Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

World of Tanks -pelaajia?

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Nebula, 03.10.2011 klo 22.07.

 1. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  On toki. Heittämällä paras premivaunu mitä WG on ikinä julkaissut ja tekee krediittejä ihan älyttömästi, täysin keskinkertaisella rundillakin jää yleensä se 70k käteen.
   
 2. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Alkaa linjat/maat loppumaan kesken ja WG tekee toinen toistaan kovempia ja kalliimpia premejä jolla rahastetaan
   
 3. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Eikös sen Ruotsin pitäisi tulla ihan tuota pikaa? Se on kyllä ihan totta, että täyttä rahastustahan tämä peli on ja kyllä WG on siihen aika oivat keinot keksinyt.
   
 4. Boulerice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boogaard(R.I.P) ja Twist
  Lainaus:
  Joo tulee se kohta ja siellä sitten pari linjaa.
  Pelaajat vähenevät ajan mittaan jos homma jatkuu samana. Tekisivät vaikka reilusti uusia karttoja tms.
   
 5. Hiili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt siellä näyttää olevan premium-shopissa ensimmäinen ruotsalainen tankki. Pelissä ei vielä eilen näkynyt uutta linjaa, mutta toivottavasti lähiaikoina. Ei sillä, että mulla olisi mitenkään linjoissa tankit muutenkaan loppumassa, mutta ainahan ne uudet linjat on mielenkiintoisia.
   
 6. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Ruotsin linja(t) tulee sitten seuraavassa isommassa patchissa. Tapana on ollut heittää premivaunu ensin ja linja sitten seuraavassa. Supertestissä oleva kympin hevin on statseiltaan paskin kymppi ikinä, joten jos sitä ei muuteta, niin en aio tuota linjaa varmaan edes pelata. Muutenkin mielenkiintoista, että heitetään kutosen medikka premiksi ja sitten linja muuttuu ysissä heveiksi... onnea vaan sen miehistön ajamiselle siinä premivaunussa muuttamisen jälkeen.

  TD linja on vissiin huomattavasti lupaavampi.

  Swedish Tier X Kranvagn Full Stats – Status Report

  Tier X

  HP: 1,900

  Horsepower: 1200hp

  Weight: 44.8 ton

  Power/Weight: 19.29

  Speed: 60kph (for.)/ 18kph (rev.)

  Hull Traverse: 20 deg/s

  Turret Traverse: 25 deg/s

  Terrain Resestances: 1,247/1,342/2,205

  Hull Armor: 105/37/?mm

  Turret Armor: 170/70/?mm

  Radio Range: 850m

  View Range: 390 m

  GUN
  12cm Akan L/40 (magazine)

  Damage: 400/400/515

  Penetration: 242/320/60mm

  DPM: 2075

  Rate of Fire: 5.187

  Shot Reload: 4seconds

  Magazine Reload: 34.266 seconds

  Magazine Size: 4 rounds

  Accuracy: .345

  Aim Time: 2.88sec

  Elevation: +10/-12 degrees

  VMP on ainoa toteamus tuosta, saa jopa AMX 50 120:n näyttämään ihan hyvälle ja tää paska on kymppi.
  Lyhyt yhteenveto:
  - kääntyy hitaammin kuin IS-4
  - torni kääntyy kuten E100:ssa
  - 4 sekunnin lataus intraclipissä (T57 - 2s ja 50B - 2,5s)
  - 34,27 sekunnin lippaan lataus (T57 23,97s ja 50B 28,77s)
  - kaikki soft statsit aseessa huonompia kuin T57:ssa, 50B ei tarvi edes mainita, no okei bloomista ei ole tietoa
  - normikuulana APCR... jolla 242 pene (LOL), premi kuulana 320 pene HEAT (heh!)
  - vähiten hipareita kympin heveistä
  - armori on ihan paperia ellei maksimaalisessa depressiossa ja silloinkin HEATit tulee sisään
  - erikseen on oikein mainittava 37 mm sivupanssari, joka on siis overmatchi jokaiselle td:lle ja heville, puhumattakaan kuinka arty hakkaa splashillakin damagea tuohon
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2016 klo 12.04
 7. Hiili Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Itseä ei oikeastaan harmita kympin surkeus tai erityyppisyys lainkaan, koska tuskin tulen yltämään edes sinne ysitasolle. Näin ollen tuo premivaunu palvelisi omaa pelaamista varmaan ihan kelvollisesti. Jos tuo tulee joskus tarjoukseen, niin sitten voisin ehkä harkita, koska 15 euroa on ehkä hieman liikaa. Ehdin eilen vääntää kymmenkunta kutostierin taistelua ja tätä ruotsalaista premivaunua oli jokaisessa taistelussa yhdestä kolmeen. Pelaajia oli aika laidasta laitaan, mutta kolmella rundilla nämä oli ihan ratkaisurooleissa ja tankki näytti olevan paremman pelaajan käsissä ihan soiva peli.

  Loppukaneettina heitetään, että faija täytti pari viikkoa sitten 71 vuotta ja sai samoihin aikoihin 10k taistelua kasaan. Se on aika paljon enemmän, mitä itselläni on. Pitäisi varmaan itsekin jäädä eläkkeelle, että ehtisi pelaamaan.
   
 8. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Reilut parikymmenta tuhatta matsia tuli jauhettua WOT:ttia ennen, kuin kiinnostus lopulta taisi lopahtaa. Peliin on yksinkertaisesti tungettu aivan liikaa medinä pelattavia kympin tankkeja. Grille oli oikeastaan se viimeinen niitti omalle kiinnostukselle. Jo ennen grilleä kympillä oli matseissa ihan liikaa medejä. Porukka kerkeää tapattaan itsensä medeillä liian nopeasti ja matseista tulee ihan läpijuoksuja.

  Innostuksen lopahdettua on tullut palattua AW:n pariin. Pelissä on vikansa, mutta MBT, TD ja AFV sekä LT kombinaatio tuntuu toimivan hyvin. Verrattuna wottiin on piristävää huomata monen pienen asian olevan reilusti fiksummin. Ei kultakuulia, savun heittimet ja kupoleista tulee vain murto-osa normi damagesta; tekevät pelistä aktiivisemman. Aina mahdollisuuksien mukaan kannattaa välttää MBT vs. MBT hinkkaamista nokat vastakkain ns. heviränneissä. Weakspotit ovat todella pieniä ja niiden metsästäminen menee välillä pikselin metsästykseksi, mutta mielummin se, kuin kultaa alapeltiin tai kupolin metsästys wotin tyyliin.

  Balanssi hommissa on aika mielenkiintoista, että saman linjan tankilla saattaa olla AW:ssa alemmalla tierillä enemmän peneä, kuin ylemmällä tierillä. Ei välttämättä yhtään huonompi ajatus ja saman tierin tankkien penet saattavat todella erota merkittävästi toisistaan. Esimerkiksi kasitierin Ariettella on toppi tykissä enemmän peneä, kuin suurimmassa osassa ysin vaunuja.
   
 9. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Mitä ihmeitä nämä uudet vehkeet T34 B, AMX 49 L ja tuo SuperPershingin heavy(?)-versio ovat?
   
 10. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  T34 b ja samalla is6 b on vaan mustat versiot alkuperäisistä, en itse ymmärrä ko tankkien funktioo, mutta kaitpa wg rahaa niilläkin kerää. Itsellä ei innostus ole noihin kahteen liberte tai patriottiin ole vielä noussut, odottelen josko tosta patriotista tulisi normi versio niin voisi ostaakkin. Ranskis on käsittääkseni melkoisen kovapeltinen keulasta, hyvällä penellä, noobit ei saa peleissä läpi niin pitävät op:na.

  Jenkkien patriot on varmaan skorpionin jälkeen täysin op vermes verrattuna mihin tahansa kasitierin vehkeeseen verrattuna. Nopea, kovahko torni, ja hillitön dpm nopealla kudilla sekä suht kovalla penellä. En osaa sanoa mikä logiikka on tuoda noin op vehje peliin, etenkin kun vertaa siihen että esim lataus on ~sekunnin nopeampi verrattuna esim. lighteihin, lisättynä tornin kääntyvyyteen sekä pieneen bloomiin. Noita on todella hankala avoimessakaan maastossa pyörittää..
   
 11. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Tietysti WG kerää tuolla hetken rahaa ja sitten tuota nerffataan heikommaksi. En tosin itse ole näiden kahden heavyn kanssa ole ollut ongelmissa ja tuntuu että niissä randomeissa joissa olen noita kohdannut, eivät ne ole tuntuneet op:ilta, tosin aika usein noidrn kuskit ovat tyhmyyttään(tai ylimielisyyttään) ajaneet itsensä paskaan asemaan. Muistissa hyvin Patriot kuski joka räiski hulldownista E 75: ni tornin etuosaan ja etupanssarin yläosaan samalla kun mukanani ollut mediwolfbacki söi vihun muut hevit vierestä iltapalaksi.
   
 12. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Käsittääkseni premitankkeja ei nerffata, itselle ei tule mieleen yhtään jolle olisi annettu keppiä, ja vielä kun lisätään se, että melkein kaikki vanhemmat premit saavat buffia, niin en usko heikennyksiin.

  Se että jotkut eivät osaa noilla pelata ei poista sitä, että osaavissa käsissä ovat liian hyviä ns. premium tankeiksi, joiden pitäisi olla n. 85% saman tierin vastaavien tankkien täydestä tehosta. Tämän hetken 8 tierin perustankit täydessä buffissa ovat melkoista paperia näihin uusiin verrattuna.
   
 13. adolf Jäsen

  Elikkä ruotsalaiset vaunut ovat nyt tulleet.
   
 14. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pitää varmaan pari päivää vielä odottaa, ja viikonloppuna ottaa t49 tulille ja lähtee etsimään noita ruotsalaisia td:itä.

  En ite oo kerenny pelaamaan nyt uusimman päivityksen jälkeen, mutta aika nihkeiltä kämppivehkeiltä noi ruotsin td:t vaikuttaa. Hevitkin saivat nerffiä, joten taitaa ruotsin vaunutkin jäädä välistä.
   
 15. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Oho, T34 buffattu! Dispersionit tippuneet, aiming time parantunut ja view range parantunut.
   
 16. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Ja se on silti paska vaunu, etenkin kun uusi jenkkien premihevi (T26E5) on ihan pirun OP, niin T34 on lähinnä xp farmi.
   
 17. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  T34:ssa ei oo tällä hetkellä mitään muuta kuin vauhti, mikä tekee tosta edes jollain tavalla huonon..tekee rahaa vieläkin todella hyvin.
   
 18. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Öööh... mitä? Tykki ei edelleenkään ole mikään kummoinen, vaikkei enää ihan samantason lottokone olekkaan kuin aiemmin. Dpm on onneton ja panssaria ei ole kuin tornissa ja senkin voi overmatchata 122 mm:llä tai isommalla. Torni ja vaunu kääntyy elämää hitaammin. En nyt ihan heti keksi kasin heviä joka on mukavampi - siis vastapuolella.
   
 19. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen tuli taas kokeiltua WOTtia. Havaintona pelaajien taso tuntuu olevan paskentunut näin keskimäärin. XVM:n perusteella jopa kympin matseissa keskiväri tuntuu olevan keltaisen alapuolella. Otanta ei ole kuin muutama kymmenen matsia ja osittain lomakautena, joka varmaan selittänee tasoa. Kertakaikkiaan paskamainen ominaisuus, että matsit tuntuvat ratkeavan siihen, kumpi puoli pelaa tyhmemmin. Timit tuntuvat jakautuvan täysin epätasaisesti kartan puoliskoille ja cämppimisesta on tullut todella suosittu taku individuaaleille yksilöille.

  Kertakaikkiaan hienoa, kun malinovkassa kohtaamisessa alapuolen tiimistä jää about puolet cämppimään lähdön vieressä olevan kiven ympärille. Vastaavasti yläpuolen tiimi tuntuu cämppivän hevit mukaan lukien td lipalla järven yläpuolella. Mitä vittua on tapahtunut aktiiviselle pelaamiselle?
   
 20. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Vielä hienompaa on ku n. joka toisen pelin jälkeen tulee joku näistä cämppijöistä avautumaan pelin jälkeen kun luukuttaa blindina perus cämppikohtiin kuulaa. Perus cheatteria jaksetaan kyllä huutaa, vaikka itse pojotetaan siinä peruspuskassa.

  Tosta tason huonontumisesta on vaikea sanoa kun en modeja oo pitkään aikaan käyttänyt, säästää huomattavasti hermoja kun voi itse keskittyä peliin ilman, että miettii omia tai vastustajia.
   
 21. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Joo, pelaajien taso on kympilläkin tippunut selkeästi tai sitten yhä useampi tomaatti on saanut itsensä sinne grindattua. Eilen pelasin El Halloufissa Batilla ja ilmoitin meneväni keskelle spottaamaan ja pyysin tukea. Oma E100 ilmoitti, että se on paha virhe, olisi vissiin pitänyt ajaa Bättikin sinne hevikulmaan... No menin kuitenkin ja sain tukeakin. Hävittiin ja tämä kyseinen E100 tuli avatumaan tallin puolella ja kertoi että mä hävisin sen pelin. Sillä oli kolme kutia ja kaksi osumaa (alle 1000 damaa, ampui siis varmaan HE:tä), mulla high caliber ja yli 2k spottia (yhteensä yli 7k damaa ammuttu + avustettu). Piti tämänkin sankarin tilastoja katsella, niin 1500 peliä bätillä keskiarvona reilusti alle lippaallinen damagea ja voittoprosentti jotain 43% luokkaa... ei saatana ja se pelaa ihan yhtä "hyvin" kaikilla muillakin 8-10 tierin vaunuilla (ja niitä on PALJON). Hyvähän silloin on tulla toisia neuvomaan ja häviääkin vissiin aina tiimin vuoksi.
   
 22. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Taze et vaa osaa, kyllähän bätillä pitää yks rulla käydä ampumassa hevikulmassa heti alussa, sen jälkee vasta lähtee kahtelee keskelle. 99% pelejä se saa ammuttua jonkuu ihan sinne kulmaan pyrkivän kylkeen ilman yhtään omaa hittiä. E100+ HE on mun mielestä ihan hyvä yhdistelmä tomaatille, parhaimpia on nämä IS4, IS7 ja etenkin E5 HE spämmerit, aina kun jostain ko vaunusta HE osuu, ni ei paljoa tarvitse miettiä ilman modejakaan pelaajan väriä.
   
 23. Jusu7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, S-Kiekko, Boston Bruins
  Oma pelaaminen kun on nykyään enemmän satunnaista, on kympin vaunut kyllä jääneet talliin pölyttymään. Viimeinen kymppi jonka grindasin oli japskihevi ja sillä parit matsit ja sinne jäi, ei paljon kiinnosta pelata koska niin mätä vekotin oli.

  Ruotsin linjoja on tullut ajettua ja viimeinen missioni jossa pelkkä osallistuminen riitti, oli ihan mukava lisä kun ruotsalaisia vaunuja kuitenkin tallissa on kun niillä mastereita olen jahdannut. Ruotsin linjassa on ollut muutama ihan hauskakin vaunu. Emil I:llä on ajettuna jokunen kymmenen matsia ja ihan käypäinen vaunu ja sitten tämä seiskan Leo. Alkuun ajattelin sen olevat ihan susi mutta nyt kun sillä ajellut niin ihan hauska kärry se on ollut. Ace tankeria vaan ei tahdo millään tulla:
  WoTReplays — Main

  Linkki vie matsiin Leolla, ei ässää mutta ei kai tuo kaukanakaan voi olla.
   
 24. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Noi ässät on kyl niin ajankohtais-riippuvaisia. Todennäköisesti samalla pelillä olisi parisen viikkoa linjan ilmestymisestä saanut ässän. En jaksanut nyt replaa katsoa, mutta pelkästään 3,5k damagea ilman assistia ei taida vielä millään oikein riittää ellei samoja tankkeja ole juuri sinä aikana suhteellisen paljon liikenteessä.

  Itseni yllätti kyllä Patriotin varsin helppo ässä, jonka sai jo ekassa pelissä. Olisi luullut vähän vaikeammaksi tolla tankilla, ei ollut edes kummoinen peli itseltä.
   
 25. Esoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Itsellä oli aluksi samat ajatuksesta Leosta, mutta kyllä tuolla nyt pelaa. Kova alpha tuon pelastaa, muuten olisi luultavasti kamala vaunu. Kultaa joutuu ampumaan melkein joka pelissä vaikkei toki kultakuulankaan pene nyt kovin häävi ole. Tykin pitäisi statsien mukaan olla kait hirveä lottokone, mutta ilmeisesti kävi humalaisen tuuri kun yllättävän hyvin tuolla osui. Toissayönä kun tuolla ajelin niin 1400 base exp ei vielä riittänyt aceen mutta 1500 riitti. Varovasti tuolla on pelattava kun kaikki tulee läpi. En nyt ehdi replaa katsomaan, mutta tuo damage määrä alle neljään minuuttiin ilman kultaa vaikuttaa kyllä melkoiselta nappisuoritukselta.

  Kutosen strv 74 oli kyllä hauska vaunu, hyvä tykki ja jäätävä alakoro jonka tehokasta käyttöä tosin tuo tykin paikka tankissa hiukan tappoi. Eemilit vaikuttavat kyllä kohtuu kovilta, joten niitä odotellessa. Tuo Kranvagn taitaa olla sen verran op että eiköhän omilla pelimäärillä käy taas niin että se nerffataan ennen kuin sinne asti edes pääsee.