Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Victoria Cup 2008

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 29.09.2008 klo 00.11.

 1. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Avataanpas vihdoin oma ketjunsa tälle kahden suuren kiekkomaanosan väliselle spektaakkelille, jossa vastakkain ovat tänä vuonna New York Rangers ja Metallurg Magnitogorsk. Victoria Cup järjestetään nyt siis ensimmäistä kertaa ja se pelataan 1.10. Sveitsin pääkaupungissa Bernissä.

  Itse odotan mielenkiintoista ottelua, jossa ainakin rahalliset panokset ovat erittäin kovat, sillä voittaja kuittaa tilillensä noin 607 000 euroa. Toivoisin tähän ketjuun ko. joukkueista paremmin tietävien analyysejä ja kommentteja joukkueista ja otteluun valmistautumisesta. Ainakin Rangers oli saapunut jo sunnuntaiaamuna Berniin. Tiistaina se kohtaa Victoria Cupin harjoitusottelussa SC Bernin. Mielenkiintoista nähdä, mihin sveitsiläisten rahkeet riittävät. Tulosveikkaukseni ovat NYR - SC Bern 8-3 ja varsinainen cup-ottelu NYR - Magnitogorsk 6-4.

  Ottelu näkyy suorana lähetyksenä MTV3 Maxilta keskiviikkona kello 20.15 - 23.15 ja jälkilähetyksenä MTV3:lta klo 22.31 - 00.30. Ottelun selostaa... Mika Saukkonen!

  Aiheeseen liittyviä linkkejä:
  http://www.victoria-cup.com/
  http://www.iihf.com/channels0809/victoria-cup/home.html
  http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/erik.shtml?709946
   
 2. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Kirjoitin Magnitogorskista jotain täällä.
   
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Rangers ilmeisesti lähtenyt takkia auki otteluun tai sitten Metallurg on vain oikeasti paremmassa vireessä tällä hetkellä... Tilanne siis 3-0 Magnitkalle.
   
 4. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Lainaus:
  Varmasti vireystilanne on huomattava etu Magnitogorskille, mutta kyllähän tämäkin peli kertoo viimeistä, kuinka yliarvostettu liiga NHL oikeasti on.
  Tästä viisastuneena NHL:ssä varmasti pelätään imagotappioita tulevaisuudessa ja lopetetaan tälläiset visiisit vanhalle mantereelle.
   
 5. LaTe_Show Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Rockies: 1980-1981.
  It ain't over 'til the fat lady sings...

  Lainaus:
  Pohjois-amerikkalaiset taas näyttivät miten kiekkopeli kestää sen 60mins... ;)
   
 6. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Rangers löi yhden vaihteen lisää peliin ja nousi 4-3 voittoon. Huikea tasoero kun Rangers rupesi pelaamaan.
   
 7. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Malenkih lähinnä näytti nurjan puolen... ei mikään suuri peli kummaltakaan sarjojensa keskitason jengiltä. Toivottavasti tämä pelisarja jää kuitenkin elämään.
   
 8. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Ihan viihdyttävä peli. Rangers aloitti ilmeisesti Bern-voiton siivittämänä takki rennosti levällään, ja Magna hallitsi ottelun alkupuoliskoa selkeästi. Druryn maalista lähtien Rangers kuitenkin hallitsi peliä ihan suvereenisti, Magnitogorsk jäi liikkeessä ja voimassa jälkeen ja joutui ottamaan jäähyjä.

  Harmi että ratkaisu tuli tuollaisen emämunauksen jälkeen, mutta kyllä tuo tuloksena aika oikeutettu oli. Matsin ratkaisuhetkillä Rangers oli kuitenkin niiiiin paljon parempi.

  Korpikoskelta kelpo peli. Hän on kehittynyt kyllä huimasti Pohjoias-Amerikassa.

  PS: Todella tyylikästä peliä kyllä venäläisiltäkin nimenomaan tuossa alussa. Itänaapurin jengit lähtevät ilman muuta selkeinä ennakkosuosikkeina CHL:n.

  Ja täälläkin toivotaan että pelisarjaa jää eloon. Kyllä tuossa matsissa tunnetta oli ainakin selkeästi, änärimiehet juhlivat voittoa lähestulkoon villisti ja igoreita vitutti.
   
 9. Atte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves ja Tampere United
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Kaiken kaikkiaan erittäin hyvää kiekkoviihdettä, tykkäsin. En olisi uskonut, että Rangers nousee enää 0-3 tappioasemasta voittoon, vaan kylläpä sen tasoeron sitten huomasi, kun Rangers alkoi tosissaan pelaamaan. Mikä olisikaan lopputulos ollut vaikkapa kuukauden kuluttua?

  Oma kehitysideani tuleviin Victoria Cupeihin onkin se, että cup pelattaisiin kaksiosaisena marraskuun puolivälissä. Näin sekä NHL- että eurooppalaisjoukkueen pelituntuma olisi molemmilla jo kohdillaan. Kaksiosaisuudella tarkoitan puolestaan sitä, että pelattaisiin yksi ottelu pienessä ja yksi ottelu isossa kaukalossa. Lopputulos muodostuisi otteluiden yhteenlasketuista maaleista.

  EDIT. Se piti vielä mainita, että Saukkonenkaan ei häirinnyt yhtään, kun Putte ei ollut vieressä höpöttämässä. Kelpo suoritus.
   
  Viimeksi muokattu: 02.10.2008 klo 00.45
 11. AnFa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
 12. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Eikö ne nyt jumalauta osaa tuolla Kiekko-Kalevassa korjata tuota uutista? Vuorokauden vanha juttu kohta eikä kukaan ole toimituksessa huomannut.
   
 13. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eiköhän Rangers ihan tosissaan ottanut, ainakin 2-0 tilanteessa jo. Pientä turhautumista oli näkyvissä sekä venäläisten nopeat siirrot ja kova vauhti sekoitti selvästi Rangersin peliä.

  En tiedä mitä kolmannessa erässä tapahtui, mutta ei se pelkästään Rangersin hyvyyttä ollut. Mezin alkoi avausmaalin jälkeen haparoida ihmeellisesti ja varsinkin toinen maali meni täysin surkean torjunta-asennon piikkiin. Samalla hetkellä katosi Magnitogorskin pelaajilta uskallus omaan tekemiseen ja Rangersin lisääntynyt agressiivisuus ja karvaus sekoitti pelin. Jäähyihinhän se sitten ratkesi.

  Uskoisin, ettei ero olisi mitenkään järin suuri, jos Venäjän tämän hetken paras joukkue kohtaisi keskitason NHL-joukkueen. Varmasti NHL-joukkueiden laajempi materiaali toisi jonkinlaisen edun, mutta loistavaa kiekkoa pelaavat myös itänaapurissa.
   
 14. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Niin, itseäni harmitti tämän ottelun suhteen se, että Magnitogorsk ei todellakaan edusta parasta venäläisosaamista tällä hetkellä. Magnitogorsk on 24 joukkueen KHL:ssä tällä hetkellä sijalla 13. Luulisin, että esimerkiksi Ufa tai Mytitsh olisi voittanut eilisen Rangersin, vaikka kyllä Rangers varsinkin 3. erässä oli selvästi parempi kuin Magnitogorsk. Vähän aikaa sitten pelatussa Ufa-Magnitogorsk ottelussa, jonka Ufa voitti 4-1 ja johti peliä 12. minuutin kohdalla 3-0, Magnitogorsk oli ensimmäisessä erässä yhtä paljon jyrän alla kuin mitä oli eilen kolmannessa erässä.
   
 15. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Haluaisin muistuttaa, että Victoria Cupissa ei ole kysymys KHL:n ja NHL:n välisestä kamppailusta/paremmuuden mittaamisesta. Magnitogorsk ansaitsi pelaamalla viime kauden ECC-mestaruuden eli epävirallisen Euroopan seurajoukkueiden mestaruuden ja sitä kautta mahdollisuuden kohdata Euroopan edustajana NHL-joukkueen. Ihan yhtä hyvin eilisessä ottelussa olisivat voineet kohdata NYR ja Oulun Kärpät.
   
 16. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Olen kyllä tietoinen Victoria Cupin virallisesta merkityksestä, mutta kun otetaan huomioon KHL:n ja NHL:n viime aikainen kamppailu pelaajista ja muukin vastakkainasettelu, niin kyllä tuolla eilisellä ottelulla oli merkitystä molemmille sarjoille tavallista harjoitusturnauksen finaalia enemmän.

  Metallurg Magnitogorskin omistaja Viktor Rashnikov oli luvannut jokaiselle Metallurgin pelaajalle $100,000 bonuksen, jos Metallurg voittaa ottelun. Ainakin Rashnikoville ottelulla tuntui olevan merkitystä, jos oli valmis luopumaan yli $2 miljoonasta pelkästään tuon ottelun voiton vuoksi.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Noin taloudellisesti ajatellen eilinen tulos oli paras mahdollinen Rashnikoville. Säästyipähän rahat. Ellei sitten antanut niitä voittajajoukkueen pelaajille, tästä tietoa?

  Muutenhan tuo sinällään huomattava Victoria Cupin voittosumma on yhtä tyhjän kanssa niin kauan kuin Euroopan edustajana on venäläinen joukkue.
   
 18. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  No joo, Rags nyt ei ole lähelläkään NHL:n parasta seuraa. Mikäli ryssänmaalta löytyy parempia seuroja, niin aika vähissä heilläkin on mahdollisuudet, kun Ken Hollandin legioonaa marssii Zetterbergin ja Lidaksen johdolla vastaan.

  Ei Venäjällä olla lähelläkään NHL:n tasoa. Toiset höntsäävät puolivaloilla kesäterässä voiton parhaassa terässä olevalta venäläisjoukkueelta.
   
 19. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  Viestisi sisälsi olettamuksen, että joku olisi väittänyt KHL:n olevan NHL:n tasoinen sarja tai lähellä sitä. Näin ei varmasti ole. Eilisessä ottelussa joku KHL:n kärkiporukoista, kuten Ufa tai Mytitsh, olisi mielestäni todennäköisesti voittanut keskenkuntoisen Rangersin, mutta keskinkertaisesta Magnitogorskista ei siihen nyt ollut, vaikka lähellä voittoa sekin oli.

  Mitä mieltä muuten olet KHL:n ja SM-liigan voimasuhteista?
   
 20. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Höpö, höpö. Voihan sitä luvata mitä tahansa, kun tietää ettei lupauksiaan joudu lunastamaan. Vähän niinkuin lupaisi Lada kuskille tonnin jos voittaa F-1 auton kiihdytyksessä.
   
 21. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Lainaus:
  En ymmärtänyt laisinkaan mitä tämän viestin sisältö tarkoittaa.

  Tarkoitatko, että Rashnikov

  - ei olisi pitänyt lupaustaan siinä tapauksessa, että Metallurg olisi voittanut
  - tiesi etukäteen että Metallurg ei voita, jolloin lupauksen voi tehdä pelkäämättä rahojen menetystä.
   
 22. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Siellä se on edelleen: "Magnotogorsk nöyryytti NY Rangersia Bernissä"

  Venäläisjoukkueen nimi on muuten kirjoitettu erittäin lyhyessä jutussa
  - Magnotogorsk
  - Magnotorgorsk
  - Magnitogorsk
  - Magnitorgors

  Toimittaja kännipäissään nukahtanut kahden erän jälkeen tai jotain. Ala-arvoista.
   
 23. Grainger Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä, kun en juurikaan ole ehtinyt SM-liigaa seurata. Puhe olikin NHL-joukkueen ja KHL-jengin kohtaamisesta. Ja 25 NHL-joukkueista vie Venäjän sarjanjohtajaa kahdeksassa ottelussa kymmenestä.

  Olisi joskus mielenkiintoista nähdä nämä joukkueet vastakkain NHL-kaukalossa. Kuinka suuri se ero loppujen lopuksi olisikaan?