tadetsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyy kyllä Vilmos Gallolle myös perustaa oma ketju. On kyllä ehdottomasti ollut Kultaselta loistava hankinta ja onneksi jatkaa meillä vielä ensi kaudella.
Gallon työmäärä illasta toiseen on aivan huikea eikä anna kyllä tuumaakaan periksi. Painanut myös kolmosketjussa huikeat tehot pöytään.

Tykkään ihan saatanasti.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Helsingin IFK
Kyllä Vilmos Gallo on minun tämän kauden mancrush. Pyyteetöntä tekemistä joka vaihdossa, pelaa joukkueelle jokaisen tilanteen. 29 pistettä kolmosketjussa + 2yv joka saa huomattavasti vähemmän vastuuta versus 1yv.
Jos ei olisi ensikaudeksi sopimusta niin olisi hyökkääjistä juuri se kenelle jatkoa toivoisin, onneksi sopimus kuitenkin löytyy jo.
20-21 kaudelle varmasti isompaa roolia tarjolla, valmis paketti liigan TOP5 hyökkääjäksi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos ensi kauden rooleja mietitään, niin Gallo olisi jo oikein hyvä kulmakivi kakkoskenttään. Mutta ei nyt mielestäni olisi mikään iso pettymys sekään, jos hänet budjetoitaisiin jo ihan ykköskentän hyökkääjäksikin.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Kurt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, sympatiat HIFK
Gallo - kauden MVP (tähän asti)
Käsittämätön määrä karvausta ja raastamista.

Pelaa koko ajan maalia kohti, tämä avaa muille tilaa ja luo paikkoja sekä irtokiekkoja. Nimellisen kolmoskentän laituri ja pienellä yv-ajalla, silti 31 pinnaa jo kasassa ja noin 50 pinnan vauhdissa. Piti toisella etätauolla virtuaalisesti kultakypärää päässään!

Tämän kaverin hankinta ja vieläpä kahden vuoden sopparilla oli Kultaselta 10 pisteen työtä!
 

tadetsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tekee kentällä lähes poikkeuksetta vain oikeita ratkaisuja on erittäin vahva pysmään kiekossa ja tulee käytännössä aina laita väännöstä voittaja pois vaikka useampi vastustaja olisi kimpussa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy