Washington Capitals 2018–2019

  • 153 985
  • 615

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jaahas, ja sitten tuli vahvistus että Ovie siis pelaa Torontossa. Kai se kuuman pelin jälkeen on ihan fiksu ratkasu kuitenkin? Pidempi breikki ja kanadan reissun skippaaminen kuulosti vaan mun korvaan paremmalta. Ei Leafsin nyt juuri "tärkeempi" vihu meille pitäis olla mitä Flames, vaikka idässä pysytäänkin.

Muuta antia aamulle on Djoosin osallistuminen taas vapaisiin treeneihin, valmentajien kutsuma hätäkokous ja Wilsonin kommentit että tää "ei oo mitenkään epänormaalia" ja ei tässä kummempia. Ovie myös otti "syyt" niskoilleen tappiosta tuon tyhjämaali-episodin myötä, vaikka se nyt on sitä itseään, siinä oli aika paljon erilaisia ratkaisuja jotka kaikki olis voineet varmistaa sen voiton, niin sitä ennen kuin sen jälkeenkin.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Olkoon tuo peli mitä tahtoo, mutta kyllä se voitto nyt kiersi vain harmittavan mutkan kautta Sharkseille, vittu. Olihan tuossa jatkoillakin tontteja mistä maali oltaisiin tehty paitsi nyt tällä hetkellä ei vain uppoa kun voitto on kyseessä.

Ei mahda mitään. Huomenna jatkuu ja nyt tuntuu siltä, että voitto otetaan kun kukaan ei siihen usko.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Uuden positiivisen mieleni siivittämänä totean että onpa viihdyttävää menoa Capseillä,
Ja, kyllä, puolustus on todella surkea tällä hetkellä.
Ovien hattu on kuitenkin aina Ovien hattu.
Tätä menoa Torontossa tehdään maaleja kuin myyttisellä joskus muinoin-aikakaudella.

edit: lyöntivirhe
 

Taituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington
Tervehdys kaikille Caps-faneille! Täältä ilmoittautuu yksi uusi foorumilainen joukkoon.

En ole ikinä tuntenut mieletöntä paloa joukkueeseen, ylipäätänsä missään lajissa, vaan seuraan urheilua enemmänkin yksilöiden kautta. Viimeiset viitisen vuotta on tullut seurattua Ovien tekemistä ja menemistä, on se vaan perkeleen kova jätkä! Sitä myöten on tullut katsottua muutamia Washingtonin pelejä ja pikku hiljaa, kolhujen kautta (pingut...) on syntynyt sellainen rehellinen fanitus joukkueeseen, varsinkin viimeisen parin kauden aikana.

Ja viime kauden lopussa sattuikin aika
hauskasti, isyysvapaat/kesälomat osuivat NHL:n pudotuspelien kanssa samalle ajalle. Niin päätin, että koska en päässyt katsomaan Florida-Winnipeg matsia lippujen loputtua, niin ostan "kostoksi" änäripaketin ja katseltiin muksun kanssa kaikki Washingtonin (ja myös muutamat muut) pelit, aina aamutuimaan uusintana. Kyllä raavaalla miehellä tuli roska silmään viimeisen ottelun jälkeen ja todellakin kaikinpuolin ikimuistoiset lomat!

Anteeksi hieman pitkä jaaritus, mutta terve vaan kaikille tasapuolisesti ja yöllä mennään taas! Lets go CAPS!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Aika huumorin puolelle menee. Pelit on tasaisia illasta toiseen mutta niin vaan tappioputki jo 7. Tänäänkin kaikki näytti hyvältä ja Ovien painettua komealla lämärillä kahteen yhteen kävi jo mielessä et josko sittenkin. Mutta ei. Holtby ei kanna nyt joukkuetta ja häviää illasta toiseen tolppien välissä ja kaikki pomput menee kaverille. Täytyy vaan toivoa että se pitkä juoksu sitten tasottaa ja loppukaudesta pomput käy meille taas.

Tauon jälkeen ei enää oo varaa tammikuun kaltaiseen hörhöilyyn, tai käy vielä kylmät playoffs-paikan kanssa.

Palaillaan reilun viikon päästä. Ja tervetuloa Taiturille.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Joo. Vaikea on voittoja napsia, kun noin monta menee omiin. Hyvä, että tauko tulee tähän kohtaan ja sen jälkeen voi taas alkaa pelaamaan.

Buran treidi alkaa olemaan liipaisimella. Valitettavaahan tuo on, mutta kun ei lähde niin ei lähde. Parempi se varmaan on aloittaa jossain muualla puhtaalta pöydältä. Potentiaalia on edelleen, mutta vaikea sitä on ulosmitata tässä joukkueessa, kun paikat alkaa olemaan ylemmissä ketjuissa sinetöitynä täysin ansaitusti. Näytönpaikkoja on kyllä saanut, eikä se siitä ole kiinni. Bura on parhaimmillaan huikea kaveri ja voi omilla suorituksillaan ratkaista pelin kun pelin ja sekin ollaan nähty. Tuskinpa Buralla mitään kovinkaan hohdokasta saadaan takaisin, mutta eipä sille mitään mahda. Mielestäni kuitenkaan Burasta ei kannatta päästää irti, jos ei oikeasti saada mitään hyödyllistä takaisin.

Edelleen se Armia houkuttelisi.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Yksi erä jaksettiin puolustaa koko viisikolla ja näytti jo aika hyvältä.
Sitten ei enää niin paljon.
Nyt lomille ja niiden jälkeen alkaa (uusi aika)kausi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kun ei tässä muutamaan päivään vielä mitään kovin tähdellistä tarinoitavaa ole, nin koitetaan nyt nostatella fiiliksiä edes Carlsonin lämäri-kisa voitolla. Siellä jo punoivat Holtbyn kanssa yv:tä uuteen muottiin, missä JC ottaa ovien paikan ykköstykkinä. Kasi kun muutenkin huilaa tauon jälkeisen Flames-matsin, niin ei muutaku show päälle John. Ja tosiaan syy siihen että Ovie halusi pelata Toronto matsin oli siis paikallinen Ovie-fani, syövän kanssa elämänsä tapellut ja kapteenin kanssa ystävystynyt Alex-poika. Ovie ottaa nämä asiat tunteella.

Farmin puolelta sen verran, että Hersheyn kausi on ollut synkkä ja vaikka pelejä vielä riittävästi oisi ihmenousuunkin, niin näyttää vahvasti siltä että pleijareihin ei ole asiaa. Riley Barber on viime aikoina kuitenkin päässyt iskuun ja saanut tehoja aikaseen, nyt kauden saldo on 38 gp 18+20=38. Yksi syy suklaa-karhujen rämpimiseen on ollut puolustajien loukkaantumissuma, sekä junnuvirheet. Toki myös hyökkäyspään kärki on ollut hiukan köyhä mikäli AHL:n kärkipaikoille haluaisi tavoitella. Maalin suulla Vanecek on tehnyt minkä on pystynyt ja Sammykin alkanut pikkuhiljaa peli peliltä parantamaan, mutta minkäs teet kun puolustus on reikäjuustoa. Se ei tietty ole auttanut asiaa että isoihin rooleihin kaavaillut Boyd ja Siege ovat nyt olleet käytännössä koko kauden ylhäällä. Capsin omista prospecteista ykköskiekan varaus Johansen aloitti kauden ihan päin honkia ennenkuin loukkaantui. 17 pelin saldoksi jäi 1+8 ja murheellinen -13. Hobbs on ollut ihan jees, kuten vanha veteraani Ness myös ainakin hyökkäyspään osalta, mutta ei nuo ihan niin hyviä pelaajia ole että kantaisivat nuorta joukkuetta illasta toiseen. Gersichin vahva alkukausi on vähän ollut hyytymään päin, voisiko jopa piristää pieni stunttikeikka isojen parissa. Näin suomalaisittain mielenkiintoinen tapaus Juuso Ikonen ei ole ollut huono, muttei myöskään antanut mitään syitä haaveilla NHL-peleistä. 33 peliä tehoin 3+8.

Jos nyt AHL:n ulkopuolelta meidän poolia tutkii, niin Alexeeyev on se kirkkain tähti. 37 pinnaa 35 peliin WHL:ssa ja junnukisat meni myös ihan mukavasti. Myös viime kesän toinen pakkivaraus Fehervary oli kisoissa hyvä ja antanut jonkinlaisia lupauksia tulevaisuudelle. Muu osasto viime kesältä sitten vielä sitä 'liian aikaista sanoa mitään' osastoa. Maitojunalla Hersheystä takaisin Djurgårdeniin palannut kultakutri Fjällby ei ole ihan saanut putkia vielä auki sielläkään ja 20 pelin jälkeen tilastot näyttää saldoa 0+6.

Eipä tähän hätään kummempia :)
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Noni, niinhän se tauko kävi päätökseen ja pelit saatiin taas pyörimään. Ja varovaisen hyvä alku ilman Ovieta, tappioputki katki heti kättelyyn ihan kovaa Flamesia vastaan.

Puollustustaa jaksettiin ja tarvittavat 4 maalia pomputeltua sisään. Voittomaali vielä maistuvasti vikalla minsalla. Ja loppuun pienet kähinätkin missä Orpik ei ottanut edes turpaansa, Tkachuk on yllättävän vaarallinen kaveri noissa kuitenkin.

Sitte saadaan kapu mukaan kanssa ja lähdetään kummittelemaan Bostoniin. Ei toi älytön keskinäinen putki voi loputtomiin jatkua, joten iso juttu että ainakin saatiin tappioputki katki tänä viikonloppuna. Pelihän on myös prime timea, eli sunnuntai ja 19:30 meidän aikaa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vihdoin ja viimein tuo tappiokierre poikki ja erinomaista on se, että tuosta ei nyt mitään sen suurempaa numeroa kerinnyt tulemaan. Kuzylla oli tänään tekeminen myös jo pikkuhiljaa sen näköistä, mitä kuuluukin olla. Alkaakohan kevät tuoksumaan nenänpäässä..

Ohjelmaa katsellessa voittoputkikin on jo taattu, kun Boston tulee vierailulle pääkaupunkiin. Ovie mukaan ja voisi hätyytellä tuota neljääkymppiä heti kättelyssä, niin voisi saada kauden päätteeksi maalisarakkeeseen ihan kohtalaisen mukavat lukemat taululle.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Bottom six astui esiin kun tarvittiin. Jaskinilta taas nappipeli...jos se istuu kun 8 palaa ja DSP vuorostaan pelaa niin se on kyllä huutava vääryys.
OK peli ja tärkeä voitto.
Wilsonille olen velkaa pidemmän kirjoituksen ja anteeksipyynnön jossain vaiheessa. Vuosia huusin täällä pää punaisena miten se on menetetty mahdollisuus ja jää neloskentän jyräksi ja pelotteeksi.
En huuda enää (jos sillä vaan kypäränalusta kestää eikä tule ylilyöntejä).
Oshiella päinvastainen tilanne samalla uhkakuvalla: yksi tiltti ja ura on siinä.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Seitsemän ottelun mittainen via dolorosa on vihdoin ohi. Ihan pirteän näköistä peliä Capseilta, taisi tulla tuo AS-Tauko oikeaan aikaan. Kuznetsov oli kovalla pelipäällä. Sen mitä itse olen otteluita ehtinyt katsomaan niin taisi olla oikeastaan ensimmäinen täysi 60 minuutin suoritus Kuzylta aivotärähdyksen jälkeen.

Reirdenille vähän vinkkiä: DSP poppareille ja Jaskin sisään. Jaskin on mielestäni erottunut edukseen joka matsissa missä on pelannut. Sopii Capitalsin pelitapaan kun nyrkki silmään. Iso, suht nopea, repii ja raastaa hyvin laidoilla ja neloskentän röyhijäksi rakentaa peliä yllättävän hyvin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Kaikki putket katkeaa joskus. Uskomatonta kyllä jopa meidän voittoputki Bruinsia vastaan.

Peli oli ihan ok. Eka erä oli ihan hyvää kiekkoa molemmilta ja vaikka laukaustilastot muuta kertoo niin loppupeleissä ne paremmat paikat ehkä meidän nimiin. Toka erä oli Capseilta huonoa ja Bruins vei ku litran mittaa, kolmannen alku vielä vähän jäistä, mutta vika vartti oli aika yhtä päätä ja tällä kertaa vaan ei mistään sisään. Tuukka time. Molemmat molarit rautasessa vireessä, mutta kyllä noista paikoista ois saanut jo ihan vahingossakin se yks pomppia sisään. Oviella oli paikkoja useempaankin mutta ei tänään, Oshielle ei maistunut tyhjä, maaliviivan tuntumissa pomppi useempaankin otteeseen ja puolen tusinaa huippupaikkaa sudittiin päätyplekseihin siitä ykkössektori-tontilta. Ei voi mitään.

Bruins oli hyvä ja näki että kova tohina oli nyt tuon putken katkasemiseksi. Kuten suomifanien höpöttely-jengikin muisti mainita sata kertaa, niin kehonkielessä oli kyllä eroa hetkittäin ihan selkeesti. Loppua kohden se Capitalsinkin kehonkieli alko näyttää miltä kuuluu ja Bruins oli helisemässä, mutta ei tosiaan vaan saatu kiekkoa ohi Tuukan. Sen puoleen tappio ei nyt liiikoja huoleta vaikka pisteitä kovasti kaipailis.

Tauon jälkeistä kotiputkea nyt sitten jäljellä neljä yritystä. Viholliset näihin tulee olemaan papereita lukemalla semmoiset, että 7-8 pinnaa sais tulla. Mutta totuus ei tietty aina ja edes yleensä seuraa tilastoja ja nää on muutenkin usein meille vaikeita pelejä latautua (Canucks, Avs, Panthers, Kings). Toivotaan nyt että ainakin 5-6 pinnaa tulis kuitenkin. Tuota tulee seuraamaan sitten selvästi hankalampi 6 matsin vieraskiertue.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Copleylle jatkoa 3 vuoden verran. Mielestäni edullinen pahvi, kun mies aloittelee parhaita vuosiaan. Toki onhan tuonkin kupongin jälkeen vielä tsäänssi rahastaa muualla, sillä potentiaalia on.

Hienoa!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ihan asiallinen paperi. Jos Samsonov kehittyy toivotusti niin se antaa hyvin pelivaraa joko Seattlen suuntaan tai sitten on helposti liikuteltavissa.
Copley on ollut hyvä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Canucks kaatui kotiputkessa 3-2. Ei taas suurempia hienouksia peli tarjonnut, mutta sentään se tärkein saatiin. Holts on tauon jälkeen ollut iskussa taas, Ovie siirtyi nyt ylhäiseen yksinäisyyteen venäläisten pörssissä, ketään ei loukkaantunut ja Pens hävisi. Ihan hyvä ilta siis noin yleisellä tasolla.

Toka erä oli taas vaikea. Toivottavasti tästä ei kummempaa trendiä oteta. Sentteriosasto on kyllä jäinen. Tai ehkä Boyd ei ole, mutta tiiätte kyllä. Jos Jaskinia aina rosteriin kaipaa joidenkin muiden sijaan, niin on nyt mun mielestä ollut pari peliä vaihteeksi vähän heikommalla pelipäällä, ei meinaa kiekot pysyä lavassa. Ei mitään ihmeempiä taas tästä pelistä, huomenna ei taida edes muistaa että tämmönenkin pelattiin.

Copley tosiaan sen 3-vuoden pahvin sai. Ehkä vuoden ois saanut olla lyhyempi "organisaatio-rakenteen" myötä, mutta eipä sillä tietty tuolla cap-hitillä mitään oikeasti väliä. Jos se Sammy sieltä ens vuonna tai seuraavana tulee niin tuosta pahvista nyt pääsee eroon miten vaan. Eiköhän se sitten treidata Coloradoon viimeistään kun alkaa näyttään ykköskassari-potentiaalia. Copley on ollut hyvä kakkonen, mutta vielä tällä kaudella ei pysty kantamaan joukkuetta pidempiä pätkiä. Samaa kehityspolkua Grubyn kanssa mennään kyllä.

Kotipelit jatkuu to-pe yöllä Avsia vastaan. Siihen vaan sitten Copley kehiin ja nollapeli niin saadaan aloitettua pohjustus mv-treidien jatkumolle kalliovuorten suuntaan.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Mitä nyt flunssaisin silmin näin niin oli suht tiukka viisikkopuolustus. Jos nyt on kahteen viime otteluun päästetty yhteensä kolme niin kyllä se(kin) ryhtiliikkeestä kertoo vaikka otanta onkin pieni.
Hyökkäys sen sijaan tökkii pahasti. Heti kun tuodaan kiekko sinisen yli niin kynä hukkuu. Olisiko sitten niin että tuki puuttuu, en tiedä. Ja vanha kunnon päätyyn ja perään ei sekään auta kun ei näytä olevan vääntöä.

Ja Copleyn sopimuksesta vielä: se suuri kysymys on mitä Holts tekee ensi kauden jälkeen. Ja se taas riippuu Samsonovista.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ja Copleyn sopimuksesta vielä: se suuri kysymys on mitä Holts tekee ensi kauden jälkeen. Ja se taas riippuu Samsonovista.

Äkkiseltään tuo tulee ehkä vähän liian nopeesti että uskaltais laskea vielä Samsonovin varaan. Mutta puolessatoista vuodessa ehtii paljon tapahtua ja McLellan tarkkaillee melko tiiviisti millasen sopimuksen Bobrovsky kesällä allekirjoittaa.

Jossain ajatusjuoksussa kävi mielessä sekin, että josko joku isompi treidikin kiinnostais GMBM:ää ja Copleyn 3vuotinen mahdollistais jopa Sammyn käyttämistä tradebaittina. Sammy on toki parantanut alkukaudesta, mutta ei ihan niin lupauksia herättelevää ole hänen eka kautensa pamerikan puoella ollut mitä toivottiin. Ja Vanecek on puolestaan kehittynyt tasaisesti sitä mallia että sekin saattaa jossain kohtaa ottaa näyttöpaikan ylhäältä ihan väkisin. Ja jos sitten Holtbylle vielä aattelis sitä jatkopahvia niin miksipä ei, kerkeää noita molarilupauksia tulemaan ja menemään sen jatkopahvin aikana useampiakin ja toisaalta Ovien aikakauden vetäis mielellään varmalla kortilla tolppien välin osalta. Ei juuri kiinnosta just tällä hetkellä miltä se joukkue näyttää ja kuka siellä tolppien välissä on vuonna 2026, täysillä vaan cupruneja päälle. :)
 

Ferris

Jäsen
Copleyn soppari hyvä asia, pituus sopiva senkin puoleen, että tämän myötä laajennusdraftiin saadaan speksit täyttävä veskari. Palkannousu tuntui ekana hieman napakalle lyhyen näyttöajan pohjalta, mutta toisaalta näytöt ovat olleet yllättävänkin hyvät. Ei milli vuodessa ole sinällään paha raha kakkosveskalle.

Samsonovin eka kausi AHL:ssä on mielestäni ollut aika odotettu nuoren euroveskarin kausi. Vaikka Samsonovilla oli jo kolme KHL-kautta allaan niin miesten pelejä on takana kuitenkin vain sen 60+ ja niistä suurin osa kakkosveskarina. Siihen päälle kulttuurishokki ja kielimuuri, niin aika hyvin on kelkka nyt kääntynyt vuoden vaihteen aikoihin kuten Hersheyn koko porukalla. Siellä vielä on kuitenkin pudotuspelimahdollisuudetkin olemassa jos kaikki menee putkeen (tällä hetkellä 6 pistettä pof-paikkaan eroa, yksi peli vähemmän pelattuna). Joukkue ollut AHL:n kuumimpien joukossa jo useamman viikon ymmärtääkseni.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jatkovoitto ja kaikki lasketaan. Eikä pelikään ihan kylmäksi jättänyt, vaikka pelillisesti melko perus torstaiyön itä-länsi noin muuten olikin.

Copley näköjään otti allekirjoittaneen vitsailut Colorado-treidistä liian tosissaan ja helppasi kaverille pisteen. Ei nyt mikään erityisen heikko peli muuten, mutta kaks kovin helppoa sisään eikä se kolmaskaan ihan tekemättömissä ollut. Näytti kakkosveskalta, mitä tietty onkin. Yyveetä päästiin harjotteleen ihan olan takaa, mutta ei toimi vieläkään. Toki sentään kaks identtistä maalia saatiin niillä aikaan, kun oli pakko ottaa toistosuoritus tuomareiden hylättyä ekan hätäilyynsä. Kuzy otti pelin ulkopuolella Colen olkapään naamaansa ja hetken kerkesi jo huolestumaan, mutta ei sen kummempia ja palasi ratkomaan jatkoilla. Ois silti tuon ekan maalinsa pitänyt antaa lirua sisään vaan eikä vaikeuttaa Ovien ennätysjahteja! No sai se Ovie sitten sentään 0+2 ja Crosby pysyy viiden pinnan päässä alltimessa edelleen, kiusa se on pienikin kiusa. Ois herkkua jos vielä tämäkin kesä mentäis kasin ollessa edellä, mutta kahtellaan.

Willy kuittasi tylysti Colen sikailun. Yksipuolinen selkäsauna ja 3min yv, juuri niinkun sen kuuluukin mennä. Hienoa. Kuzykin innostui oikein kirosanojen säestyksellä live-tv-haastattelussa nostaan Wilsonin kuitin framille.

Normin mukaan kun Caps voittaa niin muutkin päävihut voittaa. No Pens sentään tyytyi yhteen pinnaan, kuten Buffalokin. Kotiputki jatkuu la-su yöllä Panttereita isännöidessä. Josko Ovie vois taas lopettaa antamasta siimaa muille rocket-kisassa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ei Ovieta voi moittia siitä että olisi haluton tai että olisi kylmä kausi menossa mutta ei vaan mene sisään tällä hetkellä. Olen luottavaisin mielin Rocketin suhteen.
Muutenkin näyttää noin yleensä ottaen paljon paremmalta kun ennen breikkiä.
Avs nyt teki kolme mutta kuten yllä todetaan niin saivat apuja Copleylta.
Kuzy hyvä, Oshie selkeästi paranemaan päin ja eikö Bäckström myös ollut ihan OK?
Sillä yhdellä Coloradon pisteella voi Cole sitten laastaroida todennäköisesti hyvinkin kipeän päänsä.
Erittäin hyvä signaali loppukautta varten siitä miten käy jos sikaillaan Capsejä vastaan.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
https://www.si.com

Mielenkiintoinen juttu Evgeny Kuznetsovista. Kohokohtiin kuuluu mm. Hänen vihansa pukuja kohtaan, Orpikin liian isojen luistinten lainaaminen yhden erän ajaksi, olenaton dieetti ja muut jutut.
 
Djoos kutsuttu ylös kuntoutumasta ja Siegenthalerin 24 ottelun NHL-komennus on toistaiseksi ohi.

Capitals Re-assign Siegenthaler to the Hershey Bears

Olen raporttien perusteella ymmärtänyt, että Siegenthaler on tehnyt hyvän vaikutuksen tuon 24 ottelun komennuksen aikana ja odotettavissa onkin, että nuori sveitsiläinen raivaa paikan ihan pysyvästi lähiaikoina. Nyt tietenkin Siegenthaler oli helppo pudottaa alas, koska on ainoa, jonka ei tarvitse kulkea waivereiden kautta. Vai olenko tulkinnut oikein?
 

Ferris

Jäsen
Olen raporttien perusteella ymmärtänyt, että Siegenthaler on tehnyt hyvän vaikutuksen tuon 24 ottelun komennuksen aikana ja odotettavissa onkin, että nuori sveitsiläinen raivaa paikan ihan pysyvästi lähiaikoina. Nyt tietenkin Siegenthaler oli helppo pudottaa alas, koska on ainoa, jonka ei tarvitse kulkea waivereiden kautta. Vai olenko tulkinnut oikein?

Juuri tuohan se tilanne on. Ansaitsisi paikkansa, mutta busineksen takia joutuu alas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös