Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

VG-62 kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana pikkusikaa, 21.07.2016 klo 16.17.

 1. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
  Avataanpas Naantalin ylpeydellekin oma ketjunsa. Hyvin vähän on sopimusasioista tiedotettu ennen tätät päivää. VG-62:n Facebookissa ja TUTO Hockeyn sivuilla juuri julkaistun tiedon mukaan joukkueet ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä pelaajia liikutellaan seurojen välillä. Yksi lähes varma Naantalissa pelaava pelaaja on maalivahti Richard Sobol, jonka kanssa turkulaiset ovat sopimusta sorvatessaan sopineet mahdollisuudesta pelata Suomi-sarjassa. 22-vuotias vahti on pelannut Slovakian nuorten maajoukkueissa. Lupaavaksi häntä on kehuttu.

  Sopimus on tervetullut, sillä viime kaudella naantalilaisten tuloksia heikensi olennaisesti suppea pelaajarinki, jonka johdosta jalkeille saatiin paikoitellen vain kolme kentällistä pelaajia.

  Muutoin joukkueen runko näyttäisi säilyvän melko hyvin. Muutokset johtuvat lähinnä nuorten pelaajien opiskelupaikoista johtuvista muutoista. Seuralegendan asemaan noussut maalivahti Kimmo Wasström antaa tilaa nuoremmille vahdeille. Koko uransa VG-paidassa pelannut Wasström ansaitsisi jonkin huomionosoituksen komeasta urastaan keltamustissa.

  Alkais jo!
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Naantalissa on tällä hetkellä kasassa jo 12 pelaajasopimusta ja yksi try-out-sopimus jenkkisentteri Ryan Alvesin kanssa. Lisäksi harjoitusringissä pyörii mukana vajaan parin kentällisen verran A-junioreita sopimuksia kärkkymässä.
   
 3. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
  Valmennukseen Jari Sjöholmin tilalle Sami Vireen kakkoseksi saapuu Juha Pulli, joka on toiminut junnuvalmentajana ja valmennuspäällikkönäkin Tepsissä. Viime kaudella Pulli toimi Anatoli Bogdanov jr:n apuna Tepsin C-junnuissa.
  Joni Seinelä on solminut kauden mittaisen sopimuksen naantalilaisseuran kanssa. Seinelä oli viime kaudella toiseksi tehokkain pelaaja joukkueessa. Erittäin kova vahvistus tuohon nippuun.
  Viime kaudella ensimmäisen kauden Suomessa pelannut Yuki Sasaki on myös solminut jatkosopimuksen VG:n kanssa. Kyseessä on Japanin junnumaajoukkueenkin matkassa ollut nuori puolustaja.
  Ja jenkkihyökkääjä Ryan Alves on vakuuttanut try outin aikana VG:n valmentaja Vireen. Pienikokoinen Alves pelaa ensi kauden Naantalissa. Hänestä ei oikeastaan ole mitään käsitystä henkilökohtaisesti, mitä nyt puolikkaiden treenien jälkeen voi päätellä. Ihan hyvä liike ja tuntuu olevan kätevä käsistään, mutta kokonsa puolesta (168 cm Eliteprospectin mukaan) pienoinen kysymysmerkki.
  Nämä poimittu VG:n Facebookista. Sopparit julkaistu eilen ja tänään.
   
 4. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
  Ainiin, unohtui mainita, että TUTO Hockeyn sopimuspelaajista Forssan turnauksessa pelasivat slovakkivahti Sabol ja pakki Kevin Kallonen. Sabol käsittääkseni pelaa ensi kaudella otteluita VG:n paidassa, mutta pelaako Kallonen, siitä en osaa sanoa. Kuitenkin pakkipulaa joukkueessa näyttäisi edelleen olevan, toki omia junnuja ollut ringissä läpi kesän. Yhteistyösopimuksen kautta tarvetta olisi TUTOn pakeille. Täytyy toivoa TUTOn rosterin pysyvän terveenä, jotta Naantali saisi sieltä täydennystä runkosarjaan.

  Edit: Näkikö joku Sabolin otteita Forssassa? pelasi kaksi peliä, mutta ainoassa voitossa häkissä oli Ikonen.
   
 5. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
  Juha-Matti Rautajoki siirtyy kasvattajaseuraansa. Pelitatsi voi olla hukassa, mutta eittämättä vahvistus nuorelle joukkueelle.
   
 6. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Juu, Rautajoki on kokenut ja kokoakin löytyy...

  Mutta mitäs mahtaa tällä hetkellä kuulua tälle hieman pienikokoisemmelle ex-VG-staralle Ossi Savolaiselle, joka muistaakseni oli viime kauden paras pistemies?
   
 7. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
  Lainaus:
  Kuulemani mukaan on jäällä käynyt, mutta jokin vanha vamma (olkapää?) vihoittelee. Sehän olis hienoa, jos vielä Ossi saataisiin kokoonpanoon. Ovi on auki paluulle.
   
 8. Receiver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  VG-62, TPS, TuTo, Suomen maajoukkue
  Tulevana lauantaina 29.10. Naantalissa juhlitaan 16 vuotta yhtäjaksoisesti VG-62:n edustusjoukkueessa pelannutta maalivahti Kimmo Wasströmiä. Päivä alkaa klo 15.20 vanhassa hallissa pelattavalla Team Wasström - Team Signell ottelulla. Kello 17.20 on vuorossa uuden hallin puolella juhlallisuudet, joissa Wasströmin paita ripustetaan Juha-Pekka Signellin paidan seuraksi hallin seinälle ja klo 16.30 Edari kohtaa Porvoon Huntersin.

  Linkit Eliteprospectosiin.
   
 9. pikkusikaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, VG-62, seuraikonit pikkuseuroissa
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  VG-62 vahvistuu facebook-sivujensa uutisen mukaan slovakkihyökkääjällä, kun 19-vuotias Patrik Becka liittyy naantalilaismiehistön sopimuspelaajien joukkoon. Näinköhän taustalla olisi TUTO Hockeyn tahto tarkastaa minkälainen pelimies Becka oikein on, kun puumerkit sorvattiin heti kaksivuotiseen pelaajasopimukseen?