Ville Koho – SaiPa-legenda jo eläessään

  • 112 728
  • 368

ahal

Jäsen
Jumankauta mihin paikkaan The Captain vippaa omasta päädystä kiekon ja tyhjiin! Ja lopetti JYP:n pyristelyn. Tuossa oli jo jotain aivan legendaarista sävyä koko tilanteessa. Varmasti upea palkinto Kohollekin, kun ottaa huomioon miten vaikeat pudotuspelit on olleet.

Siinä uhmattiin jo luonnonlakeja: lähes omasta takalankista lerppukiekko keskialueelle, joka lähti vielä pyörimään ja kaartamaan... tällä kertaa oikeaan suuntaan eli maalin keskustaa kohti. Kaukana ei ollut sekään, että kiekko olisi kilahtanut tolppaan tai mennyt ohi. Huh!

Ohi mennessään mylläkkä olisi ollut hirmuinen SaiPa-maalilla viimeisellä minuutilla!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Oliskohan tämä oikea paikka käsitellä kapteeni Kohon rankkareita, niistähän kirjoitellaa ottelukommenteissa ja muuallakin. Homma menee näin (linkki johtaa ruutu.fi videoon, jolta löytyy ajasta 4:10 Villen mallisuoritus):

* maksimaalisen kova luisteluvauhti
* suoraan edestä (vastaan tuleva maalivahti joutuu peruuttelemaan kieli keskellä suuta, ettei #8 voi vaan luistella jommalta kummalta puolelta ohi ja laittaa kiekkoa tyhjään maaliin)
* maalivahti normaalisti odottaa pelaajan liikettä ja reagoi vasta siihen (Villen tapauksessa tämä "Game of chicken" kestää maalivahdin kannalta tuskastuttavan kauan)
* kaksi potkua ennen maalivahtia Villen toinen jalka meinaa krampata, mutta salamannopean verryttelyliikkeen jälkeen matka jatkuu (videolla hidastettuna ajassa 4:19)
* ihan viime tingassa Koho vie kiekon rystylle, johon maalivahti ei voi olla reagoimatta
* viime tingan jälkeen Ville kääntää kiekon kämmenpuolella, ja hoitaa homman näin (linkki johtaa Jatkiksen kuvaan Villen rankkarista)
* lopuksi Ville kurvaa maalin ohi vasemmalle, joko luistellen tai maalivahdin ponttoneista kimmottuuaan vaakalennossa

Tämä herättää kysymyksiä. Onko Kohon harhautus oikeasti noin mahdoton torjuttava? Muistelen että pari kertaa Ville olisi epäonnistunut ajauduttuaan liian lähelle maalivahtia, mutta en tiedä oliko Villellä silloin askelmerkki väärin asetettu vai onnistuiko syvälle maalin sisään peruuttanut maalivahti viivyttämän Villen harhautuksen alkua liian myöhäiseksi. Eikö jussimarkkasmainen käärmeenkielikään tehoaisi Kohon harhautukseen? Onko Villellä olemassa Plan B, jos maalivahti tekee jotain yllättävää? Kun keskimääräistä puukätisempänä pidetty kohden suunnan sentteri #8 tekee rankkarimaaleja näin kovalla prosentilla niin miksei kukaan muu edes yritä samaa, eikö ne vaan osaa?
 
Viimeksi muokattu:

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos se maalivahti yrittää sitä käärmeenkieltä, niin Ville kerkeää samantien tuikkaamaan kiekon avoimista putkista sisään.

Ainut mikä taitaisi kassareilla auttaa, on heittää "kylkimyyry" oikeaan aikaan.
Kaikkihan on vaan ajoituksesta kiinni, Koholla kokemuksen kautta.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä nuori ja lupaava juniori on tänään solminut SaiPan kanssa kauteen 2017-18 kattavan jatkosopimuksen. Jos pysyy kunnossa niin tulee poksahtamaan 800 runkosarjapeliä SaiPan nutussa täyteen. Eikä peliäkään missään muussa Liiga-seurassa. Ei huono!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On se legenda. Kerta kaikkiaan.

Harmi, että on ollut nyt erinäisten vammojen takia aika katkonaista tuo pelaaminen ja sitä kautta ihan parhaaseen iskuun pääseminen on kenties vaikeaa. Uskon kuitenkin, että mitä pidemmälle kausi etenee, niin sitä isompi ja tärkeämpi rooli Koholla on ja niitä tehojakin löytyy.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei tarvi Tuomenoksankaan tehdä ylitöitä kun el Capitanon kanssa neuvotellaan.

Ville Koho marraskuussa 2013: "Molemmilla oli halu jatkon tekemiseen ja sen vuoksi neuvotteluissa oli helppo edetä."
Ville Koho marraskuussa 2015: "Ei hirveästi tarvinnut asiaa miettiä."
Ville Koho marraskuussa 2017: "?"
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Ainahan se on yhtä hieno kuulla, että Kohon Ville jatkaa SaiPassa. Muunlaisia uutisia Kohon suhteen toki ei osaisi prosessoidakaan, ei sitten lainkaan.

Koholla on tuo luistin kulkenut muutamassa pelissä yllättävänkin kevyen oloisesti tällä kaudella. Mikäli sama jatkuu niin hyvä tulee.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Itsekkin huomannut sen, että niissä peleissä missä pelasi kakkosen sentterinä, niin luistin kulki ja syöttöjä napsui. Pitää vaan toivoa, että selkä kestää. Eikös tuossa ennen taukoa huilannutkin pari peliä? Pitää vain toivoa että kestäisi.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ville Koholle 700. ottelu lauantaina KooKoota vastaan! Palkitseminen ennen ottelua.

Edit:
"Päivääkään en vaihtaisi pois" Kuka muistaa?
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huikea lukema ja vielä juuri yhdessä samassa seurassa. Harvinaista ja sikäli merkillepantavaa. On se hurja kaveri.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Koho näytti, että vaikka taitoa ei niin paljon ole, mutta sydäntä on senkin edestä! Hyvä Koho. SaiPan unelma elää Kohon mukana! Ilman Kohoa ei tule pitkää kevättä!
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On se vaan kova tyyppi, kerta kaikkiaan. Eikä nuo kauden pisteet ole yhtään huonot lainkaan. Joten kyllä Koholla edelleen on aineksia tehdä Liigassa ihan kelpo pisteitä, vaikka se ei mikään tähti olekaan sillä tapaa.
 

Saha on Laki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Rikkoipa samalla yhden kauden maaliennätyksensä. Nyt 12 maalia tällä kaudella, edellinen ennätys oli 10.

Hyvää tahtia tullut tällä kaudella, keskimäärin maali joka neljännessä pelissä
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Uskomattoman hyvä kolmossentteri ja kapteeni. Merkitys joukkueelle on uskomaton: Joukkueena hävitään ja Koholla voitetaan!
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tämä Kohon perään huhuilu kertoo osaltaan karua kieltä joukkueesta. Tarkoitan siis sitä, että kasille ei varmaan olla sorvaamassa 10 vuoden pahvia tämän kauden jälkeen, vai uskommeko, että peliura jatkuu loputtomiin. Jos jengi on yhden miehen poissaolosta noin sekaisin, niin mitenhän jatkossa. Okei, vähän mutkia suoriksi vetelen tässä, mutta tuli vain mieleen tämä.

Tarkoitan siis sitä, että kai meillä joku suunnitelma on Kohon jälkeisellekin ajalle, kuka ottaa jengin reppuselkään sen jälkeen, kun #8 roikkuu Risapuiston katossa (jos koko kattoa enää on olemassa, he he).
Nappasin tämän tuolta sairastupa ketjusta ettei menis ihan off-topiciksi.

No kyllä minä sanon, että Kohon merkitys joukkueelle on todella suuri niin kauan kuin peliuraa riittää. Hän on kuitenkin suuri johtaja tuossa joukkueessa(niin henkisesti kuin pelillisestikin) ja veikkaan, että toista hänenlaistaan ikonia emme tule välttämättä näkemään SaiPassa. Mitä tulee sitten "Kohon jälkeiseen aikaan," niin ei sellaiseen voi mitään suunnitelmaa kehitellä. Jonkun muun pitää itten vaan nousta esiin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mitä tulee sitten "Kohon jälkeiseen aikaan," niin ei sellaiseen voi mitään suunnitelmaa kehitellä. Jonkun muun pitää itten vaan nousta esiin.
No joo, ei toki. Mielenkiintoista nähdä kuka on liiderinä, kun Mighty Number 8 heittää hokkarit naulaan, jota en siis toivo vielä hetkeen tapahtuvaksi.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
No joo, ei toki. Mielenkiintoista nähdä kuka on liiderinä, kun Mighty Number 8 heittää hokkarit naulaan, jota en siis toivo vielä hetkeen tapahtuvaksi.

Voit käydä Rättihallillta tai UKK-areenalta scouttaamassa sopivia ehdokkaita, jostain D-junnustakin ehtii hyvin nousta Kaliffiksi Kaliffin paikalle.

Jos Jagr vetelee vielä 44vuotiaana Amanda Harkimo kainalossa Taalajäillä, niin miksikäs ei Imatran Voimalaitos voittaisi aloituksia SaiPalle vielä viisikymppisenä?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös