Vitutusketju

  • 1 285 027
  • 7 285

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvät meihemit käynnissä. Willimiesmafialle kyllä lampaanpersettä, eihän nyt mitään yv:tä ruveta spämmäilemään/uhkailemaan ja julkista maalittamista ruveta harrastamaan vaikka joku ansaan astuukin.

Vaikka nyt voi vasara heilahtaa modejen suunnalta ja sängystä löytyy varmaan hevosen pää niin kävisin sinuna @Lepranmies vähän jututtamassa ihan siviilissä tuota laptuotteen huutosakkia.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit
Itsekin tässä täysin @Lepranmies tukena. Vaikka jossain on tapahtunut vuoto, on mielestäni SaiPa pystynyt melko hyvin pitämään pelaajasiirrot piilossa ennen H-hetkeä. En siis näkisi, että tässä nyt pieniä moraalisia kysymyksiä lukuunottamatta on tapahtunut mitään niin suurta, että täällä aiemmin mainitut toimet olisivat millään tavalla oikeutettuja.

Ja teille arvon lipunheiluttajat: vetäkää henkeä ja nauttikaa siististä lätkäsyksystä. Tehkää vaikka joku hieno tifo ja purkakaa ylijäämäenergianne siihen. Tai vaihtoehtoisesti huudatte vastustajajoukkueet kumoon. Meidän seura on niin pieni, että turha täällä on pidempään napit vastakkain tapella.
 
Mistä nyt puhutaan...?? Meikäläinen ihan pihalla...
Ei mitään ihmeempää... Yksi seuramme kannattajaryhmä vaan otti suuren harppauksen kohti Ääriliikkeen imagoa toiminnallaan. Kiusaamisen kohteena on/oli oman joukkueen kannattaja. "Tyyliä joko on tai ei ole" vai miten se menikään? Vähän ylilyöntiä oli toimintatavoissa, mutta toisaalta hyvä, että löytyy intohimoa SaiPan kannattamisessa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ei mitään ihmeempää... Yksi seuramme kannattajaryhmä vaan otti suuren harppauksen kohti Ääriliikkeen imagoa toiminnallaan. Kiusaamisen kohteena on/oli oman joukkueen kannattaja. "Tyyliä joko on tai ei ole" vai miten se menikään? Vähän ylilyöntiä oli toimintatavoissa, mutta toisaalta hyvä, että löytyy intohimoa SaiPan kannattamisessa.

Jaahas....jos todella näin oli, niin vetäkööt kyseiset "tosifanit" päänsä pois perseestänsä ja keskittykööt oleelliseen. Tämä kuitenkin varauksella, kun en tästä asiasta sen enempää tiedä. Huomenna kuitenkin hallille ja uskon, että Jukurit kaatuu!
 

Giallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvät meihemit käynnissä. Willimiesmafialle kyllä lampaanpersettä, eihän nyt mitään yv:tä ruveta spämmäilemään/uhkailemaan ja julkista maalittamista ruveta harrastamaan vaikka joku ansaan astuukin.

Vaikka nyt voi vasara heilahtaa modejen suunnalta ja sängystä löytyy varmaan hevosen pää niin kävisin sinuna @Lepranmies vähän jututtamassa ihan siviilissä tuota laptuotteen huutosakkia.

Ehdottomasti tervetuloa Kaiteelle, jos jollakin tarinoitavaa on.
Perinteiset rohkaisukänniset avautumiset ja väkivallalla öyhöttämiset voitte jättää suosiolla pois.

Ja niin, tulkaa mieluiten erätauolla käymään. Jollei siis ole aikomusta laulaa mukana.

Jos Willimiesten toimintaa kiinnostaa täällä spekuloida enemmänkin, niin ryhmälle on ihan oma topicinsa.

Laptuote-säätiön kanssa Willimiehillä ei ole tekemistä, joten älkööt turhaan vaivatko Laptuotteen väkeä.
 

Paviaaniuros

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
3) Sekä julkinen että yksityinen maalittaminen - mopo karkasi käsistä. Ikävä oli huomata miten arvostetutkin nimimerkit peukuttuivat Kapon ylilyöntiä. Anteeksipyyntö olisi paikallaan ja optimistina ajattelen että fiksulta mieheltä sellainen tuleekin kun tilanne vähän rauhoittuu.

Pyytää anteeksi?

Sitä, että käyttäjä Lepranmies ajoi miun mielestä aivan nerokkaasti viritettyyn vasikkamiinaan?

Onhan se toki täysin mahdollista, että samaan aikaan kun keskusteluryhmäämme syötettiin Texeira merkkistä puuta & heinää niin samasta kaverista on puhuttu myös jossain muissa porukoissa. Tai siellä seuran sisällä. Tai edes Norjassa.

Ja ketjun aiheeseen...

Vituttaa ihan ylipäänsä tuommoiset "satun muuten tietämään" palstamehustelijat. Katsokaa, minäpä tiedän jotain mitä sinä et vielä tiedä. Syvä huoh. Vielä enemmän vituttaa kuitenkin, että joku lähipiiristäni on ollut tällä kertaa heiluttamassa heille hankoa.

Seura kertoo meille etukäteen pelaajasiirroista? Mitä helvettiä? Mistä työ oikein keksitte näitä? Tämäkin pistää vähän käyrää nousuun. Seura on kertonut etukäteen, ainakin miulle vain tasan yhdestä pelaajasiirrosta tai oikeastaan jatkosopimuksesta, joku saattaa ehkä jopa muistaa mistä tuolloin oli kyse?

Ok, Lepranmiehen päälle roiskahti kenties vähän turhan ronskisti siitä saavista, mikä miulla on täyttynyt noille edellä mainituille hahmoille. En ole ikinä ymmärtänyt moista, pidän siitä miten seuralla on ohjakset käsissä eikä tarvitse lukea palstoilta tai paskamedioista pelaajien liikkeistä.

(Sekin jurppii vähän, että huomenna nostetaan perunat eikä ehdi matsiin.)
 

Bacon

Jäsen
Niin. Suhteettoman paljon paskaa saa WM niskaansa siitä, että pitää ääntä hallissa ja on muuten vaan näkyvillä. Aina kun mahdollisuus tulee, niin saadaan lukea näitä laptuotteen lipunheiluttelijoita, paremman piirin väkeä, aina tukena, ylimielisiä ja lista jatkuu. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun kotimatsissakin yleensä hävityn pelin jälkeen pari känniääliötä tulee "jututtamaan kaiteelle" miten toiminta on ylimielistä ja paskaa. Santasen kaudella näitä ilmiöitä tapahtui paljon täällä palstalla sekä hallissa. Varsinkin tuo aina tukena on tosi nokkela heitto. Loppuviimein tapahtui mitä tapahtui, WM löytyy hallista, suuri yleisö välttämättä ei. Ja tämä ei ollut ylimielisesti heitetty vaan fakta.

Toki helppo purkaa vitutusta porukkaan, joka on näkyvillä. Omaa mutua, mutta veikkaan, että osa haluaa sen saman huomion itselleen, jonka WM saa. Kukaan ei kuitenkaan kiellä tulemasta kannustamaan ja pitämään ääntä.

Pointtina se, että nämä asiat ovat hitsanneet ydinporukkaa äärettömän tiiviiksi, jonka kesken on vallinnut täysi luottamus. Nyt kuitenkin vene alkoi vuotaa täysin yllättäen, joka varmasti näkyi ihmisten reaktioissa. @Lepranmies sai varmaan suhteettoman paljon paskaa niskaan, mutta toisaalta jatkoi siinäkin kohdassa ryhmän mustamaalaamista, vaikka tiesi jo tasan tarkkaan, mistä on kyse. Sitten olikin helppo tulla uhriutumaan tänne porukan keskelle ja keräämään sympatiapisteet himaan.

Eipä siinä. WM jatkaa omaa juttuaan, osaa se kiinnostaa ja osaa ei. Tänään on kuitenkin matsipäivä ja päädyssä koitetaan pitää ääntä huutamalla muutakin kuin vasikkaa.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Jep. Eiköhän tässä oo pointit tullu jo ihan jokaiselle asianosaiselle, sivullisille ja myös neutraaleille poppariherkuttelijoille selväks. Eilisestä sähikäisestä huolimatta toivon, että huhuketjuun tulee jatkossakin vinkkejä ja viestejä mahdollisista uusista signauksista. Ne on mulle olleet yksi perusarjen suola, mitkä saa myös oman hypen pyörimään jengin ympärillä. En tunne ketään sisäpiiristä, mutta oon pitäny tän pastan kirjoittajia "mun porukkana" ja saanu tätä kautta edustaa jotain keskivertoa syvempää fanittajaa (?). Etäkannattajana en hallille pääse niin usein kuin haluaisin (vaikka seisomakausarin ostinkin) joten Telian välityksellä ja palstakeskustelulla on iso rooli mun tilanteessa.

Toivotaan että vitutusketju ei tänään tän enempää aktivoidu ja saadaan posiketjun matskua tän illan matsin osalta.

Eteenpäin.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Noh, omalta osaltani tämä homma alkaa olla aikalailla käsitelty. Omalta osaltani läikkyi varmasti myös yli ja olin valmis jättämään koko asian taakseni tuossa jo eilen päivällä, mutta kun senkin jälkeen tuli vielä muutamalta kirjoittajalta yksityisviestejä niin ajattelin, että enpä sitten jätäkkään. Nyt tilanne on rauhoittunut ja eiköhän tämä homma rupea olemaan käsitelty.

Willimiehille tai ketä siinä ryhmässä nyt onkaan jossa tuo nimi on laitettu ilmoille, niin toivottavasti ette tällä hetkellä syyllisyä siellä ketään ja oleta, että minä olen jäsenistä joku, koska näin ei todella ole. Toivoisin teiltä myös hieman ymmärrystä näiden asioiden suhteen. Jos teiltä nyt joku tietolähde meni alta niin pahoittelut siitä.

Nyt kuitenkin mennään eteenpäin. Kannustetaan tänään SaiPa voittoon sekä hallilla, että kotona ja myös baareissa tai missä ikinä ollaankaan! Myös siellä perunan nostossa ;) @Paviaaniuros

Eilen vitutti, tänään ei enää vituta. Ja se jos mikä on jo postiivisuusketjun asiaa! Joten hyvää syksyn jatkoa kaikille tasapuolisesti!
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikai tuon olisi tarvinnut vituttaa ketään. SaiPan jutussahan tässä kaikki on kiinnostuneita olemaan mukana, oli sitten Willimies, perttiperuskannattaja tai palstaseuraaja. Mehusteluunkaan on osaa löytää eroa tapahtui se sitten hieman sisemmän piirin ryhmäviestinnässä tai keskustelupalstalla, kumpikaan ei ole kai sen virallisempaa julkaisutoimintaa.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jokainen kannattaa tavallaan. Joku huutaa pää punaisena katsomossa, joku kuuntelee mökissä radiota tai kyttää tekstitv:stä tuloksia. Eikä kummankaan toiminta ole toiselta pois.
Mutta se mikä vituttaa, on Nikon puuttuminen kokoonpanosta. Lyödään kiittimiä ristiin, että olisi aamujugurtti ollut hitusen ylipäiväistä ja paskahalvaus päällä.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Ketterä
Sitä mukaan kun uusia ukkoja tulee niin vanhoja tippuu pois. Ei auta surkutella, mutta vituttaahan tämä. Pitääkö tässä nyt ajatella taas positiivisesti, että parempi tämä suma on nyt kuin kevään ratkaisuvaiheissa?

Katsotaan nyt tuo Ojantakasen debyytti. Jääkö auttamatta jalkoihin kuten suuri osa tuolla kokeilleista junnuista...
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Se vituttaa, ettei tää tappio mitenkään enää edes yllättänyt. Aina sitä toivoo, että ehkä tänään pomppii SaiPalle, mutta heikoissa kantimissa on meininki, jos sen varaan jää voitot.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei enää edes vituta. Niin onnetonta touhua, ettei jaksa välittää. Ja se huolestuttaa, koska ennen tappiot vitutti.
Tämä on kuin omasta suusta. Ei vituttanut tappio yhtään. Olen vain syvästi huolissani toiminnasta ja koko tästä kaudesta. Olemme KooKoota vastaan noin jyrän alla, ni mitä voi kaudesta odottaa. Tässä ei siis mitään KooKoolta pois. Parannuskohteita on niin paljon, että en viitsi alkaa niitä edes luettelemaan. Kaikki tietävät ne varmaan muutenkin.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Ketterä
Surkeimpiin vierasjoukkueisiin lukeutunut KalPa otti jollain ihmeellä (lue Eero Kilpeläinen) kolme pinnaa Porista 0-1-lukemin. Ärsyyntynyt Ässät tuskin antaa samaa tapahtua SaiPaa vastaan. Raumalla tuskin tulee muuta kuin kokemusta. Tais olla nollaviikko. Vituttaa jo nyt.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Surkeimpiin vierasjoukkueisiin lukeutunut KalPa otti jollain ihmeellä (lue Eero Kilpeläinen) kolme pinnaa Porista 0-1-lukemin. Ärsyyntynyt Ässät tuskin antaa samaa tapahtua SaiPaa vastaan. Raumalla tuskin tulee muuta kuin kokemusta. Tais olla nollaviikko. Vituttaa jo nyt.
Jep. Toiveet ei ole ikinä sen varassa, että SaiPa pelaisi hyvin, vaan sen, että vastustaja pelaa historiansa huonoimman kotipelin. Nyt se ryhtiliike perkele.
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Vituttaa, että tuli taas homattua kausikortti tämmösenä ohikautena. Viimeksi oli Santasen kaudella. Onneksi tämän kauden kortti on noin 450 euroa edullisempi.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sai0a
Ai vittu ku vituttaa!
Taustaa:
SaiPa pelasi kauden tähän mennessä parhaan erän heti kärkeen. Kisapuisto on fiiliksessä mukana heti ekassa erässä. Hyvä nousu ja kova luotto omiin. Toisessa erässä vieraat pääsee niskan päälle ja siirtyvät ottelussa johtoon. Joukkue ja Kisapuisto menee kipsii.
Mitä tapahtui:
Edelliskauden SaiPa-peluri, joka halusi joukkueesta pois tai jota ei haluttu tämän vuoden joukkueeseen, keihästää meidän pakkia munille. Samainen kaveri sattuu vielä olemaan vastustajan ykköskentän sentteri ja pistepörssin kärkipelureita. Tuomarit varoo talojensa palovakuutuksien puolesta, eivätkä uskalla viheltää isoa rangaistusta.
Jälkiseuraukset:
Meidän urosampiaisista kuoriutuu kuhnurikimalaisia. Ei vittu tapahdu mitään. Annetaan vielä av-maali tuohon. Kisapuiston yleisö on ihmeissään. Eikö tuolla porukassa olekaan yhtään joukkuehenkeä? Onko tämä joku vitun jeesusjengi joka kääntää vaan toista poskea kotiyleisön edessä? Annetaan saatana vastustajan 170 senttisen tähtisentterinkin hakata meidän fyysisiä pakkeja munille ilman mitään seurauksia!! Nyt oikeesti mitä Vittua! Tulkaa nyt joku organisaatiosta tänne kertomaan. Jos tuohon olisi reagoitu kuten pitääkin, eli Morley ei olisi pelannut peliä loppuun asti, niin olisin tullut ihan paikanpäälle katsomaan seuraavaakin peliä livenä vaikka tästä tulikin tappio. Nyt ei vittu varmasti tule katsomaan näitä munattomia kuhnurikimalaisia.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sai0a
Myös hirttäjäiset väliaikaviihteenä voisivat tuoda väkeä hallille.
Jos miulle yritit vittuilla, niin koita uudestaan. Yritän muotoilla pointin niin että ontoimmillekin menisi läpi: En halua nähdä SaiPan pelaavan kotiyleisön edessä niin, että omia voidaan vetää munille ilman että joukkue sisuuntuu moisesta sikailusta ja pitää toistensa puolta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös