Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Ville Husso HIFK:n maalivahtina

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Silkkeri, 24.08.2013 klo 15.11.

 1. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika perustaa nuorukaiselle oma ketju. 18-vuotias HIFK:n kasvatti Ville Husso (187cm/83kg) siis tekee odotetun debyyttinsä edustusjoukkueessa vajaan 4 tunnin päästä ja moni varmasti odottaakin kiinnostuneena, mihin kaverista on miesten tasolla. Junnupelejä seuranneille Husso onkin jo tuttu kaveri, mutta moni katsoja varmasti näkee Villen tositoimissa ensi kertaa tänään tai myöhemmin kauden aikana.

  Asiaa enemmän tuntevat voivat kertoa Husson torjuntatyöskentelystä enemmän, mutta minulle on jäänyt kuva suht rauhallisesta, hyvin peittävästä maalivahdista hyvällä liikkeellä varustettuna. Kourallisen olen mieheltä pelejä nähnyt ja näissä oli ehkä hieman ongelmia sijoittumisen kanssa, mutta muuten todella lupaavan oloista ja varmaa työskentelyä.

  Husso on ikäluokkansa lupaavin maalivahti Suomessa kerho-kasvatti Juuse Saroksen jälkeen, mutta kesän NHL-draftissa odotettua varausta ei hieman yllättäen koskaan tullut. Tällä ei toki sinänsä ole mitään merkitystä, sillä vasta täysi-ikäistynyt maalivahti on tuskin muutamaan vuoteen vielä lähelläkään lopullista potentiaaliaan. Tähän mennessä Husson palkintokaapista löytyy kultaa A-junnuista, hopeaa C-junnuista ja pronssia U18-maajoukkueesta.

  Minä odotan Hussosta seuraavaa omaa maalivahtikasvattia, joka ottaa paikkansa edustuksen maalilta parin kauden sisään. Jos kehityskäyrä jatkuu samanlaisena, on miehestä meille vielä paljon iloa. Toivottavasti tätäkin kaveria ei menetetä maakuntiin.

  Ne onnekkaat meistä, jotka pääsevät illan pelin näkemään, kertokaas sitten vähän miltä jannun peli näytti.

  Ville Husso Eliteprospectsissa

  Husson pelaajakortti IFK:n sivuilla
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2013 klo 15.21
 2. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Kaks erää vetäny ihan ok. Mielestäni ehkä ylipelaa hieman. Eka maali oli puhdas ohjuri jolle ei mahtanu mitään, mutta tokassa ja kolmannessa oli pelannu ittensä vähän liian kauas toiselle puolelle, jolloin ribarin tullessa oli aika pitkä matka palata peittämään toista kulmaa. Pahoja irtokiekkoja molemmat ja pakki ois saanu olla ottamassa ampujan kiinni, mutta nää on niitä potentiaalisia 'gamesaver' -tilanteita joilla huiput yleensä tienaa miljoonansa.

  Mutta eka peli vasta ja missään nimessä ei kaveri ole huonosti pelannut. Lisää kokemusta ja Lunkalta hyviä oppeja ni hyvä tästä tulee!

  Edit: kolmannessa erässä oli mies paikallaan ja tulihan siinä lopussa se gamesaverikin :) Vielä jatkoaika edessä joka alkaa av:lla. Nyt haetaan niitä kokemuksia!
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2013 klo 20.43
 3. Carey Wilson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä peli Hussolta. Varsinaisen lopussa ja jatkon alussa oli suorastaan muuri :)

  Tällä hetkellä on ihan sama kuka on maalissa AVn aikana. Sen verran paskaa se on kun vastustaja pääsee pyörittämään mielin määrin, vetämään kun molge sivuttaisliikkeessä ja tuppaavat vielä ehtimään rebounditkin iskemään verkkoon.
   
 4. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mitä pidemmälle ottelu tänään eteni, sitä paremmin Husso pelasi. En hirveästi maalivahtipelistä ymmärrä, mutta omasta mielestäni pelaa itsensä keskivertoa nopeammin lähitilanteissa polvilleen. Ja samoin kuin Thiessen, ei hae hirveästi kiekkoja päädystä - ehkä sovittu näin puolustajien kanssa.

  Mutta yhtä kaikki - hyvä aloitus ja jo tämänpäiväinen osoitti mielestäni, että pystyy tarvittaessa hyppäämään liigamatsissakin kehiin. Lupaavin nuori maalivahti HIFK:ssa pitkään aikaan.
   
 5. Rantojen Kuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Quebec Nordiques
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Yrittääkö IFK varastaa Kerholta Juuse Saroksen vai miksi tämä linkki? (hymiö)
   
 7. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep, kuulit sen tästä ekana. Korjattu ;)
   
 8. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  IFK:n twitter-kanavan mukaan Ville Husso pelaa toistaiseksi yhteistyöseura HCK:ssa. Tämä tuskin oli yllätys kenellekään, hyvä kun saa pelejä alle.
   
 9. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Ei ole taattu, että pelejä kauheasti kertyisi, kun ykkösenä kuitenkin häärii Ahlqvist. Mutta, kertyy varmasti enemmän kuin HIFK:ssa kertyisi.
   
 10. Naakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiistoista nähdä Husso maalilla tänään. Vasta yhden harkkamatsin olen kundilta nähnyt, tänään tulee varmaan aika suurennuslasilla katseltua nuoren lupauksen otteita.

  Kieltämättä vähän yllätyin, että Husso nostettiin nyt IFK:n maalille. Muutama päivä sitten kuitenkin ilmoitettiin jatkosta HCK:n kanssa, ja lisäksi siellä ykkösveskari Ahlqvist on nyt noin kuukauden sivussa loukkaantumisen takia.

  No, tämä käy mulle oikein hyvin. Ei muuta kun tsemppiä!!
   
 11. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnea matkaan, kotihallissa Ässiä vastaan lienee ihan mukavan kihelmöivä paikka lähteä uransa liigadebyyttiin.

  Kiekkoa kiinni ja Thiesseniä haastamaan ykkösen paikasta.
   
 12. Kaliber Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lightning
  Go Husso!! Tosi mielenkiinnolla tänään ottelua katson, pelkästään Husson takia
   
 13. YksinLäpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Yksi ET-peli Hussolta minunkin plakkarissa. Silloin perushyvää maalivahdin työskentelyä pienellä jännityksellä. Oli edessä silloin, kun pitikin. Ainoastaan rankuissa oli ns. voimaton.

  Onnea kovasti ensimmäisestä tulevasta Liigapelistä!
   
 14. 2Six Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Hieno peli pojalta. Toivottavasti saa lisää pelejä. Siinä on muutamaksi vuodeksi veskari IFKlle (kunnes isommat liigat vie).
   
 15. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä vaan! Hyvä Ville! Poikaparka joutui pahaan paikkaan, mutta kesti sen hienosti.
   
 16. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä. Tulee muuten mieleen erään janiniemisien sisääntulo edareihin aikoinaan.

  Harmittaa kyllä kun mahikset oli jos ei nyt nollapeliin niin yhteen päästettyyn. Pakisto sitten tarjoili kaksi vastustajalle. Mutta kyllä nuoressa miehessä potentiaali näkyy.
   
 17. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Toisaalta Husso näyttää maalivahdilta toisin kuin Hattu Nieminen, joka oli 90-luvun veskari 2000-luvulla. Lisäksi Hussoa ilmeisesti pidetään jonkinlaisena lupauksena, kun on junnumaajoukkueiden vakiokamaa! Mitään Hattu Niemiseltä pois ottamatta, niin pidän Hussoa aivan eri luokan lupauksena, ja kun nyt annetaan Hussolle ja Jannelle aikaa, niin eiköhän me saada vihdoin oma kasvatti ykköseksi muutaman vuoden aikaikkunalla.

  Hyvä sisääntulo Hussolta liigaan, kun ottaa huomioon tuon meidän viisikkopuolustuksen surkeuden.
   
 18. Puscutractori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
  Summanen vertasi haastattelussa Hussoa Kari Lehtoseen. Aika positiivinen kommentti, joskin Husso pelasi hyvän pelin. Olisiko hänessä viimein IFK:lle oma maalivahtikasvatti, joka murtautuu pysyvästi pelaavaksi maalivahdiksi?
   
 19. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Hyvä debyytti. Olen nähnyt kahden viime kauden aikana runsaasti Husson pelejä Kolleissa, niin en sen perusteella kovin pahaa floppia pelännytkään. Sama rauhallinen tyyli oli aikuisten pelissäkin, vaikka toki loikka junnuista edustukseen on valtava. En tarkkaan muista, minkälainen se ensimmäinen maali oli, mutta kahta jälkimmäistä ei voi ainakaan laittaa missään määrin piikkiin.

  Loikka ykkösveskarin luistimiin voi olla vielä liian suuri, mutta mistä sitä tietää. Toivottavasti tulee tällä kaudella vielä paljon pelejä tilille.
   
 20. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Tais olla ohjaus pakin vetoon joka suuntautu sitten ylös. Eli melkosen mahdoton poimittavaksi.
   
 21. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Veikkaisin että palaa kohta takaisin HCK:n riveihin, siellä olisi nyt vastuuta myös tarjolla.
   
 22. Rannanjärvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hakki taas pisti radiossa kolmannen maalin ainakin osittain Husson piikkiin. Sanoi muistaakseni jotain että oli sijoittunut huonosti ja kiekko lipui helposti sisään tms. Joka tapauksessa taisi olla myös laatutorjuntoja ja radion mukaan piti IFK:n pelissä mukana. Todellakin toivon että Hussosta tulis vaikka sitten Lehtonen, historia näiden omien kasvattien suhteen kuitenkin on mitä on...Josko nyt vihdoin muuttuisi kun ei ole Sakke enää neppailemassa?
   
 23. Let's play hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  junnuksi ihan ok

  Ville ei vakuuttanut, muttei pettänytkään...

  Alussa näkyi perhoset vatsassa, pariin kertaan sai kyllä jännittää pysyykö se kiekko hallussa vai ei...

  Husso pelasi lähtökohtiin nähden kyllä ihan hyvän pelin.

  ...mutta kyllähän huippuveskari olisi siihen toiseen maaliin patjansa venytttänyt..
   
 24. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Minusta hieno peli Hussolta. Hallitsevaa mestaria vastaan pelaamaan. Joo, jonkun olisi voinut ottaa kiinni, mutta veskari voitti oman pelinsä. Husso otti juuri niin monta kuin pitikin, että voitettiin.

  Voittava veska! Lisää vain vastuuta.
   
 25. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lienee itsestäänselvää, että junnuikäinen uransa ensimmäiseen liigamatsiin eilen lähtenyt Husso ei ole huippuveskari.

  Tuleva huippuveskari Husso sen sijaan toivottavasti on, kaikki on sen suhteen onneksi auki ja nyt onkin melkoisen mielenkiintoista seurata miten häntä aletaan peluuttaa, miten pelit sujuu ja mikä ylipäätänsä on IFK:ssa kehityksensä suunta.