Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Vierumäki A – kausi 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 17.11.2012 klo 12.11.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lätistäänpäs hiukan oman kylän A-junnuistakin. Joukkuehan eteni viime keväänä suvereenisti valmentaja Jukka Varmasen johdolla Mestiksen alkusarjaan. Tällä hetkellä joukkue majailee kahdeksan joukkueen lohkon kuudennella paikalla. Neljä parasta joukkuetta jatkaa Mestiksessä. Viimeiseen oikeuttavaan jatkopaikkaan Vierumäellä on kirittävää seitsemän pistettä. Tänään on edessä varsinainen kohtalonpeli Savonlinnassa, jossa vastassa on juuri viimeistä jatkopaikkaa pitävä SaPKo. Kovin menetys Vierumäelle on ollut maalikanuuna Jesse Peltosen menetys. Liian vanhaksi käynyt maalinlappaja pelaa tällä hetkellä Mikkelissä Suomi-sarjaa. Tällä kaudella joukkueen parhaan pistemiehen virkaa on toimittanut Peliitoistakin viime keväältä tuttu, Tomi Stylman tehoinaan 9+13, 18 ottelusta
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ja niin. Mestiksen alkusarjasta tie vei Suomi-sarjaan, jossa Vierumäki A on nousijan paikalla sijalla kaksi. Kärkipaikka on vain pisteen päässä ja kärkijoukkue KuKilla kaksi ottelua enemmän pelattuna. Vierumäki ei ole hävinnyt yhtään ottelua. Tilastoja tahraa vain yksi tasapeli. Joukkueen pistekärkenä häärää edelleen Tomi Stylman, jolla kahdeksasta ottelusta tehot 8+8 = 16. Mutta mikä tärkeintä, on joukkueesta noussut Peliittoihin viime aikoina yksi jos toinenkin pelimies. Viime kauden pistelinko Jesse Peltonen haki vauhtia miesten peleihin syksyssä Mikkelin Oilersissa ja on loukkaantumisten avittamana vallannut pelipaikan Peliitoista. Loukkaantumis-suma on nostanut viimeisille kierroksille mukaan puolustaja Saku Laitisen ja Tomi Stylman nähtiin jo aiemmin Peliittojen kokoonpanossa. Joona Rönkkö ja Jaakko Kauppi pääsivät myös kellottamaan peliaikaa Lempäälässä Mestis-joukkueen mukana. Täytyy vain toivoa, että näistä pelureista saataisiin kasvatettua mahdollisimman monta mukaan Peliittojen rinkiin tulevalle kaudelle. Näyttömahdollisuuden tarjoaminen viime peleissä on varmasti tuonut lisää potkua ja uskoa tulevaisuuden toivoihin, jotka huomaavat, että tuoltakin tasolta pystytään ylös päin harppaamaan.
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Vierumäki jatkaa nuorten Suomi-sarjan piikkipaikalla yhä tappiottomana. Vain kaksi tasapeliä tahraa tilastoa. Viikonloppuna vielä kaksi kotipeliä jäljellä sarjaa, jonka jälkeen edessä on playoff-ottelut. Nämä kuulemma saatetaan pelata Heinolassa, joka olisi kyllä hyvä veto. Kiekkonälkää kun vielä monella katsojalla varmasti riittää.
   
 4. Zerotta Jäsen

  Ensimmäinen peli päättyi Jukureiden 3-2 voittoon. Maaleista vastasivat Jaakko Kauppi ja Mikael Åhman.
  Tänään VMA kävi hakemassa voiton rankkareiden jälkeen 2-1. Varsinaisella VMA:n maalin teki Arttu Lind ja rankkareissa onnistuivat Mikko Saksola ja Asko Santero.

  Ratkaiseva ottelu pelataan ensi tiistaina Heinolassa.