Vitutusketju

  • 215 693
  • 933

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Siirsin tuolta positiivisuusketjusta oikeampaan osoitteeseen:

Mutta miksei voitu taistella silloin, kun piti?

Ei pidä ymmärtää väärin, mukavampihan sitä on voittavaa kiekkoa katsella. Viimeisestä kuudesta matsista neljä voittoa ja tuolta ajalta kuntopuntarin kolmantena. Speden klassista sketsiä mukailen voi tosin kysyä, että mitä sitten? Näillä loppuverryttelyillä on tasan se arvo, että muutama junnari saa Liiga-aikaa ja esim. Salminen ja Oden näyttävät pystyvän vastaamaan huutoon. Ihan hieno homma. Se ei poista sitä, että taas yksi kausi vedettiin viemäriin oikeastaan jo ennen vuodenvaihdetta ja kevätpuolen suurin jännitys oli myydäänkö Malte. Nykyinen pelivire vielä alleviivaa sitä, että tämän vuoden joukkueessa olisi todennäköisesti ollut potentiaalia paljon pidemmälle. Strömwallin kaltaisesta sepästä saataneen haaveilla Sumarissa pitkään.

Joo, loukkaantumisia oli, mutta se ei koko kautta selitä. Pelaaminen oli ajoittain sellaista vitun laamailua, jonka viimeistään epäonnistunut maalivahtistrategia (pl. Salmisen otteet, vaikka ne nyt paineettomissa peleissä ovat tulleetkin. Todellinen testi on, jos saa aloittaa ensi kauden kakkosena.), tai pikemminkin -tragedia, veti lopullisesti aaltojen alle. Tätä taustaa vasten isompikin tuuletus olisi ollut rosterissa paikoillaan, mutta vaikea tätä kautta on jonkun suurosten tai koivistojen niskaan kaataa.

Olen pitänyt Sihvosen/Rantasen/Nymanin jauhamaa "KooKoolla ei ole identiteettiä Liigassa"-jargonia aivan skeidana, mutta kun tuota miettii, niin on siinä jonkinlainen totuuden siemenen akana edes. Vaikea nähdä tällaisena tasalakkina jotain suurempaa suunnitelmaa tällä nykyisellä Liiga-taipaleella, enemmän mennään reagoimalla tapahtumiin.

Noh, KooKoota ei jätetä (sen verran pitkät piuhat oli, että tajusin @mustaoranssi allekirjoituksen monimerkityksellisyyden vasta tässä hiljattain) ja pahoittelut tästä yömyöhän avautumisesta.
 

Steus

Jäsen
Eilinen peli oli liian hyvä, jotta olisi niin kauniina päivänä kehdannut kirjoittaa vitutusketjuun. Nyt voin kompata palstaveli @cottonmouth ia.

Identiteetin puutteessa on totuuden siemen. Minä näen KooKoo-identiteetin pelaajatyypillisesti lähimpänä jonkinlaista vm 2016-17 Haatajaa, Toni Kähköstä, Jarkko Malista, Josh Greenia tai vaikkapa Mikael Kurkea. Ei näyttävyyttä, vaan työteliäitä puolustus edellä-mallin perussuorituksia - Mattila-kiekkoa. Tähän muottiin eivät istu ne kentän oikeasti viihdyttävät pelaajat, kuten vaikkapa tämän kauden miehistä Strömwall, Oden, Valtola ja Pitkänen - hyökkäys edellä peliä ajattelevat veijarit. Tuokkolan yksi ja ainut pelitapa sopi (minusta) jälkimmäisenä mainituille, mutta ei ensimmäisille.

Tuo puolustusvoittoinen pikkuseuran kyrpäkiekkoidentiteetti edellyttäisi yksilötaidon korvaamista yritteliäisyydellä ja vahvalla kuntopohjalla - tällä kaudella siinä ei onnistuttu.

Kurinalaisuuden puute nähtiin eilen kolmannessa erässä. Jokainen kotikatsomoissa, hallilla ja vaihtopenkilläkin tiesi, että nyt pelataan nollia nuorelle Salmiselle. Kuusi jäähyä (4*2min, 2*2+2min) vikaan erään, joista ainakin Bonsan pelinviivytys ja molemmat korkeat mailat olivat selkeitä merkkejä pelivalmiuden putoamisesta. Johtuiko se sitten väsymyksestä vai mistä, sitä on paha sanoa.

Tästä taas palaammekin lempi-/inhokkiaiheeseeni: urheilijan elämään. Jos kuusi päivää viikossa on urheilija ja lauantaina vetää täydet sarjat Mulli-baarissa, niin se ei voi olla näkymättä seuraavan viikon harjoituksissa ja peleissä. Silloin tällöin nollaaminen on ihan ok, mutta tämän ja viime talven jatkuva kaljoittelu antaa huonoa kuvaa organisaation sisällä vallitsevista arvoista. KooKoossa ei tarvi laittaa ihan kaikkea peliin - silloin kun on vähän rankkaa, niin pääsee kyllä nollaamaan ja oikein koko porukalla. Seuraavalla viikolla taas johdetaan parissa pelissä kahden erän jälkeen, mutta kolmannessa vastustaja tulee jollain mystisellä keinolla rinnalle ja ohi. Miksi aina kolmannessa erässä? Miksi kaveri jaksaa ja me ei? Niinpä.

KooKoolla ei ole varaa yksilötaitoon, jolla voittaa pelejä. KooKoon pitää ansaita kannuksensa näiden nyholmien ja kumppaneiden silmissä. Me ollaan yhä oltu pelkästään osallistumassa tähän sarjaan pl. ensimmäinen kausi. Ei olla tehty mitään, mikä antaisi syyn arvostaa seuraa Kouvolan ulkopuolella. Itse asiassa näin sisältäkin käsin se tuntuu usein melko vaikealta. Liigaan noustessa oli selvää, että meillä on edessä ymmärrettävästi pitkä takamatka sarjan keskikastiin kaikilla sektoreilla. Minusta ei vaan tunnu, että sitä matkaa olisi saatu urheilupuolella juurikaan kiinni.
 

Popi Orri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huolestuttavan ajoissa on lähdössä lumipallo vyörymään ihan väärään suuntaan, vaikka varovaisen toiveikas olin kauden alla. Huomenna kyllä valtavan iso matsi, vaikka vasta viidettä kierrosta mennään. Vituttaa, jos kausi on käytännössä ohi jo lokakuussa kun yleensä ollaan roikuttu mukana sentään joulun tienoille.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ketju ylös! Nytkö se sitten alkoi se pelätty 20 ottelun tappioputki?

#perutaantorivaraus #kaikillepotkut
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No mitä hittoa siitä nyt, näitä vaan joskus tulee, totesi Jortikka Jokereiden valmentajana jonkun 0-7-tappion jälkeen.

Hävitään mieluummin nyt kuin pleijareissa.

Haukelle hyvä stuntti, niin kaikki on hallinnassa. Luottamusta, oranssimustat veljet!
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ketju ylös! Nytkö se sitten alkoi se pelätty 20 ottelun tappioputki?

#perutaantorivaraus #kaikillepotkut
Kyllä mun puolesta tori voidaan varata. Playoffsit odottaa vaikka sakattaisiinkin. Miettikää mediahuomiota kun Kouvolassa juhlittaisiin playoffseihin pääsyä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kyllä mun puolesta tori voidaan varata. Playoffsit odottaa vaikka sakattaisiinkin. Miettikää mediahuomiota kun Kouvolassa juhlittaisiin playoffseihin pääsyä.
Minkäs Kouvostoliiton kylän torille lähdetään? Ei nyt saatana ainakaa sinne missä on se parkkihalli alla. Sehän romahtaa kun 6kenttäpelaaja hyppii ja hoilaa " sinäminähänmetejahe..."

Ja ei kai se sipparinparkki ainakaa mikää tori oooo.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minkäs Kouvostoliiton kylän torille lähdetään? Ei nyt saatana ainakaa sinne missä on se parkkihalli alla. Sehän romahtaa kun 6kenttäpelaaja hyppii ja hoilaa " sinäminähänmetejahe..."

Ja ei kai se sipparinparkki ainakaa mikää tori oooo.
Kouvostoliiton todellisessa keskuksessa eli Veturissa. Tinke ja Outinen tulee vetämään Go On KooKoon duettona.
 

Davai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koko Kouvolan mustaoranssi
Umalauta... joutuuko oikeasti nostamaan? Jossain rinnakkaistodellisuudessa rämpivälle KooKoolle tällä leikkauskutsulla voisi olla kaikkiaan paljon pahempi kokonaisvaikutus, mutta silti. Ilman Johtavan Nostelijan vauhtia ja sopivaa hurjapäisyyttä tosta touhusta voi kadota paljon.

Onneks on Puistola.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Välillä voi tulla käkättimeen. Silti meillä on edelleen maailman paras kaupunki, maailman parhaat bändit ja maailman paras lätkäjoukkue. Ja maailman paras korisjoukkue. Ja pesisjoukkue. Kaikilla ei ole. Ollaan iloisia tästä!
 

Davai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koko Kouvolan mustaoranssi
Ammatti-betsiesko Jorma Vuoksenmaa on Twitterissä samaa mieltä yllekirjoittaneiden kanssa. Hänen listansa on sensuroimattomana seuraavanlainen:


Eikä erikoisemmin vituta täälläkään. Ei nähty mitään sellaista mikä ei realistisesti voisi huomenna kotona mennä paremmin. Lasketaan pelikuntoiset ukot ja laitetaan sauna kuumaksi.
 

ruupertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Edellämainittuihin voidaan lisätä myös maailman positiivisin vitutusketju!

Kieltämättä illalla ketutti keskimääräistä enemmän, mutta kun kerran homma on täysin omissa käsissä ( pl. loukit ), painetaan täysillä loppuun asti.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Enpäs tiennyt, että Vuoksenmaalla on yhteyksiä Kouvolaan. Suorastaan hämmentävällä prosentilla on kyllä onnistunut kirjoittamaan kaikkien bändien nimet väärin, mutta onneksi vedonlyönnissä napsuu merkit oikein...
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja näin. Yhtäkkiä ollaankin sijalla 5, ja hesan edarilla pari peliä rästissä, joilla tullee myös ohi. Vittu että vituttaa.

Ja kyllä, nälkä on kasvanut syödessä.
 

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
KooKoo on uusi SaiPa. En nimittäin olisi uskonut että tuollaista käy kuin SaiPalle.

Voimia teillekin. Vitutus on varmasti aika suunnaton vaikka pelit jätetäänkin pelaamatta ihan hyvän syyn takia. Noh voititte sentään mikkeliläisten patentoiman Mestiksen mestaruuden.

Toivottavasti teillä ja meillä on ensikaudella iskukykyiset joukkueet ja lohdutukseksi saatte kaikkien aikojen pleijarisarjan.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ellei toi paskatauti jotenkin maagisesti katoa lähipäivinä niin toivotan kaikille hyvää kesää. Itse palaan asiaan kai sitten ensi kauden joukkueen asioissa kun taas pystyy ajattelemaan jääkiekkoa. Joukkueelle ja seuralle mega-luokan KIITOS.

Kevään riemun tilalle on vaan tullut eksistentialistinen ammottava tyhjyys. Ei ole oikein Jatkistakaan huvittanut lukea pariin päivään. Vituttaa niin paljon, ettei sitä kai oikein edes käsitä. Voimia kaikille, palataan.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kevään riemun tilalle on vaan tullut eksistentialistinen ammottava tyhjyys

+1

Luulisi tämän tilanteen vituttavan ihan helvetisti, mutta lähinnä rinnasta painaa, toivottavasti ei SARS-CoV-2, vain tyhjyys. KooKoon peleissä joko käynyt tai seurannut myöhemmin etenä jotenkin oikeastaan kaikki matsit viimeiset 25 vuotta. Tännekin kirjoitellut 15 vuotta. Ehkä tämä kevät oikeasti osoittaa, että se juttu on matka, ei joku loppupiste yksittäiselle kaudelle.

Toisaalta mitään ei voida tilanteelle ja kun Ahokas jatkaa valmentajana, niin reippain mielin kohti ensi kautta, koska muutakaan ei voi. Tästä kaudesta joukkueelle, kannattajille ja organisaatiolla jäi kuitenkin aikalailla vain positiivisia kokemuksia ja samaa ei moni muu joukkue voi tästä kaudesta sanoa. Siinä on lopulta aivan helvetin hyvä pohja rakentaa KooKoo kaudelle 20/21.

[askotauru]ME NOUSTAAN VIELÄ! HYVÄ KOOKOO![/askotauru]
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös