Afan

Jäsen
Hieman on ollut Mestis-palstan hiljainen alku minulle pettymys, mutta katsotaanpa miten jatko sujuu...
<BR>
<BR>Siirtoaika päättyy keskiviikon jälkeen, joten varmasti joitain kokoonpanomuutoksia joukkueille on vielä luvassa. Olisi mukava, jos eri joukkueiden kannattajat viitsisivät niistä, kuten muistakin mielenkiintoisista puheenaiheista tällä palstalla ilmoitella, kun ei aika tahdo riittää kaikkien joukkueiden sivustojen läpikäymiseen.
<BR>
<BR>Ahmojen osalta kaikki näyttää melko hyvältä loppukevättä ajatellen, kun maalivahteina jatkavat Mikko Strömberg ja Sami Heinonen. Strömberghän on torjunut HIFK:sta tulonsa jälkeen sarjan parhaalla prosentilla, mutta oli viime viikon sivussa keuhkokuumeen takia, eikä pelanne vielä tälläkään viikolla. Vastuuta onkin saanut Kiekko-Vantaasta loppukaudeksi saatu Sami Heinonen.
<BR>
<BR>Kapealukuiseen puolustukseen liittyi uutena pelaana niin ikään Vantaalta siirtynyt Juha Kaunismäki.[addsig]
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Vähän täällä Vaasassa pelottaa lähinnä Markus Jämsän tai Patrik Westerbackin tilanne sillä, jos miehet joku tosissaan liigaan haluaa niin uskon, että miehet sinne myös lähtevät. Uusia tänne ei varmaankaan muualta tule, ehkä farmiKomusta, mutta ei muualta.
 
Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Mieleen muistuu viime kaudelta tapaus Mikko Markkanen Ahmoissa: kaveri ei saanut entisessä seurassaan (Hermes?) peliaikaa ja Ahmoissa hän oli puolestaan avainpelaajia - ja nyt häärää TuTossa. Kuinka käy Kaunismäelle, kun peliaikamäärä kasvaa eksponentiaalisesti?
 
27 Teppo Numminen

Afan

Jäsen
Aika näyttää, kuinka paljon se Kaunismäen peliaika kasvaa, mutta ainakin hyvä peruspakki hänestä Ahmoihin varmasti saadaan.
<BR>
<BR>Ahmat hankki toisenkin uuden pelaajan, sillä Hyvinkään Sanomien mukaan illan ottelussa KJT:ta vastaan pelaa Tommi Elomo, 19, joka on Miikan ja Teemun pikkuveli ja pelaa kuulemma keskushyökkääjänä. Viime kaudella Elomo otteli A-nuorten I divisioonassa TuTossa, tämän kauden otteista ei ole tietoa...
<BR>
<BR>www.eurohockey.net:in mukaan Jonas Hemming ei jatka Jokipojissa ja FPS:n Jussi Eloranta siirtyy takaisin Englantiin.
<BR>-----------------
<BR><a href=\"http://www.hyvinkaanahmat.fi\\\">
<BR><img alt=\"Ahmat Hockey\" src=\"http://www.helsinki.fi/~eirtovaa/Ahmat.gif\"</a>
<BR>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Afan 2001-01-31 07:58 ]</font>
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy