Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Vinsun leffavisa 2014 - Ohi on!

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Vintsukka, 11.07.2014 klo 23.22.

 1. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Vinsun leffavisa 2014 on saatu päätökseen, ja visan voittajaksi kruunataan nimimerkki Musta Nuoli (kruunu täytyy hommata itse, ei kuulu visan laatijan hommiin). Vilpittömät onnittelut myös muille kärkijoukkoon ponnistaneille, sekä kaikille jotka kokevat pärjänneensä visassa hyvin.

  Suuret kiitokset kaikille osallistujille, ja varsinkin niille, jotka jaksoivat loppuun asti.


  Vinsun leffavisa 2014: lopullinen pistetaulukko (teoreettinen maksimipistemäärä 200 pistettä):
  11. Musta Nuoli 155
  12. J.C.S. 139½
  13. Mwandishi 129½
  14. NDT665 115
  15. Sinner 105½
  16. L. Paraske 98½
  17. Histo 91
  18. Ted Raikas 84½
  19. KwutsNI 83½
  10. Sabaton 83
  11. Everton 82½
  12. redlate 77½
  13. Moto 71½
  14. mikkoz 61
  15. Hande75 59
  16. sekolust 57
  17. Erämaan kettu 48½
  18. Aatelinen 44½
  19. Arnold 42½
  20. SgtMarkov 41½
  21. godspeed 34½
  22. Vanha Len 28½
  23. Deko 24
  24. Kulminaatiopistelijä 16
  25. Sambovais 13
  26. Virveliä kainaloon 9½
  27. mikko6000 5½
  27. Teddy_H 5½
  29. Hanjohan 4½
  30. Maastomasto 4
  31. FASlapsi 3
  32. iibor 2½
  32. Juteeni 2½


  Linkit osakisoihin, jos jotakuta kiinnostaa analysoida omaa suoritustaan ja löytää parannuskohteita mahdollisia tulevia visoja varten.
  Osa 1: Komedia
  Osa 2: Ohjaajat ja käsikirjoittajat
  Osa 3: Elokuvat, musiikki ja elokuvamusiikki
  Osa 4: Eurooppalainen elokuva ja elokuvantekijät
  Osa 5: Suosikkinäyttelijät
  Osa 6: Scifi ja fantasia
  Osa 7: Ikoniset hahmot
  Osa 8: Animaatioelokuva ennen ja nyt
  Osa 9: Yleinen leffatrivia
  Osa 10: Kuvatunnistus


  Uutta visaa saattaa syntyä joskus tulevaisuudessa. Kehuja, haukkuja, parannusehdotuksia ja muita kommentteja otetaan ilolla vastaan. Mahdollinen tuleva visa on ainakin hiukan vähemmän Hollywood-painotteinen, vaikka toki edelleen painottuu enemmän tunnettuihin elokuviin kuin tsekkiläiseen uuteen aaltoon.
   
 2. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Kiitos tästä visasta. Mulla jäi joku(nen) kierros välistä, mutta tavallaan tuli koettua realiteettien raju isku vastoin kasvoja: paljon on tullut leffoja katsottua, mutta tietyiltä osin tietämys jäänyt nolliin. Pieni wake up call tämä tavallaan oli, leffat ovat kuitenkin muutakin kuin vain eläviä kuvia.

  Pisteet Vinsulle!
   
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Suuret kiitokset Vinsulle kattavasta ja kiinnostavasta leffavisasta, jossa sai käyttää lähes kaikkia aistejaan vastauksien miettimisessä paitsi makuaistia - ellei sitä lasketa, että laaja-alainen elokuvamaku varmaan auttoi osallistujia kärjen tuntumaan sijoittumisessa.

  Kuuntelutehtävät olivat minulle hankalimpia sattuneesta syystä, osa niistäkin meni sentään ihan ok. Osa kysymyksistä meni päättelyksi, varsinkin kuvakysymykset, mutta niistäkin selvittiin.

  Elokuvat ovat minulle muutakin kuin hetken viihdettä, elokuvataide ja -teollisuus ovat pitkän linjan elämäntapa ja intohimo, joten sikäli mukava huomata, että jotain on niistä päähänkin tarttunut, oli se tieto sitten hyödyllistä tai vähemmän hyödyllistä. Luultavasti vähemmän hyödyllistä.

  Yhtä kaikki en olekaan tainnut mitään Jatkoaika-visaa tai veikkausta ennen voittaakaan, Mestis-veikkauksessakaan eivät kärkisijat ole kolkutelleet, joten täytynee sitten pistää se kruunu hankintaan tai tehdä sellainen itse pahvista.

  Tärkeintä ei kuitenkaan kenenkään kohdalla ole se, ettei kruunattu vaan se, ettei ketään ruunattu!
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kiitokset hyvin tehdystä ja monipuolisesta visasta.

  Omaan sijoitukseen ja tietomäärään olen jopa aika tyytyväinen. Leffoja on tullut katsottua ihan runsaasti, mutta nimet eivät jää yleensä muistiin. Puolisokin kiusaa monesti tenttaamlla ihan tuttujen näyttelijöiden nimiä.
   
 5. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Maksimipistemäärästä yli puolet, pitäisi olla tyytyväinen. Matkaa palkintosijoille noinkin paljon, joten tappio oli vähintäänkin ansaittu.

  Kiitokset kilpailijoille ja ennen kaikkea laatijalle, koska olihan tuossa jo kohtuullisen iso työ!
   
 6. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Kiitos Vintsukalle erittäin mielenkiintoisesta visailusta ja ehkä sisäistin samalla jotain knoppitietoakin. Leffat toki aihealueena yksi suosikeistakin.

  Olen omaan sijoitukseeni ihan tyytyväinen, 10 parhaan joukossa ja taisi vähän alle puolet osakilpailuista jäädä tekemättä, että kenties sijoitus voisi olla niiden myötä hieman parempikin. No, tiedä näistä.

  Mukavaa aivourheiluahan nämä. Pitäisi useammin osallistua kyllä.
   
 7. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Hieman myöhässä tulee, mutta kiitokset erittäin hienosta ja monipuolisesta leffavisasta Vintsukalle! Näihin oli ilo vastata, vaikka pari osaa menikin aikatavalla ja puhtaasti meikäläiseltä ohi, mutta siitä ei voi syyttää kuin itseä koska kiinnostus ei ole koskaan riittänyt fantasia- ja animaatioelokuviin. Sijoitukseen pitää olla tyytyväinen ja oli aika odotettavissa, että jossain vaiheessa sieltä alkuosien kolmen kärjen tuntumasta tulen putoamaan.

  Onnittelut Musta Nuolelle ja muille pärjänneille!
   
 8. redlate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ketterä
  Kiitokset visasta täältäkin. Luulin leffoista jotain tietäväni mutta nin vain turpaan tuli että tukka lähti. No, tällä kertaa tällä tavalla ja ensi kerran jollain toisella tavalla sitten.
   
 9. J.C.S. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kiitokset kisasta. Onnittelut voittajalle. Hieno kilpailu.

  Olen tyytyväinen, tää oli mun ensimmäinen kilpailu ja keskityin omaan suoritukseen, tällä kertaa se riitti tähän, mutta kokemuksesta viisastuneena on varmaan vara parantaa. Tää anto hyvää oppia tuleviin koitoksiin ja pyrin jatkuvasti kehittämään omaa suoritustani ja keskittymään suorituksen puhtauteen.

  Tästä on hyvä jatkaa.