Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals (1.) – Pittsburgh Penguins (2.), Metropolitan 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TheKing8Hockey, 25.04.2018 klo 15.37.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Todella yllätyksellinen pari toiselle kierrokselle, kun Capitals ja Penguins ottavat yhteen.

  Molemmat joukkueet raivasivat tiensä ensimmäiseltä kierrokselta 4-2 lukemin jatkoon ja näin ollen kumpikaan joukkue ei kovin ota etua pidemmästä lepotauosta, vai onko se edes etu? Noh, joka tapauksessa saadaan tänäkin keväänä katsella tätä sarjaa, joka on mielestäni edellisinä vuosina ollut Stanley Cup-finaalien veroinen sarja. Eli tämänkin otteluparin suhteen voi odotella melkoisia jännitysnäytelmiä pelistä toiseen.

  Historiaa ei tarvitse avata ollenkaan, sillä sen oletan olevan kaikkien tiedossa. Historia, prosentit ja kaikki muutkin varmasti ennustaa Pensseleiden painelevaa tästä jatkoon. Minä kuitenkin totean, että v*tut prosenteista ja tilastoista, nyt on uusi kevät ja nyt kiekkojen on aika pomppia meille. Nyt CAPS perk*leenmoisella asenteella joka matsiin ja lyödään pingviinit lauluun.

  Otteluohjelma:

  Game 1 Pe 27.4. klo 02:00
  Game 2 Su 29.4. klo 22:00
  Game 3 Ke 2.5. klo 02:30
  Game 4 Pe 4.5. klo 02:00

  Tarvittaessa:

  Game 5 Su 6.5.
  Game 6 Ti 8.5.
  Game 7 To 10.5.

  Let’s Go Caps!
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2018 klo 08.21
 2. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Taas nämä kaksi viime vuosien kestosuosikkia kohtaavat. Molemmilla vain SC tavoitteena ja Pens on onnistunut tämän voittamaan kaksi kertaa peräkkäin.

  Aikaisempina vuosina Pens tosiaan pudottanut Capsit ja painanut itse päätyyn asti. Parina viime vuotena kiekko on rehellisesti sanottuna pomppinut suotuisasti Pensille. Mitenkäs sitten tänä vuonna, niin sitä lähdetään katsomaan.

  Pensin osalta tietysti Murraylta vaaditaan tasonnostoa, ei ole omaan silmiin ollut kahden aikaisemman vuoden tasolla. Elintärkeää olisi löytää se tasaisuus. Toisekseen, pitää toivoa, että Malkin ja Hagelin ovat kunnossa. Hörnqvist ja Kessel taitavat kärsiä vammoista, mutta pystynevät pelaamaan.

  Nyt nähdään, riittääkö tuo puolustus.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Avauskierroksella Pens ei vakuuttanut minua oikein vaikka toki pelejä hallitsivat, mutta Matt Murray oli todella epätasainen niin kuin on ollut koko kauden ajan ja sitten nuo loukkaantumiset ovat nyt riesana. Malkin huilasi tuon viimeisen pelin viime sarjasta, Hörnqvist teki paluun, mutta kaikesta näki miehen puolikuntoisuuden ja sitten vielä Hagelin tippui pois Girouxin taklauksesta, ja kaiken lisäksi vielä Kessel taitaa pelata jonkun vaivan kanssa. Jos Murray pystyy pelaamaan omalla tasollaan ja loukkaantuneet saadaan parsittua pelikuntoon niin näen mahdollisuudet jatkoon ihan hyvänä. Sitten taas jos Malkin, Hagelin ja Hörnqvist ovat kaikki klesana niin liikaa antaa Pens tasoitusta, tuohon päälle vielä Murrayn epätasaisuus ja helpot maalit niin ei kunnian kukko laula.

  Caps ei paperilla ole niin kova kuin parina viime keväänä, mutta neljä voittoa putkeen sinitakeista on vakuuttava suoritus ja siihen päälle Holtbyn otteet niin voidaan sanoa Capsin olevan hyvässä formissa ja lähtevän tuttuun tyyliin taas ennakkosuosikkina sarjaan kotietunsa kanssa kun taas Pens puolestaan jahtaa mahdotonta triplaa.
   
 4. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ja taas mennään!

  Playoff sarjat all-time ovat 9-1 Penguinsille. Penguins on pudottanut Capitalsin joka kerta matkallaan Stanley Cupiin, joita on viisi kappaletta. Capitals on lähihistoriassa pelannut playoffseissa selkeästi paremmin vieraissa ja lähtee tähän sarjaan kotiedulla.

  Matchupit ja boldauksella oma arvioni paremmasta ennen sarjan alkua:

  Bäckström & Kuznetsov vs. Crosby & Malkin
  Ovechkin
  vs. Kessel
  Eller vs. Brassard
  Carlson
  vs. Letang
  Holtby vs. Murray
  Trotz vs. Sullivan

  Capitals ylivoima on toistaiseksi playoffsien tehokkain. Se onnistui jokaisessa pelissä ensimmäisellä kierroksella. Capitals lähtee sarjaan neljän voiton putkessa, joissa se ei päästänyt alivoimalla maaliakaan. Holtby on 4-0 playoffseissa.

  Penguinsin hyökkäys teki ensimmäisellä kierroksella kuudessa pelissä 28 maalia. Crosby oli tehokas ja saalisti 13 pistettä. Penguins alivoima ‰ on playoffsien paras.

  Capitalsilla tuntuu olevan sitä momemtumia. Sen takia Penguins ei ole selkeä suosikki, mutta omasta mielestäni suosikki kuitenkin. Capitalsin rosteri on heikompi kuin viime kaudella ja Penguins tietää miten menestytään. Sullivan on todella hyvä valmentaja. Capitals on kuitenkin valmis yllättämään.

  Toivottavasti Malkin ja Hagelin ovat kunnossa kun pelit alkavat. Capitalsilta on poissa Burakovsky, jolla ei ole vaikutusta Capitalsin mahdollisuuksiin.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Malkin ja Hagelin ovat ulkona ainakin sarjan avauksesta. Semmoista...

  E: Malkin joukkueen mukana kuitenkin Washingtonissa, Hagelin ei.
   
 6. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Erikoiset fiilikset. Suurimmat odotukset ja paineet jäivät itseltäni tuonne viime kevääseen kun jalkeilla piti olla The Joukkue, mutta eipä se sitten vaikuttanut mihinkään. Tähän kevääseen verrattuna kummankaan joukkueen rosteri ei ole yhtä laadukas kuin viime vuonna ja tämän lisäksi Pensin loukkaantumistilanne ja muut epätasaisuudet joukkueen suorittamisessa tekevät tästä sarjasta mielenkiintoisen. Capitals suoritti Sinirotseja vastaan jopa hieman epä-Capitalsmaisesti kun kahden kotijatkoaikatappion jälkeen saaliiksi tuli neljä suoraa voittoa.

  Sarja ratkeaa siihen pystyykö Bäckström-Kuznetsov suorittamaan vaaditulla tasolla ja näyttämään, että he eivät ole pelkkiä runkosarjajyriä. Alakenttiin löytyy itseltäni jopa hieman luottoa juuri tuon Columbus-sarjan takia. Oleksiak-Ruhwedel on se mihin pitäisi pystyä iskemään ja samalla toivoa, että Kempny, Orpik, Djoos kolmikosta ei ihan kaikki petä samaan aikaan...
   
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  En lähde ennustamaan tätä sarjaa. Too close to call.
  Historia on historiaa.
  Pingut oli ajoittain hyvin vaikuttavia Flyersiä vastaan ja Capseillä momentum.
  Hyvin saattaa olla eeppistä menoa odotettavissa
   
 8. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Juuri se asia, mitä ei toivonut. Erittäin suuret menetykset ja jättävät kyllä aukon hyökkäykseen. Ja jos Kessel ja Hörnqvist pelaa jo pienen vamman kanssa, niin toivotaan, että Malkin ei pelaa yhden huilin jälkeen pienen vamman kanssa. Liikaa annetaan tasoitusta.

  Murrayn pitää tosiaan seistä päällään avauksessa, jos halutaan hakea heti ensimmäisessä pelissä kotietu itselleen.

  Perkele...
   
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Hyvin pelaa Pens-johto mediapeliä. Heti alusta lähtien pyritään lyömään ennakkosuosikin paineet Capseille ilmoittamalla jo hyvissä ajoin näistä loukkaantumisista. Ja katos vaan kuinka ihmeellisesti Malkin onkin sitten yhtäkkiä ihan normisti kokoonpanossa avausottelussa...

  Eihän tässä sarjassa ole kuin yhdellä joukkueella voittamisen ja menestymisen paineet, ja se ei ole Capitals.
   
 10. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Ensimmäiseen sen verran, että liekkö Pens-sarjat saaneet jo miehen vainoharhaiseksi.

  Paineisiin sen verran, että aivan varmasti siellä Caps-leirissä paineita on ja ne tulevat lisääntymään etenkin sarjan edetessä. Kyllä siellä valmentajasta lähtien on painetta jos meno päättyy jälleen kerran toiselle kierrokselle. Jos pelaajisto ei paineita tunne niin se tarkottaisi kai ettei siellä edes uskota enää jatkopaikkaan. Liekkö tuo hyvä juttu sekään.

  Pens-runko sen sijaan juhlinut osa kolmea ja todella moni jo kahta Cuppia, joten välitön paine menestymiseen ei ole. Väittäisin juuri tämän paineensietokyvyn olevan Pensin suurin etu kun tuntuu, että aina pelaajat jonkun takaportin pelien ja sarjojen voittamiseen löytävät.
   
 11. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Hyvin myös uskotellaan siellä jo itselleen, että Capseilla ei ole mitään hävittävää. Fakta on kuitenkin, että Capsilla ne paineet tässä sarjassa on jälleen kerran.

  Malkin ja Hagelin lienevät poissa, Hörnqvist ja Kessel puolikuntoisia ja vielä Murrayn epävarmuus, niin eikö Capsin tulisi kävellä Pensin yli? Puolustuksesta puhumattakaan. :)

  Hieno sarja varmasti tulossa - kaikilla on paineet, kaikilla ainoastaan voitettavaa. Hyvä tilanne siis!
   
 12. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Capsienhan ei pitänyt päästä tuolla joukkueella pudotuspeleihinkään tällä kaudella, joten kauden tavoite on jo ylitetty isosti. Kaikki tästä eteenpäin on silkkaa plussaa. Jos saadaan jokunen voitto tulevalta mestarilta otettua tuolla puolustuksella, niin täytyy olla enemmän kuin tyytyväinen.
   
 13. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Onhan tää kyllä taas nannaa. Toivon ja uskon että jatkoon mennään, millekään muulle joukkueelle putoaminen ei vituttais niin paljon kun Washingtonille. Tylsä ja mitäänsanomaton joukkue, ei viisari värähdä yhtään kun nimilistaa ja pelejä katsoo. Jännäkakka tuloillaan näitä pelejä saa taas katella.

  Tsemppiä kaikille Penguinsin kannattajille, Washingtonille en toivo mitään hyvää. Sen pystyn hyväksymään jos Washington menee jatkoon olemalla selkeästi parempi joukkue, eikä jäis hampaankoloon mistään pomppu sinne, pomppu tänne jutuista.

  Penguins jatkoon 4-1
   
 14. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Tätä sarjaa on jälleen odotettu koko kevät ja eiköhän jälleen nähdä hienoja otteluita viime vuoden tapaan. Malkinin ja Hagelinin poissaolot ovat ikäviä, mutta niihin ei Penguins missään nimessä kaadu. Rutherfordin hankinnat Sheahan ja Brassard pystyvät kyllä paikkaamaan hyvin. Etenkin Sheahan on ollut aivan erinomainen jo runkosarjasta asti. Malkin voi vaikka ensimmäiset pari peliä huilata ja säästellä paukkujaan kotipeleihin.

  Lainaus:
  Näihin on kyllä pakko hieman tarttua, sillä erikoiselta tuntuu verrata Capitalsin kolmospakkia Penguinsin ykköspakkiin. En myöskään millään näe Holtbya Murrayn edellä, kun Holtby ei edes aloittanut pudotuspelejä joukkueensa ykkösmaalivahtina. Toki Murray on tällä kaudella pelannut ailahtelevasti, mutta niin on kyllä Holtbykin. Maalivahtien välisessä taistossa on kyllä ehdottomasti yksi sarjan ratkaisevista tekijöistä ja mielenkiintoista on nähdä miten tolppien välissä pärjätään.

  Lainaus:
  Capitalsin aiheuttamat jokavuotiset pettymykset nostattavat jo näköjään kannattajissaankin melkoisia defenssejä. Paineitahan on aivan varmasti molempien joukkueiden puolella, mutta ainoastaan toisen joukkueen pelaajat ovat parin edellisen kevään aikana osoittaneet sellaisia kestävänsä.
   
 15. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Oi kun oiskin defenssi, mutta kyllä se vaan on ihan silkkaa vuosien mukanaan tuomaa inhorealismia. Mikään Capsien tämän vuoden esityksissä ei puolla sitä että Pens tulisi tänäkään vuonna kaatumaan. Sen verran ylivertainen materiaali teillä on tässä sarjassa kaikilla osa-alueilla.
   
 16. Gemondo Jäsen

  Veikkasin kauden alussa että Pingviinit tippuvat toisella kierroksella ja pysyn kannassani. Washington vie 4-2. Ja häviää tietysti itse seuraavalla kiekalla joten finaaleja ei pelata pääkaupungissa tänäkään vuonna.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tietenkään ei kaadu, eikä kaatuisi siihenkään jos poissa olisi Crosby ja Letang vielä lisäksi kun pelaamalla nämä ratkaistaan, mutta eihän kukaan voi sitä kiistää etteikö Malkinin poissaolo olisi helvetin iso asia, mahdollisesti jopa liian iso ikävällä tavalla meidän kannalta. Olisiko Pensillä kolmea cuppia viimeiseltä kymmeneltä vuodelta esitellä jos Malkin ei olisi ollut joukkueessa? Epäilen. Kyllähän Pensin hyväksi joukkueeksi tekee nimen omaan Crosby ja Malkin (sekä Letang ja tämä viime kauden takia suluissa). Nyt yksi iso syömähammas on ainakin alkuun poissa, mutta näillä lähdetään ja tätä urheilu on, loukkaantumiset ikävä kyllä kuuluu asiaan.

  Mutta kunhan Geno ei missaa yli paria peliä niin uskon meidän saumoihin, ja tietysti Murrayn on pakko onnistua paljon paremmin kuin Philly sarjassa. Hagelin tottakai kanssa hyvä pelaaja ja toivottavasti tekee pikaisesti paluun askiin, mutta ei missään nimessä samalla tapaa käänteen tekevä pelaaja kuin Malkin.
   
 18. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Sanot, että Carlson on Washingtonin kolmospakki. Perustelisitko hieman ja kerrotko myös ketkä kaksi menevät edelle? Jos vastaat ja pystyn ottamaan kantasi vakavasti, niin kerron sen jälkeen omat perusteluni miksi Carlson on joukkueensa ykköspuolustaja.

  Se on juuri näin, että tolppien välissä tämä sarja mahdollisesti ratkotaan. Jos molemmat maalivahdit ovat mielestäsi pelanneet ailahtelevasti, mikä on totta, niin miten et millään näe Holtbya Murrayn edellä? Holtby aloitti ensimmäisen ottelunsa näissä pudotuspeleissä Capitalsin ollessa 0-2 tappiolla sarjassa. Ensimmäisen kierroksen tilastot ovat kaikki Holtbyn eduksi. Holtby on myös jo veteraani pleijareissa ja omaa parhaat tilastot keväältä nyt vielä pelaavista maalivahdeista. Toki on muistettava, että Murraylla on kaksi Stanley Cupia ja playoffseissa hävityn pelin jälkeen tilastot ovat 10-1. Vastakkain on kaksi hyvää ja kohta nähdään miten käy.
   
 19. bombassy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackburn Rovers,Penguins,KISS,Jokerit
  Game 1- pe 27.4. klo 02.00
  Game 2-su 29.4. klo 22.00
  Game 3-ke 2.5. klo 02.30
  Game 4 pe 4.5. klo 02.00 (alkamisajat Suomen aikaa)
   
 20. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  En mä kyllä tiedä, että miten Murrayn nostaisi Holtbyn edellekään. Torjunut kaksissa play-offseissa hyvin, mutta ei mitenkään erityisen hyvin. Tällä kaudella ollut kaukana hyvästä. Edellisellä kaudella runkosarjassa sellainen keskitason tallustelija tai vähän parempi. Holtbyn tämä kausi ollut samaa mitä Murraylla, sitä ennen näyttöjä enemmän. Grubauer oli runkosarjassa näistä paras, mutta kakkosen peliajoilla. Ei sitten vakuuttanut pleijarien ekoissa peleissä.

  Jos kukaan ei saa mitään kiinni kuin satunnaisesti, niin miten tuosta kellekään etua laittaa.
   
 21. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tänä yönä ”vihdoin” mennään taas. Game 1 nyt ei mikään määrittävä tekijä vielä ole, mutt Capitalsille tärkeämpi kuin sille toiselle porukalle. Tappio kärkeen ja sitten alkaakin paineet taas nousemaan kattilassa. Viime vuoden mallin 0-2 tappioasemasta Pittsburghiin ei käy päinsä jos jatkosta halutaan haaveilla.

  Ekan pelin x-factor on Malkinin todennäköinen puuttuminen rosterista. Toisaalta yhden tähden puuttuminen voi vaikuttaa Pensin peliin myös positiivisesti ja Capsille päinavastoin, mutta onhan tuossa nyt yksi iso helpotus meille jos ei tarvi pelata yli 40 min pelistä niin että kaukalossa viilettää kokoajan Crosby tai Malkin. Vaan eipä se Brassard huono stuntti ole sekään. Muuten Pensiltä puuttuu Hagelin ja kotkapaidoilta Burakosvky.

  Muistaakseni kahdella viime kaudella Caps on yrittänyt peluuttaa Backstromia Crosbya vastaan aina kun mahdollista ja 5v5 pelissä onkin onnistuttu Crosby ihan hyvin pimentämään. Samalla kaavalla lähdettäneen. Yv/av nousseekin taas tässä sarjassa ratkaisevaan rooliin. Ja Holtsin pitää nyt olla tasollaan. Tosin Pensiä vastaan on yks jos toinenkin molari näyttänyt aina standardia huonommalta ja Capsia vastaan moket tuntuu alna olevan vedossa. Ei tuo ihan sattumaa voi olla, vaan täytyy löytyä syytä sieltä pikkuasioista kuten ”tuoreena” vedoille pääsemisessä ja maskipelaamisessa jne.

  Saapas nähdä.
   
 22. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Missä kausiennakoissa tollasta on spekuloitu, ettei Capitals ois tänä vuonna pleijarijengi? Multa ainakin mennyt täysin ohi.
   
 23. LemMy Jäsen

  Lainaus:

  No ei yhtään missään. Kyseisellä nimimerkillä nyt vaan viestien perusteella tuntuu olevan hieman hankalat ajat käsillä.
   
 24. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Carlson oli ainakin ensimmäisellä kierroksella Blue Jacketsia vastaan enemmänkin verrattavissa Penguinsin Schultziin kuin Letangiin. Niskanen ja Orlov pelasivat 5 vs 5 keskimäärin noin 5 minuuttia enemmän kuin Carlson, ja se on paljon. On aivan selvää, että tuo pari on joukkueensa ykköspakkipari. Niskanen ja Orlov oli myöskin se pari, jota Trotz peluutti jatkuvasti Blue Jacketsin ykköstä vastaan. Toki tähän Carlsonin vähäisempään peliaikaan varmasti vaikuttaa se, että pakkiparina pelaa Kempny. Toki Carlson on selvästi joukkueensa paras puolustaja ylivoimalle laitettavaksi, ja tämän takia vertautuukin hyvin Penguinsin Schultziin, jonka kokonaispeliaika ottelua kohden oli ensimmäisellä kierroksella myöskin kolmanneksi eniten joukkueensa puolustajista.

  Carlson oli kyllä runkosarjassa joukkueensa ykköspakki, (vähemmän selvästi runkosarjan loppua kohden) mutta niin paljon enemmän Trotz Niskasta ja Orlovia peluutti etenkin noissa neljässä perättäisessä Blue Jackets -voitossa, että vaikea nähdä Carlsonia joukkueensa ykköspakkina. Toki kolmospakista puhuminen on ehkä hieman kärjistämistä, ja mielipideasia, että onko kakkonen Orlov vai Carlson, mutta ykköspakkina Capitalsilla häärää aivan selvästi Niskanen, enkä usko tämän muuttuvan Penguinsia vastaan.

  Lainaus:
  Ehdottomasti Malkin on aivan valtavan tärkeä osa joukkuetta, siitä saatiin erinomainen osoitus runkosarjassa tammi-helmikuun aikana. En kuitenkaan näe Malkinin menetystä parin pelin ajaksi kovin suurena takaiskuna etenkään nyt, kun sarja aloitetaan Washingtonissa. Jos Malkinin poissaolo venyy yli kahden matsin mittaiseksi tai hän ei palaa täydessä iskussa, niin silloin vaikeuksia varmasti tulee. Uskon kuitenkin Penguinsin voittavan vähintäänkin toisen näistä ensimmäisistä kahdesta vieraspelistä ilmankin Malkinia, sillä niin suuri luotto minulla on Sheahaniin ja Brassardiin.