Ville Leino – SaPKosta huipulle!

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa, Tappara, Koovee, TamU
Oli pakko avata tämä tänne, koska eikös se Leino olekin ihan SaPKon kasvatti alunperin. Täytyy nostaa hattua, meinaan Raskin veljekset sekä Leino, kaikki hyviä pelaajia, Savonlinnasta kotoisin, eikös vain? Ville nyt finaalissa NHL:ssä, tärkeimpiä pelaajia joukkueessaan. Ei voi kuin nostaa hattua. Ihmettelen, jos yksikään savonlinnalaisista ei jännitä tätä Leinon taistelua maailman parhaan liigan mestaruudesta. Onnittelut SaPKolle jo nyt Leinon menestyksestä. Ja mikäli Leino voittaa mestaruuden, tämä lienee SaPKolle ja savonlinnalaisille iso juttu.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Kyllähän tuota NHL-kautta on tullut jonkunverran seurattua, varsinkin Boston-Philadelphia sarjaa, kun oli SaPKo-kasvatit vastakkain, toki siinä oman suosikkijoukkueen tippuminen latisti vähän omaa tunnelmaa, mutta finaaleissa toki kovasti Leinon puolella ollaan.

Vaikkei tällä foorumilla Leinosta ollakkaan juteltu, niin kyllä paikallinen lehti on ilmeisesti jonkunverran seurannut ja lehden keskustelupalstalla (kiekko.ita-savo.fi) asiasta jonkun verran keskustelua on ollut.

Kyllähän se pytty olisi kiva nähdä Talvisalossa ja etsiä sieltä Bobby Orrin ja kumppaneiden nimiä.
 

Ralph

Jäsen
Olisihan se SaPKolle ja Savonlinnalle hieno asia että Leino toisi Cupin kaupunkiin. Tosin luulen että Blackhawks voittavat sen.

Leino kuitenkin nousi suuren yleisön tietoisuuteen vasta Kerhossa :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös