Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

World of Tanks -pelaajia?

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Nebula, 03.10.2011 klo 22.07.

 1. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Tuli sitten itsekin asennettua taas WoT ja pelattua ensimmäinen battle sitten kesäkuun. Meni ihan ok (http://i.imgur.com/hgtetlV.jpg) vaikka tuntuma oli vähän kankea "uudella" fysiikkamoottorilla. Tuntuu, että uusi matchmaking suosii nimenomaan tier 9 ja 10 vaunuja, vaikka toki muutkin saavat siitä tuntuvaa hyötyä aiempaan. Ainakin se on nyt looginen eikä heitä arvalla mitä sattuu.

  Arty mekaniikka saattaa muodostua yhtä raivostuttavaksi kuin aiemminkin, mutta eipä ole heti laakista peli pilalla. Tästä pitää kerätä vielä lisää dataa ennenkuin voi tehdä kunnon vertailun vanhaan. Nyt ehdin yhden kerran ottaa arty stunnin, kun tuo tykitti vieressä olleen talon seinään. Tuohon pitäisi kyllä saada vielä parannusta ettei talon ja esteiden takana olevia pysty stunnaamaan ampumalla sitä estettä.
   
 2. adolf Jäsen

  Ovat penteleet sitten laskeneet ehdottomasta suosikkivaunustani eli bulldogista lippaassa olevien kutien määrän kahdeksasta kuuteen. En tykkää yhtään.
   
 3. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Kymmenen niitä ennen oli, tuo nerffi pilasi koko vaunun. T71 tieriä alempana on muuten selvästi parempi vaunu, toki näin on ollut aina, mutta etenkin nyt.

  Edit. Lippaan latausaika on ilmeisesti saatu järkeväksi, joten vaunu saattaa sittenkin olla pelattava, pitää testata illalla.

  Edit 2. Lippaallinen tykki on ihan helvetistä. Paras tykki on kertalaukeava, eikä sekään ole kovin ihmeellinen. Vaunu on sillä kuitenkin ihan pelattava, mutta pelityyli vaan muuttuu. Ysitierin 1390 sen sijaan on nyt todella hyvä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017 klo 16.23
 4. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Wotin uusi pelimuoto on muuten täysin susi. Tasapainotettuja pelejä jotka päättyvät 15-0 tai 0-15?!? Ei paljon huonommin olisi voinut toteuttaa.
   
 5. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Kyllähän tuo pari kolme päivää ottaa ennen kuin pelaajat hakevat oman paikkansa rankingissa. Sääli että tuo nollataan viikottain, jolloin nuo ensimmäiset päivät on ihan lottoa, että mitä sinne joukkueeseen oikein tuleekaan. Heveillä tuntuu porukka pelaavan PALJON tässä muodossa.
   
 6. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Olen pelannut nelosrankille asti ja ainakin minulla on suurimmassa osassa pelejä ollut se 4-5 heviä ja loput medaria + aina välillä 1-2 td:tä tai artya.

  Ainakin tässä pelimuodossa pelaajat pelaavat enemmän joukkueena kuin randomeissa. Aika usein koko tiimi ottaa toisen puolen haltuun, kun randomeissa tätä ei nähtäisi koskaan.
   
 7. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Eilen vähän tasottui, mutta toissapäivänä oli tosiaan tiimiä jossa oli 10-12 heviä puolellaan ja jokaisessa pelissä taisi olla vähintään se seitsemän. Noh ite toki pääsin vasta tuolloin pelaamaan tätä muotoa, joten tomaatit noilla varmaan pelailee alatasoilla. Eilen sain rankin nostettua 3+4 chevronia ja tänään yritetään päästä loppuun (vitoselle) asti... tai sitten huomenna.
   
 8. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Tänään tuli mielenkiintoinen taistelun tulos. Palkinnoksi premipäivä ja muuta sälää. Kun katsoo taistelun tuloksista henkilökohtaista tulosta, niin näkyy vaan haluan tarvikelaatikkoni ja pst -vanut(näistä ei palkintoja vaan edistystä). Mistähän tehtävistä palkinnot on mahtaneet tulla kun sitä ei kerrota vaan kerrotaan vaan että palkintoja tuli :). Tarvikelaatikoissahan tuo premipäivä on, mutta sitä nyt ei millään vielä ole voinut suorittaa 20 kertaa.

  tässä tulosilmoitus:
  Voitto!
  Taistelu: Ensk
  Vaunut: Tiger II
  Kokemusta saatu: 3 532 (x2 päivän ensimmäisestä voitosta)
  Krediittejä saatu: 54 954
  Taistelusaavutukset: Taitomerkki: "I luokka"
  Tehtävä suoritettu! Palkinto: Premium-päiviä lisätty: 1
  Henkilökohtaiset reservit: Lisäkokemusta per taistelu, Miehistön lisäkokemusta per taistelu, Vapaata lisäkokemusta per taistelu
   
 9. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Eka viikko pelattuna ja voi vaan todeta että rankkien saavuttaminen on ihan liian helppoa. Samoja saatanan tomaatteja on tiimit täynnä vielä nelosrankillakin, vitosella homma sentään parantuu marginaalisesti. Vitosella sitten ratkaisee se, että kummassa tiimissä sattuu olemaan ne paremmat kärkipelaajat (ja millä tankeilla) ja tankkibalanssi ylipäätään. Eilenkin pari matsia oli hävitty jo lähdössä, kun omalla puolella ei yhtään kovapeltistä heviä ja vastapuolella viisi kpl, karttana Ruinberg. Lisäksi syöpää on tässä muodossa joka matsissa se 3 kpl per puoli, ihan perseestä. Ja silti tätä on pakko pelata, että pysyy kilpailukykyisenä edes randomeissa, CW:stä puhumattakaan. Hienosti toteutettu WG!
   
 10. AlppiKalkkuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers
  Lainaus:
  Veikkaan että sait tehtyä HT-tehtävän, mistä saa palkinnoksi premipäivän.
   
 11. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Piti sanoa ettei tuokaan ole mahdollista, kun tein juuri samaisella vaunulla tuon tapa kolmeen minsaan kolme(yksin toki tuli tehtyä). Seuraava on erityyppisten vanujen tuhoamista ja tuossa ei tullut kun kaks killiä yhteensä.
   
 12. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Ite kyllästyin kun kolmosellakin oli vielä ihan hula hula meininki päällä ja lopetin pelaamisen puolitiehen. Ajattelin että jo kolmostasolla olis apinat häipyneet, mutta ei kyllä näin. Välillä tuntui että nuo matsit ovat huomattavasti radomeja epätasapainoisempia.

  Täytyy nyt vielä kokeilla toisella viikolla, mutta jos homma jatkuu samanlaisena niin jää kyllä siihen kuin tämä viikko että pari matsia illassa viittii ja joka päivä ei edes sitä.
   
 13. adolf Jäsen

  Sain tuon premipäivän heti ensimmäisestä battlesta T-43:lla. Se oli voitto, mutta ihan keskinkertainen peli itseltä eli mistään hyvästä pelisuorituksesta en sitä ainakaan saanut.
   
 14. adolf Jäsen

  AMX ELC Bis:llä sain ekaa kertaa mihinkään vaunuun toisen MoE:n ja yli 7000 matsia nyt pelattuna kaiken kaikkiaan. Tuolla Elcillä on nyt jotain ~130 matsia pelattu ja tytöt puikoissa. Oli monen tunnin vääntäminen kun jostain 76% tietämistä aloitin sinne 85%:n kipuamista. Älytön homma olisi se kolmannen piippumerkin hommaaminen.

  Mitenkään nyt tuohon liity, mutta on tässä pelissä aikamoinen oppimiskynnys. Multa meni joku 3000-4000 matsia pelkästään siihen että suurin piirtein oppi kartat ja sen että miten eri vaunutyypit eroaa toisistaan ja miten se vaikuttaa pelisuoritukseen. Toinen mokoma menee siihen että edes pikkaisen oppii eri vaunujen weakspotteja sekä muita erikoisominaisuuksia sekä niiden erikoisominaisuuksien hyödyntämistä. Näistä alkaa sulautumaan pikkuhiljaa sellaista kokemuksen kautta tulevaa peliälyä.

  Viimeisestä tuhannesta matsista WN8 kieppuu Noobmeterin mukaan jossain 1300 hujakoilla ja voittoprosentti hieman päälle 53%. Kokonaisuudessahan nuo on huonompia, koska alkuaikojen sekoilut ja kun meni tosiaan se muutama tuhat matsia edes perusteet oppiessa.

  Hyvä että tätä ehtii loppupeleissä viikossa pelaamaan aika vähän. Hirvittävän koukuttava, mutta samalla ihan uskomattoman raivostuttava peli.
   
 15. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei noi merkit loppujen lopuksi niin vaikeita ole saada, eikä tarvitse olla mitenkään huippu pelaaja edes niitä kerätäkseen. Enemmänkin että jaksaa samaa tankkia pelata, sekä muistaa etenkin muilla kuin lighteilla assistia hankkia, niin melko nopeasti noi tulee. Itse en samaa tankkia jaksa tahkota, kun peliaika on ollu niin kortilla. Tulee ajettua vain muutamia lempitankkeja ne sessiot jotka tulee pelattua.

  Ja Wottikin on vain peli, ei sen takia kannata hermoja menettää :)
   
 16. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Lainaus:
  E100:lla pääsin ainakin neljä kertaa piippumerkkien keräämisessä 93-94% tasolle, mutta koskaa ei tarvittavaa 95% en saavuttanut. Kieltämättä pienehkö vitutus aina iski, kun pelit alkoivat mennä vituilleen juuri, kun prosentit alkoivat olla kasassa.

  Itse en ole varmaan vuoteen enää jaksanut WOTia. Medikoiden jatkuva lisääntyminen ja melkein medinä pelattavien TD vehkeiden (Grille) tulo vei vähitellen oman kiinnostuksen. Samaan aikaan aloin taas pelailemaan AW:ta, joka mielestäni on WOTia parempi peli. Sääli vaan, että olen about ainoa AW:ta pelaava ja pelien kokoonsaaminen on täyttä tuskaa.

  Omat vikansa AW:ssa on myös, mutta erityisesti artyä ei ole yhtään ikävä. Tosin balanssipuolella AW:ssa on paljon tehtävää. MM sentään osaa kasata AW:ssa tiimit tasan saman luokan vehkeistä. Muuten homma ei toimisi ollenkaan, koska MBT:t ovat sen verran kovia vehkeitä verrattuna muihin. Tosin osa homman ilosta on jollain seiska tierin Wiesel HOTilla, joka vastaa lähinna AMX ELC:tä varustettuna kahden kuulan rullalla ja BL10 tykillä, kurmuuttaa MBT:luokan vehkeitä ja painella uuteen paikkaan. Wotin tyylinen puskassa kyttäily ei juurikaan AW:ssa toimi, koska samasta paikasta ei kovin monta kertaa ammuta paperipanssarilla varustetulla vaunulla.
   
 17. adolf Jäsen

  Jahas, taas vaihteeksi puskettu uusi premium tankki ulos. On jonkun aikaa jo nakertanut omaa kiinnostusta tämä että koko ajan peliin tulee oudompia ja oudompia vaunuja. Ja jokaisen hintalappu on jotain 50 eurosta ylös päin. Ei sitä tiedä että nappaako vielä joskus sitten, mutta nyt menee tämä peli jäähylle määrittelemättömäksi ajaksi.
   
 18. Hauptmann Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, saksalaiset joukkueet (1. BVB), ManU
  Se ärsyttää, kun WG saa aina jostain ideoita, että peli tarvitsee uusia venäläisiä premimedejä. Ikään kuin niitä ei olisi jo tarpeeksi. Venäläisiä medium-vaunujen miehistöjä voi jo kouluttaa ainakin seuraavissa premeissä:
  T-28E with F-30, Matilda IV, T-54 mod 1, STG (ja STG Guard), T-44-100, T-22 med. (harvalla tosin on tämä) ja Obj. 907.

  Ja nykyisin nuo uudet premit ovat toinen toistaan ylivoimaisempia.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2017 klo 13.37
 19. Pekko Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Aina sama juttu päivitysten kanssa. Uutta päivitystä ei ole saatavilla Ipadille ja joutuu taas muutaman päivän odottelemaan.
   
 20. Larionov #8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä minulle päivittyi aamulla. Uutta Kiinanlinjaa grindaamaan vaan.
   
 21. Pekko Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No nyt näkyi mullakin päivitys. Joskus mennyt päivä tai kaksi ennen kuin päivitys näkynyt
   
 22. Hiili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Versio 1.0 tuli ja peli näyttää todella paljon paremmalta, mutta tuntuu silti ihan samalta kuin aikaisemmin. Uudehko peliläppäri käy kuumana, mutta jaksaa pyörittää ultralla ihan hyvin ilman, että FPS putoaa missään vaiheessa.

  Enää pitäisi löytää lisää peliaikaa ja opetella pelaamaan.
   
 23. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Kartat sai uudessa pävityksessä kyllä hyviä muokkauksia suurin osa, paria poikkeusta lukuunottamatta. Peleissä tuo on kyllä näkynyt aika hyvin kun melkein joka matsiin päivitetyissä kartoissa saa yhden jos toisenkin kerran sen 1-2k damgea ilmaiseksi kun tomaatit ajelee eksyksissä :) Kelvannut enemmän kuin hyvin pelailla Emil 2 grindiä :D
   
 24. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Lähinnä Steppes ja Redshire on parempia nyt. Monesta kartasta tuli kyllä myös huonompi (Erlenberg on ihan pilalla nyt ja Mineskin onnistuttiin jotenkin saamaan vielä huonommaksi, vaikkei uskoisi olevan mahdollista) ja se uusi kartta on kahden pelin perusteella lähinnä ihan paska. Positiivisena puolena tuolta sentään poistettiin muutama täysin onneton kartta kierrosta pois. Yllättäen myös melkein kaikki kartat on siloiteltu tasaisemmiksi, koska se auttaa ryssätankkeja (no joo kiinalaisia myös). Karttojen suhteen melko plusmiinus nolla päivitys, ehkä snadisti plussalla.
   
 25. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Jos löytyy aikaa pelailla niin nyt olisi mahdollista saada uusi italialainen tier 8 premi ilmaiseksi. Kaksi viikkoa aikaa suorittaa 10 eri missionia, joista jokainen alentaa tankin hintaa 10% ja noiden suorittamisesta saa myös muita hyviä palkintoja, kuten krediittejä, xp-boostereita ja muuta sälää.