Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Ville Varakas HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana kamik, 03.05.2012 klo 19.55.

 1. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Puolustaja Ville Varakas siirtyy HIFK.n takalinjoille Bluesista. Sopimus on vuoden mittainen. Urallaan Varakas on ehtinyt pelaamaan 358 runkosarjaottelua (tehot 25+75=100, 450 min) ja playoffeissa esiintymisiä on 57 ottelun verran. Viime kaudella syntyivät tehot 8+21=29 58 otelussa. Playofeissa tilille kirjattiin viis syöttöpinnaa.

  Liigauransa Varakas on aloittanut HIFK:ssa, joten voidaan puhua paluusta kotiin. Tervetuloa!
   
 2. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Keskeytän ketjussa kiivaana käytävän keskustelun toteamalla, että Varakas on seuraavassa ottelussa HIFK:n kultakypärä. Tehoja on kertynyt 19 ottelussa 3+10. Ville on hoitanut tonttinsa hyvin ainakin tehojen puolesta, samaa ei voi sanoa hyökkäyskalustosta.

  Jatkakaa vaan.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ai että jo kultakypärä? Hyvin kaveri on viime pelit pelannut ei valittamista, mutta kerran meidän jokainen hyökkääjä on jäänyt alle 13 tehopisteen niin huhhu! Kertooko jotain joukkueen tasaisuudesta vai jostain muusta?
   
 4. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hah! Vastustajalla oli Rich, mutta meillä on Varakas. Hyvin hiivitty kärkeen!
   
 5. Blue J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  On kuin Bluesissa toissa kaudella. Silloinhan Varakas lopulta voitti koko Bluesin sisäisen pistepörssin..
   
 6. frozen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja silloin Blues meni finaaliin 9. sijalta. Nyt IFK on tukevasti yhdeksäntenä. Enteileekö se jotain...ja sit mä heräsin.
   
 7. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  Ei näyttänyt kaverin rikasta kauheasti kiinnostavan, nätisti väisti Melartin taklauksen.
  Varakas taas pelasi helvetin hyvän matsin ja todella nätti syöttö Savon ihmeen Pakarisen maaliin. Joo joo, olihan siinä tilaa, mutta hienosti kentän läpi laittoi Iiron läpi.
   
 8. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  Skarpataan. IFK on tukevasti sijalla kahdeksan.
   
 9. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Se on sitten mestaruus tuolla Blues-logiikalla?
   
 10. Skoger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno mies. Harmi kun tuomarit estivät myllyn Semirin kanssa.

  Aito HIFK:lainen, pidempää sopparia kouraan ja heti.
   
 11. Tsinska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  äänitutkijan analyysi

  Noniin videot on tutkittu. Kaikesta päätellen Varakas ei itse keksinyt hyökätä Ben-Amorin kimppuun.

  Hidastin Ville Peltosen tuijotus haastattelun 50% ja mielestäni ääni kuulostaa samalta kuin linkissä. Varmuudella en tosin pysty sanomaan. Juuri kun toivoi homman olevan jo haudattu.
   
 12. Clocks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 13. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tervetuloa takaisin! Kunhan tekee sen +/- 20 pistettä, pelaa suht. virheetöntä peliä omalla alueella (missä on ilmeisesti SHL:n puolella mennyt eteenpäin) ja jakaa pari alla linkatun kaltaista tööttiä kauden aikana, niin olen tyytyväinen.

  Ville Varakkaan kova pommi Siim Liivikkiin - YouTube
   
 14. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Tervetuloa takaisin Fyrkka-Ville! Toivottavasti pelillistä kehitystä on tapahtunut sitten viime visiitin.
   
 15. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Hieno juttu että Varakas palasi himaan. Oma junnu, joka on ollut hyvä vakaa liigatason pakki, jollaisia soisi olevan aina muutama pakistossa. Jakaa hyviä pommeja, toivottavasti virheet omassa päässä on vähentyneet vuosien varrella. Tervetuloa!
   
 16. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Tervetuloa Ville Varakkaalle. Korvaa Matti Anteliaan heittämällä.
   
 17. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kuuluu pursiseuran mielipuoliseen omien kundien kotiutushankkeeseen. Varakas oli käsittämätön fiasko edelliskäynnillään joten hintalappu lienee ollut houkutteleva. On apuja ylöspäin, mutta taas saadaan sitä järjetöntä säheltämistä alakertaan. Näissäpä ne erot kasvaa Tapparoiden takalinjoihin, vähän sinnepäin. Taipalus vol. 2. Kaikkea hyvää!
   
 18. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Samat fiilikset. Ei sytytä millään asteella tämä hankinta.
   
 19. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Tämä kaveri on ainakin itselleni näistä kaikista hankinnoista se vastenmielisin. Kaikki muut hankinnat otan mielisti vastaan, mutta tätä en. Varsinkin kun tietää miten tärkeää olisi saada tuo pakisto parin vuoden takaiselle tasolle. Ilmeisesti emme edelleenkään tule saamaan vieläkään Taimen korvaajaa ja vielä vähemmän Järvisen korvaajaa. Älä nyt Nybari kaikkea laita sitten tuohon Jaakolaan sen saamiseksi. Tyhjät paikat täytetään sitten Salmen soppareilla yms. Ei vaan pysty käsittämään. Vittu Mestiksestäkin löytyy parempia pakkeja ottaa esim. kokeiluun.
   
 20. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Tervetuloa kotiin. Oli ainakin takavuosina aika kova taklaaja. Toivottavasti antaa hyviä pommeja ensi kaudellakin.
   
 21. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kun huomioi, että Varakkaan viime visiitillä koko joukkue oli ihan perseestä Soppa Sormusineen ja loppukaudesta Raatoineen, niin en minä häntä minään käsittämättömänä fiaskona muistele. Suoriutui kutakuinkin niin hyvin kuin siinä sirkuksessa pystyi suoriutumaan.
   
 22. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Minullekin Varakas on se vastenmielisin (oikeastaan ainoa vastenmielinen) hankinta näistä viidestä uudesta. En näe yhtään mitään käyttöä hänelle, enkä usko että hän tuo lisäarvoa kumpaankaan suuntaan. Heiskanen, Eronen, O'Connor, Kaski ja Salmela ovat kaikki häntä edellä hyökkäyspelaamisessa, ja väittäisin että Heiskanen, Finley, Kaski ja Salmela ovat häntä edellä myös puolustuspelaamisessa. Taklauksia saattaa tulla, jee, mutta ei todellakaan yhtä puhtaita pommeja kuin Finleyltä. Todennäköisesti taklaa jonkun vastustajan kiekottoman hyökkääjän rumasti saikulle siniviivan päällä ja taas ollaan otsikoissa, väärällä tavalla. Lisäksi tullee sekoilemaan omissa samalla mitalla kuin Eronen ja O'Connor, keräten miinuksia tasaiseen tahtiin. Aivan turha hankinta, joka ei vahvista, vaan itse asiassa kun tarkemmin miettii, jopa heikentää pakistoa. Taisin sanoa aiemmin, etten ole väittänyt ketään näistä hankinnoista automaattisesti huonoksi. No, nyt väitän. Varakas on huono pelaja ja huono hankinta.

  Lainaus:
  Matt Generous 2016-2017 1+7=8 +11, PDO 102,8(!), Corsi-C 49,5 (pakeista vain Högströmillä ja Heiskasella parempi, 52,1 ja 52,2)
  Ville Varakas 2016-2017 0+5=5 -8 (jollei Kousaa lasketa, joka pelasi vain 16 ottelua keräten -10, oli Vitolla Djurgårdenin huonoin +- yhdessä Tambellinin kanssa)

  Miten meinaat, että Varakas korvaa GeneMatin heittämällä?
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 03.00
 23. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tyhmät ruotsalaiset peluuttavat tätä huonoa pelaajaa kolmanneksi eniten omista pakeistaan. Pudotuspeleissä vielä toiseksi eniten. Ei mikään ihme ettei Djurgården saavuttanut mestaruutta. Hölmöt antoivat vielä tälle huonolle pakille eniten aikaa alivoimalla, vaikka eihän se osaa edes puolustaa. Onhan se nyt selvää ettei joukkue ole mestarikandidaatti, jos siellä saa näin paljon peliaikaa näin huono pelaaja. Ainiin. Växjö voitti vuosi sitten mestaruuden, jolloin tämä turhake keräsi toiseksi eniten peliaikaa puolustajista sekä runkosarjassa, että playoffseissa ja oli myös runkosarjassa joukkueensa eniten alivoimaa pelannut pelaaja. Tällöin kertyi plussiakin melkoisesti. Djurgården päästi tällä kaudella enemmän maaleja kuin teki, joten huono +/- tilasto ei ole yllätys paljon pelanneelta pelaajalta. Liigassa Varakas on tehnyt aika kovia tehoja, joten eiköhän siitä jotain apua ole hyökkäyspäädyssäkin, vaikka ylivoimavastuuta ei SHL:ssä ole siunaantunutkaan.

  Playoffseissa Generous pyörikin sitten ihan varjojen mailla. En tiedä kumpi lopulta voitti maalinlahjoituskilpailun hänen ja Erosen kesken, mutta kyllä se suhteellisen tiukkaa oli. Generous oli kyllä täysin väärässä roolissa ja 6. tai 7. pakkina olisi ihan pätevä ukko, mutta tähän rooliin meiltä löytyy jo vaikka kuinka monta pelaajaa. Varakas voi pelata myös suuremmassa roolissa, sillä onhan hän niin tehnyt kovemmassa sarjassakin ja saavuttanutkin silloin jotain. Kannattaa sinunkin @Lemieaux päivittää vähän tietojasi Varakkaasta jahka vauhkoamiseltasi ehdit.
   
 24. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Yksi viime kauden suurimmista näkyvistä ongelmista (Nybondastahan ei juurikaan näkynyt) oli puukäsipakit, joita oli liikaa. Tämä näkyi paitsi ylivoimassa myös viisikon hyökkäyspelissä. Peli pyöri kulmissa kun ei ollut viivalla pelaajia, joille uskaltaisi kiekkoa toimittaa. Tämä näkyy myös laukaisukartoissa. Viivalta ei laukauksia maalille asti tullut. Vaikkei Varakas tätä ongelmaa ratkaisekaan, on hän silti upgreidaus parempaan suuntaan. Genen otteet oli ainakin minulle pettymys läpi kauden. Genestä on vaikea nimetä mitään selkeää ominaisuutta, joka olisi vaikeaa korvata. Ainakin tämän hetkisen sopimustilanteen perusteella, meillä on edelleen liikaa keskinkertaisia pakkeja kokoonpanossa. Ja silti leveys puuttuu. Varakas ei kyllä ole se pelaaja, jonka myötä me voitetaan tai kaadutaan. Siksi en jaksa vauhkota hänestä tämän enempää.
   
 25. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Tunnustan, että näin Djurgårdenin pelejä aika vähän menneellä kaudella, sääliplayoffeissa yhden matsin. Otanta on minimaalinen, mutta siinä ottelussa Varakas mokaili, ja fiilis oli myös sen 1-2 runkosarjamatsin osalta, ettei pelannut hyvin. En tosin silloin seurannut juuri Vitoa, koska en tiennyt että hän olisi mahdollisesti tulossa takaisin.

  Tiedostan, että tämä on aika pitkälti puhdasta tilastoskouttausta - ja ettei +- kerro koko totuutta - mutta on tuolla vaikka kuinka paljon pelaajia (kuten eräs Marcus Högström), joilla on paljon peliaikaa, mutta parempi +-. Kai olet tietoinen myös siitä, että alivoiman osalta ei mitään plusmiinuksia lasketa?

  Nimi, numero, joukkue, pelipaikka, pelimäärä, plusmiinus, peliaika.

  1 David Bernhardt 49 Djurgården D 27 +7 9:45
  2 Niclas Bergfors 10 Djurgården F 10 +6 16:33
  3 Marcus Högström 4 Djurgården D 21 +4 21:36
  4 Mikael Ahlén 52 Djurgården F 49 +4 12:26
  5 Adam Ollas Mattsson 73 Djurgården D 52 +3 13:45
  6 Gustav Possler 80 Djurgården F 21 +2 11:21
  7 Robin Press 42 Djurgården D 11 +1 8:06
  8 Linus Johansson 47 Djurgården F 46 +1 14:46
  9 Matt Anderson 29 Djurgården F 50 +1 18:50
  (10 Maximilian Eisenmenger 6 Djurgården F 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0:0)
  (11 Daniel Bernhardt 91 Djurgården F 4 0 1 1 0 0 0 2 1 0 1 1 0 7:38)
  (11 Andreas Röykås Marthinsen 3 Djurgården D 4 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0:02)

  13 Albin Lundin 15 Djurgården F 19 0 6:28
  14 Alexander Urbom 55 Djurgården D 51 0 19:15
  15 Henrik Eriksson 17 Djurgården F 52 0 11:32
  16 Wilhelm Westlund 28 Djurgården D 4 -1 7:42
  17 Alexander Falk 41 Djurgården D 42 -1 15:19
  18 Lukas Vejdemo 44 Djurgården F 48 -1 13:08
  19 Emil Johansson 7 Djurgården D 49 -1 22:08
  20 Calle Ridderwall 81 Djurgården F 52 -1 16:11
  21 Axel Jonsson-Fjällby 91 Djurgården F 24 -2 4:29
  22 Patrik Lundh 79 Djurgården F 46 -2 17:59
  23 Daniel Brodin 34 Djurgården F 49 -3 15:23
  24 Marcus Davidsson 70 Djurgården F 45 -4 11:12
  25 Juuso Ikonen 18 Djurgården F 25 -6 10:55
  26 Jonathan Davidsson 21 Djurgården F 44 -6 12:10
  26 Linus Hultström 33 Djurgården D 44 -6 19:06
  28 Markus Ljungh 61 Djurgården F 49 -6 18:20
  29 Ville Varakas 8 Djurgården D 41 -8 20:44
  29 Jeff Tambellini 7 Djurgården F 41 -8 14:12
  31 Mikko Kousa 48 Djurgården D 16 -10 15:10

  @Erkka Lapanen en minäkään usko, että suoranaisesti Varakkaaseen kaadutaan. Sen sijaan saatetaan hyvinkin kaatua siihen, ettei tuonne puolustukseen hommata niitä oikeita puutteita paikkaavia palasia, ja todennäköisyys niiden hankkimiseen tippui Varakkaan hankinnan myötä. Olin minäkin pettynyt Generouksen kauteen, enkä ole läheskään niin pahoillaan hänen menettämisestään kuin vuosi sitten.

  Oli sitten Varakkaan pakkiparina Kaski tai O'Connor, en sijoittaisi tätä paria top4:seen. Koska tuonne nyt ilmeisesti ei ole tulossa niitä kahta pakkia mitä tarvitaan, niin tämä on ehkä paras kohvehti mitä paskasta voisi saada aikaan:

  Eronen (L) - XXX (R)
  Finley (L) - Heiskanen (L)
  Varakas (L) - O'Connor (R)
  Kaski (R) / Salmela (L)