Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Vuoden urheilija 2019

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Roger Moore, 17.03.2019 klo 15.55.

 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Tuolla viime vuoden ketjussa oli jo sivuttu hieman tätä tulevaa vuoden 2019 urheilijan valintaa, joten avataanpa oma ketju sille.

  Talviurheilukausi alkaa lopussa ja sieltä ei paljoa käteen jäänyt. Kaisa Mäkäräinen ei saanut mitalia omista arvokisoistaan ja eipä tuo maastohiihdon puolellakaan kovin paljon paremmin mennyt. Iivo Niskanen saanee pronssilla joitain ääniä ja sijoitus voi olla ihan kohtalainen, mutta ei tuolla nyt toivottavasti voittoon mennä. Paljonhan se on kiinni siitä mitä loppuvuoden aikana tapahtuu.

  Voisikohan viimein olla joukkueurheilijan vuoro? Jalkapallosta sitä nyt ei varmasti tule ja jääkiekkoilijaakaan ei olla koskaan valittu. Koripallosta puolestaan kovasti jotkut liputtavat Lauri Markkasen puolesta, mutta enpä tiedä tuostakaan.

  Moottoriurheilussa Valtteri Bottas lienee ainoa kenet voi edes pienellä realismilla nostaa tähän keskusteluun mukaan, toki F1-kausi on kohtalaisen alussa ja voitosta huolimatta en ole vielä kannua viemässä Nastolan torille.

  Yleisurheilussa kaikki on jälleen keihäänheitosta kiinni, mutta tuntuu että juna on mennyt senkin osalta. Tero Pitkämäen viime kausi meni pipariksi loukkaantumisen vuoksi ja hankala arvioida että missä kunnossa nyt ollaan. Antti Ruuskasella puolestaan viime kausi oli hankala kun ensimmäisen kerran pääsi kilpailemaan vasta kesäkuussa, toki paransi sitten loppukautta kohti ja olosuhteet huomioiden loppukaudella Ruotsi-ottelun voiton tuonut reilu 82-metrinen oli ihan kelpo suoritus. Mutta mitään hajua ei ole kyllä siitä missä kondiksessa mies tähän kauteen lähteen.

  Joku muu, kuka? Talivurheilusta sitä voittajaa nyt siis tuskin tulee, mutta mitäs lajeja tässä on vielä tarjolla? Parayleisurheilusta Leo-Pekka Tähti voi olla kärkikahinoissa mukana jos putsaa pöytää omissa kisoissaan.
   
 2. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Sen verran todettava tuohon "jalkapallosta sitä nyt ei varmasti tule", että jos Huuhkajat menisi karsinnoista kisoihin, joukkueen valinta Vuoden urheilijaksi (mikäli säännöt nykyään sen mahdollistavat) olisi hyvinkin lähellä. Yksilöä sieltä puolelta ei varmastikaan löydy.
   
 3. Rubicon Jäsen

  Teemu Pukin kausi on ollut erittäin kova, varsinkin jos lento jatkuu seuralla loppuun asti ja tuloksena olisi kombo sarjan voitto + maalikuninkuus. Mutta eipä tuolta jalkapallon puolelta Hradecky/Pukki-tason mahtavilla kausilla voittoon asti edelleenkään taideta nousta. Ellei Bottas vie maailmanmestaruutta tai Huuhkajat nappaa arvokisapaikkaa niin Pukille saisi pokaali mennä.
   
 4. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Suunnistus tai joku muu vähän vähemmän esillä oleva laji voi olla vahvoilla tänä vuonna, nyt kun perinteisemmät lajit eivät "varmaa" voittajaa tuoneet. Niskanen voi kyllä vaikka voittaa, mutta toivottavasti ei sentään.

  Heikoksi on mennyt, kun miettii millaisia mittelöitä tällä vuosikymmenellä on parhaimmillaan käyty.
   
 5. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Suunnistuksessa on tänä vuonna vain kahden henkilökohtaisen kisan + viestin MM ja nekin sellaisessa paikassa, josta ei ihan heti Suomen jengille menestystä valitettavasti odota.
   
  Barnes tykkää tästä.
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Jalkapallon puoleta se on vaatinut Jari Litmasen dominoinnin ja Sami Hyypiän huippukauden että vuoden urheilijan titteli on irronnut. Kaikki kunnia toki Pukille, mutta onhan tuossa nyt vielä hieman eroa että laitatko porukkaa nippuun Mestareiden liigassa vai Championshipissä.

  Mutta hyvä kausi Pukilla on ollut ei siinä mitään. Toivottavasti verkot heiluu maajoukkueen peleissä ja Norwichissä jatkossakin.

  EDIT:

  Hyypiä tosin 2001 ei saavuttanut menestystä Mestareiden Liigassa, mutta oli Liverpoolissa merkittävässä roolissa kun joukkue voitti Uefa Cupin, FA Cupin ja Liigacupin.
   
 7. vitozzius Jäsen

  AP, Arvi, SMN.. Onhan näitä. Kiva että välillä sulilta hangiltakin.
   
 8. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Jos Bottaksen kausi jatkuu yhtä hyvin kuin alkoi, niin kukaties....
   
 9. RonSwanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
  Lauri Markkanen pelasi tuloskaskauden jtn 16 ppg ja tällä kaudella 18,7 jos oikein katsoin.

  Jos mies pelaa koko syksyn +20 tasolla eli korottaisi tosta nykyisestä vielä pari pykälää niin mulle riittäisi. Siinä ei Iivon pronssi riitä eikä yleisurheilusta kukaan ole saamasss arvometallia.

  Olishan se hassua valita joku kuka ei varsinaisesti voita mitään, mutta + 20 ppg NBA:ssa suomalaispelaajalle..... Olisi... Melkoista.


  (Pienen pieni sivuääni: tällä kaudella kolme NHL-tähteämme tulee rikkomaan 82 pinnaa runkosarjaan. Harkitsemisen arvoinen asia, varsinkin jos Rantanen rikkoo sadan rajan!)
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Onhan niitä. Siis keitä nämä ovat?
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Arvi Savolainen ja Satu Mäkelä-Nummela ainakin.