Whitesnake

  • 33 699
  • 202

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Juu sitten tulee vuoden päätapahtuma Helsingin jäähalliin eli Whitesnake. Tämä show on pakko nähdä. Hinkkaako David vielä itseään mikkitelineeseen vai onko vanha koira oppinut uusia kikkoja? Liput tulee myyntiin maanantaina ja on hinnaltaan 41-45 juuroa
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Meitsi aikoo kyllä raahautua paikalle. Näin muuten Whitesnaken edellisen kerran 80-luvun alussa UKK-hallissa. Taisi olla -81 tai -83. Lämmittelijänä oli Ozzy Osbourne! Coverdale on ehdottomasti yksi rockin suurista laulajista!
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Coverdale on kaikkien aikojen parhaita hard rock -laulajia. Mikäli herran ääni on edelleenkin kuosissa, pitäisi olla hieno ilta tiedossa :) Ja eikös kitaristina ole aika kovan luokan virtuoosi, Reb Beach, hmm...pitäneekin ostaa liput saman tien!

Pakko silti ihmetellä, miten Whitesnake jaksaa julkaista jatkuvasti näitä "Best of" -kokoelmia. Viime vuonnahan ne julkaisivat kokoelman ja tänä vuonna taas. Itselläni on tuo Greatest Hits (1994), joka on kyllä hyvä levy. Vaikuttaa lievästi rahastukselta?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Lawless Pakko silti ihmetellä, miten Whitesnake jaksaa julkaista jatkuvasti näitä "Best of" -kokoelmia. Viime vuonnahan ne julkaisivat kokoelman ja tänä vuonna taas. Itselläni on tuo Greatest Hits (1994), joka on kyllä hyvä levy. Vaikuttaa lievästi rahastukselta? [/B]

Taitaa olla niin että Coverdalella ei ole sanottavaa siihen kun EMI julkaisee vanhan sopimuksen perusteella näitä kokoelmia. Viimeisin "Early Years" on ainut johon on saanut itse vaikuttaa valitsemalla kappaleet ja kirjoittamalle kansivihkosen jutut kotisivuiltaan tutulla -ja omintakeisella- tyylillään.
Mutta mikkitelineet tanaan ja Jäähalille!
 
6 lippua tuli varattua.
Paikkoja olis muutama jäljellä 11 päivä tulevat lunastamattomat liput myyntiin.
Kyllä nuo vanhat pumput vetää jengiä pitäähän ne käydä kattoon ennen kuin heistä aika jättää.

Voi kun soittasivat sen Standing In The Shadow niin siltä illalta ei muuta kaipaa.
 
Viimeksi muokattu:

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
Noniin eilen sain sitten tietää että liput Whitesnaken keikalle on hoidossa. Ihan kiva mennä katsomaan, vaikka täytyy myöntää että kyseisen orkesterin tuotanto on jäänyt minun osaltani hyvinkin pienelle huomiolle. Mutta laulaja-Coverdalen vanha bändi, Deep Purple on ollut kovemmassa käytössä, ja kyllähän se ääni on vakuuttava. Jokatapauksessa täytyy tutustua Whitesnakeen nyt vähän paremmin kun kerta keikallekkin pääsee.

Rokkiahan tämäkin on ja se riittää minulle...
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Viestin lähetti Potnapekka
6 lippua tuli varattua. Kyllä nuo vanhat pumput vetää jengiä pitäähän ne käydä kattoon ennen kuin heistä aika jättää.
Whitesnake Oulussa ke 3.11. Tieto virallisilta sivuilta: http://whitesnake.com/new/index10.html. Muuta tietoa ei toistaiseksi ole.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Todellakin David on aina ollut toooodella vakuuttava äijä ja siistiä päästä katsomaan Whitesnakea, mihin ikänä tuolla nimellä sitten viitataankaan. Ajoittain Vaitsneik-kannatukseni laski kun piti niin paljon muutakin musaa kuunnella, mutta aina säännöllisin väliajoin nakkaan nykyään 1987:n ym. Slipit CD-soittimeeni. Pitäis alkaa ostelemaan noita vanhoja kanssa. Sikälimikäli Reb Beach soittaa skittaa, olen siis myös nähnyt kolmas-/neljäsosan Wingeristä. Which is nice.

Slide it in, baby!!!
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänää se sitten on...

Up. Toivottavasti David & co. ovat vedossa. Onko kellään havaintoja biisilistasta, mitä on esitetty muilla Euroopan keikoilla? Viimeksi tsekkasin ukkojen kunnon Kulttuuritalolla vuosia sitten ja ainakin silloin ihan nasta keikka. Oliko muita palstalaisia tulossa jo ketjuun kirjottaneiden lisäksi?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Settilista joka on runkona. Jotain muutoksia toki tulee esim Absolution Blues vaihdettiin Bad Boysiin jne.

1. Burn (sekä muutama tahti Stormbringeria)
2. Absolution Blues
3. Love ain't no stranger
4. Ready an willin'
5. Is this love
6 Medley:Deeper the love / Mistreated
7. Gimme all our love tonite
8. Judgement Day
9 Crying in the rain
10. Ain't no love in the heart of the city
11. Don't break my heart again
12. Fool For your Loving
13. Here I go again
14. Take me with you
15. Still of the night
(16 We wish you well) nauhalta
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Blues, Arsenal, Honka
Tulossa ollaan.
Toivotaan että Davidistä lähtee vielä ääntä vanhojen aikojen malliin.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oulun keikalle on piljetit, joten kaikki fiilistely tästä Hgin keikasta olisi bueno homma. Tuo settilista ainakin näyttää ihan muikealta, vanhemmat biisithän ne kiinnostavat!
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Piti tulla, mutta enhän mä mitään lippuja ennättänyt saada. Milloin on Oulun keikka?
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Thanks, Steve Austin.....täytyy yrittää pykiä Raksilan maisemiin sitten marraskuussa. Alkanut jo sen verran ottamaan päähän tämän keikan missaus...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Koville täytyy olla sen verran kova että pieni pettymyshän tuo oli. Periaatteessa kaikki ok, mutta uusi yhtye ei vain saanut pumpattua vanhoihin biiseihin mitään uutta ja kun on nähnyt ja kuullut aikaisempien kokoonpanojen vetävän niitä, niin hieman häviölle eilinen keikka tässä vertailussa jäi.
Eipä silti: Coverdale on edelleen bisneksen kovin rock-kukko joka taitaa kaikki alan maneerit itseironiaa unohtamatta. Yhtyeestä oikeastaan erottui edukseen vain vanha sotahevonen Tommy Aldridge joka todisti että usein -helvetin- puuduttavat rumpusoolot voivat olla kiinnostaviakin. Muu yhtye oli kuin seinäpaperia.

Ja Peer Günt on rock.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Minä olen taas erimieltä kuin Sledge. Alusta loppuun melkosta tykitystä, jossa pääosa oli upealla kitaroinnilla ja vahvalla rumpujytkeellä. David oli oma "likainen" itsensä ja osaa tosiaankin ottaa tilan haltuunsa. Miten helvetissä sen ääni voi kestää kaikki nämä vuodet?

Whitesnake on tosiaankin todellinen keikkabändi, jonka levyt ovat kauniisti sliipattuja ja hellästi soivia kutubiisejä. Keikalla biisit saavat uuden elämän ja Whitesnake on hevimpi mitä uskoinkaan. Hyvimpä David vielä laulatti yleisöä, mutta niskat vaan tuli kipeäksi siitä saamarin taputtamisesta ;). Ouluun tosiaankin kannattaa lippu ostaa, mikäli tokkaukselta ehditte.


Huippukeikka, jonka avasi omalla vahvalla tavallaan aina luotettava PG.
 

Black Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Keikka oli yllättävänkin heavy. Taustabändi koostui hyvistä soittajista, jotka sai vanhoihin biisehin yllättävän kovaa potkua.
Bändi oli treenannut biisit tiukkaan pakettiin, jota oli ilo kuunnella.

Davidilla oli paikkapaikoin ongelmia äänensä kanssa, mutta se jäi sivuseikaksi. Miehellä on niin uskomaton lavakarisma, että pelkästään jo se kantoi koko konsertin ajan höystettynä tuttujen mikkitelinepyörityksien ja muiden eleiden myötä.

Keikka oli paljon parempi kun "Restless Heart" konsertti aikanaan kulttuuritalolla.

Jostain luin, että Whitesnake valmistelisi/viimeistelisi live-CD:tä.


Peer Gunt taas rokkasi puolen tunnin pikasetin. Olisi jätkiä voinut kuunnella pidempääkin.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Kyllähän Whitesnake ajoittain tuntui oikein messevältä, kun tuli vähän menevämpiä biisejä. Nihkeätä kuitenkin muutama setin pysäyttänyt biisi, kuten Ain't No Love in the Heart of the City. Parempikin paikka ko. vedolle olisi löytynyt, jos tuo on muka-pakko vetää. Eikä taida edes olla pakollinen ohjelmanumero? Kieltämättä kuitenkin Fool For Your Loving, Don't Break My Heart Again (joka tosin olisi voitu soittaa nopeammassakin tempossa...) ja Love Ain't No Stranger olivat varsin mukavia vetoja.

Yleisö toimi melko hyvin yhteislauluissa. Arvostin kyllä, kun Coverdale suuteli random-naista yleisöstä ja ilmeisesti jonkun pyynnöstä lauloi Soldier of Fortunea vähän alusta. Onhan se ääni kulunut, mutta kyllä sillä korkeallekin pääsi. Ihan tykkäsin Coverdalestakin.

Rumpusoolo taisi olla ihan lievästi John Bonham -vaikutteinen.Rumpusoolo hakkasi kyllä kitarasoolon mennen tullen, ei oikein ollut Aldritchin soolossa mitään.

Encore meni tosi pahasti ohi. Kukaan ei tuntunut tuntevan encoren ensimmäistä biisiä, ja samalla sitten jengi missasi Still of the Nightin. Toivoin Soldier of Fortunea ensimmäiseksi encoreksi, mutta tuon toivon heitin siinä kun Coverdale lauloi ko. biisiä eturivin jannun pyynnöstä.

Noin kaiken kaikkiaan sellainen average keikka. Huippuhetket melkoisen huikeita, mutta osa biiseistä tuntui välisoitoilta. Burn oli muuten oikein toimiva avausbiisi.
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnistunut keikka oli joo,

Vaikka alussa soundit ainakin yläkatsomoon oli aika puuroa, eritoten rummut ja laulu. Jo tokan biisin aikana onneksi huomasin mixaajan vääntäneen näppäimet uuteen asentoon ja siitä fiilis lähti pikkuhiljaa kohoomaan. Konsertin parasta antia oli ehdottomasti Tommy "animal" Aldridgen mieletön rumpusoolo käsin. Äijä on kone, ei voi muuta sanoa... Hyvän keikan merkki oli myös, että ääni oli painoksissa keikan jälkeen, ei oo tapahtunut vähään aikaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Ian Gillan on aina ollut se Purplen äijien äijä mutta kyllä Coverdalen aikanakin syntyi niin mahtavaa matskua ettäh...

Burn ja You Keep On Moving ovat iTunesini laskujen mukaan olleet molemmat soitossa 60-70 kertaa tämän vuoden aikana...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Whitesnake myös Hakametsässä ja Elyseellä 16 ja 17.11!
Lähde: whitesnake.com.

Miten olisi vielä Länsiauto, Äijänsuo, Isomäki, Rinkelinmäki?
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Tänään kaikki Tampereelle Hakametsän jäähalliin katsomaan Whitesnakea, kun kerrankin Tampereella jotain isompaa tapahtuu. Luvassa todellinen hittispektaakkeli. Settilista kostuu Whitesnaken tunnetuimmista kappaleista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös