Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Vuosi 1993 – Sir Penan iltahuuto, Brittileijonien ihmenousu ja Zvaigzne Kreklin uusi esiinmarssi

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Thusberg, 31.12.2018 klo 10.21.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tällä otsikolla laitan tälle palstalle aihealueeksi vihdoin ja viimein, pitkään ja viivytyksistä kärsineenä kirjoittamakseni aikomani vuoden 1993 Kiekkovuoden läpikäynnin 25 vuoden takaa.

  Tuolloin tosiaan 38 eri jääkiekkomaata pelasi Jääkiekon MM-Kisojen kolmella eri sarjatasolla ja vähän enemmän oli myös niitä maita jotka yrittivät vielä päästä mukaan yhdistettyyn C-sarjaan, mutta eivät päässeet etenemään C-sarjan MM-Kisojen Karsinnoista siihen tai jättivät siihen jopa tulematta.

  Kaikista joukkueista tulee kyllä juttua, mutta muutamaa harvaa poikkeusta huomioimatta pitää yrittää tiivistää asiaa niistä kun merkkirajakin on vain 10 000 tekstimerkkiä varmennetusti nykyään tai ollut ainakin noin vuoden ajan kun Jatkoaikaa uudistettiin.

  Vuosi 1993 oli merkittävä vuosi kun Tsekkoslovakiaa ei enää ollut kun se oli jakaantunut Tsekkiaksi ja Slovakiaksi joskin Tsekkiasta käytettiin myös nimi Tsekin Tasavalta tai Tsekinmaa.

  Ja tietenkin myös pelkkä Tsekki oli maan nimi.

  Ajoittain ja vähän paremmalla onnella Tsekkoslovakia olisi voinut tavallaan vielä kerran vuonna 1993 esiintyä ihan A-sarjan MM-Kisoissa Saksassa mikäli vain Slovakian Kiekkoliiton johto olisi edes tilapäisesti suostunut vielä käyttämään pelattavasta joukkueesta nimitystä Tsekin ja Slovakian Yhteisjoukkue mihin se ei suostunut.

  Slovakia joutui tosiaan aloittamaan aivan pohjalta siinä missä Tsekki vuorostaan sai pitää A-sarjan paikkansa.

  B-sarjan MM-Kisoissa Iso-Britannia teki toki potentiaalistaan huolimatta melkoisen tempun nousemalla A-sarjan MM-Kisoihin.

  Ijs-Oranje tai omien B-sarjan MM-Kisojen kunniaksi osin Hollannin Television kisamaskotin mukaan Puckslangin (Kiekkokäärme.) eli Alankomaiden Jääkiekkomaajoukkue oli ehkä ihan viimeistä kertaa nykyaikaiseen jääkiekkoaikakauteen verrattavana viimeisen 25 vuoden aikana yhtä viimeistä kertaa todellisessa nousupaikassa kiinni juuri näissä kisoissa huolimatta siitä, että vielä Suomen ikimuistoisena MM-vuonna 1995 Ijs-Oranje oli vielä B-sarjan MM-Kisoissa samana vuonna neljäs.

  Ensi vuoden alkupuolella alan kirjoittaa enemmänkin joukkuearvioita alkaen tuttuun tapaan C-sarjan MM-Kisojen Karsinnoista jatkaen siitä aina A-sarjan MM-Kisoihin asti.

  Sen kaiken jälkeen vielä edessä on Lillehammerin Talviolympialaisten 1993 Karsintojen kirjoittaminen eräänlaiseksi epilogiksi tähän mikäli vain vielä jaksan, ehkä vielä myös Lillehammerin Talviolympialaisten 1994 25-vuotisjuhlatopikki ja mahdollinen MM-Kisojen 1994 vastaava vuosikertomus keväämmällä tai kesällä.

  Tosin Talviolympialaisten 25-vuotisjuhlakausi ja MM-Kisojen 1994 vastaava vuosikertomus voivat tulla myös omille erillisille nettisivuille kuten alun perin piti tulla tämäkin, mutta muutin vielä mieleni tämän suhteen kun kerran puhe on ollut tästäkin ensi kerran jo hyvin kauan sitten.

  Pahoittelut erittäin pitkästä tauosta Kiekkovuosien tai vastaavien kausiyhteenvetojen suhteen vielä kerran ennen jatkamista näillä näkymin lähipäivinä!

  Toivotan myös hyvää uutta vuotta!
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2019 klo 17.16
 2. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Hyvää uutta vuotta myös sinne.

  Eikö tuo Tsekkia (Czechia) tullut vasta paljon myöhemmin kuin 1993?
   
 3. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Lainaus:
  Tietääkseni se on itse asiassa hyvinkin vanha kutsumanimi Tsekille.

  Vanhin jostain vanhemman ajan historiankirjasta lukemani maininta siitä oli jo vuodelta 1841.