Virheellisten tai puuttelisten tuotteiden tuotehyvitykset

  • 1 889
  • 13
Avataanpa ketju siitä, että minkälaisia tuotehyvityksiä olette saaneet vääristä tai virheellisistä tuotteista? Esimerkiksi minkälaisia hyvityksiä olette saaneet elintarvikkeista, joissa on valmistusvirheitä tai puutteita. Kertokaa mitä omalle kohdalle tai vaikkapa siskolle tai naapureille on sattunut ja joista olette kuulleet? Mainitkaa myös miten saitte hyvityksen, mitä kautta valititte ja mikä tuote/palvelu oli ja minkä firma/yritys kyseessä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Viitisentoista vuotta sitten löysin Vuokkoset Silk- sidepakkauksesta siteitä joissa ei ollut "liimaa" siivekkeissä. Lähestyin tuotteen valmistajaa (joka on suomalainen Delipap) palautelomakkeen kautta. Vastauksessa pyydettiin lähettämään yksi viallinen tuote heille. Laitoin sellaisen postiin. Vastaus saapui viikossa. Pahoittelut että heidän (tarkan) tuotevalvonnan lävitse oli päässyt viallisia tuotteita. Paketissa oli myös muutama paketillinen Vuokkoset silk- siteitä.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Joskus ehkä 5v sitten Valion kermaviilipurkissa oli kaksi kantta. Tuotteessa sinänsä ollut mitään vikaa, mutta sieltä tuli 5e hyvitys Valion tuotteisiin (ihan hyvä mielestäni kun eihän tuo kermaviilipurkki maksa juuri mitään).
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
En jaksa pienistä valittaa. Kerran oli ravintolassa katkennut kastikekauha hampurilaiseni välissä. Ilmoitin, että tää ei varmaan kuulu tänne ja laskussa oli sit -25%. Enkä mä sitä ees pyytänyt.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Normaalisti en jaksa/viitsi mistään valittaa tai tingata, puuttukoon suunnilleen ostetusta autostakin vaikka yksi ovi, kai sen romikselta löytää, mutta lidin voimakkaasti maustetuista kanoista laitoin sähköpostia kerran, koska makua ei ollut ollenkaan, lienee unohtunut maustaa koko satsi. Vastasivat nopeasti ja toivoivat että jatkan asiakkaana ja 10e lahjakortti kuoressa mukana.
 

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Ehrmannin rahkassa oli joku muovinpalanen ja laitoin kuvan kera palautteen. Jonkin ajan päästä postissa tuli pitkävartinen ehrmann-lusikka rahkan syömiseen ja pahoittelut löydöksestä. Olisivat tosin halunneet vielä sen palasen itselleen tutkittavaksi mutta meni jo roskiin.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Muistan, kun lapsena jostain Lego -paketista puuttui joku kriittinen palikka ja laitettiin siitä valitusta, niin tuli postissa se ja muutama muukin palikka.

Avopuoliso osti jouluna jonkun brändin mysliä ja sieltä löytyi pieniä matoja. Valituksen jälkeen firma lähetti jonkun pienen K-kaupan lahjakortin sekä laatikollisen brändin eri tuotteita, kuten mysliä, keksejä, jauhoja jne. Aika ruhtinaallinen korvaus sanoisin. Vertauksen vuosi valitimme marraskuussa Oolannille, kun heidän pakasteranskalaisissa oli jotain epämääräistä mustaa mössöä, mikä paljastui koneeseen jumittuneeksi ja ylipaistetuksi ranskalaiseksi. He laittoivat pahoittelut ja kuuden euron arvoisen lahjakortin K-kauppaan. Ehkä hieman eroa näissä keisseissä, kun joku palanut ja uppopaistettu ranskalainen on vähemmän ällöttävä kuin madot, niin korvaus oli sen mukainen.
 

Manazeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Syksyllä ostin Lidlistä pakastekebabsuikaleita. Lihat ehti jo pannulle kun huomasin, että yhdessä suikaleessa törrötti semmoinen noin viisi senttinen metallipiikki. Laitoin twitterin kautta kuvan kera palautetta ja sain ohjeet olla sähköpostilla yhteydessä. Sähköpostiin tuli vastaus joskus kahden viikon päästä ja pyydettiin lähettämään tuo ylimääräinen metallitikku tutkittavaksi. No tikku oli mennyt jo roskiin joten en tuota pystynyt enää toimittamaan. Nyt jo vähän huvittaa, mutta silloin hieman ärsytti, kun Lidliltä kesti noin kaksi viikkoa vastata reklamaatiooni, mutta kun en heille heti vastannut olenko toimittamassa tikkua heille, tuli sieltä lähes päivittäin kyselyä, että aijonko lähettää tuon heille. Kun lopulta hieman ärtyneenä vastasin, että eihän tää näin voi mennä, niin sieltä suunnalta pahoiteltiin ja sain 50 euron lahjakortin, mikä tuntui kyllä erittäin anteliaalta.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joskus vuosia sitten olin lähdössä suoraan töistä johonkin firman saunailtaan. Kävin matkalla hakemassa lähikaupasta muutaman Karhu-tölkin ja sulloin ne reppuun iltaa varten tarkoitettujen vaatteiden joukkoon. No, saunalla huomasin yhden tölkin falskanneen ja kaikki vaatteet märkiä ja pahanhajuisia. En muista, miten vaateongelma tuolloin ratkesi, mutta sen verran vittuunnuin, että laitoin reklamaation Koffille. Pyysivät lähettämään viallisen tölkin heille, minkä teinkin. Parin viikon päästä tuli joku postiosoitus vai mikä se mahto nimeltään olla. Rahasumma oli suurin piirtein sen yhden tölkin arvoinen. Ei pahoittelua tai mitään muutakaan hyvitystä. En nyt mitään bisselavaa odottanutkaan, mutta ehkä jotain olis voinu laittaa kuittaamaan aiheutuneen harmin.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Moneenkin kertaan olen saanut hyvityksiä Burger Kingiltä ja kerran McDonaldsista kun olen tilannut koko perheelle Take away -ateriat ja jotain on puuttunut tilauksesta kun olen tullut kotiin. Näköjään pitäisi purkaa Take away pussit tiskillä ettei huomaa virhettä vasta kotona, mutta kun tilaukset on viidelle hengelle, niin en todellakaan rupea purkamaan pusseja kassalla. Asun 15 km kaupungista, niin ei oikein kiinnosta lähteä hakemaan puuttuvaa tuotetta.
Burger King on antanut kaksi vapaavalintaista ateriaa hyvityksenä, puuttui sitten mitä tahansa. Mäkkäri taas antoi viiden euron lahjakortin puuttuvasta hampurilaisesta.

Take away-tilausten käsittelyssä olisi kehitettävää ettei noita virheitä satu, sillä pelkästään viimeisen vuoden aikana BK:lla on sattunut minun kohdalle kolme kertaa että jotain on puuttunut. Eli arviolta 3/10 isompaa tilausta menee väärin.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaupasta ostettu Forsman Anti-stress tee (nynnyilyä) sisälsi vain yhtä makua ja sekin oli sellaisina isoina lastuina. Tee oli käytännössä juomakelvotonta. Lähetin kuvia sähköpostilla teestä ja sain postissa neljä uutta Anti-stress pussia. (nynnyilyä)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös