Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ville Leino – SaPKosta huipulle!

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana arska89, 05.06.2010 klo 14.26.

 1. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Oli pakko avata tämä tänne, koska eikös se Leino olekin ihan SaPKon kasvatti alunperin. Täytyy nostaa hattua, meinaan Raskin veljekset sekä Leino, kaikki hyviä pelaajia, Savonlinnasta kotoisin, eikös vain? Ville nyt finaalissa NHL:ssä, tärkeimpiä pelaajia joukkueessaan. Ei voi kuin nostaa hattua. Ihmettelen, jos yksikään savonlinnalaisista ei jännitä tätä Leinon taistelua maailman parhaan liigan mestaruudesta. Onnittelut SaPKolle jo nyt Leinon menestyksestä. Ja mikäli Leino voittaa mestaruuden, tämä lienee SaPKolle ja savonlinnalaisille iso juttu.
   
 2. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Kyllähän tuota NHL-kautta on tullut jonkunverran seurattua, varsinkin Boston-Philadelphia sarjaa, kun oli SaPKo-kasvatit vastakkain, toki siinä oman suosikkijoukkueen tippuminen latisti vähän omaa tunnelmaa, mutta finaaleissa toki kovasti Leinon puolella ollaan.

  Vaikkei tällä foorumilla Leinosta ollakkaan juteltu, niin kyllä paikallinen lehti on ilmeisesti jonkunverran seurannut ja lehden keskustelupalstalla (kiekko.ita-savo.fi) asiasta jonkun verran keskustelua on ollut.

  Kyllähän se pytty olisi kiva nähdä Talvisalossa ja etsiä sieltä Bobby Orrin ja kumppaneiden nimiä.
   
 3. Ralph Jäsen

  Olisihan se SaPKolle ja Savonlinnalle hieno asia että Leino toisi Cupin kaupunkiin. Tosin luulen että Blackhawks voittavat sen.

  Leino kuitenkin nousi suuren yleisön tietoisuuteen vasta Kerhossa :)