Vitutusketju

  • 1 121 779
  • 8 557

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tällä kaudella on vituttanut aika vähän, mutta Hongat herättävät kyseisen tunteen toisinaan. Onhan se parhaimmillaan kaunista ja varsinkin Kuljetuspalvelu-Honka saa nyt rauhassa operoida loppukauden.

Näen vain pieniä kauhukuvia siitä kun keväällä poffeissa peli on JYPin päädyssä ja Hongat vuorollaan kentällä. JYP johtaa 2-1, kova paine omissa ja raastavan pelin takia Honkia käytettävä omissakin. Julius hakee päätykiekon, himmaileee ja päättää nostaa jalalla oman maalin edestä. Vastustaja karvaa kiekon ja 2-2. Seuraavassa vaihdossa käsistään taitavampi Honka hakee päätykiekon, ottaa pari potkua, näkee Immosen keskellä ja epäonnistunut rystylätty vastustajan lapaan. 2-3.

Toivottavasti mitään tuon suuntaista ei tosipeleissä nähdä vaan painajaiset painajaisina.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Aika lampaanperseen saa koko joukkue kolmannen erän pelaamisesta, maalille sai ihan vapaasti tulla estelemättä, kun luistelukaan ei kiinnostanut, niin ihan oikeutettu tulos tänään. Tirkkonen kyllä yritti aikalisällä herätellä joukkuetta, mutta eihän siitä mitään tullut.
 

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
Ei tästä yhdestä sulamisesta hirveästi kannata tässä vaiheessa huolestua, sillä viime aikoina JYP on kuitenkin pääsääntöisesti puolustanut johtoasemaa hyvin. Olen @Jupa n kanssa samaa mieltä siitä, ettei tämä ollut viime kauden tapainen epätoivoinen housuunpaskominen. Näin siinä vaan joskus käy kun pelaa ylimielisesti ja löysästi ja yksilövirhe sattuu juuri pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Eikä tämä pelkästään ollut JYPin huonoutta vaan kyllähän KooKoo tuli todella kovaa päälle ja sai ison buustin kavennuksesta. Jotain vaikutusta taisi olla myös taukoamatta laulaneella kannattajapäädyllä, Jyväskylässä olisi varmasti ollut helpompaa tuollakin pelillä selvitä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupa

chubster

Jäsen
Nämä vituttaa:
- Antoni Hongan perseily kiekon kanssa. Tämä vielä menee, mutta perseilyn jälkeinen toiminta meneekin jo sitten eri kategoriaan. Yrittikö edes tehdä mitä puolustajan kuuluu? Ei minun mielestä. Ei mitään hajua mitä hänen ympärillään tapahtuu. Ensin lahjoittaa kiekon ja sitten vielä antaa Haatajan lyödä tyhjiin.
Vituttaa ettei ollut ensimmäinen, eikä myöskään viimeinen kerta.

-Siikosen hermokontrolli. Pää ei kestä. Playoffeissa tulee ottamaan tosi ”tärkeitä” minuutteja, jos ei löydy enempää paineensietokykyä.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hmm. Neljän peräkkäisen vierasvoiton jälkeen luulin, että vieraskammo olisi jo takana. Nyt on kolme peräkkäistä vierastappiota, joista kaksi viimeistä ihan itse hankittua. Tuskin suunta kääntyy ennen joulua.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
- Ylivoimalla ei maalin maalia, ja viimeiseen neljään minuuttiin tehtynä yhteensä yksi yv-maali. Maalipaikkoja oli muutenkin kahteen erään, mutta kun et itse tee niin...
- Honka-show, ei ensimmäinen kerta tällä kaudella kun omassa päässä riplaillaan ylimielisesti ja vastustaja tuleekin tulostaululla ohi.
- Siikonen. Kurmuuttaisi joskus vastustajia oikealla kovuudella sen sijaan että istuu typeriä jäähyminuutteja ja mussuttaa jokaisesta mahdollisesta asiasta. Pelilliset otteet on hyviä, mutta edellä mainitut seikat on vituttanut jo pitkän aikaa.
- Siikosesta päästään siihen, että kuka sitä kovuutta osaa JYP:ssä oikeasti antaa? Tällä ei sitten tarkoiteta mitään Kuopiossa nähdyn poikkarilla selästä päin laitaa -tyylistä "kovuutta. Yonkman, Lahti, Kolehmainen(?)... Ketäs nyt? Joku aika sitten HIFK näytti malliesimerkin siitä miten sopivalla rottailulla ja oikeanlaisella kovalla maalineduspelillä saadaan parhaimmillaan melkein vasustaja kuin vastustajakin sekaisin. Yksi kysymysmerkki kevään pudotuspeleihin.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
- Viimeisen erän sulaminen
- Hongan veljesten keskinäiset pihapelit
- Siikosen hermokontrolli
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
- Vierasotteluissa 1,2 pistettä/peli, mikä on liigan 10. sija vieraisssa.
- tänään IFK meni ohi ja Ilves tuli tasoihin (pelimäärällä tasoitetussa taulukossa).
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kunnia kuuluu KooKoolle mutta silti: kaikki tämän päivän maalit omiin menevät täysin karanneen keskittymisen tai jopa ylimielisyyden piikkiin.

3-2 maalissa paha A Hongan tuplavirhe. Minusta on ihan ok pelata rohkeasti ja välillä menettää kiekko. Mutta sen jälkeen: PELAA SE VASTUSTAJAN MAILA POIS!

Sulakin maalissa Vainion ajatukset olivat päivänpolitiikassa.

Myös Nättisellä on havaittavissa löysyyttä oman maalin lähistöllä. Ei ollut muuten ensimmäinen kerta. Yli 40 maalin tahdissa kulkevalle pelaajalle tämä joskus sallittakoon.

Näissä tilanteissa tulee ikävä muutamia vanhoja staroja, joita nuorempi väki ei edes muista: Miika Huczkowski, Olli Sipiläinen ja Marko Ojanen muutamia mainitakseni ovat hyviä esimerkkejä pelaajista, joille ei käytännössä koskaan sattunut tällaisia nukahduksia.

Ja vielä, Miska Siikonen: keskity pelaamiseen, kun sen kerran erinomaisesti osaat. Vituttaa katsella tuota kymppien keruuta. Siikonen on kentällä pysyessään erittäin tärkeä ja omassa roolissaan ainoa laatuaan JYPin rosterissa. Tällä tavalla pääsee varmasti tuomarien silmätikuksi. Jokaisen aloitusvirheen jälkeen suu käy, ihan jokaisen.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
No negaillaan hetken kerta viimeisestä on aikaa. Laurikainen pelasi hyvin, mutta ei moken paikalta maaleja tehdä. Liikaa miehiä jäällä on jäähy mitä ei pitäisi tulla ikinä. Ja sitten se Tuppuraisen jäähy - saahan sitä olla innokas, mutta rajansa kaikella. Terveet Kädet kertoo mitä tästä ottelusta liigajumboa vastaan jäi käteen:

 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Jumalauta mitä paskaa. JYPille tarjoiltiin hopeatarjottimella voittoa ylivoimien muodossa mutta kun ei maistunut, niin kaverille maistui!. Tämä oli kyllä todellinen tasonmittaus ja tulos on murheellinen: jopa sarjassa viimeisenä oleva joukkue löytää eväät voittaa JYP. Tänään se perustui kovaan työntekoon ja helvetin tehokkaaseen ylivoimaan, mitenkään realistisesti jyppi ei pystynyt sportin haasteeseen vastaamaan. JYP vaan sössi tämän pelin ihan omaa typeryyttään, mahdollisuus voittaa peli tarjottiin. Tämän kauden isoin vitutus!.
 

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jyppi näytti persettä kaikille noin 3500:lle lipun ostaneelle. Kaikki kunnia vapautuneesti pelanneelle Sportille mutta kyllä viimeisen erän pelaaminen oli Jypiltä luokatonta! Kaksinkamppailut hävittiin etenkin viimeisessä erässä ihan pystyyn.

Ylipäänsä Jypin viime aikojen pelaaminen on ollut löysää, laiskaa, voimatonta hidasta. Toivottavasti kukaan ei enää elä menestysharhassa, kun kuukausi sitten kaikki sujui. Peli on tällä hetkellä heikolla tasolla.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Liigan toiseksi paras kotijoukkue, runkosarjan 3. vs Liigan surkein vierasjoukkue, jumbo... Ei v*ttu!
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olihan tämä ennakkoon nähtävissä. Ilmeisesti valmennus ja joukkue ei asetelmaa havainnut. Näin se 9 pisteen viikko kutistui 3 pisteen kokoiseksi. Joka pelissä hävitty 3. erä, mikä ei ole hyvän joukkueen merkki.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Yleensä löydän edes jotain positiivista JYPin tappiopeleistä. Tästä en löydä mitään, en YHTÄÄN mitään.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Sport jaksoi painaa päälle kyllä hyvin, vaikka JYPillä oli toisessa erässä ratkaisun paikat.

Ainut positiivinen asia oli se että haistoin tappion ja löin vetoa Sportin voitolle. Kivat lauantairahat.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupa

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Muutama silmiinpistävä muutos alkukauteen:

- Jyppi ei käytä pakki-pakkia muutoin kuin maalin takana.
- Avaukset tulevat lähes koko ajan laitaan. Tämä on helppo puolustaa pois Sportin tyylillä.
- Pelaajien etäisyydet ovat liian isoja.
- Taklauksia ei juurikaan näy.

Ja vielä Julius Hongalle erityisvinkki:

ÄLÄ pysähdy kiekon kanssa. Jos pysähdyt niin odota että viisikko saadaan taas kasaan. Ihan turha valutella kiekon kanssa omalla alueella ja odottaa, kun hyökkääjät karkaavat liian kauas.
 

ZerDzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ykkösyvn peli meni kyllä sellaiseksi hieromiseksi tänään että näki jo alusta alkaen että ei tuota tulosta. Paikallaan oleville äijille syötellään, hetki hierotaan lavassa ja seuraavalle. Ei paikanvaihtoja ei poikittaissyöttö yrityksiä juurikaan yms. Seitsemän kertaa oli mahdollisuus kokeilla ja aina samaa paskaa.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Jyväskylässä taitaa nykyään vallita enemmänkin sulamisen kuin voittamisen kulttuuri. Vittu.
Ja silti voitettiin vajaamiehisenä, vittu..


Mun mielestä helvetin kovaa henkistä kanttia osoittaa voitto tuosta "sulamisesta" huolimatta. Voittolaukaukset kuitenkin lähinnä sitä henkistä hommaa.

Kyllä tuo loppu harmittaa itseäkin, mutta työtapaturma ja silti voitto otettiin niin, itsellä ei mene vitutuksen puolelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös