehittämään palveluamme, ja teemme koko ajan töitä sen toimivuuden ja paremman kuvanlaadun edistämiseksi. Välitin
palautteenne eteenpäin.
Jaadajaada väsynyttä perusjargonia, joo niin varmaan. ELI olkaas tarkkoina näitten nilviäisten kanssa.
 

Driver#66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt paljastuit Raimo! SalskeaKanen palaute oli kuin suoraan Summasen näppikseltä, tykkään.
Tänään toimi itsellä TPS - HIFK erittäin hyvin. Ei pätkimistä kertaakaan ja kuvanlaatukin hyvä 17-tuumaiselta läppärin näytöltä katsottuna.
 
#stadin kevät
Nyt paljastuit Raimo! SalskeaKanen palaute oli kuin suoraan Summasen näppikseltä, tykkään.
Repesin aika huolella tähän. Kiitos kevennyksestä.


Ei pätkimistä kertaakaan ja kuvanlaatukin hyvä 17-tuumaiselta läppärin näytöltä katsottuna.
Saattaahan tuo pikkunäytöltä kohtuulliselta näyttää, varsinkin jos ei ole tottunut vaatimaan laatua (ja sellaista laatua mitä on luvattu ja maksettu), mutta isommilta ruuduilta katsottuna ruttupalvelun "HD-laatu" on kyllä sellainen petos etten ole pitkään aikaan vastaavaan törmännyt.
 

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toimii

Edelleen toimii pätkimättä.TPS-HIFK matsi.
18 tuuman näyttö läppärissä, chrome ja uusin (cromen oma sisäinen) flash
Laatu kokoajan täydet neljä palkkia, ei hd laatua, muttä ihan katsottavaa hyvää laatua.Ei nyi, ei pätki, ei puskuroi.Tässä tuli katsottua urhon kuraa jo kauan, niin tämähän näyttää loistavalta sen tilalla.Kokeilin myös katsoa samaan aikaan note2
samsung ja android Jokerit-Lukko ottelua ja näkyi ihan hienosti.Chorome ja työpöytänäkymä, ei ongelmia,Kotona netin nopeus ei ole kuin 3-4 ja se näköjään riittää,Kännyssä max.21 ja riittää ja toimii.EI koko aikana mitään ongelmia alusta lähtien.Joka kierroksella katsonut joko live tai jälkilähetystä ja aina toiminut.
Läppäri on siemens lifebook......Toivotaan muillekin toimivia yhteyksiä.

Edit.HDMI piuhalla 40 tuumaseen samppaan ja pystyy katsomaan, ei nyi, selvää saa.Ei laadullisesti varmaankaan hd tasoa, mutta katsottavaa ja parempaa kuin vanhan digiboxin kautta, mitä joskus käytän nauhoituksien katsomiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Silli menee jos on leftejä!
Repesin aika huolella tähän. Kiitos kevennyksestä.

Saattaahan tuo pikkunäytöltä kohtuulliselta näyttää, varsinkin jos ei ole tottunut vaatimaan laatua (ja sellaista laatua mitä on luvattu ja maksettu), mutta isommilta ruuduilta katsottuna ruttupalvelun "HD-laatu" on kyllä sellainen petos etten ole pitkään aikaan vastaavaan törmännyt.
Pitääpä itekkin testailla 46" katottuna. Läppäriltä näkyy ihan ok, ei pätki ja voi vaihdella pelien välillä kevyesti.

Saatan keretä viikonloppuna testaamaan et onko mua huijattu...
 
"His 14 goal effort in a 23-2 victory over the Yukon Team from Dawson City, on 7 February 1905 for the Stanley Cup, the most lopsided playoff game in Stanley Cup history."

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Saattaahan tuo pikkunäytöltä kohtuulliselta näyttää, varsinkin jos ei ole tottunut vaatimaan laatua (ja sellaista laatua mitä on luvattu ja maksettu), mutta isommilta ruuduilta katsottuna ruttupalvelun "HD-laatu" on kyllä sellainen petos etten ole pitkään aikaan vastaavaan törmännyt.
No kun ei se ole petos. "HD-laatu" tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että kuvan resoluutio on vähintään 720, eli 2180x720. Sillä ei valitettavasti ole mitään tekemistä bitraten kanssa eikä muunkaan kuvan laatuun olennaisesti vaikuttavan kanssa. Eli toisin sanoen HD-kuva on voi olla täyttä sitä itseään ilman että lupausta HD-laadusta petetään. Voit toki kokeilla lähteä lakitupaan vaatimaan rahojasi takaisin, mutta olen melko varma että turpaan tulee.

Nelosella oli tarve saada mainostettua palveluaan HD-tasoisena, joten nyt on pakko tuutata ulos ylipakattua 720p -kuvaa. Laittaisivat edes vaihtoehdoksi 480p samalla bitratella. Varsinkin pienemmillä näytöillä se olisi todella hyvännäköistä kuvaa.

Nyt kun kuvan framerate on nostettu viiteenkymmeneen tarvitaan periaatteessa tupla bitrate suhteessa p25 kuvaan. Tosin ihan näin suoraviivaista homma ei ole sillä kuvan pakkaus perustuu isolta osin siihen, että kuvassa muuttumattomien tai hyvän vähän muuttuneiden kohtien tietoa ei lähetetä uudestaan vaan kärjistetysti kerrotaan vaan, että tuolla ei muutoksia. kun kuvatiheyttä kasvatetaan kuvien välillä tapahtuvat muutokset vähenevät ja silloin kuva voidaan pakata tehokkaammin. Pakkauksselle pahimpia paikkoja kiekkopelissä ovat kameran panoroinnit (Kameran kääntäminen sivusuunnassa) jolloin kuva muuttuu koko alaltaan. Kameran ollessa paikallaan muutoksia on vain osassa kuvaa. Silloin pakkaus voi käyttää enemmän bittejä kertomaan muutoksista ja kuva on terävämpää.

Joku 5 megan stream olisi mielestäni jo kelvollista. Mutta valitettavasti Nelosella on yksinoikeus liigan televisiointiin, joten en voi vaihtaa kilpailijaan ellen sitten ala kokonaan seurata eri sarjaa... Monopoliasemassa on aina se etu ettei asiakasta tarvitse palvella niin hyvin kun asiakkaalla ei ole vaihtoehtoja. Ainoa joka asiaan voisi oikeasti vaikuttaa on Liiga oikeuksien myyjänä, mutta siellä tuskin edes tiedetään mikä on HD saati että olisi kuultu nettistreamista. Tuntuu että tekstiTV on liigan hepuille huipputeknologiaa kun edes yksinkertaista livetulospalvelua ei saada toimimaan.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Onhan tuo laatu jo hieman parantunut ekoista peleistä. Edelleenkin nykii jonkin verran, ei tosin niin paljon kuin alkuun. Tuossa Windows 8 läppärissäni (ja perässä 42" plasma hdmi:llä) ei vanhempi Flash-versio näytä kuin jonkinlaista häiriökuvaa. Kokeillut olen useita eri flash-versioita ja selaimina ollut Firefox, IE, Safari ja Chrome. Opera pitäisi vielä testata. Sikäli jos tuolla selaimella nyt paljon merkitystä olisi. Sama flash siinä kuitenkin pyörii.

Paljosta ei olisi enää kiinni. Kun saisi tuon lopunkin nykimisen pois. HD-kuva kunnon bitratella olisi jo luksusta. Ja käsi ylös kuka edes uskoi että luvattu laatu oikeasti toteutuisi? Jotenkin tuntuu että Suomessa on nykyään vähän joka hommassa kunnon neuvostomeininki. Kaikki tehdään päin vittua ja juosten kusten ja sitten vaan todetaan että vika on jossain muualla kuin tekijässä. Voe helevetti.
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Kokeillut olen useita eri flash-versioita ja selaimina ollut Firefox, IE, Safari ja Chrome. Opera pitäisi vielä testata. Sikäli jos tuolla selaimella nyt paljon merkitystä olisi. Sama flash siinä kuitenkin pyörii.
Paitsi että ei toki aina pyöri. Chromessa esim. on oma sisäänrakennettu Flash-implementaationsa, joka ei käytä koneelle erikseen asennettua Flashia mihinkään. Senkin saa kai jostain asetusten kautta sammutettua, mutta tämä on syytä huomata.

Siinä olet oikeassa, että lähtökohtaisesti selainten välillä ei muuten pitäisi olla eroa. Ei se selain tee muuta kuin käynnistää Flash-kilkkeen, joka sitten huolehtii kaikesta muusta. Itse huomasin, että kuvan ärsyttävä töksähtely loppui kun heitin kehiin vähän vanhemman Flash-version, mutta toki tuolloin avaa koneensa jos jonkinlaisille tietoturvariskeille, koska päivittämätön Flash on yksi suurimmista iskuvektoreista.

Ja kaikki tämä sen takia, että Nelonen ei viitsi hoitaa asioitaan kunnolla.
 
What a friend we have in Jesus, he's our saviour from afar!
What a friend we have in Jesus, and his name is Cantona!
Paljosta ei olisi enää kiinni. Kun saisi tuon lopunkin nykimisen pois.
Oletko koittanut tuota jo aiemmin ketjussa mainitsemaani virkistystaajuuden laskua 60hz>50hz?

Itsellä näyttöinä lcd ja plasma ja eritoten tuossa plasmassa tuo sivuttaisliikkeen nykiminen tuli erittäin pahasti silmille, voi myös johtua siitä että on paljon isompi kuin lcd vrt. 32">50"

Tuo virkistystaajuuden lasku päätti lopullisesti tuon nykimisen jota pienissä määrin oli vielä havaittavissa tuon flashin alaspäin päivityksen jälkeen.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Chromesta disabloin sen oman flashin ja kokeilin samat käyttöjärjestelmän flashversiot kuin muissakin selaimissa. Ei apuja.Kaikki mahdolliset resoluutiot ja virkistystaajuudet kokeiltu. Ei apua.Kaiken maailman flash-, sopcast- ja acestriimit tulee nykimättä (ja isommalla bitratella) mutta ei se josta maksan.Käsittämätöntä touhua.
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015
Tässä tuli katsottua urhon kuraa jo kauan, niin tämähän näyttää loistavalta sen tilalla.
Tässä taitaa olla se syy miksi täällä on niin paljon tyytyväisiä ruttupalvelun asiakkaita. Tosin itsekin olen viime kausina katsonut urpotv:n lähetyksiä surina viihteen kautta ja en ole ollenkaan tyytyväinen tähän nelosen perseilyyn. Itseasiassa, taisin jo kerran kirjoitellakin tästä tänne, urpon kuva oli mielestäni katsottavampi. Se oli terävämpi, toki kovasti pikselöitynyt mutta parempi minun silmään kuin tämä "vaseliinia linssissä" / "dct block" artifacteja täynnä oleva kökkö. (disclaimer: en tiedä minkälaista tööttiä se urpon nettistriimi sitten oli, ilmeisesti vielä huonompaa kuin IPTV tuuttaus)
 
No kun ei se ole petos. "HD-laatu" tarkoittaa vain ja ainoastaan sitä, että kuvan resoluutio on vähintään 720, eli 2180x720. Sillä ei valitettavasti ole mitään tekemistä bitraten kanssa eikä muunkaan kuvan laatuun olennaisesti vaikuttavan kanssa. Eli toisin sanoen HD-kuva on voi olla täyttä sitä itseään ilman että lupausta HD-laadusta petetään.
Eli jos tilaat minulta 720p HD-lähetystä olohuoneestani ja tuuttaan ulos 100x100px lähdematskua upscaletettuna 720p-lähetykseksi, niin sinun on silloin turha valittaa mistään? Niinkö? Tätähän tässä yrität sanoa ja samalla rivien välistä puolustella nelosta. Ei se nyt ihan niinkään mene.

Monopoliasemassa on aina se etu ettei asiakasta tarvitse palvella niin hyvin kun asiakkaalla ei ole vaihtoehtoja. Ainoa joka asiaan voisi oikeasti vaikuttaa on Liiga oikeuksien myyjänä, mutta siellä tuskin edes tiedetään mikä on HD saati että olisi kuultu nettistreamista. Tuntuu että tekstiTV on liigan hepuille huipputeknologiaa kun edes yksinkertaista livetulospalvelua ei saada toimimaan.
Nyt puhut asiaa. Monopolit (sisältöoikeudet) ja oligopolit (jakeluporras) täällä porsastelevat eikä niiden tarvi kuunnella asiakkaita. Lisäksi, kuten myös haet, hommat tuntuu olevan lähes kaikkien osalta puuhastelua. Kun ei tarvi osata, niin eihän sitä tietenkään osatakkaan tehdä.
 

Pelimise

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Saipa
..ja tuuttaan ulos 100x100px lähdematskua upscaletettuna 720p-lähetykseksi..
En usko, että tämä kiekkomateriaali on missään vaiheessa tuota 720p-resoluutiota heikompi, joten siinä mielessä vertaus ei toimi..
 
Retkiluistelun / Vilttiketjun varusteet: apusauva/maila, istuinalusta, polvi- ja kyynärpääsuojat, varaluistin, hypotermiapussi..
En usko, että tämä kiekkomateriaali on missään vaiheessa tuota 720p-resoluutiota heikompi, joten siinä mielessä vertaus ei toimi..
Vertaus toimii siinä suhteessa, että laadullahan (tai bitratella) ei ollut alkuperäisen väitteen mukaan mitään väliä jos lopputuote on se luvattu 720p HD (eli tarkoittaa vain siis sitä että kuva on 1280x720px). Eli se on aivan sama onko lähdematsku mikä tahansa, tai miten tahansa pakattu, tai millä bitratella sitä lähetetään, jne. Kärjistetty vertaus mutta ihan validi.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eli jos tilaat minulta 720p HD-lähetystä olohuoneestani ja tuuttaan ulos 100x100px lähdematskua upscaletettuna 720p-lähetykseksi, niin sinun on silloin turha valittaa mistään? Niinkö? Tätähän tässä yrität sanoa ja samalla rivien välistä puolustella nelosta. Ei se nyt ihan niinkään mene.
Olet ymmärtänyt minut väärin. Sinänsä olet jyvällä, että kyllähän se niin on, että jos luvataan HD:ta niin resoluution pitää olla HD. Muuta HD:n määritelmää ei ole. Jos kuva on ylös skaalattua pienemmästä resoluutiosta, niin sitä voidaan kai pitää jo petoksena. Jos kuitenkin kuva on kamerasta asiakkaalle vähintään HD-resoluutiolla, niin määritelmä täytyy.

Kyllähän nykyään lähes jokainen kännykkäkamerakin kuvaa HD-videota. Vaan eipä senkään laatu aina häikäise.

Valittaminen on toki sallittua (ja tässä tapauksessa ihan aiheellistakin), mutta kyllä Nelonen periaatteessa on lupauksensa täyttänyt. Nelonenhan on ennenkin käyttänyt kaikenmaailman porsaareiät hyväkseen ja niin tekee nytkin. Liigahan teki joskus aikoinaan TV-sopimuksen, jossa Nelonen lupasi lähettää yhden pelin viikossa Nelosella. Silloin Nelosella ei ollut maksukanavia ja Liigassa varmaankin ymmärrettiin että lupaus tarkoitti sitä että peli näkyy ilmaiseksi. Sittemmin Nelonen vaihtoi omistamansa Urheilukanvan maksukavana NelonenPro:ksi ja näytti pelit siellä. Ei paljon kannata odottaa lupausten täyttämistä sellaisen jälkeen. Eli en todellakaan puolustele Nelosta riveillä tai niiden välissäkään. Moraalisesti Nelonen on pettänyt lupauksensa pahasti, mutta periaatteessa lupaus HD:sta täyttyy. Ja siihen Nelonen tulee varmasti vetoamaan jos asiaa aletaan vääntämään.

En todellakaan ole tyytyväinen palvelun laatuun, mutta kun tuota palvelua ei ole muutakaan saatavilla niin lienee pakko tyytyä sihen mitä saa. Palautetta täytyy toki laittaa, mutta eipä sieltä taida kukaan olla saanut muuta vastausta kuvanlaatuun liittyen kuin että tarkista laitteesi. Jos lähetettävä laatu on tuota, niin ei siitä millään laitteilla taiota hyvälaatuista. Laitteista ei ainakaan itselläni ole kiinni sillä tämä kone ja yhteys jaksoi pyörittää neljää eri peliä yhtäaikaa täydellä laadulla.
 
Viimeksi muokattu:

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lainaus : Chromesta disabloin sen oman flashin ja kokeilin samat käyttöjärjestelmän flashversiot kuin muissakin selaimissa. Ei apuja.Kaikki mahdolliset resoluutiot ja virkistystaajuudet kokeiltu. Ei apua.
Kaiken maailman flash-, sopcast- ja acestriimit tulee nykimättä (ja isommalla bitratella) mutta ei se josta maksan.
Käsittämätöntä touhua.


Oletko koittanut päivittää myös näytönohjaimen??
Itsellä on toiminut käsittämättömän hyvin, kun vertaa täällä oleviin valituksiin.
Kaikki päivitetty uusimpiin versioihin, käytän automaattipäivitystä.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tilasin eilen ruutu -palvelun kuukaudeksi. Mistään superhypermullistavasta formaatista ei tosiaankaan ole kyse, vaikka kauden alussa olevasta tiedotustilaisuudesta jäi sellainen kuva, että nyt tehdään hommat oikein viimeisen päälle. Ehkä odotukset olivat vaan liian korkealla, mutta ei tämä paljon URHOtv:stä mielestäni eroa.

Ensimmäinen vastoinkäyminen pakettia tilatessa tuli maksuvaiheessa, kun ainoana maksuvaihtoehtona kuukauden tilaukselle oli luottokortti. Onneksi maksun pystyi kuitenkin suorittamaan Visa Electronilla, mutta Nelosella kannattaisi vakavasti harkita myös verkkopankkimaksua vaihtoehdoksi.

Se kaikkein tärkein, eli pelin katsominen (TPS - HIFK) oli täyttä tuskaa. Kuva nyki jatkuvasti niin paljon, että pelin seuraaminen oli käytännössä mahdotonta. Palkit pystivät suurimman osan ajasta täydessä, ja silloin harvoin kun se tippui kahteen tai kolmeen, peliä pystyi jotenkuten seuraamaan. Näitä tipahdukset kestivät kuitenkin max 10 sekuntia, jonka jälkeen palkit menivät taas täyteen ja pätkiminen alkoi. Yleensä palkkeja sai alaspäin vaihtamalla hetkeksi johonkin muuhun otteluun, ja sen jälkeen palaamalla päälähetykseen. Erittäin mielekästä! Laitteistossa ei pitäisi olla mitään vikaa, 100 megan netti, ja kaikki streamit yleensä pyörii moitteetta. Kolmannessa erässä kuvanlaatu parani hieman, ja peliä pystyi jotenkuten seuraamaan. Muissa peleissä nykimistä ei tapahtunut niin paljon, ja homma tuntui pelittävän paremmin.
 
Aina voi hävitä.

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Meinasin tilata tuon Ruutu+ paketin kuukaudeiksi, kannattaako? 13 Tapparan peliä tulisi nyt tämän tilaus kuukauden aikana.

Ymmärsin, että iPadilla katsoessa ei ongelmia ole lähetyksissä ollut, vaan Flash on taas sen kaiken pahan alku ja sen kanssa katsoessa ongelmia on ollut enemmänkin, pitääkö paikkaansa? Onko tuo kuva ja sen laatu lähempänä UrhoTV:tä vai Katsomoa?

Mitenkäs tuo laskutusjakso, onko se tasan 30 päivää, eli jos tänään palvelun tilaan klo 14.00 niin katseluoikeus loppuu 27.10. klo 14.00? Nelosen Ruutu.fi sanoo että paketti on kuukaudeksi, mutta mitään oikeita päivämääriä ei anneta, ainakaan ennen kuin luottokortti tiedot pitää palveluun laittaa. Se on suht perseestä.
 
#LGM

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitenkäs tuo laskutusjakso, onko se tasan 30 päivää, eli jos tänään palvelun tilaan klo 14.00 niin katseluoikeus loppuu 27.10. klo 14.00? Nelosen Ruutu.fi sanoo että paketti on kuukaudeksi, mutta mitään oikeita päivämääriä ei anneta, ainakaan ennen kuin luottokortti tiedot pitää palveluun laittaa. Se on suht perseestä.
Jaa-a, mulla lukee kuitissa VOIMASSAOLO PÄÄTTYY 26.10.2013 15:41, eli tasan 30 vrk tilaushetkestä. Mutta tilausten kohdalla lukee:

Veloitettu laskutusjakso päättyy:

Pro: 27.10.2013 10:59
Viihde: 27.10.2013 10:59

Ota tosta sitten selvää. Joka tapauksessa Ruudulle pitää lähettää sopimuksen purkuviesti vähintään viisi päivää ennen kuin katseluoikeus päättyy. Muutoin tilaus jatkuu ja sinua laskutetaan myös seuraavalta kuukaudelta. Eli toi kuukauden tilaus ei suinkaan ole kuukauden tilaus, vaan toistaikseksi voimassa oleva tilaus, joka täytyy itse purkaa.

Lainaus ruutu.fi:stä:

Kuinka voin sanoa irti toistaiseksi voimassa olevan tilauksen?

Lähetä tilauksen lopetuspyyntö palautekaavakkeella. Valitse kategoriaksi ”Maksusisältö: Oma tilaus” ja jätä pyyntö tilauksen lopettamisesta. Muista käyttää käyttäjätunnuksenasi olevaa sähköpostiosoitetta, niin löydämme varmasti tietosi. Muistathan, että peruutus tulee tehdä viimeistään 5 vuorokautta ennen kuin nykyinen katseluoikeutesi päättyy (eli viimeistään 5 vuorokautta ennen seuraavan laskutuskauden alkua). Huom! Määräaikaista tilausta (esim. 12kk) ei voi sanoa irti määräajan aikana.


Se vielä pitää mainita, että tällä hetkellä ei jostain syystä pysty katsomaan vanhoja pelejä. Ainakaan ensimmäisen kierroksen ottelut eivät auenneet. Latautuu vaan.
 
Aina voi hävitä.

Willie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pieni ongelma.
Katselen LG:n smartilla ja telkkarin selaimella suoraan.

Kun laittaa koko näytön tilan päälle niin kuva ei ole keskellä näyttöä. Vasemassa reunassa on mustaa vajaat 10cm, ja oikeassa reunassa puuttuu saman verran. Tai ei se varmaan puutu, jää vaan ulkopuolelle.

Kenelläkään tietoa miten asian saisi korjattua?

Mulla on ihan sama ongelma. LG:n uusi 55" smart-tv ja kuva on siirtynyt oikealle. Ehkä sellaiset 20% kuvan oikesta reunasta puuttuu. Ruudun muu sisältö näkyy oikein. Zoomaamalla nettisivua saan joten kuten kuvan isoksi ja keskelle. Tässä operaatiossa tosin kestää ja hermot menee. Olen laittanut vikailmoituksen Neloselle. Ei vastausta vielä.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Oletko koittanut päivittää myös näytönohjaimen??


Itsellä on toiminut käsittämättömän hyvin, kun vertaa täällä oleviin valituksiin.


Kaikki päivitetty uusimpiin versioihin, käytän automaattipäivitystä.
Läppäri on kaksi viikkoa vanha ja ensimmäistä kertaa verkkoon liittäessä se suoritti itse läjän päivityksiä. Se nykiminen ei johdu täältä päästä. Jollei lasketa sitä että flash ei ole päivitetty vanhaan ja tietoturvaltaan haavoittuvaan versioon.Ja kyllä, kuva näyttää hyvältä kun katsoo metrin päästä 11,6 tuumaiselta läppärin näytöltä. Paitsi että ruudulla liikkuu nuppineulan pään kokoisia pallukoita jotka ovat ilmeisesti pelaajia? Kiekkoa voi sitten käydä etsimässä 10 cm etäisyydeltä.Nämä "ihan hyvin" näkyy kommentit on aivan nollan arvoisia ilman tietoa näyttölaitteesta, sen koosta ja katseluetäisyydestä. Puhumattakaan subjektiivisesta näkemyksestä. Jos on tottunut tihrustamaan läppäriltä jotain kämäsiä flashstriimejä niin varmaan Ruutu.fi näyttää loistavalta. Mutta jos vertailuksi otetaan broadcast tason 720p kuvaa niin onhan tuo Ruudun laatu tällä hetkellä silkka vitsi ja asiakkaiden kusettamista.Tästä eteenpäin suuntaan kirjallisen tuotantoni tästä aiheesta Ruutu.fi asiakaspalautelaatikkoon.
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy