Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals (1.) – Pittsburgh Penguins (2.), Metropolitan 2. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TheKing8Hockey, 24.04.2017 klo 15.25.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Toisen kierroksen otteluparit ovat selvinneet ja idän puolelta toinen taistelupareista on Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins.

  Ottelusarjan aikataulu:

  Capitals - Penguins 28.4. PE 02:30
  Capitals - Penguins 30.4. SU 03:00
  Penguins - Capitals 2.5. TI 02:30
  Penguins - Capitals 4.5. TO 02:30

  Tarvittaessa:

  Capitals - Penguins 7.5.
  Penguins - Capitals 9.5.
  Capitals - Penguins 11.5.

  Huom! Suomen aikataulun mukaan ylläolevat alkamisajat.

  ***

  Ketju avattu lyhyesti, mutta ei muuta kuin omia näkemyksiä tulevasta sarjasta jakoon.
   
 2. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Kaikkia ihmetyttää neljännen ottelun jälkeen kun Penguins on selvittänyt tiensä konferenssin finaaliin. Huikea sarja tulossa! Onnea vaan Capsille sarjaan, mutta ei tuu vieläkään riittämään. Oman näkemyksen mukaan tässä on jo Stanley Cup-finaali. Jatkoon päässyt joukkue voittaa pomminvarmasti Cupin
   
 3. En Liten Pingvin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #41 & #66
  Viime vuonna olin erittäin luottavainen Penguinsin jatkoon menolle, olihan meillä liigan kuumin joukkue ja puolustus kunnossa Kris Letangin johdolla.

  Tänä keväänä Penguins on ollut huomattavasti siipirikkoisempi ja täytyy toivoa, että Chris Kunitz ja Carl Hagelin palailevat kokoonpanoon - heidän panostaan tarvitaan vielä kevään aikana oli rooli kuinka pieni tahansa. Lisäksi Capitals on kasvanut viime vuodesta ja etenkin tuo puolustus on kyllä jäätävän laadukas. Capitals sai vielä ensimmäiselle kierrokselle kunnon kirittäjän, joten odotusarvona on, että avauspelaamisensa kanssa tuskastellut Pingviini-joukkue jää ahtaalle tässä sarjassa.

  Isoin kysymysmerkki on Penguinsin avauspelaaminen ja maalivahtipeli. Tuo avauspelaaminen oli järkyttävää Columbus-sarjassa ja siinä Columbus vei jokaista avauserää vain sillä, että antoivat hurjaa painetta ja pelasivat kovaa taklauspeliä. Avauspelaaminen pitää saada kuosiin ja Fleuryn pitää ottaa pari napsua lisää, jotta Capitals pystytään kaatamaan.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Ihan järjetöntä, että Metropolitan divisioonan ensimmäinen ja toinen pelaavat nyt jo toisiaan vastaan ja divisioonan nelonen pelaa Ottawaa vastaan. Mutta se siitä. Avausmatsi jää näkemättä, mutta eiköhän tästä saada jälleen kerran hyvä ja kuuma sarja. Kyllähän tuo Caps pelottaa, mutta niin se on pelottanut aina aiemminkin ja hyvinhän niissä on lopulta käynyt. Tärkeintä olisi Pensin saada Murray takaisin terveenä tolppien väliin, Fleury ei tätä sarjaa Pensille tule voittamaan.
   
 5. apulais-GM Jäsen

  Eiköhän tämä hyvän ja pahan välinen taistelu pääty taas onnelliseen loppuun. Crosby ratkaisee jatkoerässä, ja pian maailmalle leviää kuvia siitä kun hävinnyt Ovetshkin kättelee voittaja-Crosbyn. Pukukopissa Al ilmoittaa liittyvänsä huomenna Venäjän MM-kisajoukkueeseen.
   
 6. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ja taas kohdataan, onhan tämä NHL:n systeemi pudotuspeleissä aivan paska. Mutta näillä mennään.

  Mikäli Letang ja Murray olisivat terveinä, niin en olisi huolissani. Aika monta Capsin peliä katsoin Torontoa vastaan. Puolutus on paperilla aivan timanttinen, mutta Toronton nopeita hyökkääjiä vastaan oli ajoittain pahoja vaikeuksia. Ja Pens nyt ei hitaampi joukkue ole, joten kovaa painetta vaan puolustukselle.

  Pensin osalta kysymysmerkit ovat maalivahti- ja puolustuspelissä. Murray toivottavasti palaa maalille, niin saadaan se viimeinen lukko sinne. Lisäksi puolutuksen tulee pystyä avaamaan peliä nopeammin.

  Hyvä sarja tulossa!
   
 7. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Penikset on pirun kova vastustaja. Katsoin useamman BJs-pelin ja ovat vakuuttavassa vedossa. Capsin kone taas yski ajoittain.
  Se oli kuitenkin silloin ja nyt on nyt.
   
 8. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Tuttu juttu edessä, harmi tosiaan että nykyinen systeemi tekee mahdottomaksi tämän parin näkemisen idän finaalissa, mutta minkäs teet. Historia on Penssin puolella, ovat playoff-kohtaamiset vieneet 8 kertaa Capsin yhtä vastaan. Kaikkina mestaruusvuosinakin on Caps pudonnut matkalla.


  Viimekautiseen verrattuna Caps lähtee nyt vahvemmalla ja kokeneemmalla porukalla sarjaan kun taas Pens on loukkaantumisista johtuen heikommalla nipulla liikkeellä. Erityisesti maalivahtipelissä Washingtonilla nyt selkeä yliote ja Murrayn pelaaminen ilmeisesti vielä kaukana. Vaatii lymmärtääkseni noin viikon verran jäätreeniä ennen kuin pelikunnossa, joten aikaisintaan ensi viikon alussa (game 3) voisi pelata, todennäköistä kuitenkin on että vasta myöhemmin jos sarjassa ollenkaan.


  Caps ei varsinaisesti vakuuttanut Torontoa vastaan, mutta paransi kuitenkin loppua kohti ja viimeisissä peleissä puolustuskin tiivistyi. Penguis-sarjaa en yhtä tarkasti seurannut, mutta sarjataulukosta huolimatta CBJ ei tainnut kuitenkaan olla ihan Toronton tasoinen mittari. Tästäkin huolimatta Columbus iski mukavat 11 maalia viimeisiin kolmeen peliin.


  Washingtonilta pahimmat paineet nyt takana, mutta henkinen yliote edelleen Crosbyn porukoilla historiallisista syistä. AO vs. Crosby sarja joukkueiden kohtaaminen ei kuitenkaan enää vuonna 2017 ole. Runkosarjassa Pengut otti kahdella Washingtonin vierailullaan pahasti kuokkaan (maalit 12-3) ja kotonaan kaksi tiukkaa voittoa, mutta noillahan nyt ei ole juuri mitään arvoa playoff-ennusteisiin.


  Uskon nopeajalkaisen Toronton olleen paras mahdollinen sparri Washingtonille tähän sarjaan. Lisäksi nousu 1-2 tappioasemasta 4-2 ottelusarjavoittoon ja lukuisat jatkoajat ilman pahempia merkkejä hermoilusta antavat olettaa joukkueen mentaalisestikin kypsyneen tällä kaudella. Mikäli Letang, Murray, Hagelin, Kunitz ulkona on Caps materiaali selkeästi syvempi ja riittävä murtamaan viime vuosien kirouksen. Caps in 6.
   
 9. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Itse lähden sarjaan luottavaisin mielin. Jos tulee turpaan niin sitten tulee, ei voi mitään, mutta tässä kohtaa en jaksa lähteä synkistelemään tulevaa. Näen Capitalsin hyötyneen paljonkin Toronto-sarjasta, koska Leafs tarjosi (kuten Gr8-8 sanoikin) hyvän ja nopean vastuksen Capsille, sekä nousi 1-2 sarjasta 4-2 voittoon antoi myös hyvää osviittaa pääkopan kestävyydestä. Myös se että sarja venyi 6. otteluun on mielestäni hyvä, koska Capitalsin pakka on ollut suhteellisen sekaisin pitkien taukojen jälkeen.

  En lähde tähän heittämään mitään veikkauksia itse sarjan tuloksesta tai muuten huutelemaan joen toiselle puolen. Nyt Capitalsilla on (kuten olen jo muissa ketjuissa aiemmin sanonutkin) paras rosteri Ovechkinin aikakaudella. Nyt on jos koskaan on aika iskeä ja murtaa tuo playoff-"kirous". Odotan tästä äärimmäisen viihdyttävää sarjaa!
   
 10. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Parasta tässä on se, että ainoastaan Penseillä on tässä hävittävää, koska eihän kukaan tosissaan odota/usko Capsien tätä sarjaa vievän.
   
 11. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Onko tosiaan näin? Onko vedonlyönnissä capsilla törkeät ylikeroinet, jos "kukaan" ei odota/usko capsin sarjaa vievän? Sarja on siitä mielenkiintoinen, että molemmille joukkueille voi asettaa jonkinlaiset keskenään erityyliset ennakkosuosikin paineet. Itse veikkaan, että pingut ja G7. Veikkaan myös, että tästä sarjasta tulee jälleen cup-voittaja. On kuitenkin paljon sanottu, ettei kukaan odota capsin jatkoon menoa, capsin, joka jälleen vei runkosarjan suht suvereenisti, ja jalkeilla on käytännössä paras mahdollinen miehistö. Pinguilla peli kulkee, mutta isoja palasia puuttuu Letangin ja Murrayn muodossa. Ja kyllähän Hagelinkin ja Kunitz oikeisiin rooleihin olisivat enemmän kuin tervetulleita takaisin kokoonpanoon.

  Huikea sarja joka tapauksessa tulossa, viime vuonna oli kyllä sellainen taistelu, ettei paremmasta väliä!
   
 12. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Lainaus:
  Nyt putosin kärryiltä...
   
 13. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Paljon levollisempi fiilis mitä odottelin tämän sarjan suhteen. Toki onhan tätä odotettu jo useampi kuukausi, joten eiköhän se siitä lähde laukalle taas omakin mielenrauha kun kiekko jäähän to-pe yönä putoaa.

  Ihan 50/50 sarja ja sen osalta ihan turha lähtee underdoggeja ja overkertoimia ja mitälie pähkäilemään. Tästä sarjasta voi mennä kumpi vaan jatkoon ja kummankaan paikka idän finaaleissa ei ennakkoon ajatellen millään tapaa vääryys ole.

  Uskoisin, tai ennemmin toivoisin, että Capitals on tänä vuonna mentaalipuolella valmiimpi tähän sarjaan. Viime vuonna koustattiin se loppu runkkis huolella ja ekan rundin Flyers oli täysi vastaantulija huolimatta siitä että Neuvirth pari peliä varasti 3-0 tilanteessa. Lisäksi Flyers oli pelityyliltään lähempänä hidasta ja kankeaa kuin Pensin vauhdin huumaa. Tänä vuonna koustaamiselle ei ollut aihetta ja Toronto oli pelityyliltään lähempänä Pensiä. Väitän jopa ettei Leafsin vauhti juuri jää kakkoseksi Pensiin verrattuna. Toki sitten sitä taitoa ja kokemusta löytyy pingviineiltä huomattavasti enemmän.

  Moni on mielensä ilmaissut että Caps pelasi jotenkin päin persettä ekan poff-rundin. Se ei ihan pidä paikkaansa, vaan Leafs oli oikeasti hyvä. Toki Capsien pitää vielä lisävaihdetta löytää mikäli Pens halutaan kaataa, mutta ei kannata hirveästi johtopäätöksiä vetää siitä ettei sweepattu Torontoa. Matthews, Gardiner ja Rielly, miksei Nylanderkin pelasi koko sarjan ajan ihan jopa siellä supertähti-tasolla tai ainakin lähellä. Ja siihen päälle Andersen veti hyvin.

  Sarjan lähtökohdista, joukkueiden vahvuuksista jne. en sen enempää malta kirjailla, ne kun melkein kaikille tämän ketjun lukijoille lienee ennestään selvät ja jokusen kerran ehditty tavailemaan tännekin.

  Vastustaja on helvetin kova, mutta nyt on kyllä organisaation puolella tehty kaikki mahdollinen että eväät mennä tästä jatkoon löytyy. Tässä kohtaa nää on enää niin pienistä muuttujista kiinni että jos ei riitä, niin ei vaan riitä. Päivän fiilis ja päivän pomput tulee ratkomaan pelit suuntaan tai toiseen.
   
 14. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Niin, siis vedonlyöntilafkojen kertoimet antaa myös paljon osviittaa siitä, miten "sarjan odotetaan päättyvän (lafkojen analyytikkojen mielestä) ", ja jos kukaan ei tosissaan "odota/usko Capsien tätä sarjaa vievän" (niinkuin Ferris tyossa kirjoitti), niin tällöin Capsien jatkoon menolle pitäisi olla tooooodella rajusti liian suuri kerroin, mitä se tuskin on.

  Ok, Ferriksen viesti oli varmaan pitkälti heitto, mutta niinkuin kirjoitin, niin tässä sarjassa on ikäänkuin "molemmat ennakkosuosikkeja, eri tavoin tosin". Pingut hallitseva mestari ja maaliverkot heiluu. Capsilla suvereeni runkosarja, ja "the rosteri", kovat odotukset niskassa myös heillä; "onko tämä se vuosi?" jne.

  Omat oddsit/todennäköisyydet laitan 45-55 capsille, mutta tietysti pinguihin luotetaan ja uskotaan!
   
 15. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Hyökkäys: Pens
  Puolustus: Caps
  Maalivahti: Caps
  Mentaalipuoli: Pens, koska ovat tottuneet voittamaan playoffeissa ennenkin

  Myös hyökkäyksessä se, että Pens aikoinaan tankkasi ansiokkaasti saadakseen sekä Crosbyn, että Malkinin, on sen luokan etu mitä ei edes oikein aina ymmärretä. Kaksi maailman parasta pelaajaa kahdessa eri ketjussa. Crosbyn ja Malkinin takia annan edun Pensille.

  Pens 4-3 vie siis. Tämän kevään mielenkiintoisin sarja on tässä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2017 klo 11.07
 16. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tähän viestiin on helppo samaistua osapuilleen joka lausetta myöten.
  Maalivahtipelikin on aika 50-50 JOS Murray saadaan kuntoon ja pelaa viime kevään tasolla, mutta sanoisin, että Fleury ratkaisee tämän sarjan voittajan kumpi se sitten lieneekään. Jos Murray palaa niin Penguinsin osakkeeet nousevat kohisten.
   
 17. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  Lainaus:
  Kiitokset rautalangasta. Koitin tuossa epäonnistuneesti mukahassutella, kun ymmärsin viestisi niin että Capseille nykyisellään ylikerroin jos ei jatkotsäänssejä. Kyllähän bookkerit ovat laittamassa Capsin jatkoon juurikin tuon kotiedun tuomalla marginaalilla. Henkimaailman juttuja nämä sarjat tuppaa lopulta olemaan. Washingtonin ja Trotzin playoff-historia ei tue Capsia, mutta toisaalta koskaan aikaisemmin ei ole ollut paperilla näin vahvaa joukkuetta liikkeellä. Now or never: vajaamiehinen Pens vastassa ja Chicago lännestä ulkona.
   
 18. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tätä sarjaa on Capitals odottanut koko kauden ja valmistautunut siihen, että pens kohdataan jossain välissä tätä kevättä ja pian on sen aika. Capitalsilla todella paljon kalavelkoja maksettavana ja nyt uskon että ollaan valmiita menemään toiselta kierrokselta eteenpäin. Tottakai on tiukka sarja tiedossa, mutta itsellä jäätävän kova luotto omaan porukkaan. Capitalsia auttaa myös se, että penguinsilla on ollut epäonnea loukkaantumisten suhteen mikä varmasti tulee sarjan edetessä esille. Hieno sarja on siis kaikinpuolin tulossa ja innolla odottamaan ensimmäistä kohtaamista.
   
 19. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Lainaus:
  Ovat myös Crosbyn aikana pupeltaneet aika monta sarjaa ennakkosuosikkina. Että ihan mitä haluaa painottaa. Tottumus pupeltaa/voittaa, saa valita.

  Itse veikkaan, että ihan sama, koska tämän parin voittaja häviää konferenssifinaalissa joka tapauksessa King Henrikille.
   
 20. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Karl Alzner of Capitals questionable for Game 1 | NHL.com

  Alznerin osallistuminen sarjan ensimmäiseen otteluun on siis tällä hetkellä kysymysmerkki. Tajusin juuri, että tuo loukkaantuminenhan katkaisi samalla Karl Alznerin ironman streakin: mies pelasi 599 NHL-ottelua peräkkäin (mukaanlukien runkosarja- sekä playoffottelut) ilman loukkaantumisia.
   
 21. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Kyllähän sitä tuota Capitals - Maple Leafs -sarjan kuudetta ottelua katsellessa jo hieman huomasi toivovansa, että Caps voiton nappaisi ja laittaisi sarjan pakettiin, että päästäisiin näkemään tämä ennakolta koko kevään kovin ottelusarja. Vuosi sitten joukkueet kohtasivat samassa vaiheessa ja sarja olikin aivan mielettömän tasainen, vaikka Capitals vain kaksi voittoa saikin kaavittua. Antoivat kuitenkin Penguinsille pelillisesti kaikista kovimman vastuksen pudotuspeleissä.

  Capitalsin joukkue on vuoden takaisesta kokenut hyvin vähän muutoksia. Hyökkäyksessä Richardsin ja Chimeran tilalla ovat Eller ja Connolly. Puolustuksessa ainoa uusi pelaaja on Shattenkirk.
  Penguinsin joukkueessakaan vaihtuvuutta ei ole juuri enempää ollut. Hyökkäys on melko lailla sama, ainoastaan Guentzel, Wilson ja Rowney eivät vuosi sitten Capitalsia vastaan pelanneet. Eikä heistä todennäköisesti ainakaan Rowney pääse tälläkään kertaa pelaamaan, jos vain Kunitz sekä/tai Hagelin tervehtyvät. Puolustuksessa Hainsey on ainoa, joka ei vuosi sitten ollut mukana. Sekä toki pudotuspeleissä vielä pelaamatta olevat Streit ja Ruhwedel. Maalivahtiosasto onkin Penguinsilla sitten erilainen vuoden takaisesta, kun Murray on loukkaantuneena ja Fleury hyvin todennäköisesti tulee ainakin sarjan aloittamaan.

  Sinänsäkin joukkueiden pelaajistojen tilanne on mielenkiintoinen, että esimerkiksi Orlov ja Schultz olivat vuosi sitten hyvin pienissä ja suojelluissa rooleissa, mutta nyt molemmat pelasivat ensimmäisellä kierroksella joukkueensa suurimpia minuutteja, Schultz eniten omassa joukkueessaan ja Orlov toiseksi eniten omassaan. Ovatko molemmat todella kehittyneet näin paljon yhdessä vuodessa, vai tulevatko he sortumaan paineen alla virheisiin? Painetta ainakin tulee aivan varmasti riittämään. Etenkin Orlov oli vuosi sitten yksi Capsien epävarmimpia pelaajia, ja taisi sitten yhden ottelun istua katsomossakin tuossa Penguins -sarjassa. Samaa voidaan myöskin sanoa vaikkapa Pensin Määtästä, joka myöskin istui useamman ottelun katsomossa heikkojen ja epävarmojen otteidensa takia. Nyt hänkin oli ensimmäisellä kierroksella todella varmaotteinen pakkiparinsa Daleyn kanssa, pelaten heti Schultzin jälkeen toiseksi eniten Penguinsin puolustajista.

  Vaikka tuota Capitalsin pakistoa onkin hehkutettu paperilla kiven kovaksi, niin mielestäni se ei ole missään nimessä niin hyvä, kuin moni väittää. Shattenkirk ja Orpik olivat suurissa ongelmissa Leafsia vastaan, enkä kyllä itse pidä Shattenkirkiä tällä hetkellä yhtään parempana pelaajana kuin Penguinsin Schultzia. Orpikin jalat ja taidot eivät myöskään riitä millään ja jos Trotz ei uskalla tuota paria juurikaan peluuttaa, niin tulee se tuottamaan Capitalsille ongelmia. Orlovin otteita en juurikaan ole tällä kaudella nähnyt ja mielessäni on vain surkea pelaaminen vuosi sitten, joten hänen kohdallaan odotan mielenkiinnolla, että onko hän tosiaan tuon joukkueen toiseksi paras puolustaja jääajan perusteella. (Ensimmäisellä kierroksella siis oli)

  Sarjahan on myöskin ehdottomasti huima kapteenien taisto. Ovechkin on henkilökohtaisella tasolla vienyt Crosbya näissä joukkueiden välisissä pudotuspelisarjoissa melko selvästikin, mutta silti Caps on molemmat ottelusarjat hävinnyt. 13 ottelussa Ovechkin on siis tehnyt tehot 10+11=21 (+7) ja Crosby 8+7=15 (+1).

  Maalivahtiosastollakin tilanne on mielenkiintoinen etenkin toisen joukkueen osalta. Holtbyyn Capitals tuskin tulee kaatumaan, kun taas Fleuryn otteista kukaan ei voi olla täysin varma. Ensimmäisellä kierroksella kotiotteluissa todella eleetöntä, rauhallista ja varmaa pelaamista, mutta vierasotteluissa sitten melko erilaista. Fleury on kyllä ollut etenkin loppukaudesta hyvä ja runkosarja joukkueen kakkosmaalivahtina on näyttänyt tehneen hänelle hyvää. Fleury on ehdottomasti yksi joukkueen suosikeistani, joten uskon ja toivon hänen pelaavan hyvin.

  Toivottavasti nähdään vauhdikas ja viihdyttävä sarja!
   
 22. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Lainaus:
  Tuossa skenaariossa kannattaa sitten hartaasti toivoa että em. kingi hoitaa luukkuvahdin virkaa. Sen verran heikkoja on miehen esitykset poffeissa olleet parina keväänä... Ja ei Crosbyyn kannata viitata kun puhutaan siitä miten ennakkosuosikkeina Pens hävisi vaan Bylsman kangistuneet kaavat siinä taustalla olivat vaikka niilläkin yksi kannu voitettiin ennen sitä urautumista.

  Itse uskon että tästä tulee mahtava sarja kaikin tavoin ja veikkaan/uskon yhäkin että jatkoon Pens game sevenin kautta!
   
 23. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Tuossa Canadiens -sarjassa Lunqvist oli jäätävän hyvä ja taitaa olla ainoa pudotuspelisarja Carey Pricen NHL-uralla, jossa vastustajan kassari on ollut parempi.

  Jos Crosbyyn ei saa viitata, niin voi toki viitata myös Fleuryyn, jonka ilmeisesti myös Pens-fanit näkevät osasyyllisenä pupelluksiin. Mutta Crosbyn joukkuehan tuo on ja vähän järjetöntä puhua Crosbyn ajan Penguinsista jonkun muun Penguinsina, näkee pupellusten syyt missä hyvänsä.
   
 24. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Lainaus:
  Joo, Crosbyn aikakaudesta toki on kyse, muttei siitä että parin menneen kevään pupellus olisi millään ollut kapteenin vika. Yksi heikko kevät hänelläkin oli silloin kun Rangers meni jatkoon Pensin kustannuksella, mutta sekin oli silloin tosiaan pitkälti Bylsmailua tuo otteiden vaisuus. Mitä sitten Fleuryyn tulee, niin tottahan toki se on sanottava ettei ihan aina ole häneltä nähty sen tasoista työskentelyä jolla kannuja voitetaan, kuten erään kerran ainakin surullisenkuuluisassa Philly-sarjassa nähtiin. Vastavetona on kuitenkin esittää hänellä kevään -09 kannun kohotteluun päättynyt kausi jossa sitten tasoa riitti loppuun saakka. Sen sijaan Henrik-"kuninkaalla" on muistaakseni ollut monenkinlaisia ongelmia pelata koko pleijarit ihan sillä huipputasolla mitä vaadittaisiin. Yksi Canadiens-sarja (josta en tosin peliäkään nähnyt) ei vielä muuta häntä minulle miksikään kuninkaaksi. Katson nyt sitten vähän tarkemmalla silmällä kun alkaa Ottawa-sarja miten mies pelaa. Menneet on menneitä, eikä Fleury nyt tositoimiin jouduttuaan mitenkään paskasti pelannut Columbusta vastaan vaan paria helppoa lukuunottamatta ihan kyllin hyvin. Kokonaisuutena katsottuna hyvinkin tyydyttävää torjumista vaikkei täydellistä. Ei se ole katastrofi jos Fleury on maalilla eikä sekään automaattisesti loistava juttu jos Murray tulee taas tolppien väliin. Uskon että huolellisella puolustuspelaamisella kumpi vaan kykenee tekemään voittoon vaadittavat torjunnat.
   
 25. apulais-GM Jäsen

  Itse asiassa Ovetshkinin voitto Crosbysta voisikin olla jopa hyvää mainosta liigalle. Saataisi uutta juttua ja kosiskeltua venäläisiä, itä-eurooppalaisia ja eurooppalaisia faneja. Konferenssin finaaleissa Ovechkin ja Bäckström saisivat vastaansa joko Erik Karlssonin tai "Kungen" Henrik "Lunkan" Lundqvistin. Se olisi hyvää mainosta Euroopan suuntaan. New Yorkin joukkue vastaan Ovechkin olisi hyvää peeärrää. Ehkä tällä kertaa ne puhelinsoitot määräävät jäähyjä Penguinsille!