Ville Nieminen Pelicansin päävalmentajana

  • 126 583
  • 405
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Pitää kuitenkin muistaa, että tämä oli Nemon eka kausi päävalmentajana. Ennakko-odotuksiin nähden loistava kausi.
Niin no, vähän sama kun sulle tuotaisiin pizza ovelle ja sitten kun olet maksamassa niin lähetti vääntää tortut pizzan päälle. Paskaahan se pizza on sen jälkeen vaikka aluksi olisi näyttänyt kuinka herkulliselle.

En siis sano että Nemon ensimmäinen kausi olisi ollut täysi floppi. Enemmän tähän kauteen mahtui iloja kuin suruja mutta paska makuhan tästä perkele loppuviimeksi jää kun loistokkaan runkosarjan jälkeen paskannat playoffeissa oman pedin täyteen ruskeaa soosia.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Petri Matikaisen alaisuudessa kävi ihan sama. Ei se vika ole aina valmentajissa, jos pelaajat on lampaita.

Kyllä tuolla pitäisi olla kokemustakin ihan eri tavalla, kun nyt on. Ihan perästävedettävä jengi, jonka uskallus pelata loppui tasan siihen kun joku iso paha ja punainen tulee päälle.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tosiaankin se tässä on nyt hyvä muistaa, että nykyään päävalmentajan vastuu ei ole ihan niin suuri kuin ennen.

Meiän joukkueen valmennustiimissä on POF kokemusta ihan tarpeeksi ja sen puolesta en välttämättä Nemoa syyttäisi niinkään.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Tulokset puhuvat puolestaan ja peli näyttää. Ei ole Nemo valmis vielä isoihin saappaisiin, ainakaan näin kokenutta valmennusta vastaan kuin kisuilla on.
Eniten ihmetyttää täysi kädettömyys ja totaali jäätyminen Stanley Cup voittajalta. Antaisi poikien edes pelata.

Toivottavasti on iso lappu ensi kaudeksi.

Jossain ihan muualla.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaa että se on ainoastaan valmennuksen vika, kun pelaajat eivät uskalla kentällä pelata?

Se että taktisia avaimia ei löydetä, on toinen juttu, mutta se että nuo lampaat tuolla kentällä ei tee yhtään mitään, ei ole Niemisen, Matikaisen, Nurmisen, tai kenenkään muun valmentajan syytä.

Se lähtee pelaajasta itsestään, vaikka kuinka joku kuiskisi, tai huutaisi tärykalvoillesi jotain tsemppaavaa.
 

Vexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Laitan kyllä valmennuksen piikkiin sen ettei tuota HIFKin syvälle tulevaa karvaamista saada edelleenkään purettua järkevästi. 3 peliä samaa paskaa, jossa hyökkääjät karkaa kauas pakeista eikä anna mitään tukea.Ei sillä ei tuo pakkien heikko kiekkokontrolli auta yhtään tilannetta.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
HIFK:n jätkät tulee päälle eikä anna Pelsun pakkien pelata rauhassa kiekolla, siihen Nemon pitää löytää jotain ratkaisua. Samoin hyökkäysalueella on se iloinen rännistä-ränniin pelaaminen poissa, sillä väsytettiin monessa pelissä vastustajia.
Nemo näyttää luottavaiselta, mutta luulen että se on vain rooli jota se vetää. Nyt punnitaan tulokasvalmentajaa.

Niin ja Pikkaraisesta sen verran että kaveri olisi ollut Liigassa valmentajana jo useampia vuosia ilman sitä yhtä selkkausta baarissa, ei lainkaan huono valmentaja kuitenkaan.
 

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelit kuitenkin vielä jatkuu ja täytyy muistaa että runkosarjan sija 3 ja vaikka hifk sarjassa kävisi kylmät niin sijoitus on viides, lienee seurahistorian parhaimpia saavutuksia sitten hopeakauden, kuitenkin suht nuori joukkue ja pelaajabudjetti tais olla jotain liigan viidenneks pienin tai sinnepäin. Kyllähän lähes kaikki tahot ennen kauden alkua ennusti Pelicansia suurimmaks osaks sijalle 10, eli kyllä Nieminen aivan loistavaa työtä on tehnyt, ei Pelicansia ennen kauden alkua kyllä missään yhteyksissä mestariehdokkaaksi kukaan veikannut.
 

sensori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Totta. Kausi on ollut erittäin hyvä. Paljon yli odotusten ja koneesta on saatu kauden aikana huipputehot ulos.

Silti, olen erittäin pettynyt päävalmentajan toimintaan välierissä. Missä tunne? Missä reagointi? Miksei mitään ole muutettu tai edes yritetty reagoida?
On harmi, että viimeisin kuva meinaa muodostua siitä täysin jäätyneestä valmentajasta, joka näyttää suolapatsaalta.

Perjantaina on mahdollisuus muuttaa tähtien asento. Jos voitto tulee pelillisillä ansioilla, eikä säkällä, niin on mahdollista että Telialle pitää maksaa huhtikuustakin.

Aion olla paikalla. Ja kannustaa.
Kaikesta huolimatta.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuurilla ne isotkin laivat seilaa. Pikkarainen on ns on the way out uransa suhteen, Nieminen tulee tekemään vielä kovan uran valmentajana.
Ja Pikkaraisella on kyllä hyvä nippu, kun alkoivat nyt taas pelata yhteen. Ei se ole Pelicansilta pois, jos vastustaja on parempi. Hyvin pelaa joukkueenne, HIFK vaan saanut aseettomaksi joukkueen.
Eikö tosiaan ole vielä vahvistettu jatkoa? Mielelläni Villen ottaisin tuonne länsirannikolle ;).
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Milloin Nemon jatkosopimus julkaistaan? Mun mielestä Nieminen ja Nurminen on match made in heaven valmennuskaksikko. Nämä kun näkisi joskus Leijonissa. Vaikka tulos oli mitä oli nyt playoffeissa.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Äskeisen Maikkarin urheiluosion peristeella sellaista ei ole (jatkosopparia).
Nemo sanoi että se on Pelicaaansin ja Laukkasen käsissä.
Pitää kuulemma kuulostella omaa fengshuita ja joukkueen puolesta kuulemma sama.

Lisätään vielä että katselin äsken pidemmän haastattelun mtv sivuilta ja oli mielestäni pari kertaa todella lähellä ettei Ville olis tirauttanut muutamaa kyyneltä. Selvästi oli silmät vettyneet.
On se kuitenkin hiano miäs vaikka välillä teatraalinen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pelicans
Myöhästä se enään on, tai ainakin helvetin kalliiks tulee, jos vasta nyt jatkosta aletaan neuvottelemaan. Nemolla ottajia riittänee isommissa seuroissa jotka kykenevät maksamaan isompaa palkkaa. Ja tämä nyt vaan omaa spekulaatiota, jonka seura aiheuttanut heikolla tiedottamisella.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Äskeisen Maikkarin urheiluosion peristeella sellaista ei ole (jatkosopparia).
Nemo sanoi että se on Pelicaaansin ja Laukkasen käsissä.
Pitää kuulemma kuulostella omaa fengshuita ja joukkueen puolesta kuulemma sama.
Onko siellä tullut säröjä Niemisen ja Nurmisen väliseen fengsuihin? Selittäisi nuo joukkueen otteet ainakin jollain tapaa.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Minä veikkaan (paremman tiedon puuttuessa), että Pelicansilla on Nemon kanssa optio, jonka käyttämistä ei vaan olla jostakin syystä julkistettu. Ulkomailla voisi valmentaa, mutta muualla Liigassa ei. Uusia pelaajia on jo pestattu, joiden hankkimisesta on kysytty mielipide tulevan kauden valmentajalta. Vastaavasti uudet pelaajat tietävät, kenen valmennettavaksi ovat tulossa. Toki valmentajan ohareitakin on joskus harvoin Liigassa nähty ja sopimuksen tehneet pelaajat pettyneet. Mutta veikkaamistahan tämä silti Nemon tilanteesta on minun osaltani.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Tuurilla ne isotkin laivat seilaa. Pikkarainen on ns on the way out uransa suhteen, Nieminen tulee tekemään vielä kovan uran valmentajana.

Pikkarainen vei joukkueensa monta kertaa Mestis-finaaliin kymmenisen vuotta sitten, ja Mestis oli aivan eri tason sarja tuolloin. Eli osaamista ja kokemusta on, vaikka liigajoukkueen peräsimessä vasta runsaat puoli kautta.

Todella harmillista, että Pelicansin hieno tarina päättyi puolivälieriin. Toivottavasti Nemo jatkaa teillä, tulee olemaan eittämättä huippuvalmentaja vielä ja väriläiskiä tarvitaan aina. Etenkin tässä liigassa.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Mikäli Mikko Manner ei tee loppuelämää kattavaa sopimusta Kärppiin, niin ottaisin Nemon tilalle anytime! Lupaava, huikean lahjakas valmentaja, jolla on sopivasti huumoria ja otetta joukkueeseensa.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noh annetaan nyt kuluneesta kaudesta arvio Nemosta:
Runkosarja 3-sija
Toi lisää urheilullisuutta joukkueeseen ja sai joukkueen pysymään suht ehjänä, eli toi Tampereelta jonkun niksin. Peli kehittyi merkittävästi eteenpäin edellisistä kausista, varsinkin oman maalin suojeleminen ja johtoasemassa pelaaminen. Kun Joukkue uiskentelee tummissa vesissä kesti todella kauan saada kurssi muutettua, erikoinen yksityiskohta. Erittäin hauska ja värikäs persoona tätä kaipaan lisää Liigaan, saa odottaa hyvää kautta myös enskaudesta.
Arvosana 9

Playoffit tippuminen puolivälierässä Hifkille 4-2
Hyvän runkosarjan jälkeen odotin myös hyvää poff kevättä mutta se suli yhtä nopeasti kuin lumet peltikatolta. Sai piiskattua joukkueen hyvään moodiin ekassa, viidennessä ja kuudennessa ottelussa. Jotenkin jäätyi sarjan keskivaiheilla ja Hifk jyräsi niissä otteluissa liian kauas. Ei saanut joukkueesta parasta ulos, eli tuli samanlainen suvanto vaihe kuin runkosarjassa muutaman kerran, toivottavasti Nemo ei ole pelkkä runkosarja valmentaja.
Arvosana 7 1/2

Saatiin sentään CHL paikka tämä on iso plussa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös