Vituttaa niin kympillä!

  • 1 039 052
  • 5 425

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Dear Corona,

"Aleksi Mustonen on loistava pelaaja, joka tulee pomminvarmasti auttamaan vielä Oulun Kärppiä. " t. Mamba

(Sitaatti suoraan Kalevan jutusta tältä illalta)

Tämä Mamban kommentti on kyllä ihan allekirjoitus kamaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Fedo
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Joku tavallista röyhkeämpi toimittaja voisi ottaa Mustosen haastatteluun ja kysyä ihan pokkana, että mitä Mustonen omasta mielestään tuo Kärppäpöytään tällä hetkellä. Tai on tuonut koko kaudella. Olisi mielenkiintoista kuulla, uskooko Muse itse olleensa jotenkin hyödyksi.
Mun mielestä musen haastatteluoli aika vasta, oisko ollu Kalevassa. Ei ollu tyytyväinen omaan panokseen ja oli kiire bussiin. Siinäpä ne tärkeimmät.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mikko Manner ja hänen tapa sotkea ketjut jokaisen pelin jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
En kyllä helvetti soikoon vieläkään ymmärrä, millä meriiteillä Lauri Mikkolasta ollaan leipomassa päävalmentajaa. Hallituksen kyllä pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa vaatia pätevyyttä erinäisiin organisaation asemiin.

Edelleenkään en esimerkiksi myöskään käsitä, miksi Ilkka Mikkolasta on leivottu jokin ottelutapahtumavastaava. Pelottaa ihan saatanasti, etti edessä on taas mukavautumisen aikakausi ja sen seurauksena a) urheilullinen alamäki (viitteitä jo tämän kauden peluutuksessa) ja siitä vääjäämättömästi seuraava b) taloudellinen alamäki.

Kumpaankaan yllä olevista ei kyllä etenkään korona-aikana olisi varaa.
 
Viimeksi muokattu:

Dynastia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En kyllä helvetti soikoon vieläkään ymmärrä, millä meriiteillä Lauri Mikkolasta ollaan leipomassa päävalmentajaa. Hallituksen kyllä pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa vaatia pätevyyttä erinäisiin organisaation asemiin.

Edelleenkään en esimerkiksi myöskään käsitä, miksi Ilkka Mikkolasta on leivottu jokin ottelutapahtuvastaava. Pelottaa ihan saatanasti, etti edessä on taas mukavautumisen aikakausi ja sen seurauksena a) urheilullinen alamäki (viitteitä jo tämän kauden peluutuksessa) ja siitä vääjäämättömästi seuraava b) taloudellinen alamäki.

Kumpaankaan yllä olevista ei kyllä etenkään korona-aikana olisi varaa.
Kyllähän tämä vahvasti näyttää siltä, että Mikkoloilla on jonkinlainen erityisasema kärppäorganisaatiossa. Ilkalle leivottiin hyvä pesti toimiston puolelta heti peliuran jälkeen, vaikkei hänellä käsittääkseni ole nykyiseen tehtävään minkäänlaista koulutusta. Myöskään tällaiselle taviskatsojalle ei ole käynyt selväksi, mitä Ilkka on saanut aikaan kolmen vuoden aikana mitä on tuota nykyistä hommaansa tehnyt?
Lauri taas palkattiin päävalmentajaksi todella heppoisilla junnukoutsin näytöillä. Toivon toki, että onnistuisi hienosti, mutta lähtökohtaisesti tätä valintaa päävalmentajaksi on todella vaikeaa ymmärtää.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Vituttaa myös se, että Kärpistä on tullut Liigan pisteautomaatti, jolta kuka tahansa saa aina ne helvetin 3 pistettä mukaansa, eikä tarvitse tehdä mitään muuta kuin saapua paikalle. Halvaksi on mennyt.
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Piti arpoa kuuluisiko tämä posiketjuun vai tänne.

Jantta tiivisti hyvin: ”Kärpillä jälleen tiistaina uusi mahdollisuus.”

Niinpä. Mahdollisuus sarjajumboa vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koko Oulun Kärpät Oy aiheuttaa, ja on aiheuttanut jo pitkään, vitutusta. Ihan helvetin kauas on tultu niistä ajoista kun Seppo Arponen otti homman haltuun ja palkkasi Juha Junnon aisaparikseen. Tuo dynaaminen duo tajusi vieläpä palkata kolmanneksi pyöräksi sen aikaisen valtakunnan mediaseksikkäimmän valmentajan, Juhani Tammisen. Nämä kolme, etunenässä Arponen&Junno, mutta yhtään Tamia väheksymättä, rakensivat menestysorganisaation ja suoranaisen dynastian suomalaiseen liigakiekkoon.

Tuosta touhusta on pelkkä muisto jäljellä. Nykypäivän Kärpät on pelkkä paskakasa Arposen aikoihin verrattuna. Virkkunen toimitusjohtajana on niin ylimielinen kuin olla voi. Vähät välittää mistään ja ratsastaa Junnon perustoissa. Hallituksen puheenjohtajana on Kontsas, jolla puolestaan ei ole oikein minkään sortin meriittejä. Sen enempää kiekosta kuin liike-elämästäkään. Tehnyt elämäntyönsä jonain vitun kaupungin virkamiehenä. Tuollaisiin hommiin ei yksikään pätevä tekijä eksy.

Kärppien toimistohenkilökuntakin on täynnä ex-kiekkoilijoita. Miten vitussa voi olla mahdollista, että jos osaa lyödä kiekkoa lasin kautta ulos niin se on automaattisesti myös kuninkaallinen CV toimistohommiin? Aho, Loponen ja Mikkola on kaikki samasta paletista. Ex-pakkeja, joilla ei ole minkään sortin kokemusta oikeasta työelämästä. Aho noista kolmesta on sentään oppinut jotain työelämässä (kun ensin meni pari vuotta opetellessa), mutta vastaavasti Ilkka Mikkola on aivan täysi turisti. Uskallan lyödä pääni pantiksi, että Ilu ei ole ollut lähellekään palkkansa arvoinen tekijä peliuransa jälkeen.

Virkkunen on teejiinä kovaa vauhtia tuhoamassa kaikkea sitä, mitä Junno rakensi. Yleisömäärät tippuu tippumistaan. Siinä kun Junno morjesti ketä tahansa Kärppäfania henkilökohtaisesti, Virkkunen näyttää kollektiivisesti keskaria koko porukalle. Talouden pidosta Virkkunen ei näytä älyävän sen enempää kun sivusta uutisointia seuraa. Kärppien talous on rakennettu ihan helvetin vakaalle pohjalle, mutta tätä menoa sekin sortuu ennemmin tai myöhemmin.

Kaiken kruunaa ihan helvetin pässi päävalmentaja, joka ei anna tuumaakaan periksi omista ideoistaan. On tehnyt huippu-urheilujoukkueesta marttakerhon, jossa ei enää ratkaise tekemisen taso vaan se kuka on hyvä jätkä. Tällainen mentaliteetti toimii, jos jengi pärjää. Joukkueen sisällä on helppo ajatella, että annetaan kaikille ja heikommillekin peliaikaa, kun ollaan sarjakärjessä. Mutta loppujen lopuksi nuo kiekkoilijat on kuitenkin urheilijoita. Niitä alkaa vituttaan, jos ei pärjätäkään. Ja silloin ne haluaa, että rosterissa on parhaat eikä mukavimmat. Kärkiukot turhautuu, jos ne joutuu pelaamaan paskojen pelikavereiden kanssa ja häviävät siksi. Mustonen ja Ronkainen etunenässä ovat myrkkyä joukkueelle tässä tilanteessa. Paitsi että he suorittavat heikosti, he saavat myös muut suorittamaan heikosti omilla otteillaan.

Vitun Kärpät. Ei ihan hirveän paljon puutu enää, että hylkään tuon saatanan pöhöttyneen ja ylimielisen pellesakin kohta lopullisesti.
 

Speller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja HIFK
Kärppien Pelipäivä on Vitutuspäivä

Kautta 2022-2023 ootellessa jo vähän helepottaa
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Virkkunen on teejiinä kovaa vauhtia tuhoamassa kaikkea sitä, mitä Junno rakensi. Yleisömäärät tippuu tippumistaan.
Tähän tosin pitää sen verran sanoa että kyllä Kärpillä oli ongelmia yleisömärän kanssa jo ihan hyvin ennen kuin Virkkunen aloitti pestissään. Jos nyt miettii tätä Kärppien "uutta tulemista" eli Marjamäen kaudesta 2013-14 alkaen niin silloin sentään oli yli 6000 keskiarvo, mutta jo heti perään seuraavalla kaudella hallitsevana mestarina yleisökeskiarvo oli reippaat 5600. Seuraavalla kaudella oltiin myös jossain 5500 katsojan keskiarvossa.

Ei siinä, olen kyllä itsekin huolissani yleisömäärän laskemisesta kun edes Mannerin parhaina kausina (kaksi ekaa) yleisömäärät ei olleet kovin kaksisia vaikka peli oli kuitenkin etenkin runkosarjassa viihdyttävää.

Osaltaan varmaan vaikuttaa sekin että onhan lippujen hinnat kohtalaisen suolaisia siihen nähden että ensinnäkin liigapelit on usein helvetin puuduttavia noin yleisestikin ja ottelutapahtumat on mitä on.

Mutta ei siinä, jaan kyllä vitutuksen noin yleisesti. Minulla on ihan hedelmällinen vitutus lähinnä noista peliesityksistä tällä hetkellä päällä, en edes jaksa laajentaa ajatteluani muualle koska se tietäisi varmaan kolmen viikon ränniä jos alkaisi enemmän asiaa pohtimaan.

Vittu.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei nuo tulokset niinkään vtuta, mutta jos edes näkisi viihteellistä kiekkoa kuten Mamban ensimmäisillä kausilla. Rymistelyä, hurlumheitä, paineja, osumia ja ylivoimahyökkäyksiä molempiin päihin. Nyt ei osata puolustaa, eikä hyökätä.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät tasoitti juuri HPK:ta vastaan ylivoimalla ottelun yhteen yhteen, eikä tuntunut yhtään miltään. En edes tuulettanut niinkuin yleensä spontaanisti teen. Vittu että vituttaa
 

Olbertson

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Leijonat, Kärpät
Harvoin voitto vituttaa. Tänään it does.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös