Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Melkoiset hulinat on Telia-ketjuissa ja melko paljon ei niin tyytyväisiä asiakkaita ja niitäkin on alkanut ilmaantua mitkä eivät aio tilata, koska homma ei nyt ihan toimi.

Miksi siis Ruutu lopetti kiekon näyttämisen? Onko siihen joku oikea syy vai se, että aika aikaansa kutakin ja viestikapula seuraavalle. Halusivatko uutta sopimusta, mutta eivät saaneet. Se olisi jo melkoinen epic fail, jos niin on ollut.
Huhhuh... tosiaan, ikävä on ruutu.fi palvelua joka ei ikinä hoitaisi asiaoita yhtä huonosti kuin Telia....eiku. Ihan hiukan vissiin porukalla unohtunut, kuinka heikkoa se ruudunkin palvelu oli ensimmäisellä kaudella. Ihan yhtä läillä nekin joutu näitä juttuja opettelemaan. Jos toisella kaudella ei Telialla homma jo rokkaa hienosti, niin sitten saavat tosissaan hävetä.

Tässä läjä lainauksia...ja ei, vaikka ne siltä näyttävät... ne eivät ole @Telia perustamista ketjuista... vaan tästä samaisesta Ruutu | katso Vain elämää, tv-sarjat, elokuvat ja urheilua netissä ketjusta ja kaikki ensimmäiseltä sivulta
Itse katsoin uudella koneella ja 100 megan kaapelilla JYP-Kärpät pelin. Kuvanlaatu oli muuten ok, mutta näkyi kuin hidastetussa filmissä. Tauolla näkyi normaalisti, mutta pelin aikana tökki. Toivottavasti asiat tulevat kuntoon kuukauden aikana tai tilaaminen loppuu tähän jaksoon...
Jälkilähetykset eivät toimi vaikka mainostettiin, että voit katsoa pelit milloin haluat. No ei näköjään voi. Lisäksi laatu on kaukana siitä hehkutetusta HD:sta. Kuukauden sopimus joten jotain tarvii tapahtua jotta menee uusintaan...
Jälkilähetykset eivät jostain syystä toimi valittaessa siitä palkista, jossa ottelut on järjestetty päivittäin. Ottelut ovat kuitenkin nähtävissä jälkeen päin klippien kautta valittaessa, tosin ilmeisesti Ässät-Lukko matsi ei toimi.
Kuten toisessa ketjussa on paljon jauhettu, Ruudun suurimmat ongelmat tällä hetkellä ovat:

1) Ei HD:tä, lupauksista huolimatta: kuva siis selkeästi on 720p-tasoista, sen näkee grafiikoista yms. mutta sitä pakataan aivan liikaa, joka saa liikkuvan kuvan puuroutumaan järkyttäväksi skeidaksi.


2) Hyppivä fps: eilinen HIFK-Blues toimi n. 80% ajasta 50 fps:nä, joka tarkoittaa sulavaa, todella mukavaa liikettä. Aina välillä kuva kuitenkin nykäisi ja siirtyi 25 fps:ään, joka urheilussa on hyvin nykivää ja ikävää katsottavaa.

Nuo asiat on saatava korjattua. Omalla kohdalla lupaus HD:stä oli merkittävin yksittäinen tilauspäätökseen vaikuttanut asia, jotkut studiot valavuorineen ja tammisineen - vai keitä siellä on - ovat ihan yks lysti enkä sitä paskanjauhantaa jaksa ikinä ennen peliä muutenkaan katsoa.

Valitin Neloselle torstain pelien jälkeen asiasta, silloin vastauksena oli selitys ja korjauslupaus sekä (täysin turha) 7 päivän ilmainen lisäys vuoden määräaikaiseen tilaukseeni. Eilisten pelien aikana valitin asiasta uudelleen ja odotan mielenkiinnolla vastausta.
Kuin myös. Myös 7 päivän lisäys tuli. Vastaus muuten taas oli mielestäni melko paskaa.

Kuvanlaatu vaihtelee automaattisesti käyttäjän internet-yhteysnopeuden ja
tietokoneen hetkellisen suorituskyvyn mukaan. Tällä hetkellä tarjolla on
neljä eri laatuista live-videota, joista järjestelmä valitsee käyttäjälle
jatkuvasti parhaan mahdollisen (240p, 360p, 480p, 720p/HD). Live-videoiden
kuvasuhde on kaikilla laaduilla 16:9. Laadun automaattinen vaihtuminen
näkyy käyttäjälle pienenä nykäisynä kuvassa ja itse videolaadun
muuttumisena parempaa tai huonompaan suuntaan. Joillain päätelaitteilla
käyttäjä voi itse valita mieleisensä maksimilaadun.

Parhaan kuvanlaadun mahdollistamiseksi suosittelemme 4Mbps tai nopeampia
nettiyhteyksiä. Huomioithan, että erityisesti mobiililittymissä (ns.
nettitikut, mobiililaitteet ja vastaavat) yhteysnopeus vaihtelee
merkittävästi operaattorin tukiaseman kuormituksen ja ajankohdan mukaan.
Mobiiliverkon kuormittuminen näkyy käyttäjälle live-ottelun kuvan
nykimisenä tai katkeamisena. Erityisesti ruuhkahuippuina ja otteluiden
aikana operaattorien tarjoama yhteysnopeus vaihtelee merkittävästi.
Kulloinkin tarjolla olevan yhteysnopeutesi pystyt tarkastamaan esim.
Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test palvelusta tai erillisellä Speedtest-sovelluksella.
Nykimistä voi aiheuttaa myös käyttämäsi päätelaitteen riittämätön
suorituskyky HD-kuvan purkamiseen.

Tuosta tulee taas sellainen olo, että vika on muka käyttäjissä..
Hajoo kyllä itselläkin pää tämän palvelun kanssa. Jo pelkkä tilaaminen aiheuttaa vitullista vaivaa. Ei olisi kiinnostanutkaan tänään peliä kattoo.

Ensiksi kokeilin omalla visa eloctronilla maksua ja ei hyväksy vaikka verkkomaksu päällä ja kaikkea muutakin tullut kortilla ostettua kuten netflixiä.

Seuraavaksi tein sitten vanhempien nimellä tunnukset ja heidän mastercardilla yrittämään maksua ja vituiksihan sekin meni. Samaa vitun virhettä pukkaaa.

Ei kyllä kovin suurta luottoa tähän puuhasteluun löydy.
Eikä toimi kunnolla sieltä klipeistäkään. esim. Tappara - Ilves jämähtää tietyssä kohtaa eikä eteenpäin pääse edes kelaamalla.

Miten voi olla, että tallenteita ei saada näkymään kunnolla? Saa nähdä viitsiikö jatkaa tuota sopimusta, pitäisi tänä iltana TPS - Ässät katsoa tallenteena, toivottavasti toimii.
Electron ei ole luottokortti ja vaikka sillä voi maksaa jossain paikoissa, on kyseessä enemmänkin poikkeus. Sitä ei ole sinänsä tarkoitettu tuohon käyttöön, enkä hirveästi ihmettele sen toimimattomuutta. Mastercardin toimimattomuutta en sitten kyllä ymmärrä, siinä on vaan kämmätty. Taas.

Toi Nelosen vastausmaili on myös sitä itseään. Mulla on ylikellotettu, tehokas peli-pc ja 100 megan netti (todellinen nopeus pyörii 7-20 mbitin välillä), luulisi jonkun kämäisen 720p-videon pyörivän ihan tosta vaan kun heikommallakin koneella esim. Netflix rullaa 1080p:nä ilman ongelmia. Tuskin on kiinni täältä päästä.

Kandeis siellä Nelosellakin vaan myöntää, että ette vaan osaa. Pistäkää se tuote kuntoon tai voi olla aika vaikea myydä ensi kaudelle enää uusia paketteja.
En tilaa ennen kuin laatu on luvattu HD. Katsoin tuon koosteen HIFK - Blues matsista ja kuvanlaatu aivan paskaa. Melko häikäilemätöntä kusetusta ja asiakkaan aliarvioimista Neloselta. Huhhuh, hävetkää!

Lisäksi modernin kiekkotelevisioinnin elementit kuten laitamikrofonit puuttuvat täysin. Ei jumalauta, amatöörit.
Jos OP:n Visa Electron ei toimi, niin mulla taitaa olla vaihtoehdot vähissä. Tänään katson pelin 24h maksulla, mutta toivon todella, että kävisi vaikka betseissä onni ja saisin koko kauden maksuun rahat.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Löytyipä tämän ketjun toisen päivän viesteistä myös muutama tällainen herkkupala:
Samaa paskaa minulle Suomen rajojen ulkopuolella. Juuri kävin kaljakaupassa ja ajattelin lomapäivää viettää pelin merkeissä. Visalla maksaminen onnistui kyllä helposti.

Miten tämä voi mennä taas näin?
Mitäpäs vittua se aspaan yhteyden ottaminen auttaa? Kun puuhastelu ei toimi, niin se ei toimi ja sitä ei aspan kiva tyttö valitettavasti voi muuksi muuttaa.

MetroFM sen sijaan toimii ja tätä kirjoittaessa eipä pelissäkään paljon nähtävää kuulema ole. Helvetti.
Jaahas pelikin jo ratkesi, mutta tuli mieleen, että tämähän voi johtua AdBlockista? Siitähän se muuten taitaa olla, vaikka maksetussa sisällössä ei tietenkään saisi niin olla.

EDIT:

Ei toimi siltikään. Nytkö sitten laitetaan pyyntö aspaan ja saadaan jotain ilmaista aikaa myöhemmin mille ei ole mitään mielenkiintoa tai käyttöä? Eikä takeita toimiiko silloinkaan.

Radiossa nauretaan tälle sekoilulle myös. Ja lisää narrimaaliakin. Kaikilla tasoilla täysi farssi.
No ei kai tässä nyt jaksa ketään oikeuteen ruveta haastamaan. Nyt näkyy kuvaa, mutta pätkii. Kyse ei siis ole AdBlockista.

Miksi palvelun tuottaja ei vain voisi tarjota kunnon palvelua, sillähän näistä ongelmista pääsisi ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

Nyt tulee pelkkiä mainoksia erätauolla, sekin on ihan mielenkiintoista erikseen maksetussa palvelussa.
Toivottavasti tästä nyt ei tule bannia, mutta oletko sinä @pernaveikko tässä kuvassa? Ennen oli kaikki paremmin?
 

Liitteet

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jos toisella kaudella ei Telialla homma jo rokkaa hienosti, niin sitten saavat tosissaan hävetä.
Tämä on vähän liian iso laji eikä saisi tulla minkäänlaisia välikausia.

Ruutu lähti toimimaan hienosti eli miksi ei sitten voitaisi mennä niin missä Ruutu näyttää sillä välin, kun Telia opettelee. Tai Telia olisi voinut ostaa valmiin paketin ja myydä omalla nimellään.

On aivan totta miten kuusi vuotta on pitkä aika, mutta siis kuuden vuoden päästä ei sitten taas näe pelejä, kun seuraava opettelee yhden kauden.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Tämä on vähän liian iso laji eikä saisi tulla minkäänlaisia välikausia.

Ruutu lähti toimimaan hienosti eli miksi ei sitten voitaisi mennä niin missä Ruutu näyttää sillä välin, kun Telia opettelee. Tai Telia olisi voinut ostaa valmiin paketin ja myydä omalla nimellään.

On aivan totta miten kuusi vuotta on pitkä aika, mutta siis kuuden vuoden päästä ei sitten taas näe pelejä, kun seuraava opettelee yhden kauden.
Ruutu harjoitteli kauden... katsotaan harjoitteleeko Telia yhtä pitkään... Ja ei nyt vielä ainakaan itketä sen seuraavan palvelun tarjoajan tekemisiä....eihän?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ruutu harjoitteli kauden... katsotaan harjoitteleeko Telia yhtä pitkään... Ja ei nyt vielä ainakaan itketä sen seuraavan palvelun tarjoajan tekemisiä....eihän?
Ei itketä, mutta voisihan sen kohta julkaista. Eihän jääkiekon MM-kisojakaan myönnetä muutama kuukausi etukäteen vaan vuosia ennen.

Siinä ehtii sitten tehdä valmisteluja.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Ei itketä, mutta voisihan sen kohta julkaista. Eihän jääkiekon MM-kisojakaan myönnetä muutama kuukausi etukäteen vaan vuosia ennen.

Siinä ehtii sitten tehdä valmisteluja.
Itse ainakin otan huomattavasti mieluummin tämän toimintamallin. Vois siinä pernaveikollakin mennä sormi suuhun, kun julkistettaisiin Liiga palvelun hinta. Nimittäin about kuuden vuoden valmistelujen kustannusten jälkeen yhdestä kuukaudesta joutuisi varmaan pulittamaan useemman satasen.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Laitetaan nyt vielä tällekin saitille. Eli Ruutu näyttää ensi kaudella kaikki Juventuksen ottelut ja muitakin Serie A:n matseja. Liigan päätyttyä olin aikeissa lopettaa palvelun, mutta alle kympillä, jos näkee kotoista Veikkausliigaa, Superpesistä, rallia, Markkua ennakkoon ja nyt vielä uutuutena CR7, niin eihän tuota kehtaa lopettaa.

Kieltämättä pirstaleiseksi on mennyt futistarjonta. Vielä viime kaudella melkein kaikki tarpeellinen löytyi Viasatilta.

Italian Serie A ja Cristiano Ronaldo saapuvat Ruutuun! | Ruutu
 
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaan nyt vielä tällekin saitille. Eli Ruutu näyttää ensi kaudella kaikki Juventuksen ottelut ja muitakin Serie A:n matseja. Liigan päätyttyä olin aikeissa lopettaa palvelun, mutta alle kympillä, jos näkee kotoista Veikkausliigaa, Superpesistä, rallia, Markkua ennakkoon ja nyt vielä uutuutena CR7, niin eihän tuota kehtaa lopettaa.

Kieltämättä pirstaleiseksi on mennyt futistarjonta. Vielä viime kaudella melkein kaikki tarpeellinen löytyi Viasatilta.

Italian Serie A ja Cristiano Ronaldo saapuvat Ruutuun! | Ruutu
Joo ja taisi ainakin Suomisarjan ottelut, naisten ja junnujen pelit tulla ruudulta myös että myös jääkiekkoa säilyy kanavalla, mestis todennäköisesti tulee ensikauden jälkeen.
 
Hockeyarena.net

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Outoa on, jos hinta tosiaan kympissä pysyy koko kauden syksystä kevääseen. Toki hieno asia, mutta outoa.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Outoa on, jos hinta tosiaan kympissä pysyy koko kauden syksystä kevääseen. Toki hieno asia, mutta outoa.
Tässä ei ole mitään outoa. On vain tajuttu, että asiakasta ei kannata kusettaa, jos haluaa sen ostavan jatkossakin. Olen erittäin tyytyväinen Ruudun asiakas, vaikka pesäpallofinaalit ei kiinnostakaan.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Outoa on, jos hinta tosiaan kympissä pysyy koko kauden syksystä kevääseen. Toki hieno asia, mutta outoa.
Enpä tiedä, onko niin kovin outoa kun paketissa ei ole yhtäkään lajia/sarjaa, josta kovin paljon kehtaa pyytää. Tai pyytää tietenkin voi, mutta melko tyhjältä saattaisi näyttää maksavien asiakasrekisteri sen jälkeen.
 
- I carry my crucifix, under my deathlist, forward my mail to me in hell -

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tai pyytää tietenkin voi, mutta melko tyhjältä saattaisi näyttää maksavien asiakasrekisteri sen jälkeen.
Siellä on muutakin kuin livesporttia. En kehota tutustumaan tarjontaan, mutta helposti pääsee kymppiin kuussa.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tässä ei ole mitään outoa. On vain tajuttu, että asiakasta ei kannata kusettaa, jos haluaa sen ostavan jatkossakin. Olen erittäin tyytyväinen Ruudun asiakas, vaikka pesäpallofinaalit ei kiinnostakaan.
Siksi se juuri onkin outoa, kun on fiilis että maksan mielelläni. #hymiö
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Tilasinpa itsekin uudelleen Ruudun. Ensimmäinen kuukausi veloituksetta. Mukava katsella nuorten SM-liigaa ennen Liiga-kauden alkua. Tänään kahdeksan ottelun avauskierros.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tilasinpa itsekin uudelleen Ruudun. Ensimmäinen kuukausi veloituksetta. Mukava katsella nuorten SM-liigaa ennen Liiga-kauden alkua. Tänään kahdeksan ottelun avauskierros.
Kiitos tästä tiedosta. Eipä tullut mieleenkään katsoa tarjontaa sillä silmällä, että tälläinen näkyisi.

Aivan helvetin pitkä miinus vain siitä, kun ulkomaille ei näy ilman VPN:aa. Tämähän on nyt taas oppikirjaesimerkki siitä miiten ei pidä tehdä,

Kenelläkään ei ole pienintäkään syytä geoblokata tätä, mutta niin tehdään koska aina on tehty ja muutkin tekee samaa. Lopulta kukaan ei tiedä mistään mitään, mutta näin tehdään, koska nyt on näin.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, LA Kings, ManU
Tilasinpa itsekin uudelleen Ruudun. Ensimmäinen kuukausi veloituksetta. Mukava katsella nuorten SM-liigaa ennen Liiga-kauden alkua. Tänään kahdeksan ottelun avauskierros.
Kiitos muistutuksesta. Oiva lisäys tuohon hintaan ja sopivasti tunnelmannostatusta ennen Liigan alkua. Jääköhän tuolla paketin hinnalla Sanomille paljonkin voittoa?
 
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos tästä tiedosta. Eipä tullut mieleenkään katsoa tarjontaa sillä silmällä, että tälläinen näkyisi.

Aivan helvetin pitkä miinus vain siitä, kun ulkomaille ei näy ilman VPN:aa. Tämähän on nyt taas oppikirjaesimerkki siitä miiten ei pidä tehdä,

Kenelläkään ei ole pienintäkään syytä geoblokata tätä, mutta niin tehdään koska aina on tehty ja muutkin tekee samaa. Lopulta kukaan ei tiedä mistään mitään, mutta näin tehdään, koska nyt on näin.
Harvoin palvelun tarjoajat näitä blokkailee. Yleensä syy on se että palvelun omistaja on ahne ja pitää eri hintaa.
 
Se ei pelaa joka pelkää

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Harvoin palvelun tarjoajat näitä blokkailee. Yleensä syy on se että palvelun omistaja on ahne ja pitää eri hintaa.
Usein se syy taitaa kuitenkin olla siinä, että blokkaus on vain defaulttina päällä eikä kukaan tajua sitä poistaa. Tai tajuaisi, mutta kun isolla pomolla on muutakin tekemistä ja lupaa siihen ei saada. Ja lopulta ketään ei kiinnosta.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Wire

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Usein se syy taitaa kuitenkin olla siinä, että blokkaus on vain defaulttina päällä eikä kukaan tajua sitä poistaa. Tai tajuaisi, mutta kun isolla pomolla on muutakin tekemistä ja lupaa siihen ei saada. Ja lopulta ketään ei kiinnosta.
Voi kyynel... Ei ole sinunkaan elämä helppoa kun kaikki vaan haluaa pahaa.
 
Se ei pelaa joka pelkää

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Voi kyynel... Ei ole sinunkaan elämä helppoa kun kaikki vaan haluaa pahaa.
Niin no, miten vain. Kyllä siinä on silti oma taistelunsa saada se näkyviin, lähetys minkä joka tapauksessa lopulta näkee.

Mitä järkeä niitä on blokkailla, kun kaikki katsovat kuitenkin mitä haluaa. On yksi ulkomailla asuvien ryhmissä oleva kestoaihe mistäs tuon ja tuon muuten näkisi ja sitten neuvotaan ja asia hoituu.

Oikeastihan se olisi kaikille parasta, että rahalla saisi ostaa, mutta kun ei, niin ei.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders
Niin no, miten vain. Kyllä siinä on silti oma taistelunsa saada se näkyviin, lähetys minkä joka tapauksessa lopulta näkee.

Mitä järkeä niitä on blokkailla, kun kaikki katsovat kuitenkin mitä haluaa. On yksi ulkomailla asuvien ryhmissä oleva kestoaihe mistäs tuon ja tuon muuten näkisi ja sitten neuvotaan ja asia hoituu.

Oikeastihan se olisi kaikille parasta, että rahalla saisi ostaa, mutta kun ei, niin ei.
En joka, edes joka neljas, kerta kanssasi samaa mielta mutta tama ulkomaan kuvio on jarisyttava laajuudessaan.

Kuulemani mukaan ympari eurooppaa kysellaan FB-ryhmissa jotta mistahan Liiga nakyy, kuinka sen saa. Saatika sitten fuget yms. finskielakelaisten pakopaikat. Aika paljon on naraa aiheuttanut eika syytta, ja mita enemman se tulee esille, sen parempi.

Kaytannossa Telia jattaa kalastamatta joka puroa; Maailmaan, saatika Eurooppaan, sopii moni ulkosuomalainen joka kaivaa vaikka sitten sen piraattifiidin koska kiekko on yksia harvoja kulttuurikiinnekohtia kotimaahan.

Ruutu totutti pois huonoilta tavoilta mutta ex-patit ovat tottuneet loytamaan omat jakelykanavansa kotimaan suhteen monessa asiassa. Samaan aikaan, ns. Talviespanjalaisten yms. kulutuskokemukset kohtaavat seinan useammin kuin muiden, eli helppous ratkaisee. Siitahan tama on kaukana
 
My life is a very complex drinking game

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Oletteko huomenneet, että teillä pätkisi Juventuksen pelit? Koko kauden itselläni ollut tätä ongelmaa ja korostan, että tätä pätkimistä tapahtuu siis ainostaan Juven pelien kohdalla. Weird
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy