Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Ville Leino – SaPKosta huipulle!

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana arska89, 05.06.2010 klo 14.26.

 1. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Oli pakko avata tämä tänne, koska eikös se Leino olekin ihan SaPKon kasvatti alunperin. Täytyy nostaa hattua, meinaan Raskin veljekset sekä Leino, kaikki hyviä pelaajia, Savonlinnasta kotoisin, eikös vain? Ville nyt finaalissa NHL:ssä, tärkeimpiä pelaajia joukkueessaan. Ei voi kuin nostaa hattua. Ihmettelen, jos yksikään savonlinnalaisista ei jännitä tätä Leinon taistelua maailman parhaan liigan mestaruudesta. Onnittelut SaPKolle jo nyt Leinon menestyksestä. Ja mikäli Leino voittaa mestaruuden, tämä lienee SaPKolle ja savonlinnalaisille iso juttu.
   
 2. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Kyllähän tuota NHL-kautta on tullut jonkunverran seurattua, varsinkin Boston-Philadelphia sarjaa, kun oli SaPKo-kasvatit vastakkain, toki siinä oman suosikkijoukkueen tippuminen latisti vähän omaa tunnelmaa, mutta finaaleissa toki kovasti Leinon puolella ollaan.

  Vaikkei tällä foorumilla Leinosta ollakkaan juteltu, niin kyllä paikallinen lehti on ilmeisesti jonkunverran seurannut ja lehden keskustelupalstalla (kiekko.ita-savo.fi) asiasta jonkun verran keskustelua on ollut.

  Kyllähän se pytty olisi kiva nähdä Talvisalossa ja etsiä sieltä Bobby Orrin ja kumppaneiden nimiä.
   
 3. Ralph Jäsen

  Olisihan se SaPKolle ja Savonlinnalle hieno asia että Leino toisi Cupin kaupunkiin. Tosin luulen että Blackhawks voittavat sen.

  Leino kuitenkin nousi suuren yleisön tietoisuuteen vasta Kerhossa :)