Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Vuoden urheilija 2019

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Roger Moore, 17.03.2019 klo 15.55.

 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Tuolla viime vuoden ketjussa oli jo sivuttu hieman tätä tulevaa vuoden 2019 urheilijan valintaa, joten avataanpa oma ketju sille.

  Talviurheilukausi alkaa lopussa ja sieltä ei paljoa käteen jäänyt. Kaisa Mäkäräinen ei saanut mitalia omista arvokisoistaan ja eipä tuo maastohiihdon puolellakaan kovin paljon paremmin mennyt. Iivo Niskanen saanee pronssilla joitain ääniä ja sijoitus voi olla ihan kohtalainen, mutta ei tuolla nyt toivottavasti voittoon mennä. Paljonhan se on kiinni siitä mitä loppuvuoden aikana tapahtuu.

  Voisikohan viimein olla joukkueurheilijan vuoro? Jalkapallosta sitä nyt ei varmasti tule ja jääkiekkoilijaakaan ei olla koskaan valittu. Koripallosta puolestaan kovasti jotkut liputtavat Lauri Markkasen puolesta, mutta enpä tiedä tuostakaan.

  Moottoriurheilussa Valtteri Bottas lienee ainoa kenet voi edes pienellä realismilla nostaa tähän keskusteluun mukaan, toki F1-kausi on kohtalaisen alussa ja voitosta huolimatta en ole vielä kannua viemässä Nastolan torille.

  Yleisurheilussa kaikki on jälleen keihäänheitosta kiinni, mutta tuntuu että juna on mennyt senkin osalta. Tero Pitkämäen viime kausi meni pipariksi loukkaantumisen vuoksi ja hankala arvioida että missä kunnossa nyt ollaan. Antti Ruuskasella puolestaan viime kausi oli hankala kun ensimmäisen kerran pääsi kilpailemaan vasta kesäkuussa, toki paransi sitten loppukautta kohti ja olosuhteet huomioiden loppukaudella Ruotsi-ottelun voiton tuonut reilu 82-metrinen oli ihan kelpo suoritus. Mutta mitään hajua ei ole kyllä siitä missä kondiksessa mies tähän kauteen lähteen.

  Joku muu, kuka? Talivurheilusta sitä voittajaa nyt siis tuskin tulee, mutta mitäs lajeja tässä on vielä tarjolla? Parayleisurheilusta Leo-Pekka Tähti voi olla kärkikahinoissa mukana jos putsaa pöytää omissa kisoissaan.
   
 2. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Sen verran todettava tuohon "jalkapallosta sitä nyt ei varmasti tule", että jos Huuhkajat menisi karsinnoista kisoihin, joukkueen valinta Vuoden urheilijaksi (mikäli säännöt nykyään sen mahdollistavat) olisi hyvinkin lähellä. Yksilöä sieltä puolelta ei varmastikaan löydy.
   
 3. Rubicon Jäsen

  Teemu Pukin kausi on ollut erittäin kova, varsinkin jos lento jatkuu seuralla loppuun asti ja tuloksena olisi kombo sarjan voitto + maalikuninkuus. Mutta eipä tuolta jalkapallon puolelta Hradecky/Pukki-tason mahtavilla kausilla voittoon asti edelleenkään taideta nousta. Ellei Bottas vie maailmanmestaruutta tai Huuhkajat nappaa arvokisapaikkaa niin Pukille saisi pokaali mennä.
   
 4. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Suunnistus tai joku muu vähän vähemmän esillä oleva laji voi olla vahvoilla tänä vuonna, nyt kun perinteisemmät lajit eivät "varmaa" voittajaa tuoneet. Niskanen voi kyllä vaikka voittaa, mutta toivottavasti ei sentään.

  Heikoksi on mennyt, kun miettii millaisia mittelöitä tällä vuosikymmenellä on parhaimmillaan käyty.
   
 5. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Suunnistuksessa on tänä vuonna vain kahden henkilökohtaisen kisan + viestin MM ja nekin sellaisessa paikassa, josta ei ihan heti Suomen jengille menestystä valitettavasti odota.
   
  Barnes tykkää tästä.
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Jalkapallon puoleta se on vaatinut Jari Litmasen dominoinnin ja Sami Hyypiän huippukauden että vuoden urheilijan titteli on irronnut. Kaikki kunnia toki Pukille, mutta onhan tuossa nyt vielä hieman eroa että laitatko porukkaa nippuun Mestareiden liigassa vai Championshipissä.

  Mutta hyvä kausi Pukilla on ollut ei siinä mitään. Toivottavasti verkot heiluu maajoukkueen peleissä ja Norwichissä jatkossakin.

  EDIT:

  Hyypiä tosin 2001 ei saavuttanut menestystä Mestareiden Liigassa, mutta oli Liverpoolissa merkittävässä roolissa kun joukkue voitti Uefa Cupin, FA Cupin ja Liigacupin.
   
 7. vitozzius Jäsen

  AP, Arvi, SMN.. Onhan näitä. Kiva että välillä sulilta hangiltakin.
   
 8. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Jos Bottaksen kausi jatkuu yhtä hyvin kuin alkoi, niin kukaties....
   
 9. RonSwanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
  Lauri Markkanen pelasi tuloskaskauden jtn 16 ppg ja tällä kaudella 18,7 jos oikein katsoin.

  Jos mies pelaa koko syksyn +20 tasolla eli korottaisi tosta nykyisestä vielä pari pykälää niin mulle riittäisi. Siinä ei Iivon pronssi riitä eikä yleisurheilusta kukaan ole saamasss arvometallia.

  Olishan se hassua valita joku kuka ei varsinaisesti voita mitään, mutta + 20 ppg NBA:ssa suomalaispelaajalle..... Olisi... Melkoista.


  (Pienen pieni sivuääni: tällä kaudella kolme NHL-tähteämme tulee rikkomaan 82 pinnaa runkosarjaan. Harkitsemisen arvoinen asia, varsinkin jos Rantanen rikkoo sadan rajan!)
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Onhan niitä. Siis keitä nämä ovat?
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Arvi Savolainen ja Satu Mäkelä-Nummela ainakin.
   
 12. Zohan Jäsen

  Teemu Pukki valittu kauden parhaaksi pelaajaksi Championshipissä.
   
  ADX_03 ja Jesus Shaves tykkäävät tästä.
 13. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Se oli siinä.
   
 14. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Kuka?
   
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Varmaan pienellä viiveellä Teemu Pukkia tarkotti. Uskomattoman hieno tarina.
   
 16. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  ...tai sitten naisten kiekkojoukkuetta, joka ehti sen 8 minuuttia about noihin aikoihin juhlia maailmanmestaruutta.
   
 17. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Vuoden joukkue lienee valittu. Vaikla finaaleissa takkiin tulikin niin Kanadan kaataminen ja USAn pakottaminen aina rankkarikisan asti on vertaansa vailla oleva suoritus.
   
 18. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No voihan se olla mutta vuosi vielä pahasti kesken, jos esim. Klubi toistaisi muutaman kauden takaisen temppunsa ja pääsisi esim. Eurooppa Liigassa lohkoihin, niin voisi olla sanansa sanottavana äänestyksessä. Toki toisessa ollaan pelkän tulevaisuuden oletuksen varassa vielä ja naisilla hommat on jo tehty hienon kisatarinan muodossa, mutta kuitenkin siis voisi tuossa futiksen puolelta eurokentille pääsyllä laittaa hommat uusiksi.
   
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  ENCE voittaa Berliinissä Majorin ja vuoden joukkue on siinä. Puolassa tuli jo 2. sija.
   
  Zohan tykkää tästä.
 20. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Lainaus:
  Ehkä joo, mutta tuossa tuo tarina ja suomalaiseen mielentilaan sopiva traaginen loppu todennäköisesti kääntää tuon asian leijonille.
   
 21. Lainaus:
  Ei mitään mahiksia, että toimittajat äänestäisivät ENCE:n voittajaksi. Ehkä joskus 20 vuoden päästä, kun muu urheilu pienenee e-urheilun kasvaessa.
   
 22. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Mitenkäs iso vaikutus yleisöäänestyksellä on? Vai onko se vaan noissa sykähdyttävissä yms kategorioissa.
   
 23. Lainaus:
  Urheilugaalan palkitsemisjärjestelmä - Urheilugaala 2019 tuon mukaan mm. vuoden joukkue perustuu puhtaasti toimittajien valintaan. Linkki urheilugaalan sivuille.
   
 24. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Siis kyllä musta vuoden joukkue on toi U20 maailmanmestaruuden voittanut porukka. Matkalla mestaruuteen kuitenkin kaatu Jenkit ja Kanada rapakon takana pienessä kaukalossa.
   
 25. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Varmaan kannattaa odotella, miten mm. Huuhkajien käy.