Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

World of Tanks -pelaajia?

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Nebula, 03.10.2011 klo 22.07.

 1. Jusu7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, S-Kiekko, Boston Bruins
  Skode: Näinhän se menee, uudet linjat ovat aina hankalia ässätä ja niinpä tuokin. Tuo 1255 mitä tuossa mun Leo matsissa oli, riittää normaalisti masteriin melkeinpä millä vaunulla vaan. Oli tossa se 3553 tehtyä ja 730 assistia ja jos tuon olisi malttanut lopettaa vähän toisin niin oisi tuossa ehkä ollut vähän petrattavaa.

  Mitä tulee tohon Leoon vielä niin kyllähän tuo tykki on aika jännä vekotin. Liikkeestä on ihan turha edes yrittää ampua ja tähtäysaika kun on pitkä niin onhan tuo vähän turhauttava mutta tuo alpha pelastaa paljon. Tuo kutonen on tallissa vielä ja aika paljon tulee mieleen Cromwell hitaampana mallina. Kaikkihan tuostakin menee sisään.

  Kasin Emil on tosiaan upattuna ja hieno vaunu ja ihan kelpo matseja tuollakin saa. Kovasti varovainen tuonkin kanssa saa olla vaikka armorissa kulmaa onkin. Aika paljon tuntuu tulevan omiinkin mutta tykkään.
   
 2. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Itse en noihin ruotsalaisiin taida jaksaa alkaa energiaa käyttämään. Tai no TD:t free-expailen varmaan kasiin asti että pääsee siegeä testaamaan, kerta siitä joulupuu hommelista jotkuu alennukset ja miehistö tuli. Jäi muuten yksi vitosen palikka siitäkin puuttumaan, mutta eipä tota jaksanu ku huvikseen yhdistellä, ois ne reseptit tohon vimoseenkin jostai löytäny.

  Eikö tota Leoa pitäisi ennemminkin pelailla sillä pikkutykillä?
   
 3. Jusu7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, S-Kiekko, Boston Bruins
  Lainaus:
  Jäi samaten se vitosen latvakoriste saamatta mutta siinähän jäi. En alkanut siihen panostamaan.

  En tainnut edes kokeilla sitä pienempää tykkiä Leoon enkä taida kokeillakaan. 150 dmg 148 penellä(AP) ei oikein houkuta. Tuo 300 alpha on tuossa se hauska juttu. :)
   
 4. Esoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pari erää kokeilin pikkutykillä ja totesin huonommaksi ainakin omalla pelityylillä... Huonon alphan takia joudut olemaan kokoajan esillä ja kun vaunusta tulee kaikki kudit läpi on paha tehdä tulosta. Isolla tykillä kurkataan sopivassa kohtaa, ammmutaan vihun kylkeen ja takaisin piiloon. Vaunu on myös sen verran nopea, että vielä kasinkin peleissä ehtii yleensä ensimmäisenä perusmestoihin ampumaan erän alussa kudin tai kaksi vihujen kylkiin.
   
 5. Jusu7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, S-Kiekko, Boston Bruins
  Lainaus:
  Juurikin näin. Tuossa aiemmin linkkaamassani replassa Murovankan etelän lähdössä kierretään idästä ja paukuttelen enimmät lämät rinteessä kämppiviin heveihin puskista ja sitten ahneuksissani otan kamikazemitskun rämmimällä GW Tigerin.
   
 6. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Itellä on Leossa kaikki tutkittu, mutta en ole vielä edes testannut tuota isompaa tykkiä. Jotenkin tuolla pienellä saanut mukavaa tulosta aikaiseksi. Tarvii varmaan testata tuo isokin, vaikka ei omaan pelityyliin välttämättä sovi.

  Muutoin on nää aamun ja päivän MM aika sontaa, varsinkin pienemmillä tiereillä. Melkein kolmen platalla voittaa 90% peleistä kunhan pelaa kimpassa sellasilla vaunuilla jotka pystyy kulkemaan ryhmänä hyvin. Lisäksi nyt on tullut vastaan noita Ebaysta ostettuja tilijä viimeaikoina, statsit hyvät mutta pelityyli suoraan tomaatilta, istutaan toptierinä joko basessa kiven takana tai sitten ajellaan kyljet auki keskellä peltoa.
   
 7. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Välillä on on ihan tervettä yolottaa, itse jouduin vähän aikaa sitten E100:lla kolmen kymppiartyn fieryyn. Olin jättäny aiemmi koiran pihalle ja se alko just matsin alussa haukkumaan takas sisälle. No äkkiä ajoin tankin 1- linjan nurkkaan ja ei ku koiraa sisälle laskemaan. Tulin takas ni chatti täynnä suht vieressä olevan E4:sen aukomista. Ilmoitin vaan että lähden sitten scouttaamaan, ja aloin peruuttaa 2-linjaa pitkin persus edellä. 2k damagea, ja 3k spottia tollakin tyylillä sitten sai.
   
 8. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Joo, tulee sitä itsekin yoloteltua väillä, mutta nää on ollu vaan ihan selkeitä ostotilejä kun ei niillä ole ollut mitään käryä mitä matsissa tapahtuu. Tai sitten faijan/broidin tilillä tultu kikkailemaan.

  Tänä aamuna taas sama huomio tiimeistä. Platalla sais voittoja selkeästi, nyt joutuu yksin kantamaan ihan saatanasti suurinta osaa peleistä. Eipä siinä, haasteet on kivoja :D
   
 9. AlppiKalkkuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers
  Lainaus:
  Tarkoitatko hyvillä statseilla WN8 arvoa, voittoprosenttia vai mitä? WN8 arvoahan saa nostettua perällä kämppimällä kohtalaisen hyvin, mutta voittoprosenttia se ei paranna. Paras mitä olen itse nähnyt on ollut ~2000 WN8 ja alle 50% voitot. Saavutus sekin. Itse, jos arvioin pelaajan taitotasoa statseista, katson, onko WN8 ja voittoprosentti "oikeassa suhteessa". Se kertoo minusta parhaiten, minkälaisesta pelurista on kyse. Toki osto/lainatilejäkin löytyy.
   
 10. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Tuohonhan sai ostaa minkä tahansa palikan (7,5 € / kpl) ja kaupan päälle tuli kultaa enemmän kuin normisti tuolla rahalla saa. Ite jouduin tuon viimeisen ostamaan ja sillä sai sitten vielä yhden muijan lisää + jotain muuta kilkettä siitä ylimääräisestä missiosta jonka tuo aukaisi. Niin ja tietysti jo se kaikkien saaminen avasi tuolle yhdelle td:lle 30% alennuksen.

  Mitä noihin vaunuihin tulee, niin pelailtuna on kummastakin linjasta 5-7 tierit ja vitoset on täyttä paskaa (joo td:n derppi on lol, JOS se joskus osuu johonkin) ja kutoset on hyviä. Seiskoista en oikein tiedä, periaatteessa ihan ok, mutta jostain syystä kumpikaan ei vaan toimi kuin silloin tällöin. No Leossa on vasta pikkutykki ollut kiinni, niin pitää katsoa muuttuuko mieli isommalla kun sen varmaan tänään saa kiinni. Kasin td:hen en lähtisi kyllä itse free expaamaan, kun nuo kutonen ja seiska on kumpikin ihan pelattavia vaunuja (kutonen jopa hyvä), vaikka pelityyli onkin täyttä cämppimistä, toki sitä se on koko tuolla linjalla.

  Lainaus:
  No sen siitä saa, kun ei ilmaannu paikalle, vaikka on sovittu ;). Mullakin meni eilisaamu ihan vituiksi, kun joutui yksin tomaattien kanssa tappelemaan ihan ok pelaajia vastaan, kun joku ei tullutkaan paikalle...
   
 11. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Auts :D Joo meni vituiksi aamu, kerkesin vasta päivällä koneelle.

  Lainaus:
  WN8 ja WR suhdetta, kun onhan tuolla alatierien peleissä 300 wn8 kavereita joilla voittoprossat jossain 60 tienoilla. Mutta onhan tuo tomaattien määrä lisääntynyt valtavasti, ihme sinänsä kun peli itse alkaa ikääntyä suht paljon, luulisi olevan vähenemään päin.

  On tuo E5 vaan kova vehje platoonassa. Kaksi lähes identtistä matsia, joista alla oleva ensimmäinen. Toki oli lopussa pikkutierejä vastassa, mutta hienosti saatiin käännettyä :)

  Linkki replaan
   
 12. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Jos halukkuutta statsien nostamiseen, niin kakkostierin M2 lighti taitaa tällähetkellä olla pelin paras vaunu tähän. Aika moni rerolli on tuntunut myös huomaavan tämän. Vielä överimpi laite kuin aikanaan ollut kakkostierin jenkki td, mikä nyt mahtoi olla...
   
 13. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Pitääpä testata tuota M2 Lightia. Ei nyt statsien nostamisen takia vaan ihan vain hupimielessä, koska oon huomannut, ettei tier II-IV -tankkeihin tule muuten koskettua. Käytännössä VI-X -tiereillä tulee pelattua ja joskus otettua joku yksittäinen erä Stugilla tai jollain Tier I -hupivaunulla.
   
 14. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tosta itse tankista en osaa sanoa. Mutta luulenpa että enemmän rerolleihin vaikuttaa, että jos tolla pystyy edes siedettävästi pelaamaan, niin siinä taitaa olla pelin kolmanneksi alin dmg odotus koko pelistä.
   
 15. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Toinen melko "terve" statsihuoraus laite on kolmostierin Cruiser Mk. II. Sen 370 alphan (HEATillä alpha 280 ja 110 pene) derppitykki tekee ikävää jälkeä (oneshottaa 2. ja 3. tierin vaunut kaikki) ja viewrangenkin saa optiikoilla ja kunnon miehistöllä 400 metriin, niin tomaatit ei edes ehdi tajuta mikä iski. Pitäisköhän ostaa tuo ja testata, kun en ole ikinä matsiakaan sillä ajanut.
   
 16. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kokeilin tuota parin pelin ajan, ja oikeasti toi on kyllä niin rasittava pelata että olkoonsa. Noi pikkutierit on kyllä muutenkin ihan kuraa, ja varmaan jollain muulla pelais ihan yhtä hyvin kun tollakin..

  Pari muutakin tankkia tuli hankittua, premin kanssa sai Valentine II:sen ja ihan suht hauska peli pelata. Joutuu tosin täysin kullalla pelaamaan, mutta muuten kyllä toimii.

  Menin sitten vielä ruotsin 7 tierin TD:tä sörkkimään. Ja tolla ei tee yhtään mitään, jos yhtään tykkää muustakin kuin perimmäisessä puskassa istumisesta. Se että kaikki tulee läpi ja tykin alpha ei oo kovin kummonen lisättynä jostain syystä ihmeen huonoon camoon ei vain toimi. Gundepe on ihan ok, mutta muuten ihan pelkkää tinaa koko vehjes. En edes tiedä onko noi camot tossa huonot, mutta jostain syystä aina tulee ihan ihmepaikoissa valoihin..
   
 17. Jusu7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, S-Kiekko, Boston Bruins
  Skode: Tuo Ruotsin seiska ei ole vielä edes paha. Olen tuolla vekottimella jopa saanut ihan hyviä matseja mutta odotahan Udes03 vaunua eli kasia. Siinä se on kammottava vaunu pelata. Tuo siege mode on jotain typerintä mitä wotissa on nähty aikoihin. Valot syttyy, kaksi sekuntia pois siege modesta ja sitten pääset karkuun. Tosin tuossa vaiheessa yleensä olet jo hengetön. Tykki on tarkka mutta siihen jää hyvät puolet. Nopeahan tuo on molempiin suuntiin mutta siege modessa kuin täi tervassa ja täysin avuton. Udes ja Ensk/Himmelsdorf on ehdottomasti parasta mitä wotissa vastaan tulee. :)
   
 18. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Pitääköhän tässä itkeä kun on miltei täysi tomaatti?
   
 19. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Lainaus:
  Ei todellakaan. Sun pitää heti alkuun ladata tundra modi ja muutama muu hyödyllinen modi, joilla saat tasoitusta. Lähinnä tasoitusta sitä kautta, koska muut käyttävät näitä. Ja malttia peliin, niin kyllä se siitä alkaa luonnistumaan.
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hankala oppia kun on niin tottunut tähän git gud hommaan.
   
 21. A Siente Jäsen

  Latasin tän PS4:lle. Ainakin alkuun tulee turpaan ihan huolella. Joskus yritin saada tän läppärillä toimimaan, mutta en onnistunut. Ja jos koneella pitää käyttää modeja pärjätäkseen, niin ennemmin opettelen sit konsolilla,
   
 22. AlppiKalkkuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers
  Lainaus:
  Sellaista modia ei olekkaan, millä huonosta pelaajasta tulisi hyvä. Toki on laittomia modeja, millä saa statsejaan nostettua vähän oman taitotason yläpuolelle, mutta mikään modi ei auta tomaattia unikumiksi. Pelin ehkä tärkein asia, jos haluaa niitä omalla suorituksella voittaa, on olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ampumassa oikeaa tankkia. Ja tuohon ei modia löydy.
   
 23. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Ja lisäksi WG on lisännyt noita tärkeimpiä info-modeja jo itse peliin, minkä vuoksi esim Odem Mortis-modiyhteisö lopettaa oman modipackinsa julkaisun, koska sen pääominaisuudet alkavat olla jo WOTissa vakiona.
   
 24. ruoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Niinpä. WG on tosiaan ihan asiallisesti päivittänyt noita ominaisuuksia.

  Itsellä on ollut nyt käytössä tuo quickybabyn modpack... mukavan compacti paketti.
   
 25. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Et tainnut vielä ehtiä expata tuota? Ei kyllä kannata, on niin yhden tempun poni kuin olla saattaa, mihinkään sillä ei voi puskea edes vähän alusta. Lisäksi tuo siegemode on ainakin kasissa ihan syöpää, kun panssarikaan ei pidä mitään (pääset liikkeelle 5s spottaamisen jälkeen, jos odottaa lampun syttymistä = kuollut). Todella ankea laite, En ole varma viitsinkö tuota linjaa pidemmälle pelata, kymppi nyt voisi olla ihan hyvä vehje.

  Tässä nyt kuitenkin mallisuoritus ja kohtuullinen osoitus vaunun pelityylistä: WoTReplays — Main