tadetsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täytyy kyllä Vilmos Gallolle myös perustaa oma ketju. On kyllä ehdottomasti ollut Kultaselta loistava hankinta ja onneksi jatkaa meillä vielä ensi kaudella.
Gallon työmäärä illasta toiseen on aivan huikea eikä anna kyllä tuumaakaan periksi. Painanut myös kolmosketjussa huikeat tehot pöytään.

Tykkään ihan saatanasti.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä Vilmos Gallo on minun tämän kauden mancrush. Pyyteetöntä tekemistä joka vaihdossa, pelaa joukkueelle jokaisen tilanteen. 29 pistettä kolmosketjussa + 2yv joka saa huomattavasti vähemmän vastuuta versus 1yv.
Jos ei olisi ensikaudeksi sopimusta niin olisi hyökkääjistä juuri se kenelle jatkoa toivoisin, onneksi sopimus kuitenkin löytyy jo.
20-21 kaudelle varmasti isompaa roolia tarjolla, valmis paketti liigan TOP5 hyökkääjäksi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos ensi kauden rooleja mietitään, niin Gallo olisi jo oikein hyvä kulmakivi kakkoskenttään. Mutta ei nyt mielestäni olisi mikään iso pettymys sekään, jos hänet budjetoitaisiin jo ihan ykköskentän hyökkääjäksikin.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Kurt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, sympatiat HIFK
Gallo - kauden MVP (tähän asti)
Käsittämätön määrä karvausta ja raastamista.

Pelaa koko ajan maalia kohti, tämä avaa muille tilaa ja luo paikkoja sekä irtokiekkoja. Nimellisen kolmoskentän laituri ja pienellä yv-ajalla, silti 31 pinnaa jo kasassa ja noin 50 pinnan vauhdissa. Piti toisella etätauolla virtuaalisesti kultakypärää päässään!

Tämän kaverin hankinta ja vieläpä kahden vuoden sopparilla oli Kultaselta 10 pisteen työtä!
 

tadetsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tekee kentällä lähes poikkeuksetta vain oikeita ratkaisuja on erittäin vahva pysmään kiekossa ja tulee käytännössä aina laita väännöstä voittaja pois vaikka useampi vastustaja olisi kimpussa
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kristián Pospíšil
1963

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Gallo jättää maajoukkueen olympiakarsinnat välistä ja keskittyy pelamaan seurajoukkueelleen.

Arvostan!
Minä itse asiassa en kovinkaan paljon. Pelaaja tekee toki aina itse ratkaisunsa ja puhtaasti KooKoon osalta ajateltuna hieno asia, että jättää olympia-karsinnat väliin.

Toisaalta Unkarin kaltaisen pienen kiekkomaan kehitys maajoukkuetasolla on merkittävästi kiinni Gallón kaltaisista yksilöistä, jotka näyttävät esimerkkiä kaukalossa ja sen ulkopuolella (valinta Unkarin vuoden 2019 kiekkoilijaksi).

Toki vaikea sanoa liittyykö asiaan myös jotain poliittisia statementeja Unkarin nykyhallinnon suuntaan ja tuota maksumuurin takaista juttua en pääse lukemaan.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Kurt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, sympatiat HIFK
Gallo kertoili jutussa muistaakseni jotain siihen suuntaan, että karsinnan tämä vaihe pitäisi hoitua muutenkin (Romania yms.). Kalpan Sebokilla ja muutamalla muulla pelaajalla sama tilanne.
Seuraavaan karsintavaiheeseen Gallo aikoo osallistua. Tosin se pelataan Liigan finaalien kanssa samaan aikaan, ja mikäli KooKoo pelaa finaaleissa, niin finaalit ajavat edelle.

Nämä referoinnit ulkomuistista, jutun luin pari päivää sitten.

Jutun paras kohta oli se kun Gallo kertoi Jukurit-pelin maalistaan, että kun sai kiekon maalin kulmalle, hän päätti runnoa kiekon väkisin maaliin. Lopputuloksena tulisi olemaan joko maali tai jäähy, hänelle itselleen.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jokohan Budapestin mies on ensi viikolla kehissä tärkeissä HPK-, HIFK- ja Kärpät-peleissä? Vilmos Galló on missanut kolme viimeistä peliä flunssan takia. Vai onko kyseessä jostakin muusta kuin flunssasta?
 
Viimeksi muokattu:

Steus

Jäsen
Seura ei ole missään vaiheessa puhunut flunssasta tai yleensäkään yhtään mistään. En siis luota tuohon flunssajuttuun. Omien tietojeni mukaan Gallo ja Mingoia ovat ensi viikolla rivissä. Viikolla, ei vielä keskiviikkona.

Ei toki liity tähän ketjuun, mutta tuutataan nyt tänne. Bonsaksenista on kahdenlaista tietoa: toinen tarina kertoo vielä reilun viikon jatkuvasta huilista ja toinen kertoo kuukaudesta. Molemmat lähteet ovat minusta erittäinkin luotettavia ja se kertoo vähän siitä miten helvetin vaikeaa näiden arviointi on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy