Ilmoitukset

Nimimerkki Konsta Kepuli ei kirjoita palstalle seuraavaan viikkoon arvailtuaan nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes vitsinä. 

Samasta syystä nimimerkki Vatman huilaa seuraavan kuukauden ajan. Hänellä oli taustalla jo historiaa sääntöjen 10§:n rikkomisesta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Vierumäki A – kausi 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 17.11.2012 klo 12.11.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lätistäänpäs hiukan oman kylän A-junnuistakin. Joukkuehan eteni viime keväänä suvereenisti valmentaja Jukka Varmasen johdolla Mestiksen alkusarjaan. Tällä hetkellä joukkue majailee kahdeksan joukkueen lohkon kuudennella paikalla. Neljä parasta joukkuetta jatkaa Mestiksessä. Viimeiseen oikeuttavaan jatkopaikkaan Vierumäellä on kirittävää seitsemän pistettä. Tänään on edessä varsinainen kohtalonpeli Savonlinnassa, jossa vastassa on juuri viimeistä jatkopaikkaa pitävä SaPKo. Kovin menetys Vierumäelle on ollut maalikanuuna Jesse Peltosen menetys. Liian vanhaksi käynyt maalinlappaja pelaa tällä hetkellä Mikkelissä Suomi-sarjaa. Tällä kaudella joukkueen parhaan pistemiehen virkaa on toimittanut Peliitoistakin viime keväältä tuttu, Tomi Stylman tehoinaan 9+13, 18 ottelusta
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ja niin. Mestiksen alkusarjasta tie vei Suomi-sarjaan, jossa Vierumäki A on nousijan paikalla sijalla kaksi. Kärkipaikka on vain pisteen päässä ja kärkijoukkue KuKilla kaksi ottelua enemmän pelattuna. Vierumäki ei ole hävinnyt yhtään ottelua. Tilastoja tahraa vain yksi tasapeli. Joukkueen pistekärkenä häärää edelleen Tomi Stylman, jolla kahdeksasta ottelusta tehot 8+8 = 16. Mutta mikä tärkeintä, on joukkueesta noussut Peliittoihin viime aikoina yksi jos toinenkin pelimies. Viime kauden pistelinko Jesse Peltonen haki vauhtia miesten peleihin syksyssä Mikkelin Oilersissa ja on loukkaantumisten avittamana vallannut pelipaikan Peliitoista. Loukkaantumis-suma on nostanut viimeisille kierroksille mukaan puolustaja Saku Laitisen ja Tomi Stylman nähtiin jo aiemmin Peliittojen kokoonpanossa. Joona Rönkkö ja Jaakko Kauppi pääsivät myös kellottamaan peliaikaa Lempäälässä Mestis-joukkueen mukana. Täytyy vain toivoa, että näistä pelureista saataisiin kasvatettua mahdollisimman monta mukaan Peliittojen rinkiin tulevalle kaudelle. Näyttömahdollisuuden tarjoaminen viime peleissä on varmasti tuonut lisää potkua ja uskoa tulevaisuuden toivoihin, jotka huomaavat, että tuoltakin tasolta pystytään ylös päin harppaamaan.
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Vierumäki jatkaa nuorten Suomi-sarjan piikkipaikalla yhä tappiottomana. Vain kaksi tasapeliä tahraa tilastoa. Viikonloppuna vielä kaksi kotipeliä jäljellä sarjaa, jonka jälkeen edessä on playoff-ottelut. Nämä kuulemma saatetaan pelata Heinolassa, joka olisi kyllä hyvä veto. Kiekkonälkää kun vielä monella katsojalla varmasti riittää.
   
 4. Zerotta Jäsen

  Ensimmäinen peli päättyi Jukureiden 3-2 voittoon. Maaleista vastasivat Jaakko Kauppi ja Mikael Åhman.
  Tänään VMA kävi hakemassa voiton rankkareiden jälkeen 2-1. Varsinaisella VMA:n maalin teki Arttu Lind ja rankkareissa onnistuivat Mikko Saksola ja Asko Santero.

  Ratkaiseva ottelu pelataan ensi tiistaina Heinolassa.